Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

...zdele sm prebral celo temo... ugotovil sem, da sem pravi za celibat... tko da sem v celibatu-do nadaljnega!!!(do naslednje) x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...
...zdele sm prebral celo temo... ugotovil sem, da sem pravi za celibat... tko da sem v celibatu-do nadaljnega!!!(do naslednje) x;)x

x:Dx x:Dx

Potem pa deljej še šesto vajo tibetančkov, boš vsaj mel kej od tega.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

• 1 month later...

caw!

jst mam pa venero in marsa u ovnu in oba v 11 hiši. (luna je v 8 hiši v vodnarju). venera tvori še trigonum z uranom in jipitrom, mars pa poleg trigonumov še kvadrant z ascendentom (rak). zanima me vpliv katerega planeta prevladuje. jst se (glede na moje začetniško znanje) najdem samo v tem da rada zapravljam, moji partnerji pa niso lepotci ampak moraoj meti naki posebnega da me privlačijo-pa ne mislim denar ampak bolj da obvladajo 1 stvar. hvala za odgovore!

lp, a

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

MORA se x:Dx x;)x

-----------

a lahko se moje pliz

sonce -kozorog

acsendent-rak

luna-strelcek

venera-vodnar

mars-oven

po eni strani sm vesela za tega mojga rakca ampak se mora revez tko kregat z drugimi da je kr groza :inocent:

al kako ?

hmm?

ares!? ada je? to se prav, da jst k mam pa mars-sco + luna v ovnu 8 hisa, da se mi ze mesa al kaj? x:o)x

mah, se da tut brez zivet, ce se hoce x^x

----------

28. Jun 2005 ob 12:56 Objava #735 LUNCA

....z marsom v škorpionu pa je možen močan seksualni naboj, al pa zna tko pičt, kot konti, ampak ji tale lunca v vodnarju ne dopušča, al pa samo men ne, k jo mam bliz ASC. icon_smile_wink.gif

..o dvojckih mi je edin tole vsec:

"Če boste naleteli nanj v družbi, boste prepričani, da je to najpametnejši, najzanimivejši, najvzburljivejši moški, ki ste ga kdaj srečali."

x:Dx x:Dx x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..lia, celibat ti se zmeri ostane... x;)x

Frank Zappa

• 3 weeks later...
..o dvojckih mi je edin tole vsec:

"Če boste naleteli nanj v družbi, boste prepričani, da je to najpametnejši, najzanimivejši, najvzburljivejši moški, ki ste ga kdaj srečali."

Ja, saj ... xrolleyesx x8Dx :vragec:

Dum spiro, spero.

..o dvojckih :

... in tako tudi bo.

Do tistega trenutka, ko bo ta najvznemirljivejši etcetera etcetera moški rabil zamenjati varovalko.

Ker pol bo pa tričert ure pogovora o tem, kako je to treba narediti in na kaj vse je treba paziti, potem bo cvrknila elektrika, potem ga bo treba na urgenco peljat in mu celo popoldne pa del večera delat družbo, da ga ne pobere od strahu in samote, potem bo pa po prihodu domov v temi in z baterijo v eni roki kljub vsemu potrebno lepo mirno zamenjat varovalko - enako kot takrat, ko tega najvznemirljivejšega etcetera etcetera moškega še ni bilo v hiši.

xrolleyesx A tolk tega ? sam tale dvojček varovalko še zamenja, verjetno zaradi Ascendenta in njegovega vladarja v Devici ... samo potem..mora 3 ure laufat, pa na dve masaže more it... pa tri jezike še študira...jaooo... :wOOt:

Da ne pozabim: še 265 sms -ov vmes napiše.... :cry:

Dum spiro, spero.

..mene je pa kar zadel... navkljub 4 planetom v devici sem popolnoma neprakticen... mogoc zarada urana na asc.... cudn... :o|o:

Frank Zappa

Ne vem, kako to, da sem zadel ravno tebe, ko pa te sploh nisem ciljal :eek: x:Dx

Hm, verjetno se te ne da zgrešit, to bo to!

Pri (ne)praktičnosti ti enmičken pomaga tut Vodnarjev princip.

(Za Vodnarja je en tip enkrat nekje napisal, da zna sliko na steno pribit samo ob dveh pogojih: prvič, da ima okoli sebe še ene tri ljudi (en mu poda kladivo, drugi žebelj, tretji pa ta čas drži sliko x:Dx , drugič, nihče ne sme govorit v teh ključnih trenutkih, da se človek ne zmoti, ker ne zna mislit na kaj teoretičnega in kaj praktičnega istočasno x:Dx x:Dx . Ker če se zmoti, se kresne po prstu, valjda. - - - Pa ne, da se najdeš tudi tukaj? Uh, sem te že mislil iz Dvjčka prekvalificirati na "višje znanje". Izgleda, da ne bo nič :eek: x:Dx )

x;)x

Guest mačona

kakšna pa sem jaz:

vrh 5. hiše v Ovnu, Masrs v 9. hiši v Levu v konjuunkciji z Luno

vrh 8. hišev Raku :xx!: , vladar v 9. v Levu----->

Luna v 8. hiši v Levu v kvadratu s Saturnom in Plutonom :o|o: , trigon z Jupitrom in Uranom ter ASC

Venera v 9. hiši v Levu, trikotnik z Neptunom, sekstil s Plutonom, kvadrat z ASC

Jupiter in Uran naASC

ASC Strelec?

