Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

Hm,

imeti < nekoga z najmanj aspekti v karti > ...

S tem dobiš nekoga, ki se stalno pritožuje, da se mu nič ne dogaja. Kvanejdelam. Vprašanje, če je to dobro. Morda v primeru, če si sama hiperaktivna, če si pa vsaj približno "Rakica", bi pa znala biti tuga.

(Malo za hec, malo pa tudi zares.)

Pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

Mihaela prosim še zame poglej.

Venera v ovnu 1.31.13 tretja hiša

Mars v vodnarju 23.33.05 v drugi hiši

Ascedent kozorog

Aspekti Venere in Marsa:

Sonce konjukcija Mars 1.05.58

Luna sekstil Venera 4.17.36

Merkur sekstil Venera 00.16.57

Venera kvadrat ascedent 2.32.03

Venera inkonjukcija MC 1.57.40

Mars konjukcija Saturn 1.39.38

Mars kvadrat Neptun 05.43.32

Vrh pete hiše v biku

vrh osme v levu

Planeti v peti hiši- prazno

v osmi hiši: - Pluton 13.27.18, Uran 8.41.21

Hvala! x:)x

Hello. A lahko še jaz prosim...

Ker ne vem, kaj točno naj skopiram, bom kar skoraj vse.

Hvala že vnaprej!

Sun Libra 28°51'57 07 direct

Moon Capricorn 24°17'28 10 direct

Venus Libra 25°04'25 07 direct

Mars Libra 26°13'02 07 direct

Ascendant Aries 23°57'12

2nd House Taurus 29°30'46

3rd House Gemini 21°54'33

Imum Coeli Cancer 11°16'36

5th House Leo 02°39'43

6th House Virgo 02°50'27

Descendant Libra 23°57'12

8th House Scorpio 29°30'46

9th House Sagittarius 21°54'33

Medium Coeli Capricorn 11°16'36

11th House Aquarius 02°39'43

12th House Pisces 02°50'27

Sun Square Moon 4°34

Sun Conjunction Mercury 6°28

Sun Conjunction Venus 3°48

Sun Conjunction Mars 2°39

Sun Conjunction Uranus 0°41

Sun Opposition Ascendant 4°55

Moon Square Venus 0°47

Moon Square Mars 1°56

Moon Opposition Saturn 5°27

Moon Square Uranus 3°54

Moon Square Ascendant 0°20

Mercury Trine Jupiter 2°53

Venus Conjunction Mars 1°09

Venus Conjunction Uranus 3°07 V

enus Opposition Ascendant 1°07

Mars Conjunction Uranus 1°58

Mars Opposition Ascendant 2°16

Jupiter Square Neptune 0°19

Jupiter Quincunx Pluto 0°41

Saturn Square Ascendant 5°07

Uranus Opposition Ascendant 4°14

Neptune Sextile Pluto 0°22

Mihaela prosim še zame poglej.

Venera v ovnu 1.31.13 tretja hiša

Mars v vodnarju 23.33.05 v drugi hiši

Ascedent kozorog

Aspekti Venere in Marsa:

Sonce konjukcija Mars 1.05.58

Luna sekstil Venera 4.17.36

Merkur sekstil Venera 00.16.57

Venera kvadrat ascedent 2.32.03

Venera inkonjukcija MC 1.57.40

Mars konjukcija Saturn 1.39.38

Mars kvadrat Neptun 05.43.32

Vrh pete hiše v biku

vrh osme v levu

Planeti v peti hiši- prazno

v osmi hiši: - Pluton 13.27.18, Uran 8.41.21

Hvala! x:)x

Pozdravljena ICElady,

ta led tu paše, pa tudi ne. Mogoče zaradi ascendenta v kozorogu, vendar mislim, da se hitro in strastno zaljubič in potem kaj kmalu odljubiš. Pomembna ljubezen ( močna zaljubljenost) že v osnovni šoli. Zaljubiš se lahko v soseda, ali nekoga iz bližnje okolice. Znaš osvajati z besedami, predvidevam, da imaš, ko želiš zelo očarljiv glas.

