nataly 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Bemu...da nisi ti svojega ata sin Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 No, čisto resno k stvari - če se mama vidi v 10.hiši..bi mogoče tole šlo skozi. Tudi ona luno v devici - tako kot jaz (in mlajša hči), izredno skrbna, toda hkrati močna osebica - levinja pač. Blazno dobra pripovednica.Oče - 4.hiša - ribi. Kaj dosti ni uspel vplivati name - dvojček pač. Rad pomodruje in obseden z letnicami. Rad bi pripovedoval, pa mu ne rata - se zaplete v letnice, po možnosti še v datum, kaj datum..uro natančno..in pozornost pade. Koga zanima kaj se zgodilo 25..ne 26...pa ne vem če ni bilo 27...ja 27. marca je blo. L.1960...al je blo..26??? Sicer pa..5.hiša v ovnu..razen kirona nič pametnega not...torej skoraj prazna...ampak dovolj ognjena. In v 1.hiši sonce.. V glavnem - nekih pritožb do zdaj še ni bilo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Jaz pa gledam tamle pesmice od Vladimirja in sem bila prepričana, da sem v temi verzi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 .....moja peta hiša je v strelcu..kar pomani, da je vladar jupiter.... v peti hiši in v strelcu pa sta: LUNA in NEPTUN Aspekti, ki jih med sabo tvojijo planeta v 5. hiš in njun vladar pa so: Luna konjunkcija NeptunLuna kvadrat JupiterJupiter kvadrat Neptun Kakšna ljubimka, pa bi iz astrolooškega vidika naj bila jaz?? hmm....oba planeta sta si v laseh z vladarjem, med sabo pa tvorita lep aspekt-konjukcijo?? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Zmedel ga je ziher naslov - Ljubimci in ljubimke - pol pa najbrž spolno vlažna niša not pade Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Pa jz mam peto v ribah. Sonce v 11... Neptun v drugi... Ne vem ka bi blo to... verjetno zmedeni pojmi okol ljubezni. Tud venera je sirota v 10. hisi v devici.... Zgleda, da sm za trd in hladen seks s sedemdesetletniki :xx!: Ampak se sploh ne pocutm tk... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Zgleda, da sm za trd in hladen seks s sedemdesetletniki :xx!: SAM TI PA NE VZNEMIRJAJO VEC SOSEDE ALI PA?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ne, ti pa ne A da sm pri seksu uvidevna do sosedov se vidi iz horoskopa? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ti si se na slabsem ko pa jaz Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Bo ostal med nama Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja mene predvsem zanima, kaj kaže na to, da si dober ljubimec ali ljubimka? Kateri znaki so boljši v tem, zakaj so eni tako hladni, drugi pa tako zelo strastni? socratesDobri ljubimci in ljubimke? Ni določenih pravil. Če omenimo določena znamenja, se brž oglasijo ona druga... Se pravi: za vsako znamenje je ustrezen (beri: najboljši ) ljubimec rojen v sorodnem znamenju...oz. tako so me učili: moja Venera mora aplicirati k tvojemu Marsu, in moj Mars k tvoji Veneri...seveda pa stresni aspekti spet naredijo svoje...ni pravil... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Dan ... a lahko nekdo še zame izračuna: 27.september 1964, 19.30, Maribor Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 A ce mam jz marsa v strelcu je fajn, da ima On venero v strelcu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dan ... a lahko nekdo še zame izračuna: 27.september 1964, 19.30, Maribor Jz ne obvladam tega, sam se mi da delat mal pametno Ok: Venera je v levu, to govori o tem, da si strastno/nezen, poln ljubeznivih obcutkov. Rad imas ljubezen, luksuz, naklonjenost, zabavo. Rad se lepo obleces.Venera je v cetrti hisi, kar apelira na tvoj dom in sreco v zrelih letih, kar bi lahko blo zelo uspesno in vse kul, ce ne bi bila venera v napetih razmerjih: venera kvadrat jupitervenera kvadrat neptunvenera kvadrat ascendent Rekla bi, da si clovek, ki si v ljubezni zeli veliko stvari, pa se mu to le malokdaj izpolni. Si ljubosumen, si kdaj ze koga prevaral? Kakorkoli, pojmi so malo zmedeni...Izgleda, da imas glede ljubezni cist eno svojo moralo...Glede na luna kvadrat pluton bi rekla, da si kar ljubosumen in da bi punco kar priklenil na sebe, tega pa zenske nekak ne maramo, pa pol odletimo Ljubezenska custva so res mocna... Znal bi bit dobr ljubimec, odvisno od tega v kero smer razvijas strast, ki je res mocna. Kake sado/mazo scene... