Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

No, čisto resno k stvari - če se mama vidi v 10.hiši..bi mogoče tole šlo skozi.

Tudi ona luno v devici - tako kot jaz (in mlajša hči), izredno skrbna, toda hkrati močna osebica - levinja pač. Blazno dobra pripovednica.

Oče - 4.hiša - ribi. Kaj dosti ni uspel vplivati name - dvojček pač. Rad pomodruje in obseden z letnicami. Rad bi pripovedoval, pa mu ne rata - se zaplete v letnice, po možnosti še v datum, kaj datum..uro natančno..in pozornost pade. Koga zanima kaj se zgodilo 25..ne 26...pa ne vem če ni bilo 27...ja 27. marca je blo. L.1960...al je blo..26??? xrolleyesx

Sicer pa..5.hiša v ovnu..razen kirona nič pametnega not...torej skoraj prazna...ampak dovolj ognjena. In v 1.hiši sonce.. :palec:

V glavnem - nekih pritožb do zdaj še ni bilo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa gledam tamle pesmice od Vladimirja :eek: in sem bila prepričana, da sem v temi verzi! x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

.....moja peta hiša je v strelcu..kar pomani, da je vladar jupiter....

v peti hiši in v strelcu pa sta: LUNA in NEPTUN

Aspekti, ki jih med sabo tvojijo planeta v 5. hiš in njun vladar pa so:

Luna konjunkcija Neptun

Luna kvadrat Jupiter

Jupiter kvadrat Neptun

Kakšna ljubimka, pa bi iz astrolooškega vidika naj bila jaz?? :2src: x8Dx

hmm....oba planeta sta si v laseh z vladarjem, med sabo pa tvorita lep aspekt-konjukcijo??

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pa jz mam peto v ribah. Sonce v 11... Neptun v drugi...

Ne vem ka bi blo to... verjetno zmedeni pojmi okol ljubezni.

Tud venera je sirota v 10. hisi v devici....

Zgleda, da sm za trd in hladen seks s sedemdesetletniki :xx!: :inocent:

Ampak se sploh ne pocutm tk... :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx :rolleyes:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ne, ti pa ne x:Dx x:Dx x:Dx

A da sm pri seksu uvidevna do sosedov se vidi iz horoskopa? :inocent: :eek: x:Dx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:Dx x:Dx

Ti si se na slabsem ko pa jaz x:Dx :vragec: x:Dx :vragec:

Dear Human,

Bo ostal med nama x;)x x:Dx :vragec: x:Dx x:Dx

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Ja mene predvsem zanima, kaj kaže na to, da si dober ljubimec ali ljubimka? Kateri znaki so boljši v tem, zakaj so eni tako hladni, drugi pa tako zelo strastni?

socrates

Dobri ljubimci in ljubimke? Ni določenih pravil. Če omenimo določena znamenja, se brž oglasijo ona druga... xrolleyesx Se pravi: za vsako znamenje je ustrezen (beri: najboljši ) ljubimec rojen v sorodnem znamenju...oz. tako so me učili: moja Venera mora aplicirati k tvojemu Marsu, in moj Mars k tvoji Veneri...seveda pa stresni aspekti spet naredijo svoje...ni pravil... :2src:

Dum spiro, spero.

A ce mam jz marsa v strelcu je fajn, da ima On venero v strelcu... :eek:

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Dan ... a lahko nekdo še zame izračuna:

27.september 1964, 19.30, Maribor

Jz ne obvladam tega, sam se mi da delat mal pametno x8Dx x:Dx

Ok:

Venera je v levu, to govori o tem, da si strastno/nezen, poln ljubeznivih obcutkov. Rad imas ljubezen, luksuz, naklonjenost, zabavo. Rad se lepo obleces.

Venera je v cetrti hisi, kar apelira na tvoj dom in sreco v zrelih letih, kar bi lahko blo zelo uspesno in vse kul, ce ne bi bila venera v napetih razmerjih:

venera kvadrat jupiter

venera kvadrat neptun

venera kvadrat ascendent

Rekla bi, da si clovek, ki si v ljubezni zeli veliko stvari, pa se mu to le malokdaj izpolni. Si ljubosumen, si kdaj ze koga prevaral? Kakorkoli, pojmi so malo zmedeni...Izgleda, da imas glede ljubezni cist eno svojo moralo...Glede na luna kvadrat pluton bi rekla, da si kar ljubosumen in da bi punco kar priklenil na sebe, tega pa zenske nekak ne maramo, pa pol odletimo xDDx Ljubezenska custva so res mocna...