Vidim, da imaš stelij v vodnarju, predvidevam, da v prvi ali drugi hiši. Kar kaže, da te pivlačijo odštekani tipi, na nek način nenavadni, pa kljub temu prizemljeni. Tu je strast na prvi poged zelo ohlajena, saj je vročekrvni Mars v konjunkciji s hladnim Saturnom, vendar bi rekla, da gre boj za vroče hladno kombinacijo, torej da si enkrat zelo strastna in vroča, drugič, pa povsem hladna. Ker imaš Saturna ob Marsu, bi rekla da boš s časom bolj vroča, postopoma. Saturn kot dispozitor Sonca in Marsa je močen, kar ti lahko prinese trdnega in stabilnega partnerje.

Če je ta stelij v prvi hiši ( sploh, če je zelo blizu ascendenta), pa kot tako opisuje tebe.

In je potem partner tisti, ki je bolj čustven in nežen.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pozdravljena Mihaela!

Seveda ne morem mimo tega, da ne bi bila tudi jaz radovedna x;)x . Si boš prosim  xsrcx našla kaj časa zame.

To sem jaz:

Planetary positions

planet sign degree              house motion

Sun Capricorn 11°47'38      02      direct

Moon Virgo 00°36'04            09      direct

Mercury Capricorn 15°09'58 02      retrograde

Venus Aquarius 12°49'49    02      direct

Mars Capricorn 22°07'02      02    direct

Jupiter Aries 10°56'02          04    direct

Saturn Aquarius 20°38'14    03    direct

Uranus Virgo 09°55'16        09    retrograde

Neptune Scorpio 17°14'20    12    direct

Pluto Virgo 14°09'09            09    retrograde

True Node Cancer 11°11'29  08    retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Sagittarius 03°37'39 

2nd House Capricorn 06°41'53 

3rd House Aquarius 16°54'55 

Imum Coeli Pisces 24°38'36 

5th House Aries 23°36'30 

6th House Taurus 15°32'34 

Descendant Gemini 03°37'39 

8th House Cancer 06°41'53 

9th House Leo 16°54'55 

Medium Coeli Virgo 24°38'36 

11th House Libra 23°36'30 

12th House Scorpio 15°32'34 

Major aspects

Sun Conjunction Mercury 3°22

Sun Square Jupiter 0°52

Sun Trine Uranus 1°52

Sun Sextile Neptune 5°27

Sun Trine Pluto 2°22

Moon Square Ascendant 3°02

Mercury Square Jupiter 4°14

Mercury Trine Uranus 5°15

Mercury Sextile Neptune 2°04

Mercury Trine Pluto 1°01

Venus Sextile Jupiter 1°54

Venus Quincunx Uranus 2°55

Venus Square Neptune 4°25

Venus Quincunx Pluto 1°19

Mars Sextile Neptune 4°53

Jupiter Quincunx Uranus 1°01

Saturn Square Neptune 3°24

Uranus Conjunction Pluto 4°14

Neptune Sextile Pluto 3°05

Hvala, Tajči.

Precej energična ženska si, ki potrebuje veliko svobode v ljubezni. Brez omejevanja. Raziskuješ ljubezen in se iščeš. Tudi ti osvajaš z besedami, imaš posebno prijeten glas. Hrepeniš po veliki ljubezni. Predvidevam, da si imela kar nekaj avantur, ko si iskala veliko ljubezen.

V drugi hiši imaš Marsa in Sonce v kozorogu, kar kaže, da te privlačijo moški, ki so stabilni, trdni in konkretni. Tudi Merkur, kot vladar 7. hiše nakazuje takega moškega, ki bo tudi izrazito močan in sposoben.

V spolnosti si zelo čutna in strastna. Čeprav, predvidevam, da že tako nimaš nikakršnih težav, boš z leti postajala še bolj čutna.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Hvala Mihela za tvoj čas in trud. xsrcx

Super si!

Tajči

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

Hello. A lahko še jaz prosim...

