Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

mene pa zanima, kaj pomeni, če imata dve osebi isti ASC, uran, neptun in pluton ter 2,3,6,7,8,9 in 12 hišo ?

a je možno, da te čisto podzavestno vleče k taki osebi, ki ima tolk skupnih astro točk?

vesela bom vsakega odgovora  x:)x

Vleče?

Verjetno res, ampak samo zaradi ziher-efekta. Ves čas veš, kaj lahko pričakuješ. Kaj bistveno drugega od tistega, kar si sam, prav gotovo ne. Kar je čisto v redu. Za potrjevanje, recimo.

Samo čez čas je pa dolgčas. Ni razlik, ki naj bi jih premoščali.

In če ni razlik, ni napetosti, če ni napetosti, ni akcije, če ni akcije --- pa mirno ugasnemo televizor zvečer. Tako kot zadnjih nekaj let.

(Včasih je bolje, da te prime, da bi mu (ji) vrgel pepelnik v glavo. In zgrešil, seveda. Drugače je preveč težav.)

Deli na socialnih omrežjih

(Včasih je bolje, da te prime, da bi mu (ji) vrgel pepelnik v glavo. In zgrešil, seveda. Drugače je preveč težav.)

x:Dx x:Dx Pa iste tranzite imata čez ASC in druge planete in potem imata tudi isto sranje naenkrat, ona pepelnik v glavo, ti pa sodnika za prekrške. x:Dx

mene pa zanima, kaj pomeni, če imata dve osebi isti ASC, uran, neptun in pluton ter 2,3,6,7,8,9 in 12 hišo ?

a je možno, da te čisto podzavestno vleče k taki osebi, ki ima tolk skupnih astro točk?

vesela bom vsakega odgovora  x:)x

Pozdravljena Freya,

To, da je isti ascendent je vsekakor element, ki naredi, da sta si dva podobna in s tem lažje sodelujeta, to pa ni element, ki bi povezoval nasprotni spol in obljubljal kako močno zvezo. Raje poglej če sta med seboj povezana Luna in Sonce ali pa Venera in Mars, ali pa se med seboj povezujejo vladarji ascendenta ali vladarji descendenta, to so zelo pomembne točke.

Veš nasprotja so tista, ki vlečejo dva skupaj. Sorodnosti pa kažejo bolj podobnost in lažje usklajevanje v življenju.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela- ne vidim se kot dominantno- v bistvu sem bolj občutljivček. mogoče ne znam izraziti svoje moči. pravzaprav vse tisto kar si napisala- jaz BI...ampak nisem še x:Ix x:Dx .... x:Ix

Kar se tiče ljubezni sem,kot sem že povedala bolj občutljivček.

kaj misliš kakšen tipček mi ustreza?

Občutljiva si zaradi ascendenta v raku v kvadratu z Luno. Vendar se moraš zavedati, da vsak dan bolj postajaš Luna v ovnu v 10. hiši, ki je celo v trigonu z Venero v Levu in Marsom v Levu. ( dispozitor je Sonce v tehtnici in ne Mars v tehtnici, moja pomota)Kar kaže veliko strast, pa tudi zelo zanimiv izgled. Vprašaj svoje prijatelje kako te doživljajo kot žensko, pa mislim, da se bodo strinjali z mano, da si videti strastna in da izražaš neko posebno seksipilnost.

Je pa res da Saturn v peti hiši naredi nekaj blokad pri igrivem izražanju lastne seksualnosti in zapozni prve izkušnje. Vendar je vladar spet Venera in ta spet nosi več akcije in bolj strastno osebo.

Seksualno te privlači moški, ki je komunikativen in se na nek način postavlja, ali je na nek način pomemben.

Idealni moški, ki bi ga želela pa bi moral biti družinski človek, blag in prijeten, z veliko občutka za družene in odnose. Pomembno je, da ti je trdna in tiha opora. Vendar boš ti vsekakor bolj aktivna in bolj ambiciozna od njega.

Pri tebi je razvoj povezan s časom.

To da si ne zanikaš lastne občutljivoti, pa je tudi zelo uredu. Poznam žensko , ki ima ravno tako kombinacijo, ascendent v raku, Luno pa v deseti hiši v ovnu, ker poskuša zakriti svojo občutljivost za arogantnostjo jo ta vedno bolj vznemirja in zato je in je in se poskuša zavarovati s salom.

Je že bolje, da sprejmeš občutljivost in da postopoma razvijaš tudi svojo podjetnost.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

ce me privlaci  xrolleyesx  malo ja, malo ne, je pa prijetna in kar je ZELO ZANIMIVO, da ima nekatere zelo redke (v smislu, da jih nima veliko ljudi) izkusnje, prav take oz. zelo podobne kakor jaz!  

-morda je tukaj kljuc tudi za tebe!! ?  :eek:  :inocent:  x8Dx

x:Xx

ja, free - kako zanimivo.... a si ti to punco čist naključno analiziral (astrološko, mislim)? ker jest sem imela pri njemu vedno en tak domač občutek... niti ne v smislu neke hude privlačnosti... prej varnosti... in tega, da so se neke globje vrednote ujemale. Eh, sej sploh ne znam razložit... V glavnem, potem sem šla načrtno gledat astro-sliko in -voila, rezultat presenetljiv.

