zmago 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Zanimiva tematika in kot vidim nekateri zelo dobro obvladujete astrologijo, sam pa sem šele pred nekaj tedni odkril to spletno stran tako da se šele privajam. Pozdrav vsem in kar tako naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ... Bern, kje ti črpaš tko natančne razlage?... (Tole sem malce spregledal.) Kje jih črpam? Kar iz glave. Levo zadaj. Ene par polic jih imam tudi na desni. Z astrologijo je isto kot z urarstvom ali pa kuharijo: v začetku imaš še s palačinkami hude težave, sčasoma delaš pa take mojstrovine, da ti jih je laže speči kot pa povedati, kako si to pripravila. Avtomehanik najprej šiba okoli avta s priročnikom, kasneje enkrat je pa čisto dosti, da ga sliši, pa točno ve, kaj je s fergazerjem. Z vsako stvarjo je tako. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ahm, še tole. Oni dan sem po koncu Mavrične sobote malo klepetal z Mauriciom Rossijem, ki je tam imel odlično predavanje Astrologija in zelišča. (Žal zaradi moje drugačne vloge - beri: pospravljanje - nisva imela časa za kaj več, sicer bi se zabluzila do noči... Jasno.) Pa mi je med drugim omenil svojega učitelja, ki je nekemu žlahtniku (nečaku, če se ne motim) dal napoved za tri dni, kjer je pisalo, kaj se bo dogajalo, do take natančnosti, da je dežnik resnično izgubil drugi dan ob enajstih dopoldne, točno tako, kot je pisalo. In vse ostalo tudi. Nakar ga je nečak prosil, naj mu ne piše več, ker življenje postaja preveč nezanimivo... Jaz tega niti ne znam niti ne počnem - in življenje mi je še vedno zanimivo. Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...Z astrologijo je isto kot z urarstvom ali pa kuharijo: v začetku imaš še s palačinkami hude težave, sčasoma delaš pa take mojstrovine, da ti jih je laže speči kot pa povedati, kako si to pripravila... Berndobro povedano, tisti občutek se pridobi, ko se večkrat povezuje dane podatke ja, kje sem še...še kar dosti km podatkov je pred mano...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zanimiva tematika in kot vidim nekateri zelo dobro obvladujete astrologijo, sam pa sem šele pred nekaj tedni odkril to spletno stran tako da se šele privajam. Pozdrav vsem in kar tako naprej. Zmago si na pravi poti, kar tko naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ... Bern, kje ti črpaš tko natančne razlage?... (Tole sem malce spregledal.) Kje jih črpam? Kar iz glave. Levo zadaj. Ene par polic jih imam tudi na desni. Z astrologijo je isto kot z urarstvom ali pa kuharijo: v začetku imaš še s palačinkami hude težave, sčasoma delaš pa take mojstrovine, da ti jih je laže speči kot pa povedati, kako si to pripravila. Avtomehanik najprej šiba okoli avta s priročnikom, kasneje enkrat je pa čisto dosti, da ga sliši, pa točno ve, kaj je s fergazerjem. Z vsako stvarjo je tako. Bern Lažje je speči, kot povedati. Mene najbolj moti to, ker ne znam tko povedati, kot bi rada, Bernu še to rata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 aha....zato se nobenmu ne ljubi komentirat mojga posta Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Avtomehanik najprej šiba okoli avta s priročnikom, kasneje enkrat je pa čisto dosti, da ga sliši, pa točno ve, kaj je s fergazerjem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 .....Nakar ga je nečak prosil, naj mu ne piše več, ker življenje postaja preveč nezanimivo... ..Jaz tega niti ne znam niti ne počnem - in življenje mi je še vedno zanimivo. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Pozdrav!Mene pa zanima, kaj bi lahko pomenil kvadrat med venero (7.hiša) in uranom (4 hiša) v kombinu. V 7.hiši je tudi sonce in sicer sonce konjunkcija venera, v 4.hiši pa je tudi pluton in tvori trikotnik z venero. Partner je mlajši. CAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Mene pa zanima, kaj bi lahko pomenil kvadrat med venero in uranom miss izgubljena Cat Odločitve niso več hitre,so prenagljene. Zaradi njih je čustveno življenje nestalno,ne odvija se po klasičnih sistemih:oseba ga uporablja kot sredstvo za pravokacijo.V večini primerov gre za nagnjenje k nekakšni čustveni absolutnosti, ki lahko vodi v utopijo.Lahko pa se zgodi, da se ti aspekti realizirajo samo na nivoju zunanjih dogotkov. v tem primeru se čutveno življenje predvidljivo obrača.iz knjige Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Hvala za odgovor!lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 hja, uredu,..sam da te besedilo pomiri morda živjo in srečno, dalje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 mislim,da če nebi bilo ljubic bi se veženskice lepo zanemarile itd. zato trikrat hura za domnevne ljubce Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Hehehe, res je to, ne smeš dovolit, da obstaja konkurenca Pa tud za tipe vela, mal tele pivske trebuščke zamenjat za radiatorčke Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ma ja tip k ma mal pivskega trebuščkaje zihr za ceu živlenje tvoj Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Staviš? Lohk da je blazn zabavn pa vse skup pa šarmantn da se stopiš zravn njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Upam,da se bo se kje nasla Mihaela! Ful ful si zelim, da bi pogledala se zame in moje seksualno zivljenje. Zacelo se je (za danasnje razmere) precej pozno, ko pa se je, ga pa ni in ni bilo nikoli prevec, seveda z enim partnerjem, ceprav sva ze razmisljala, da bi poskusila se s kom (ampak pomoje so bile to samo besede, ki so pasale v tistem trenutku obema). Moj rojstni datum je 19.7.1980 ob 13:07 v Ljubljani. Noro vesela bi bila, ce bi se v tem kontekstu posvetila se meni, da vidim, kaj je zame zapisano v zvezdah, ker pomoje navzven delujem precej drugacna kot sem v resnici na tem podrocju, ali pa tudi ne?!Hvala res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 chariklo(kentavrka)cassini lilitvenera+nessus(kentavr pO5ijevlec)fortuna+mars+rahusaturn-uran=syastry+2002 Aw197 (global fuck)+vech komrt zvzd sdteroidovtudi Sedna!+ascendent Monoceros! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ne vem, a meni manjka kej splosne razgledanosti, ampak jaz cist nic ne razumem. Aja, pa tko bi rada, da se kaksen strokovnjak obrne na moj mail izpred stirinajstih dni, ko sem sprasevala za seks. Upam, da bo priletel na plodna tla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ko sem sprasevala za seks. Upam, da bo priletel na plodna tla. kdo pa, a mail, a seks? Šala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 2002 Aw197 (global fuck) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ne vem, a meni manjka kej splosne razgledanosti, ampak jaz cist nic ne razumem. Aja, pa tko bi rada, da se kaksen strokovnjak obrne na moj mail izpred stirinajstih dni, ko sem sprasevala za seks. Upam, da bo priletel na plodna tla.Napiši podatke še enkrat, da vidmo, kako boš seksala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 19.7.1980 ob 13:07 v LJ. Me prav zanima, kaj so mi namenile zvezde in kaj od tega je v praksi res! Pa hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 19.7.1980 ob 13:07 v LJ. Me prav zanima, kaj so mi namenile zvezde in kaj od tega je v praksi res! Pa hvalaKaj pa ne štima s tvojim seks. življenjem? Odpri se malo bolj, nooo... In če ne si poišči kakšnega lepotca, ki ti bo karnaprej šepetal in šepetal...saj to hočeš, a ne? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.