Ker ne vem, kaj točno naj skopiram, bom kar skoraj vse.

Hvala že vnaprej!

Sun Libra 28°51'57 07 direct

Moon Capricorn 24°17'28 10 direct

Venus Libra 25°04'25 07 direct

Mars Libra 26°13'02 07 direct

Ascendant Aries 23°57'12

2nd House Taurus 29°30'46

3rd House Gemini 21°54'33

Imum Coeli Cancer 11°16'36

5th House Leo 02°39'43

6th House Virgo 02°50'27

Descendant Libra 23°57'12

8th House Scorpio 29°30'46

9th House Sagittarius 21°54'33

Medium Coeli Capricorn 11°16'36

11th House Aquarius 02°39'43

12th House Pisces 02°50'27

Sun Square Moon 4°34

Sun Conjunction Mercury 6°28

Sun Conjunction Venus 3°48

Sun Conjunction Mars 2°39

Sun Conjunction Uranus 0°41

Sun Opposition Ascendant 4°55

Moon Square Venus 0°47

Moon Square Mars 1°56

Moon Opposition Saturn 5°27

Moon Square Uranus 3°54

Moon Square Ascendant 0°20

Mercury Trine Jupiter 2°53

Venus Conjunction Mars 1°09

Venus Conjunction Uranus 3°07 V

enus Opposition Ascendant 1°07

Mars Conjunction Uranus 1°58

Mars Opposition Ascendant 2°16

Jupiter Square Neptune 0°19

Jupiter Quincunx Pluto 0°41

Saturn Square Ascendant 5°07

Uranus Opposition Ascendant 4°14

Neptune Sextile Pluto 0°22

Pozdravljena,

tako, pa sem si vzela čas tudi zate.

Zanimiva ženska si, posebna, izrazito strastna in zelo usmerjena v odnose.

In seveda tudi v odnose z nasprotnim spolom. Predvidevam, da si na nek način zelo privlačna.

Partnerski odnos ti je pomemben in veliko možnosti je, da boš ustvarila zelo tesen odnos.

Partner bo najverjetneje lep in na nek način poseben in bolj izrazen.

Razumeti moraš, da potrebuješ veliko svobode v partnerstvu in da bo zveza, ki jo boš ustvarila (ali si jo že) morala temeljiti na svobodi. Seksualno si včasih zelo vroča, drugič bolj hladna, vzburjajo te verjetno najbolj nenavadne situacije.

Problematičen je tu kvadrat Lune na ta stelij, kar kaže prvo nesprejemanje matere, kakšna si kot ženska in pa tudi nesprejemanje tvojih zvez. Kasneje pa lasten notranji konflikt med vlogo žene in matere ter vlogo ljubice. Potreba po redu in tradicionalnem načinu življenja se bo težje uskladila s potrebo po nenavadni , strastni zvezi, ki bo tudi v javnosti bila v oči.

V to sliko se umeša še Saturn, ki hoče imeti nadzor tako nad čustvi, kot potrebami in tvojim izrazom kot ženske. Tako da je pestro.

Mislim, ker je močna Venera dispozitor celotnega stelija, da bo po zapletih, burnih reakcijah v odnosih in konfliktih, za katere ne boš niti vedala od kje so, sledila pomiritev in sposobnost, da ustvariš neko ravnovesje v partnerstvu. Vendar ti predlagam, da se zaveš tega notranjega konflikta med temi vidiki tebe in ju poskusiš uravnotežiti, kot se za pravo tehtnico spodobi.

Privlačijo te lepi, družabni moški, ki znajo nastopati in se izpostaviti.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Sem še bolj nova tukaj... a se tukaj kdo ukvarja s kombin kartami?  x:)x

Pozdravljena Oona,

ja tudi s kombin karto.

Jaz prvo razložm vsako karto zase v tem pogledu, kar se tiče ljubezni in zakona, ker se mi zdi to najpomembnejše. Kajti če ima človek v lastni karti jasna nesoglasja med 1. in 7. ali med Luno in Soncem, ter Venero in Marsom in kako drugače blokirane te planete, potem mi lepi medsebojni aspekti in harmonilna kombin karta ne morata izničiti natalne danosti.

