Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

ciao x:)x

a lahko se meni prosim, pogledas kaj dogaja, hvala, b. xrolleyesx

rojena 15.11.1973 ob 11.04 v novem mestu :inocent:

Sonce Skorpijon 22°54`01 10

Luna Rak 28°38`38 7

Merkur Skorpijon 12°12`58 10

Venera Kozorog 09°59`34 12

Mars Oven 26°04`11 3

Jupiter Vodnar 05°50`16 1

Saturn Rak 03°58`55 6

Uran Tehtnica 25°14`24 9

Neptun Strelec 06°38`04 11

Pluton Tehtnica 05°59`59 8

I. hisa - Ascendent (ASC) Kozorog 13°49`05

II. hisa Ribi 00°34`11

III. hisa Oven 13°24`50

IV. hisa - Imum Coeli (IC) Bik 12°58`13

V. hisa Dvojcka 04°41`39

VI. hisa Dvojcka 23°34`43

VII. hisa - Descendent (DESC) Rak 13°49`05

VIII. hisa Devica 00°34`11

IX. hisa Tehtnica 13°24`50

X. hisa - Medium Coeli (MC) Skorpijon 12°58`13

XI. hisa Strelec 04°41`39

XII. hisa Strelec 23°34`43

Sonce trikotnik Luna 05°44`36

Sonce inkonjunkcija Mars 03°10`09

Sonce konjunkcija MC 09°55`47

Luna kvadrat Mars 02°34`26

Luna opozicija Jupiter 07°11`38

Luna kvadrat Uran 03°24`13

Luna trikotnik Neptun 07°59`26

Luna sekstil Pluton 07°21`21

Merkur sekstil Venera 02°13`24

Merkur kvadrat Jupiter 06°22`41

Merkur sekstil Ascendent 01°36`06

Merkur konjunkcija MC 00°45`15

Venera opozicija Saturn 06°00`39

Venera kvadrat Pluton 03°59`34

Venera konjunkcija Ascendent 03°49`31

Venera sekstil MC 02°58`39

Mars opozicija Uran 00°49`46

Jupiter inkonjunkcija Saturn 01°51`21

Jupiter sekstil Neptun 00°47`47

Jupiter trikotnik Pluton 00°09`42

Saturn inkonjunkcija Neptun 02°39`09

Saturn kvadrat Pluton 02°01`04

Neptun sekstil Pluton 00°38`04

Ascendent sekstil MC 00°50`51

Tocka Duha Bik 08°04`28

Tocka Fortune Devica 19°33`42

Kulminantni planet Merkur 00°45`15

Vzhajajoci planet Venera 03°49`31

Domicil Luna Rak

Domicil Mars Oven

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...

In jaz?

Tehtnica (22°29'00) z Venero v skorpijonu (23°54'32) in Marsom v skorpijonu (4°40'29). Sicer pa v ascendentu bik in s kar sedmimi planeti v sesti hisi. Druga, peta, osma, deveta, deseta, enajsta in dvanajsta hisa povsem prazne. Jupitra imam v prvi, to naj bi menda bilo dobro.

Skratka, opazam, da se najbolj fatalno zaljubljam v device. Iz neznanega razloga. Mi lahko to kdo pojasni?

In jaz?

Tehtnica (22°29'00) z Venero v skorpijonu (23°54'32) in Marsom v skorpijonu (4°40'29). Sicer pa v ascendentu bik in s kar sedmimi planeti v sesti hisi. Druga, peta, osma, deveta, deseta, enajsta in dvanajsta hisa povsem prazne. Jupitra imam v prvi, to naj bi menda bilo dobro.

:palec: Jupiter kaže na tvojo rast, duhovno mislim. Včasih je potrebno pazit, da jupiter v prvi hiši ne vpliva tudi na preveliko ekspanzijo telesa. x;)x

Tiste prazne hiše poglej, kateri so vladarji in kako so aspektirani.

