natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> moraš kakega astrologa vprašat A mislš, da jim je za zaupat? Jaz bi rajš kar praktičen preizkus naredil, ker teorija je eno, praksa pa drugo.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Venera-Dvojčka-9. hišaMars-Lev-10. hišaSonce in Luna - Bik - oboje 8. hiša.... ......A te zanima še kak podatek, al jih imava dovolj za špekuliranje? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Tudi prav....če tako rečete, madam! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera-Dvojčka-9. hiša Mars-Lev-10. hiša Sonce in Luna - Bik - oboje 8. hiša .... ...... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> A sem vsaj teb všeč? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ...ne se sekirat ....z leti boš samo pridobil na kvaliteti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ne se sekirat ....z leti boš samo pridobil na kvaliteti Hvala, se strinjam! No, sicer sem pa določene stvari že nekaj časa nazaj dal ad acta! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera-Dvojčka-9. hiša <{POST_SNAPBACK}>A sem vsaj teb všeč? ...khm... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...khm... Si mi bla bolj všeč, takrat, ko me nisi provucirala (ko si sedela zraven mene...)! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera v Ovnu kaže na hitro zaljubljanje in odljubljanje...pravzaprav je povsod hitra in malce zaletava, v postelji spet hitra in dokaj egoistična toda tudi iskrena. Živi za ta trenutek. uuuuu, dobro si tole napisala............. moja venera je v ovnu............sploh mi je všeč tisti zadnji del........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Zanč mi je ena rekla naj se pohvalim da mam venero v peti hiši ... (vse skp v ovnu)... da to je vse kar je treba povedat pa gledam sokratek my man... ti tud v ovnu venerco a hihi kar pridno sprašuj, da bom še js kak odgovor zvedu za ta položaj Torej for the record, Venera 5. oven, Mars, 1. scorpijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Saj sploh ni slaba Venera v ovnu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Men so pa rekl, da mam jupiter v prašiču! P.S. Uhh, tole bi pa moral v temo pujs meseca! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 hihihihi prase velko sploh glede na to kolk je jupiter velik kidaj tja kandidat... hm kje pa ga maš ? mrbit je pa tud moj tam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Jupiter-Rak-9. hišica (na robu gozda) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 heja, če je tvoj v merjascu, kje je pol moj, v kozorogu na vrh triglava.... ? 3 hiša Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Sm mensezdi že pisu tlele! Pa sej se itak ve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Kaj pa venera in mars v dvojčkih oba v 2 hiši???? Od nekdaj se oziram za leporečnimi gospodi z nekaj soli v glavi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Venera v Dvojčku je precej nemirnega duha, rada potuje, klepeta, pošilja sms sporočila piše zelo lepa ljubezenska pisma...in precej nestanovitna je. Večkrat ima dva partnerja istočasno, deluje precej površinsko..vse je v igri... jaz jo vidim kot mlado deklico v belih dokolenkah...prinese pa v ženskem horoskopu tudi tekmico... Mars v Dvojčku se tudi nagiba k flirtanju. Zelo intelektualen je, precej nečustven in vse se odvija na mentalnem nivoju. Dostikrat je to zelo nervozen Mars, ki nas besedno napade, krili z rokami ...ali pa full dobro igra tenis.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera v Dvojčku je precej nemirnega duha, rada potuje, klepeta, pošilja sms sporočila piše zelo lepa ljubezenska pisma...in precej nestanovitna je. Večkrat ima dva partnerja istočasno, deluje precej površinsko..vse je v igri... jaz jo vidim kot mlado deklico v belih dokolenkah...prinese pa v ženskem horoskopu tudi tekmico... Mars v Dvojčku se tudi nagiba k flirtanju. Zelo intelektualen je, precej nečustven in vse se odvija na mentalnem nivoju. Dostikrat je to zelo nervozen Mars, ki nas besedno napade, krili z rokami ...ali pa full dobro igra tenis.. No, no, tako lahkotno pa v moji karti vseeno ni Imam namreč venero v trigonu s plutonom. O dveh partnerjih ni sledu, tekmic pa ponavadi kolikor hočeš Sicer si pa dobro opisala, samo tiste dokolenke ....Hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, no, tako lahkotno pa v moji karti vseeno ni Imam namreč venero v trigonu s plutonom. O dveh partnerjih ni sledu, tekmic pa ponavadi kolikor hočeš Sicer si pa dobro opisala, samo tiste dokolenke ....Hm. A veš tisti pregovor, nikad nije kasno. Za dva partnerja je še vedno čas. Trenutno ti verjamem, da nimaš. Res je tvoja venera v trigonu, zato je še večja šansa, da boš mela kdaj dva. Če bi bila v kvadraturi, bi bila bolj zabremzana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 lunca, ..nekaj podobnega je tudi......nikoli ne reci nikoli.... .... zarečenega kruha se največ poje......hmmmm...nekam prav poznano mi je to vse skupaj.... :xx!: :xx!: ...mogoče celo preveč....jaz, meni se že to ne more zgoditi...jaz ne bi nikoli.... le, akako lahko to počnejo... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Saj ni noben rekel, da jaz nebi nikoli Kaj pa potem šele pomeni, če imam v 7.hiši še Urana poleg Plutona-skupaj tvorijo trigon z venero , ki je v 2.hiši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 primerjava, nisem mislila za tebe, ampak na splošno in tudi za sebe..... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.