Potem se lotim medsebojnih aspektov in za na konec še kombin kot pogled v samo naravo odnosa.

Kaj pa ti, če poznaš izraz, si verjetno kar vešča astrologinja, kako se pa ti lotiš razlage partnerskih odnosov?

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Sem še bolj nova tukaj... a se tukaj kdo ukvarja s kombin kartami?  x:)x

Pozdravljena Oona,

ja tudi s kombin karto.

Jaz prvo razložm vsako karto zase v tem pogledu, kar se tiče ljubezni in zakona, ker se mi zdi to najpomembnejše. Kajti če ima človek v lastni karti jasna nesoglasja med 1. in 7. ali med Luno in Soncem, ter Venero in Marsom in kako drugače blokirane te planete, potem mi lepi medsebojni aspekti in harmonilna kombin karta ne morata izničiti natalne danosti.

Potem se lotim medsebojnih aspektov in za na konec še kombin kot pogled v samo naravo odnosa.

Kaj pa ti, če poznaš izraz, si verjetno kar vešča astrologinja, kako se pa ti lotiš razlage partnerskih odnosov?

Vse dobro,

Mihela.

Vešča astrologinja ravno nisem, mi pa astrologija ni ravno tuja. Predvsem se ubadam s tem, kaj pomeni v kombinu Mars v devici retro (vladar 5. in 12.hiše)?

pozdrav! x:)x

Dum spiro, spero.

Živijo, dekleti!

Zelo bom vesel, če bosta uspeli najti, kaj je to, in zapisati tule.

Pa tudi, kaj takega te je pripeljalo do tega, da si se lotila tega.

(Pri čemer se sploh ne hecam.)

Pozdrav!

Hja, kolikor se jaz razumem, vsak planet lepše deluje, če gre direktno... preveč na široko ne bom opisovala, ker gre tukaj za mojo (preteklo seveda)zvezo.

Nikakor se ni odvijalo v pravo smer. Spletke, zahrbtna dela, zalezovanje na eni strani, na drugi pa velika strast. Tudi kar se tiče otrok se nisva uspela dogovoriti (skupaj nimava otrok). Na koncu jo je ena stran popihala.

Skratka, po mojih izkušnjah gledanja kart, zveza ne teče tako bi morala, če so poudarjeni vladarji retro.

Zdaj me pa hitro skritizirajte x:Dx x:Dx x:Dx

Dum spiro, spero.

kaj pa naj pol jaz k mam vse planete razen venero pa men se zdi da še jupiter retro? šmrc a gre vse nekam na grdo? :C:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se mi zdi zelo pomembno vedeti kateri hiši vlada Mars, da bi njegovo retrogradno gibanje tako močno vplivalo na odnos. Težko verjamem, da bi samo retrogradnost Marsa lahko tako močno vplivalo na nek odnos.

Predvidevam, da so še drugi dejavniki, ki so privedli do tega, da odnos ni funkcioniral.

Vse dobro,

Mihela.

P.S.: Jaz upam, da vsi bralci veste kaj je kombin, v angleških programih jo najpogosteje najdete pod izrazom relationship chart (Ronald Davison). V bistvu se poišče srednji čas in prostor, med rojstvi dveh ljudi. Torej, da poenostavim , če sem jaz rojena 3. 1. 1980 moj partner pa 1.1. 1978, potem bo kombin karta izdelana za 2. 1. 1979, podobno se izračuna tudi za čas in pa zemljepisno širino in dolžino. To je povsem nova karta, ki ne govori več o partnerjema kot posameznikoma, temveč o naravi njunega odnosa, kot tretje entitete.

dnevni horoskop

kaj pa naj pol jaz k mam vse planete razen venero pa men se zdi da še jupiter retro? šmrc a gre vse nekam na grdo?  :C:

Mi ne govorimo o natalni karti.

