sokrates 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 hehe, torej bikica , al kako...........??sicer je moja venera v ovnu v opp z uranom (sco), ki je v kon z asc. a to kaj pove? sicer je pa moja hiša ljubic polna z jupitrom sončesem in merkurjem...........ha, pa naj kdo kaj še reče??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Opa Ribica Katja....a kar nohte v kožo a? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Ja Tihareka.... Pa to še ni vse.... Res sem včasih preveč nasilna, moram prow pazit....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer je moja venera v ovnu v opp z uranom (sco),..taka, ki se hitro odloči za akcijo..bikica? ni nujno..razen, če ima planetno postavitev sorodno tebi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tak je moj Mars, ampak ni v 12. hiši, sta z Venero v prvi. Kakšna je to razlika? Tole se pa pri meni pozna, včasih sem preveč agresivna (pa valda folk ne verjame, sej sm riba, kako loh agresivna?!), posebej z mojim.... pa ne nalašč... Sam je on kriv.... kaj je pa tko dober, da mu moram nohte zapičit v kožo! Moja Lunca je pa v raku v 5. hiši. Oona, svaka ti čast! Razlika med Marsom v 1. in 12. hiši je velika...v 1. j Mars doma, medtem, ko v 12. hiši zgubi malo na moči, dobi "ribje" kvalitete in se tam počuti ujetega.Konjunkcija Venere in Marsa govori vprid velike seksipilnosti in taki ljudje imajo ponavadi veliko zvez... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Se pravi je moj Mars v 1. hiši bolj sproščen, ker je doma, in zato bolj aktiven? No, za veliko zvez bomo še vidli, je še čas, zaenkrat pa mi je fajn tale ki jo mam. Hvala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Oona hvala za tvojo razlago! Še zame prosim! Sonce-Škorpijon-7hišaMars-Škorpijon-6hišaVenera-Tehtnica-6hišaLuna-Ribi-11hišaAsc.Bik Če rabiš še kakšen podatek povej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Contesa Privlači te pogumen, nevaren moški..tak kot mora biti, če je mars v Škorpijonu...strast, moč, intenzivnost in...drama... prav tako pa tudi sama privlačiš nevarne moške...kriminalce in mafijaše morda? Venera je v Tehtnici doma, kar pomeni, da si prijetnega videza, takega pa hočeš tudi partnerja, s pozitivnimi lastnostmi, družaben tudi mora biti...verjetno pri vzpostavljanju odnosov izkoriščaš diplomacijo. Zakon iz ljubezni, razen, če je Venera v 1.hiši. Nevarnost za to Venero je v tem, da teži k perfektnosti, pa je potem zelo razočarana, če se vse želje ne izpolnijo...če je Luna v Ribah, mora biti moški romantik, sicer pa je pri Škorpijonkah ogromna razlika med stalnim partnerjem in ljubimcem... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Kwa zdej, a pri Škorpijonkah je ogromna razlika med stalnim in ljubimcem?? Si bo treba enga ljubimca ubost, pol bomo pa primerjal, a ne? Pa še zame en komentarček pliiiiz, Mars v 9, v StrelcuVenera, Sonce, Neptun v 8 v Sco, Merkur v 8. v Tehtnici Luna konj ASC v Ribah MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kwa zdej, a pri Škorpijonkah je ogromna razlika med stalnim in ljubimcem?? Si bo treba enga ljubimca ubost, pol bomo pa primerjal, a ne? Pa še zame en komentarček pliiiiz, Mars v 9, v StrelcuVenera, Sonce, Neptun v 8 v Sco, Merkur v 8. v Tehtnici Luna konj ASC v Ribah MucaMacaEnega ljubimca ubost? Zakaj pa ne? zate, ki imaš Marsa v Strelcu je trenutno najboljši čas..Mars v žensku karti kaže na ljubimca in tvoj Mars v Strelcu pove, da imaš rada moške športnike..morda je to fuzbaler ..Pele morda, tujec Žal je tak Mars zelo nezvest, več zvez ima istočasno in obožuje..seks na prostem. In spet Venera v Škorpijonu...ja, strastna, toda na nek način zelo žalostna Venera...ker je Škorpijon osmo znamenje, pomeni, da mora neka ljubezen umreti...Luna v Ribah to potrjuje, asc. Ribi pa kaže(ne vedno), recimo na določeno zadržanost... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Od športnikov so mi všeč še najbolj smučarji ...tako da sex na prostem.... Tudi Lilith je v 8.v SCO. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Oona, mi lahko še kaj poveš o tej osebi ( Ona ) Mars v9 h. - KozorogVenera v 9 h. - TehtnicaSonce v 8 h. - LevNeptun v 1 h. - KozorogMerkur v 8 h. - Lev Asc. v StrelcuNeptun konj. Asc. Še kaj...