Sploh pa nimam velik pojma (tko kot nekateri, ki razturajo tlele!) in me je zanimalo, kaj pravite vi, specialci x;)x

in, free, zacel me je firbec matrati, o katerih (redkih) izkušnjah je govora... x:Dx x;)x x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Verjetno res, ampak samo zaradi ziher-efekta.

Samo čez čas je pa dolgčas. Ni razlik, ki naj bi jih premoščali.

In če ni razlik, ni napetosti, če ni napetosti, ni akcije, če ni akcije --- pa mirno ugasnemo televizor zvečer. Tako kot zadnjih nekaj let.

he, he bern.... tole s pepelnikom si pa tko slikovito opisal.... a pri vas kdo kadi ? x:Dx x;)x x:o)x

tole z zihr-efektom je najbrž tud delno res...pri nekaterih. Jest vseeno rajš vidim, da mi je oseba (vsaj) malce v izziv... ne ravno Doulaghiri, kakšen Grossglockner pa že x;)x x^x

SI SAPIS SIS APIS.

Veš nasprotja so tista, ki vlečejo dva skupaj. Sorodnosti pa kažejo bolj podobnost in lažje usklajevanje v življenju.

tudi tebi lep pozdrav, Mihela!

hvala za namig - že letim gledat druge povezave planetkov.... čeprav se šele uvajam in mi marsikaj ni jasno - ampak, vaja dela mojstra x8Dx

jest bi temu tvojemu stavku dodala še nekaj - da mora biti ravno pravšnje razmerje NASPROTIJ, ki začinijo nek odnos in dobršnja merica SORODNOSTI, ki ga povezuje. x^x

SI SAPIS SIS APIS.

tudi tebi lep pozdrav, Mihela!

hvala za namig - že letim gledat druge povezave planetkov.... čeprav se šele uvajam in mi marsikaj ni jasno - ampak, vaja dela mojstra x8Dx

jest bi temu tvojemu stavku dodala še nekaj - da mora biti ravno pravšnje razmerje NASPROTIJ, ki začinijo nek odnos in dobršnja merica SORODNOSTI, ki ga povezuje. x^x

Imaš prav , ni kej, vendar jaz govorim o tem, kaj primelje dva človeka, do tega, da se odločita drug za drugega.

Med romantično ljubeznijo, ki navadno dva združi in pa partnersko zvezo, pa je velika razlika. Romantična ljubezen se porodi zaradi privlačnosti, to pa porajajo nasprotja. Da pa neka veza lahko uspešno funkcionira, pa vsekakor kaže tudi to, da se partnerja razumeta, da sta si na nek način podobna. V partnerstvih je to, da imata partnerja kej skupnega (razen otrok seveda ) zelo zaželjeno. Skupni hobi ali kej druzga, podobne interese in tako naprej....

Vse dobro,

Mihela.

P.S. Je pa res, da obstajajo horoskopi, ki nakazujejo, da človek potrebuje v odnosu s partnerjem predvsem prijateljski odnos, to je, če je 7. hiša kako povezana z 11. hišo, ali je vladar sedme povezan z Uranom, ali vladar 11. povezan z Venero....

dnevni horoskop

P.S. Je pa res, da obstajajo horoskopi, ki nakazujejo, da človek potrebuje v odnosu s partnerjem predvsem prijateljski odnos, to je, če je 7. hiša kako povezana z 11. hišo, ali je vladar sedme povezan z Uranom, ali vladar 11. povezan z Venero....

:palec: :palec:

...kaj pa recimo, več konjunkcij v sinastriji partnerjev- njena luna na njegovo sonce, pa njegova luna v konj njegov mars (lev), čeprav naj bi najbl držali trigoni med osebnimi planeti oz.

kako je v primeru, kadar se saturn NE obesi na osebni planet partnerja.baje je to odločilno, za trajno vezo.

x:Ix

l dan

...kaj pa recimo, več konjunkcij v sinastriji partnerjev- njena luna na njegovo sonce, pa njegova luna v konj njegov mars (lev), čeprav naj bi najbl držali trigoni med osebnimi planeti oz.

kako je v primeru, kadar se saturn NE obesi na osebni planet partnerja.baje je to odločilno, za trajno vezo.

l dan

x:Dx Ja taka dva pa sta se že skoraj morala najti. x;)x

V več kartah pri konjukcijah sonce luna je posredi karma. Tudi pri zelo povezanih med seboj bratih, sestrah je večkrat na sonce pri enem in luna pri drugem na istih stopinjah. Tu poznam kar nekaj primerov.

Hm, bl se mi zdi, da mamo podobni tipi podobne konjunjcije, seveda pol znamenje da tasvoje, ampak my bret ima konj sonce venera, jst isto, pa ta "tapravi" tudi......čeprav mogoče zaradi različnih hiš in znamenj to ni tako "isto", kaj pa potem 3kotniki?

meni se zdi pa ful čudno, k Bern pravi, da v natal chartu sonce in luna v aspektu kažeta nerazumevanje staršev- a ni to ravn dober spekt....