Aja, Sonce v 9. v Devici? :irs:

..mah ne vem... no sej ce sm prsiljen ze nardim kar je treba... drgac pa z veseljem prepustim drugim taka opravila... x8Dx

Frank Zappa

pr men vse te teorije odpadejo...montiram pohištvo, vtikače, stikala, slike, karnise, zavese, vrata, klopi,... polagam tlakovce, planiram, sejem in negujem travo, nardim mali servis na avtu, zaflikam gume na peciklu in mopedu, menjam ketno, fergazer, zajle, luči, poliram, barvam, mešam beton za mešalcom, ... pa še i još...

prava devička x:Dx

Ejga, Bobnar, daj tole natisnt v barvah. Pravi reklamni plakat! x:Dx x:Dx

Samo tisto o Devičkah si mal zgrešil, ker smo Device bolj nepraktične, kot bi si človek mislil. (Kolikor se navadimo na kaj, je OK, sicer pa preveč zakompliciramo, da bi bilo to lepo za gledat x:Dx x:Dx )

xDDx

(Pa še enkrat, da ne bi bilo kaj narobe:

Tale moj post ni uperjen proti nobenemu Vodnarju konkretno, ampak je tako bolj za hec. Nekoliko diši po mojem očetu, Vodnarju, ampak tudi on ni kak hud eksemplar.)

xDDx

Guest mačona
jaz kot Devica sem praktična, če hočem, če nočem, pa sem pač lesena. x:Dx no ja, bolj sem škrta in natančna kot pa praktična. in tudi to, če se mi zljubi, sicer ne. kot Strelec sem pač malo bolj štoraste sorte in recimo, ko grem kuhat, skuham točno, ampak tako umažem delovni pult in štedilnik, da jooj. x:Ix x:Dx

• 5 months later...
Guest mačona
kaj pa če je v sinastriji med ženskino Venero in moškim Marsom opozicija? eni pravijo, da se nasprotja privlačijo. nekatere astro interpretacije pravijo, da so v sinastriji opozicije fajn (nikakor pa kvadrati), ker se partnerja fajn dopolnjujeta, dajeta drug drugemu, kar jima manjka. kako je s tem?

kaj pa če je v sinastriji med ženskino Venero in moškim Marsom opozicija? eni pravijo, da se nasprotja privlačijo. nekatere astro interpretacije pravijo, da so v sinastriji opozicije fajn (nikakor pa kvadrati), ker se partnerja fajn dopolnjujeta, dajeta drug drugemu, kar jima manjka. kako je s tem?

:palec: Na vsak načina je boljše, da sta si venera in mars v kakršnem koli kvadratu, kot pa, da si nista v aspektu, sicer je čist dolgčas. x;)x

Kaj pa jaz in on...

Jaz-sonce ribi,on sonce-lev

jaz -luna škropijon,on luna lev

jaz-ascedent vodnar,on -ascedent škropijon

jaz-venera oven,on venera lev

jaz-mars vodnar,on mars devica...

x?x x?x x?x x?x

A je dobro to,da ima on full dost planetov v levu,ki padejo ravno na mojo 7.hišo??

Hvala x;)x x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 4 weeks later...
Hmmm xrolleyesx

Mars v tehtnici in konjunkciji z uranom-11.hiša.... - okej, to pri meni ne drži, jaz imam mars v kozorogu v 2. hiši :)

Venera v škorpijonu -12. - pri meni 11/12

Osma je v raku in popolnoma prazna.

Peta pa v ovnu..in tudi popolnoma prazna x:)x - poleg tega imam karmični vozel v 5. hiši

Sem malo brala nazaj in me je tole malo presenetilo x:)x

Kar veliko stvari imava podobnih x:px x:Dx

(drugače imam pa luno v dvojčkih, asc. strelec, sonce tehtnica)

Kaj pa jaz in on...

Jaz-sonce ribi,on sonce-lev

jaz -luna škropijon,on luna lev

jaz-ascedent vodnar,on -ascedent škropijon

jaz-venera oven,on venera lev

jaz-mars vodnar,on mars devica...

x?x x?x x?x x?x

A je dobro to,da ima on full dost planetov v levu,ki padejo ravno na mojo 7.hišo??

Hvala x;)x x:)x

Dolgčas vama sigurno ne bo, boljše planeti v opozicijah ali kvadratih, kot neaspektirani. x;)x

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...