Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

Thx MIHELA x:Ix.......edino tistega ne razumem........močno potrebo po skrivanju v tem pogledu? Mi lahko prosim pojasniš? x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Etna

Verjtno na ven deluješ zelo pridno in neopazno, toda, ko se te spozna, se vidi, da si energična, drzna ženska, z veliko močjo intelekta, ki je raziskovalen in globok.

Če se lotimo ljubezni, Mislim, da si kot ženska zelo privlačna in zanimiva, na nek poseben tih način privlačiš moški spol. Venera, ki kaže tvojo ljubezen in tebe kot ženske je v Ribah in to tik zraven stopinje višine, kar kaže tudi umetniške darove, vsekakor pa nežno dušo, ki ljubi globoko in predano. Edino kar ti v tem pogledu lahko škodi so previsoka pričakovanja.

Tuki je Mars v dvojčkih, ki v osnovi ni ne vem kako strasten, razen v besedah seveda, vendar je zelo lepo položen, koten in v dobrih aspektih, poleg tega imaš polno 8.hišo in med drugim je tam tudi vladar ascendenta, vsekakor zelo seksualna.

Tuki je videti dva tipa moškega, en tip je občutljiv, na nek način nemočen, šibak in je lahko celo finančno breme zate.

Trugi tip moškega, ki ti ga bolj priporočam, je strasten, drzen moški, hkrati zelo inteligenten.

V tem pogledu je prvi zakonc šibkejši, v primeru, da se z njim ločiš je drugi opisan kot res zelo u redu tip. Uredu, drzen in bi tudi bolj zadovoljil tvoje telesne potrebe.

Vse dobro,

Mihela.

Mihela!

Zahvaljujem se ti za odgovor. Mi, prosim razložiš kaj pomeni ...polna 8.hiša in med drugim je tam tudi vladar ascindenta... in

...če se vidi v katerem obdobju se pojavita ta dva moška.

Hvala!

Prijeten dan!

Thx MIHAELA x:Ix.......edino tistega ne razumem........močno potrebo po skrivanju v tem pogledu? Mi lahko prosim pojasniš? x:)x

Mogoče, da imaš raje intimne odnose v temi. Ali, da o tem ne govoriš, da imaš to za skrivnost. Mogoče tudi, da za kako tvoje sekualno razmerje, ne ve nihče kot , oseba s katero si bil....

Kej takega.

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela!

Zahvaljujem se ti za odgovor. Mi, prosim razložiš kaj pomeni ...polna 8.hiša in med drugim je tam tudi vladar ascindenta... in

Hvala!

Prijeten dan!

8. hiša je povezana s seksom, in če imaš tam vladarja ascendenta, pomeni, da si tudi ti bolj strastna in bolj sekualna. Polna pomeni, da je več planetov tam, da imaš tam stelij.

Drugo vprašanje, pa mi je skorej čudno, a nimaš partnerja, ni videti, jaz ne vidim blokad v tem pogledu.

Povej, kako s tem.

Časovno, pa nažalost samo iz natalne karte ne morem določiti, kdaj se bo kej dogajalo. Edino mogoče, ker je Jupiter vladar 7. retrograden, da kasneje. Pa še to , ne drži vedno.

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Sokrat... x;)x x:px xDDx

Bi rad poslusal... in poslusal... pa poslusal...

... o sebi... kako dober ljubimec da je, ognjevit in strasten, pa tudi nezen in skratka vse kaj je moznega v samih superlativckih... x;)x x:px

xcivx xcivx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mihela, se ti ljubi še meni kaj povedat in sicer..... sonce - riba / 5. hiša, venera - oven / 6. hiša, mars - vodnar / 4. hiša ter luna - bik / 7. hiša......... (sem pa fantek)

thx

sokrat x^x

xrolleyesx

Vsekakor strasten človek (čeprav ne poznam aspektov), ki ima zelo odprt in svobodnjaški pogled na spolnost, vendar hkrati potebuje zasebnost. Osvajaš s svojimi besedami in znanjem.

Potrebuješ globok čustven odnos. Ženska bo imela pomembno vlogo v tvojem življenju. Veliko možnosti, da si jo spoznal v službi. Je drzna in pridna. Upam, da je Venera v sekstilu z Marsom (pač ne poznam pozicij), ker to kaže dobro povezovanje s partnerjem v tem pogledu.

Sonce v peti v ribah ( ki je najverjetneje tudi vladar 10.), kaže kreativne talente.

Vse dobro.

dnevni horoskop

A tako......MIHELA thx x:)x ........He-he....sicer pa se nerad ljubim v temi....ker mi je preveč všeč žensko telo :2src: , o intimnostih doživetih s kom pa praviloma res ne govorim z nikomer tretjim, ker se mi zdi to osebna stvar tistih, ki si jih izmenjujejo. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx Marsa!!!!