če pa je veliko retrogradnih v natalni karti, bi Imširagič rekel, da na veliko področjih živiš že nekoč živeto, srečuješ ljudi in prejšnjih življenj in tako naprej...

Iz lastnih izkušenj bi rekla, ko se ti v progresijah planeti obrnejo direkt, postaneš na področju, ki ga predstavljajo bolj odprt, bolj direkten in manj zapleten. Hitreje se tudi učiš lekcij, ki jih ti planeti nosijo. Retrogradni planeti lahko kažejo, da si obrnjen navznoter, nazaj , v to kaj jebilo in greš težje naprej. Lahko govorijo, da boš na tisti področjih moral malo večkrat poskusiti in da boš najverjetneje tisto področje kasneje obvladal....

Na ta način.

Jupiter retro je ena najboljših retro pozicij, ker govori o tem, da je človek manj obrnejen na zunanji razvoj in mu več pomeni notranji razvoj, kar ni nujno slabo.

Toda sem zašla, to ni ta tema.

Vendar če je v natalni karti vladar 7. hiše retrograden, lahko tudi nakazuje partnerja, ki se umika ki odhaja, včasih ni treba da oddide, lahko se samo bolj odmakne od tebe, kaže pa tudi možnost, da večkrat poskušiš svojo zakonsko srečo (več partnerjev) ali / in da njadeš pravega partnerja kasneje v življenju.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

kako se pa tak čart interpretira...

Ni čist enostavno.

Sedaj je treba gledati, da karta kaže odnos.

Torej potem prva hiša govori o njiju, o tem kako delujeta kot par in tako naprej.

Druga kaže njune finance.

Tretja skupno komunikacijo.

Četrta kako sta globje povezana.

Peta kako znata biti sproščena skupaj, kako se znata zabavati in kot je že OOna rekal, kako z otroci.

6. hiša kaže skupno rutinsko delo.

7. kako jih vidijo drugi, kaže ljudi ki se vpletajo v par.

....

Predvsem so pomembni kotni planti in pa vladra prve hiše.

Seveda pa ima tudi prav svoj način gledanja kombina, tako, da primerjam kako se ženski in moški planeti v kombinu med seboj ujemajo in tudi, kateri so bolj problematični in tako naprej. Da vidim na katerih nivojih partnerja delujeta usklajeno in kje so težave.

Na prvi pogled se lahko vidi za kak odnos gre. Kje je ascendent in h kateremu planeti aplicira vladar ascendenta. Kateri planeti so na kotih? Kotna Venera govori o ljubezenkih odnosih....

Vendar je to sekundarno pri razlagi odnosa.

Bolj pomembno je kaj vidite v natalni karti in kar je po moje najpomembnejše, če osebo s katero smo lahko najdemo v lastni karti, in kako zgodbo in pomen ima v naši karti. A je partner, njegov horoskop (sploh ascendent in vl. asc) vsaj delo podoben vladarju ali znaku naše 7. hiše., mogoče pri ženski znaku Sonca, ali planetu h kateremu Sonce (še vedno pri ženskah) aplicira....

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

kaj če je v četrti composite hiši konjunkcija mars-venera v škorpijonu x?x kje je tisti ki švica...aha!- :switz:

poleg tega je v četrti hiši še venera kvadrat ASC, in mars kvadrat ASC- ASC je v levu :sori: tekmovalnost?

joj sem zabluzila- venera kv. asc v četrti hiši... x:Dx x:o)x x:o)x

Vendar je to sekundarno pri razlagi odnosa.

Bolj pomembno je kaj vidite v natalni karti in kar je po moje najpomembnejše, če  osebo s katero smo lahko najdemo v lastni karti, in kako zgodbo in pomen ima v naši karti. A je partner, njegov horoskop (sploh ascendent in vl. asc) vsaj delo podoben vladarju ali znaku naše 7. hiše., mogoče pri ženski znaku Sonca, ali planetu h kateremu Sonce (še vedno pri ženskah) aplicira....

x?x Če je v karti partnerja ASC v devici, moja 7 hiša večji del v devici, je potem lažje vzpostaviti dober odnos?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...