Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

Ne ne, sej vse stima, ni nobenih problemov, mene samo zanima, kaksna ljubimka sem po astroloskih zapovedih! Ampak malo bolj podrobno z aspekti in ostalim vred.

Tukaj je kar nekaj ljudi, ki jih je zanimalo seksualno življenje, čeprav smo vse to zavili v podrugačene izraze.

No pa sem si vzela čas tudi zate. Zanimiva karta. Na prvi pogled deluješ skrivnostno in zaprto, toda vedno bolj postajaš družabna in odprta. Mars v tehtnici naj ne bi kazal kake močne strasti in če ne bi bila izkušena bi na podlagi tega celo lahko napačno sklepala.

Toda tu je jasno videti, da si strastna ženska, predvsem zaradi Venere v trigonu s konjunkcijo Lune in Plutona. Vedno bolj boš strastna in po porodih se bodo stvari še bolj odprle.

(Vendar se boš morala soočati tudi z nekimi čustvi, izrinjenimi, potlačenimi , težkimi in zahtevnimi. Zdi se mi, da je mati, ki je delovala v osnovi prijazno in milo, z neko tiho in skrito manipulacijo izvajala pritisk nate in zato se ti je nabralo nekaj težkih čustev, in ker je bila mati tako prijetna in ljubka ji še očitati ne moreš vsega tega, ker je bilo vse tako podtalno. Predlagam ti, da se zavestneje soočas s svojimi čustvi, da ne bi prenesla vzorca na svoje otroke.)

Osvajaš z besedami in si izrazito koketna. Živiš neko dvojno ljubezensko življenje. Tudi, če nimaš realno dveh partnerjev imaš v svoji domišljiji neko vzporedno zvezo. No domišljija je tako in tako zelo začinjena in ti verjetno pomaga tudi v konkretnem seksualnem delovanju.

Velika možnost, da imaš s partnerjem karmično zvezo in da ni to prvo življenje v katerem imata te vrste odnos. Seks je resnično pomemben za to zvezo. Predlagam, da prakticirata tantrični seks.

Ko boš razrešila z pričakovanji matere in s skritimi psihičnimi pritiski o katerih sem govorila zgoraj, se bodo sprostile še ostale seksualne ovire.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

Joj Mihela, hvala. To pa dobro dene, ceprav sama to ze dobro vem. Mi pa seksualno podrocje veliko pomeni ,celo nekaj vec kot zgolj navadne telesne uzitke, kar bolj poglobeno in kompleksno cutim to podrocje in se rada tovrstno razvijam. Tudi o dvojnem zivljenju sem razumela, pa niti slucajno ne glede prevar, ampak... saj ves, se da se kako drugace domisljijsko.

No, epo, se enkrat hvala, pa lep vecer!

Se nekaj Mihela, ves, tale problem nerazciscenih in potlacenih custev mi pa ne da spati. Najhuje je, ker bi ga zelo rada ozavestila, ga pririnila na plano in unicila, da mi ne bi prinasal skode, pa ne znam. Ne vem, na kaksen nacin se naj ga lotim, ker je res moja mama krasna zenska in imava res dober odnos in ne vem, kje bi iskala to subtilno manipuliranje in napake. To je se toliko tezje, ker se ne vidi kar ta. Sem bila pa ze opozorna na taoblem nekoc. Mi pri tem lahko kako pomagas ali svetujes, bi bilo krasno. Hvala!

Slavi :palec: ...kaj imaš lep rojstni datum :P

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mihela, te lahko še jaz prosim za razlago? x:Ix

venera-škorpijon-9 hiša, venera trikotnik jupiter, in luna kvadrat venera

mars v vodnarju, 12 hiši, mars sekstil saturen, mars kvadrat pluton, mars konjunkcija ascendent (vodnar) in mars sekstil MC

sonce v tehtnici

luna v vodnarju

lep pozdrav x:Dx

Se nekaj Mihela, ves, tale problem nerazciscenih in potlacenih custev mi pa ne da spati. Najhuje je, ker bi ga zelo rada ozavestila, ga pririnila na plano in unicila, da mi ne bi prinasal skode, pa ne znam. Ne vem, na kaksen nacin se naj ga lotim, ker je res moja mama krasna zenska in imava res dober odnos in ne vem, kje bi iskala to subtilno manipuliranje in napake. To je se toliko tezje, ker se ne vidi kar ta. Sem bila pa ze opozorna na taoblem nekoc. Mi pri tem lahko kako pomagas ali svetujes, bi bilo krasno. Hvala!