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jz ne obvladam tega, sam se mi da delat mal pametno Ok: Venera je v levu, to govori o tem, ... (Isusa ti vidim, kaj bi šele delala, če bi OBVLADALA tole...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Pa to mi profi rece... Sm si pomagala z enimi viri... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 He he..sado mazo scene...sem mogoče kaj spregledal pri sebi To definitivno ne bo držalo. Ljubosumnost? Mogoče pred mnogimi leti, pa še to po moje v mejah normale. Nežnost, zmedenenost, morala ... Zmešnjava. Maš prav. In saj res, kot je Bern rekel, kaj bi šele bilo, če bi obvladala Lp, Marjan <{POST_SNAPBACK}>Jz ne obvladam tega, sam se mi da delat mal pametno Ok: Venera je v levu, to govori o tem, da si strastno/nezen, poln ljubeznivih obcutkov. Rad imas ljubezen, luksuz, naklonjenost, zabavo. Rad se lepo obleces.Venera je v cetrti hisi, kar apelira na tvoj dom in sreco v zrelih letih, kar bi lahko blo zelo uspesno in vse kul, ce ne bi bila venera v napetih razmerjih: venera kvadrat jupitervenera kvadrat neptunvenera kvadrat ascendentRekla bi, da si clovek, ki si v ljubezni zeli veliko stvari, pa se mu to le malokdaj izpolni. Si ljubosumen, si kdaj ze koga prevaral? Kakorkoli, pojmi so malo zmedeni...Izgleda, da imas glede ljubezni cist eno svojo moralo...Glede na luna kvadrat pluton bi rekla, da si kar ljubosumen in da bi punco kar priklenil na sebe, tega pa zenske nekak ne maramo, pa pol odletimo Ljubezenska custva so res mocna...Znal bi bit dobr ljubimec, odvisno od tega v kero smer razvijas strast, ki je res mocna. Kake sado/mazo scene... Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Hihi, se se ucim Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, se se ucim prava učenka si ,kar hiro se učiš kar tako naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dan ... a lahko nekdo še zame izračuna: 27.september 1964, 19.30, MariborTehtnica, z Marsom in Venero v Levu. Ljubosumna ali posestniška sta tale dva, je pa treba planete v Levu hvalit, pohvalit in jim na koncu zaploskat. Potem se ne more (preveč) upirat... Sadomazohizma ne morem potrditi, vso gorečnost Venere in Marsa malo pokvari Luna v Dvojčku, sicer pa... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Ali se da komu še zame pogedat? Venus in the Twelfth House Venus in Aries Venus Conjunct Ascendant Venus Opposition Saturn Venus Square Midheaven Venus Square Neptune Moon Trine Venus Venus Trine Uranus Mars in the Sixth House 6th hsMars in Virgo Mars Conjunct Jupiter Mercury Opposition Mars Moon Square Mars Mars Trine Midheaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Venera v Ovnu kaže na hitro zaljubljanje in odljubljanje...pravzaprav je povsod hitra in malce zaletava, v postelji spet hitra in dokaj egoistična toda tudi iskrena. Živi za ta trenutek.Če je v 12. hiši dobi nekaj simbolike Rib, malo več nežnosti ji že pripišemo, pa tudi mnogo več skrivanja. Je pa tvoj Mars v Devici. Kritičen in dlakocepski, vedno vnaprej razmisli. In verjetno precej zavira tvojo Venero v Ovnu. Ne vem, katerim hišam vladata, kje imaš Sonce... toliko. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 UUUU tole pa ni ne vem kolk dobr! Verjetno celotni zadevi ne pomaga sonce u 12 h v vodnarju.... ali pa luna v srtelcu v 8h...pa začetek 6h v levu.... drgač pa mogoče hoče na realna tla postaviti tudi 4 h v raku, tudi če je prazna?! no ja nisem zihr... hvala oona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa gledam zdej tu v knjigi za Lilit... V kozorogu - seksualna ekscentričnost in anarhija V 5. hiši - razjarjena seksualnost Hmmm........me zanima, kako bi tole prenesel kak bikec?! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.