:palec:

meni se zdi pa ful čudno, k Bern pravi, da v natal chartu sonce in luna v aspektu kažeta nerazumevanje staršev- a ni to ravn dober spekt....

:palec:

x:)x Bern pravi, če stojita luna in sonce v slabem aspektu ( 90 ali 180) se oče in mati pri spočetju nista ravno najbolje razumela. x8Dx

l dan

Njena Luna na njegovo Sonce, kaže, nek klasičen par, ko ona sledi svojemu partnerju, velika bližina na duševno- duhovni ravni.

To naprej pa ne razumem, njegova Luna in njegov Mars, a to govoriš o položajih v njegovi karti.

Konjunkcije so tudi v povezovanu dveh kart, zelo močne in pomembne, ker kaže neko stičišče. Seveda je drugači, če sta v konjunkciji Mars in Saturn kot če so kaki drugi planeti. Kar hočem povedati je, da je pomembna narava planetov. Zgornji primer je idealen. Vendar je treba gledati celotno karto in pred vsem vsakega posameznika po sebej. Kajti, če tebi v karti piše, da imaš težave v odnosu s partnerjem, potem ne bo tako enostavno vzpostaviti harmonično zvezo ne glede na medsebojne povezave vajinih kart.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Pozdravljenia Mihela,

mal sem se zmotila, njen mars v levu in njegova luna v levu.

To konjunkcijo sem mislna.

Sicer pa bi res rabla globalno razlago.

Čeprav je rer vozel v 7. hiši, pa glede na to, da sta tm še uran in pluton-nič kaj obetajoče za neko stalno partnerstvo, ne.

S tem, da v sinastriji pade pluton v 4.hišo, kar baje v domu nardi nepričakovano, globalno spremembo...samo, da se ne bi preselili žvet na drevo......

Mihela!

Kaj sem tako grozna :vragec: , da si me kar sfalila.

Ker sem pa po ascedentu strelec, sem pa tudi grozen optimist in pravim, kdor čaka, dočaka. x:Ix

Vse lepo.

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

Nino, daj umiri se malo! x:Dx Saj ti bo ušla še predno jo boš dobil! x:Dx

Hehe, to bi bila klasična finta, ah mal me mrk daje... post m(a)rkantni sindrom pa to .... že veš tisti vic, sem hodil z vedeževalko mi je rekla da nič ne bo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mihela!

Kaj sem tako grozna  :vragec: , da si me kar sfalila.

Ker sem pa po ascedentu strelec, sem pa tudi grozen optimist in pravim, kdor čaka, dočaka. x:Ix

Vse lepo.

Zelo mi je žal, toda imam res malo časa, mogoče bom mela kasneje kaj več. Kar lahko hitro odgovorim odgovorim, da bi se pa lotila študirati karte, to pa trenutno ne gre.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Pozdravljenia Mihela,

mal sem se zmotila, njen mars v levu in njegova luna v levu.

To konjunkcijo sem mislna.

Sicer pa bi res rabla globalno razlago.

Čeprav je rer vozel v 7. hiši, pa glede na to, da sta tm še uran in pluton-nič kaj obetajoče za neko stalno partnerstvo, ne.

S tem, da v sinastriji pade pluton v 4.hišo, kar baje v domu nardi nepričakovano, globalno spremembo...samo, da se ne bi preselili žvet na drevo......

Konjunkcija Marsa in Lune v osnovi daje fizično privlačnost in strasti. Tu je malo nenavadno , ker je ženska bolj strastna in dominantna. Seveda pa v skupnem življenju ne bo nikoli dolgčas, tudi prepirov in premočnih reakcij ne bo zmanjkalo. Toda res je, da je treba pogledati obe karti, vsako zase in skupaj in tako dalje. Malo nevarnosti je, da se ona jezi na njegovo mamo....

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Čao,

Mihela (ali pa kdo drug), a bi lohk še za mene povedala kaj misliš:

venera v škorpijonu v 3. hiši

mars v levu v 11. hiši

ker men se zdi, da mi dost nagajata :C: , ker tvorita kvadrat (drgač pa je venera še v sekstilu z ascendentom v devici,mars pa v sekstilu z saturnom in jupitrom v tehtnici)??

Luna sekstil Venera 05°39`27

Venera kvadrat Mars 00°49`08

Venera sekstil Ascendent 03°49`56

Venera inkonjunkcija MC 01°39`43

Mars sekstil Jupiter 01°24`17

Mars sekstil Saturn 03°56`23

Mars trikotnik Neptun 06°34`20

Mars sekstil MC 02°28`51

aja, pa 5. (v kozorogu) in 8. (v ovnu) hiši sta prazni.

l.p.

Ajoj, a mamo.....

Pa zdj?!

Tanajblj prikladno bi blo imet nekoga z najmanj aspekti v karti, sicer ne bi bilo napredka, dinamike......

Ma vsaj človek ve prb. za kaj se gre, do kam in kaj je sploh mogoče....

:xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...