Skratka, opazam, da se najbolj fatalno zaljubljam v device. Iz neznanega razloga. Mi lahko to kdo pojasni?

xrolleyesx Mogoče imaš v devici kakšno posebno pomembno točko, mogoče ti zadnji dve leti pa pol leži progresivna luna v devici, mogoče je dovolj, da je deviško sonce v trigonu s tvojim ASC, pokazateljev je še pa još. Sigurno je potrebno pogledat obe karti, tvojo in tisto v katerega se zaljubiš. Verjetno mora biti povezava, sicer te ne bi potegnilo. x;)x

Vse te hiske ...

Ti to pove kaj vec???

Planetary positions

Sun Libra 22°29'00 in house 6 direct

Moon Cancer 14°58'29 in house 3 direct

Mercury Libra 7°28'38 in house 6 direct

Venus Scorpio 23°54'32 in house 6 direct

Mars Scorpio 4°40'29 in house 6 direct

Jupiter Gemini 0°05'43 in house 1 retrograde

Saturn Leo 15°12'43 in house 4 direct

Uranus Scorpio 6°32'34 in house 6 direct

Neptune Sagittarius 11°57'10 in house 7 direct

Pluto Libra 12°01'26 in house 6 direct

True Node Scorpio 3°35'59 in house 6 direct

House positions

Ascendant Taurus 24°34'02

2nd House Gemini 19°44'37

3rd House Cancer 9°19'28

Imum Coeli Cancer 29°14'16

5th House Leo 24°18'22

6th House Libra 2°09'32

Descendant Scorpio 24°34'02

8th House Sagittarius 19°44'37

9th House Capricorn 9°19'28

Medium Coeli Capricorn 29°14'16

11th House Aquarius 24°18'22

12th House Aries 2°09'32

Ker sem nepoznavlka, hkrati pa firbec ... Kako mi polnijo peto hiso, ce je ta prazna? In sploh nikjer v pozicijah planetov in his ne vidim besede virgo.

Drzi, tale, ki me trenutno matra, ima Luno v tehtnici. Venero v devici, Marsa v skorpijonu. In se cel kup devic in levov, pa tudi sicer je lev. Prejsnji je imel pa Venero v levu in Marsa v strelcu. Bil pa je sicer devica.

Hvala. Drzi, vlece me k devicam, se pa najbolje z njimi ne ujamem. Mogoce bi se jaz z njimi se kako, ampak oni se z menoj ne. Ponavadi so zelo ocarani nad menoj, prenasati me pa ne morejo. Tisti, ki mene z veseljem in radi prenasajo, pa so meni nezanimivi. Skratka, zapleteno.

In to mi ni nikoli jasno, zakaj je to mnenje med astrologi, ker jaz sem se vedno ful fajn razumela z osebami, keterih Venera mi je delala tocno opozicijo na moj Ascendent, sploh pa hkrati s Soncem vred, kot eno dopolnjevanje. NIkakor pa s tistimi, katerih Sonce in Venera sta mi padala na mojo Luno na ascendnetu - kar je po astroloskih pravilih zelo dobro - vedno rivalstvo. xnckrivx

:palec:V večini je veliko boljše, če so aspekti, četudi negativni. Če aspekta ni, pomeni, da živimo tko mimo, v prazno.

x;)x Če pa je planet v aspektu, četudi opozicija, se vsaj nekaj premika, dogaja. Res pa je, da če nekomu saturn pade na njegovo luno, se verjetno glih najboljš ne počutimo v njegovi družbi. Sicer pa je tudi te konjukcije potrebno pogledat še kako so vpete z ostalimi planeti, zato imam občutek Mantis, da če ti venera nekoga pade na tvojo luno, je potrebno pogledat, kako je ta luna aspektirana, ker je je slabo, tudi ta njegova venera pade v slab aspekt, zato ti ne sedejo taki. x;)x

• 4 months later...
  • 1 year later...
Mihaela, kako pa je z Venero. V katerih znamenjih je najmočnejša. Ali so to vodna , zemeljska, itd. in kako se to odraža. In kakšne so v bistvu najboljše povezave med znamenji upšorevajoč oba planeta?