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Od športnikov so mi všeč še najbolj smučarji ...tako da sex na prostem.... Tudi Lilith je v 8.v SCO. MucaMacaCool Lilith... Pa smučarji imajo ja zdaj sezono.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oona, mi lahko še kaj poveš o tej osebi ( Ona ) Še kaj...?! Kakšna je kot ljubica? Kje ima Luno? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna je kot ljubica? Kje ima Luno? Ups,sem pozabil... Luno ima v Kozorogu 1h. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oona, mi lahko še kaj poveš o tej osebi ( Ona ) Mars v9 h. - KozorogVenera v 9 h. - TehtnicaSonce v 8 h. - LevNeptun v 1 h. - KozorogMerkur v 8 h. - Lev Asc. v StrelcuNeptun konj. Asc. Še kaj...?! Nekaj mi ne gre skupaj, Santos...če je Asc. Strelca ne more imeti 9. hiše v Kozorogu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Planet Znamenje Stopinje HisaSonce Lev 24°24`19 8Luna Kozorog 25°14`40 1Merkur Lev 07°09`02 8Venera Tehtnica 10°10`05 9Mars Kozorog 11°37`05 1Jupiter Ribi 20°51`30 3Saturn Strelec 03°09`12 11Uran Strelec 18°24`12 12Neptun Kozorog 03°14`57 1Pluton Skorpijon 04°51`08 10 I. hisa - Ascendent (ASC) Strelec 27°13`43II. hisa Vodnar 07°33`54III. hisa Ribi 21°17`23IV. hisa - Imum Coeli (IC) Oven 25°00`49V. hisa Bik 19°21`03VI. hisa Dvojcka 08°51`45VII. hisa - Descendent (DESC) Dvojcka 27°13`43VIII. hisa Lev 07°33`54IX. hisa Devica 21°17`23X. hisa - Medium Coeli (MC) Tehtnica 25°00`49XI. hisa Skorpijon 19°21`03XII. hisa Strelec 08°51`45 Sonce inkonjunkcija Luna 00°50`21Sonce inkonjunkcija Jupiter 03°32`48Sonce kvadrat Saturn 08°44`53Sonce trikotnik Uran 06°00`06Sonce trikotnik Neptun 08°50`38Sonce trikotnik Ascendent 02°49`24Sonce sekstil MC 00°36`30Luna sekstil Jupiter 04°23`09Luna sekstil Saturn 07°54`32Luna kvadrat Pluton 09°36`28Luna kvadrat MC 00°13`50Merkur sekstil Venera 03°01`03Merkur inkonjunkcija Mars 04°28`02Merkur trikotnik Saturn 03°59`49Merkur inkonjunkcija Neptun 03°54`04Merkur kvadrat Pluton 02°17`53Venera kvadrat Mars 01°26`59Venera kvadrat Neptun 06°55`08Jupiter kvadrat Uran 02°27`18Jupiter kvadrat Ascendent 06°22`12Jupiter inkonjunkcija MC 04°09`18Neptun sekstil Pluton 01°36`10Neptun konjunkcija Ascendent 06°01`14Ascendent sekstil MC 02°12`53 točka duha Rak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 jezes kok enih podatkov. oona kja pa če ti dam sam rojstne? 7.11.1981 ob 12 ih? se da kej zvedet? tnx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Še kraj rojstva moreš napisati. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>On ali ona? Kje je Ascendent in kje je Sonce? Aja, pardon ženski spolSonce v tehtnici, 10hišaAsc v strelcu pa za osvežitev še enkrat ostale podatke:retro Venera - v škorpijonu, 11hišaMars - v škorpijonu, 11hLuna - dvojček, 7h Venera inkonj LunaVenera konj Mars zanima me vpliv retro venere? thx Oona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa prav tako pa tudi sama privlačiš nevarne moške...kriminalce in mafijaše morda? hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 retro Venera pomeni kasneje ali ponavljajočo se ljubezen, ker v 11.h hoče tudi prijateljstvo ob ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Santos Dekle z Venero v Tehtnici, Marsom in Luno v Kozorogu, je prejkone prijetnega videza, ljubi popolnost..močan Mars s precej hladno in zadržano Luno, ki nerada ali sploh ne kaže čustev. Glede na to, da Luna in Mars padeta v prvo hišo in s tem dobita povsem druge lastnosti, je verjetno aktivna punca. Tvoja ta nova? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Aiwa O, spet Luna v Ribah, Venera v Kozorogu in Mars v devici... tvoj ljubimec že mora imeti nekaj soli v glavi, če ne...Venera sicer govori, da pride neka ljubezen pod starejše dni, ker pa je še v 12. hiši, pomeni, da bo neka dooolga ljubezen, ki bo trajala in trajala in ostala - skrita. Nekaj preračunljivosti je tudi zraven. Premoreš velik šarm zaradi Marsa v 8. hiši, ki s tem dobi škorpijonske lastnosti... z lahkoto osvajaš moške, vendar pazi na svoja čustva, ki so v vsakem primeru zelo prizadeta. Uran se bliža tvoji Luni..velike spremembe na področju ljubezni! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.