Sploh ne veš, kako take lepe besede prijajo.. sploh pa danes, ko sem nekako potrt, čeprav se je začel moj mesec - marec. Pozdravček :palec:

Mihela!

Hvala ti, če bom pa še kaj želel, te pa še za kaj prosim........ sokrat x^x

Mihela!

Hvala!

Prijeten dan!

8. hiša je povezana s seksom, in če imaš tam vladarja ascendenta, pomeni, da si tudi ti bolj strastna in bolj sekualna. Polna pomeni, da je več planetov tam, da imaš tam stelij.

Drugo vprašanje, pa mi je skorej čudno, a nimaš partnerja, ni videti, jaz ne vidim blokad v tem pogledu.

Povej, kako s tem.

Časovno, pa nažalost samo iz natalne karte ne morem določiti, kdaj se bo kej dogajalo. Edino mogoče, ker je Jupiter vladar 7. retrograden, da kasneje. Pa še to , ne drži vedno.

Vse dobro.

Mihela, gracijas!

Se pravi je dobro, da imam polno 8.hišo!?

Več podatkov ti bom posredovala na tvoj email.

Prijeten dan x:)x !

Sokrat...    

Bi rad poslusal... in poslusal... pa poslusal...

... o sebi... kako dober ljubimec da je, ognjevit in strasten, pa tudi nezen in skratka vse kaj je moznega v samih superlativckih...  

Hehe ja jaz morem tud it občasno prebrat spet moj opis ;) k je tako super napisan,..., beda je to, včasih te zadanejo v nulo, včasih pa si želiš da bi te zadeli v nulo... oziroma v svojem življenju preprosto nisi tisto kar si.... :o|o:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mihaela plis, plis še enkrat zame: x:Xx oz. za mojo boljšo polovico x;)x

Venera - v škorpijonu 1.hiša (moja je tudi v škorpijonu, le da 12.hiša)

Mars - v vodnarju - 4.hiša(moj v tehtnici - 11.hiša)

Luno ima v biku - 7.hiša (moja pa v devici -10.hiša)

Vem, da si meni že povedala. Itak naj pripomnim, da tale venera v škorpijonu vleče...ful. Po toliko in toliko letih.. x:px

Me pa vseeno zanima...ta kombinacija marsa in venere, njegove.

Aja sonce- v strelcu -2,hiša

upss, še to...venera in mars sta pa v kvadratku :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

El Nino, stari - prov maš!!!!!

Hja pa res no kaj mi tle zdaj mars v škorpijonu pa to, pa k letos še nisem seksal... pa je že 1/6 časa mimo, s punco sva se razšla, no saj glede na temo se lahko izmažem in rečem da sem in še ljubim, hehe, ampak ta astrologija je, mal za s ščepcem soli, ala bi če bi...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehe ja jaz morem tud it občasno prebrat spet moj opis ;) k je tako super napisan,..., beda je to, včasih te zadanejo v nulo, včasih pa si želiš da bi te zadeli v nulo... oziroma v svojem življenju preprosto nisi tisto kar si....  :o|o:

Gre za to, da se spreminjamo in da se naše življenje spreminja. Včasih so stvari usmerjene bolj na eno področje, drugič na drugo. Ne rabiš biti nestrpen. Posveti se temu, kar je zdej glavno. V progresijah niso vsa področja na enkrat aktivirana.

Seveda je to le moje mnenje.

Vse dobro.

dnevni horoskop

vsekakor vsekakor, saj, it's my life, nic ne saturn mi skace skoz osmo hišo to bo to...., next year next year....

Mihaela plis, plis še enkrat zame: x:Xx  oz. za mojo boljšo polovico x;)x

Venera - v škorpijonu 1.hiša (moja je tudi v škorpijonu, le da 12.hiša)

Mars - v vodnarju - 4.hiša(moj v tehtnici - 11.hiša)

Luno ima v biku - 7.hiša (moja pa v devici -10.hiša)

Vem, da si meni že povedala. Itak naj pripomnim, da tale venera v škorpijonu vleče...ful. Po toliko in toliko letih.. x:px

Me pa vseeno zanima...ta kombinacija marsa in venere, njegove.

Aja sonce- v strelcu -2,hiša

upss, še to...venera in mars sta pa v kvadratku :vragec:

Pozdravljena,

če gledam njega ločeno od tebe, ker se tuki res ne bi šla sinastrije. Podobne položaje ima kot Sokrates. Zanimivo.

prosila bi te, d ami pogledaš, če je Luna v opoziciji z Marsom in v kvadratu z Venero.