• 1 month later...
Guest VilaSonca

Kissing by the Signs

Aries

Your kisses are quick and passionate fits of lustful pleasure that are there and then gone.

Taurus

Your kisses linger; they are deliberate, heartfelt and they can go on and on and on…

Gemini

Your kisses are interrupted by spasms of giggles, smiles and funny observations.

Cancer

Your kisses are warm and tender, and you never want to let them go.

Leo

Your kisses are wild and uninhibited, biting and clawing; you expect applause for your performance.

Virgo

Your kisses are so subtle and tidy, your lover only notices them once you've finished.

Libra

You're too busy worrying about your breath to really get into your kisses.

Scorpio

You skip the kiss and get to straight to ... whatever comes next for you.

Sagittarius

Your kisses are surprising, spontaneous affairs that leave the kissed wanting more.

Capricorn

Your kisses are intense moments of sublime relief from the stress of your day.

Aquarius

Your kisses are wet and messy, and you tend to keep your eyes open.

Pisces

Your kisses are starry-eyed, amorous and long-lasting.

Vir:astrology.com

Saj pravim, da so meni kul oni z opozicijami njihovih planetov...Se strinjas ocitno... Verjetno ga vseeno ni cez trigon :palec:

:palec: jess, vsaj kdaj zašteka, da se izrazita v pravem smislu, nč slabega, čez trigon ga pa vseeno ni, brez težav vsej štima. x;)x

Mihaela, kako pa je z Venero. V katerih znamenjih je najmočnejša. Ali so to vodna , zemeljska, itd. in kako se to odraža. In kakšne so v bistvu najboljše povezave med znamenji upšorevajoč oba planeta?

Venera je najmočnejša v svojem domu Bik in Tehtnica ter v svoji višini Ribah.

tudi jaz...pa mi tudi ni jasno zakaj xrolleyesx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 5 months later...
  • 11 months later...

Hoj, hoj! x:Dx Tu se javlja moja malenkost s svojim prvim komentarjem (ki je pravzaprav prošnja)

Če je že velik ljudi tuki dobil svojo razlago o položaju venere in marsa, zakaj ne bi še js? :8):

No, če se komu da al pa če ma cajt nj mi prosim mal razloži tele podatke:

Venera v strelcu, mars v tehtnici. Venera je v inkonjunkciji z jupitrom v raku in luno v biku. Je v 4. hiši. Mars je v konjunkciji s soncem in v kvadratu z jupitrom. Nahaja se pa v 3. hiši.

No upam, da bo kdo odgovoru na tole in hvala že vnaprej! x;)x

• 3 years later...
Guest Jeti

vidim, da vas že daje pomlad http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

dve starejši temi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

dajmo ljubitelji astrologije ... s svojim znanjem na plan http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

.Lili Mai, blizajoca se polna Luna ;) Danes je bla. In evo, ni je vec ! Jutri je nov dan in naslednji dnevi bodo ok !

Tudi menije danes sodelavka rekla, da je dobila napad migrene, enako vceraj. A se skulira,ne pokaze pri delu nic, hudo je le, ko zaradi avre ne vidi nic! Bpgu in zvezdam in genom HVALA 100X, jaz sem brez takih tezav. :palec: Sem pa bila orenk potrta te dva dni, no pa je mimo.

• 2 years later...

Najboljši škorpijoni, najslabši ribe.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

In to napiše nekdo, k ma Ascendenta v ribah, ki je hkrati še ful dobro aspektiran. Je v trigonu z Luno, Marsem, Jupitrom, sekstilu z Venero, Saturnom in Neptunom.

In ve se, da Ascendent nakazuje to, kaj si lastnik charta želi bit. Kak se kaže navzven. Kake energije prevladujejo.

V bistvu zanikaš samo sebe, oziroma hočeš povedat, da si najslabša možna ljubimka. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

Ajaj, aj......http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...