No ja, svetujem lahko, vendar je vsa modrost o tebi tako in tako v tebi. Prisluhni si. In če je sedaj vse v redu, ti ni treba iti to pot in raziskovati, ko bo čas primeren, boš razumela in se boš s tem ukvarjaal, če ne prej, ko boš sama noseča.

Z mamo ne razčiščuj nič, ker to , kljub temu, da izvira iz vajinega odnosa, s to mamo sedaj nima nič. Tvoja mama je prerasla marsikatero težavo in šla naprej.

Torej sedaj se moraš ukvarjati s predstavo mame, jo občutiti in razumeti pritisk.

Te zadeve segajo lahko v čas nosečnosti, torej še preden si se rodila (ker je Luna v 12. hiši) in se je treba z njimi ukvarjati bolj duhovno in mentalno, kot konkretno s pogovorom z mamo.

Predlagam ti, da povprašaš kako se je mati počutila v nosečnosti, med porodom in potem v prvem letu tvojega življenja. Ne ji povedati zakaj te zanima. Sprašuj mirno in bolj zahec. Potem pa postopoma sama ugotovi za kaj se gre.

Ko boš to travmo podoživela, občutila podobo, spomin tiste matere, potem se energija sprosti in boš še lažje sprejela to konkretno mati, ki je sedaj ob tebi.

Zavedaj se, da je bilo potrebno nekaj truda, da se je spremnila in prebrodila krizo. Predlagam da to spoštuješ.

V osnovi pa pravim, ne delaj problema kjer ga ni. Samo zato, ker sem jaz to videla v karti, še ne pomeni, da je sedaj problem. Ko bo , se mu pa tako in tako ne boš mogla izogniti, se boš ukvarjala z njim in ga razrešila. Sedaj živi to, kar rabiš sedaj živeti.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

• 6 months later...

LOVE IS IN THE AIR.... :2src:

ČELADE OBVEZNE ZA MLAJŠE OD 80 LET.....Gibanje brez čelad smrtno nevarno....

Ti lahko pade cegl na glavo, pa boš pečen Sokrat.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ja mene predvsem zanima, kaj kaže na to, da si dober ljubimec ali ljubimka? Kateri znaki so boljši v tem, zakaj so eni tako hladni, drugi pa tako zelo strastni?

Moraš pogledat njihovo peto hišo, hišo ljubezni, važno je v katerem znaku je peta hiša, kako je aspektiran njen vladar in pa seveda, kakšni planeti so v njej. Kakšna venera v konjukciji z marsom sigurno v peti in osmi hiši nakazuje vročega ljubimca ali ljubimko, saturn v peti, sploh v kozorogu pomeni, da je ljubimec precej zapet itd. Mal poglej na primerih, vzemi svojo karto in preštudiraj svojo peto hišo in preveri, če drži.

<{POST_SNAPBACK}>ah Lunca, v moji peti sta jupiter pa sonce v konj.................. x;)x  - očitno vidim smisel življenja v tem.................. x;)x  x:Dx  x:Dx  x:o)x

x:Dx :palec: Lepa peta hiša, ni kej, po moje tko čuti tudi tvoja polovica. Kaže pa tudi, da boš imel prijetne otroke in imel veselje z njimi. x;)x Do takrat pa unovči to konjukcijo pri tistem, kar sprašuješ. x;)x

Kaj pa peta hiša v Levu? :inocent:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :palec: Lepa peta hiša, ni kej, po moje tko čuti tudi tvoja polovica. Kaže pa tudi, da boš imel prijetne otroke in imel veselje z njimi. x;)x Do takrat pa unovči to konjukcijo pri tistem, kar sprašuješ. x;)x

bom upošteval tvoj nasvet.......... x:Dx

otroci kaj??? jupiter (predvidevam) pomeni več otrok..............., samo vprašanje, če bo mama ista............... x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...