Znal bi bit dobr ljubimec, odvisno od tega v kero smer razvijas strast, ki je res mocna. Kake sado/mazo scene... x:Dx :vragec: x:Dx :vragec: x:o)x

Dear Human,

x:Ix x:Ix :vio: :vio: Pa to mi profi rece... :vio: :vio: x:)x

Sm si pomagala z enimi viri... :inocent:

Dear Human,

He he..sado mazo scene...sem mogoče kaj spregledal pri sebi :) To definitivno ne bo držalo. Ljubosumnost? Mogoče pred mnogimi leti, pa še to po moje v mejah normale. Nežnost, zmedenenost, morala ... Zmešnjava. Maš prav. In saj res, kot je Bern rekel, kaj bi šele bilo, če bi obvladala :)

Lp, Marjan

<{POST_SNAPBACK}>Jz ne obvladam tega, sam se mi da delat mal pametno x8Dx  x:Dx

Ok:

Venera je v levu, to govori o tem, da si strastno/nezen, poln ljubeznivih obcutkov. Rad imas ljubezen, luksuz, naklonjenost, zabavo. Rad se lepo obleces.

Venera je v cetrti hisi, kar apelira na tvoj dom in sreco v zrelih letih, kar bi lahko blo zelo uspesno in vse kul, ce ne bi bila venera v napetih razmerjih:

venera kvadrat jupiter

venera kvadrat neptun

venera kvadrat ascendent

Rekla bi, da si clovek, ki si v ljubezni zeli veliko stvari, pa se mu to le malokdaj izpolni. Si ljubosumen, si kdaj ze koga prevaral? Kakorkoli, pojmi so malo zmedeni...Izgleda, da imas glede ljubezni cist eno svojo moralo...Glede na luna kvadrat pluton bi rekla, da si kar ljubosumen in da bi punco kar priklenil na sebe, tega pa zenske nekak ne maramo, pa pol odletimo xDDx Ljubezenska custva so res mocna...

Znal bi bit dobr ljubimec, odvisno od tega v kero smer razvijas strast, ki je res mocna. Kake sado/mazo scene... x:Dx  :vragec:  x:Dx  :vragec:  x:o)x

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

Hihi, se se ucim x;)x x:)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Dan ... a lahko nekdo še zame izračuna:

27.september 1964, 19.30, Maribor

Tehtnica, z Marsom in Venero v Levu. Ljubosumna ali posestniška sta tale dva, je pa treba planete v Levu hvalit, pohvalit in jim na koncu zaploskat. Potem se ne more (preveč) upirat... x;)x

Sadomazohizma ne morem potrditi, vso gorečnost Venere in Marsa malo pokvari Luna v Dvojčku, sicer pa... :palec:

Dum spiro, spero.

Ali se da komu še zame pogedat? :8):

Venus in the Twelfth House

Venus in Aries

Venus Conjunct Ascendant

Venus Opposition Saturn

Venus Square Midheaven

Venus Square Neptune

Moon Trine Venus

Venus Trine Uranus

Mars in the Sixth House 6th hs

Mars in Virgo

Mars Conjunct Jupiter

Mercury Opposition Mars

Moon Square Mars

Mars Trine Midheaven

Venera v Ovnu kaže na hitro zaljubljanje in odljubljanje...pravzaprav je povsod hitra in malce zaletava, v postelji spet hitra in dokaj egoistična toda tudi iskrena. Živi za ta trenutek.

Če je v 12. hiši dobi nekaj simbolike Rib, malo več nežnosti ji že pripišemo, pa tudi mnogo več skrivanja.

Je pa tvoj Mars v Devici. Kritičen in dlakocepski, vedno vnaprej razmisli. In verjetno precej zavira tvojo Venero v Ovnu. Ne vem, katerim hišam vladata, kje imaš Sonce... toliko. x;)x

Dum spiro, spero.

:sori: :sori: UUUU tole pa ni ne vem kolk dobr! Verjetno celotni zadevi ne pomaga sonce u 12 h v vodnarju.... ali pa luna v srtelcu v 8h...pa začetek 6h v levu.... :o|o:

drgač pa mogoče hoče na realna tla postaviti tudi 4 h v raku, tudi če je prazna?! no ja nisem zihr... :inocent:

hvala oona! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa gledam zdej tu v knjigi za Lilit...

V kozorogu - seksualna ekscentričnost in anarhija

V 5. hiši - razjarjena seksualnost  :eek:  xrolleyesx  x:Dx 

x:Dx  :vragec:  x:Dx

Hmmm........me zanima, kako bi tole prenesel kak bikec?! x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...