Druga stvar, ki bi te prosila bi, da pogledaš v njegovo karto, kako sta povezana Uran in Mars, ter Saturn in Mars. (zaradi dispozicijie)

V osnovi pa tako,

ljubezen in partnerka sta mu zelo pomembna. Rekla bi, da je strasten moški (kotem Mars), ki rabi veliko svobode, da se lahko izrazi. Drugači precej odprt in nikakor dolgočasen v tem pogedu. Vendar je tu videti tudi, da je zelo dramatičen, izražanje ljubezni, je povezano s pretiranimi izrazi strasti, poleg vsega pa se lahko zgodi, da je vroče hladen. Veliko ljubosumja in drame v odnosu. Če je asc v škorpijonu, je odnos s partnerjem zahteven, nikoli enostaven. Velikokrat se pripiri zaključijo z seksom....

kej tazga, poskušam sklepati....

Partnerka je zanj zelo pomembna, preko nje išče sebe, preko nje spoznava sebe, mogoče bolj kot drugi ljudje. Ona mora biti tudi skrbna in materinska.

tako nekako,

vse dobro.

dnevni horoskop

Mihaela hvala ti.

Da so položaji podobni Sokratesovim je tudi meni padlo v oko.

S tem je takole: luna je še v konjunkciji z lilit -za 1.orbisa v 7.hiši.

Seveda mu je takšna žnj partnerica kot sem to jaz potrebna x:Dx .

Luna pa mu tudi tvori opozicijo z Venero, in hkrati tudi kvadrat z Marsom,

Mars in Uran pa nista nič povezana..nič sekstila nič opozicij..ničega.

Tvori pa Mars en sekstil z Saturnom. To pa je tudi vse, če ne pozabim venera kvadrat Mars.

Ja, drži tisto kar si zapisala. Partnerica zelo pomembna zanj. Ljubosumen kot vrag. Strasten tudi x:Ix Svobodo rabi - z mano vred x:px

Dramatizira pa tudi - trikrat preveč. Iz muhe naredi slona, če treba :xx!:

Asc pa je v tehtnici.

Ahja....no..glede skrbnosti in materinskosti - tu pa ne vem. Mogoče si želi takšno - je pa definitivno ni dobil x:)x x:)x

..glede skrbnosti in materinskosti - tu pa ne vem. Mogoče si želi takšno - je pa definitivno ni dobil x:)x  x:)x

x:Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ahja....no..glede skrbnosti in materinskosti - tu pa ne vem. Mogoče si želi takšno - je pa definitivno ni dobil x:)x  x:)x

Kje je tvoja Luna? Mogoče si še zelo mlada in še nisi imela priložnosti postati Luna. Ženske se spremenimo, ko postanemo matere, takrat nismo več toliko Venere, ampak bolj Lune. Čeprav jaz trdim, da bi morala ženska ohraniti svojo Venero do same starosti. Kajti brez Venere ni veselja in ni zabave.

V tem smislu mi je zanimiv komad od Siddharte, sej ne vem kako mu je naslov, gre pa nekako tako :"Dajem ti strup v čaj Zdaj vem kaj je razlog da te ni nazaj. Nimam izgovorov, jst sam nebi rad na koncu sam ostal " Neki tazga.

Če kdo pozna to pesem, jaz bi na svoj subjektiven astrološki način to razložila kot : Moški( Mars) is straha , pred tem, da bi izgubil partnerko izpje njeno veselje (Venero).... in s tem izgubi točno tisto v kar se je zaljubil.

A ima kdo kakšen komentar?

Me zanima kaj mislite vi.

dnevni horoskop

:palec: Ja tole je fajn primerjava. V mojem primeru mi je bivši mož pil venero v glavnem toliko časa, da se je lahko spremenil (njegov UR v 7 hiši). Ko mu je tranzitni uran oponiral na njegov natalni uran v sedmi hiši, je odšel kot zmagovalec. Glede na njegovo sonce v ribah je bil prej skromen, nesamozavesten, vendar zelo dober človek. Uran ga je totalno spremenil v nekaj, kar meni ni bilo nikoli všeč. :xx!:

Tudi jaz mislim, da je tako. Pa ne le na zgolj omenjenem primeru.

Mogoče je prisoten strah?? Da bi se še kdo drug zaljubil v tisto sladko venero, pa bi jo bilo nemara najbolje kar sestreliti :vragec:

No, moj se je nekaj trudil v zvezi s tem....pa bi raje kar umrla, kot bila nekaj kar nisem. To mislim dobesedno. :vragec:

Glede moje lune - je v devici in tudi v konjunkciji z lilit - 10.hiša.

Imava že dve fajni hčerki - 15 in 10 let.

Mlada?? Še kar - 33 let. x:Dx

Prav gotovo pa tipična strelka - med drugim, ampak neko blazno materinskost in silno skrbnost pa - roko na srce - ni opaziti. Marsa je tam nekje dobro napisala nekaj o mamah strelkah in pri meni z mojim asc(škorpija :vragec: ) to pač drži.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...