Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

Mihela, hvala lepa! Glede na to, da sem blizu štiridesetih in danes razmišljam drugače kot pred leti, se mi zdi tvoja razlaga kar blizu. Nisem imela kakšnih travmatičnih izkušenj, je pa res, da bi marsikaj spremenila ali celo izbrisala kakšno izkušnjo. Je pa to res že daleč in kot sem napisala z možem večjih težav nimava, kar furava. Tudi tole razpetost med svobodo in potrebo po partnerstvu si dobro zadela, čeprav je zdaj tehtnica na strani družine in partnerja.

Orbis med saturnom in Marsom jesedem stopinj. Kar veliko, ne? Hvala še enkrat!

strelka
Deli na socialnih omrežjih

Mihela, res hvala za tole razlago xDDx x^x

Res je, da ne znam bit prav nič lahkotna, ko gre za zasebne zadeve - postanem skeptična in nezaupljiva. Zato mi prijateljski odnosi toliko bolj pomenijo, ker mi olajšajo vso zadevo.

Tistega, da moja ljubezen izgubi vrline Venere (sprejemanje) in postane Mars(predaja), pa se bolj kot ne bojim. Ker če preveč daš, ostaneš na koncu veze brez vsega, totalno izpraznjen.

Še enkrat hvala,

lp x:)x

.. Ker če preveč daš, ostaneš na koncu veze brez vsega, totalno izpraznjen.

Še enkrat hvala,

lp  x:)x

.. kakor kdo bi rekel temu.

sicer pa bi lahko vrgli debato kaj pomeni 'prevec' ???

meni ni zal niti trenutka. pac, seveda, zal mi je ker nisem bil zavestnejsi odnosa.

ucenje, ucenje,... zivljenske sole biti v odnosu... zato nam res ni treba biti zal.

pac nam je morda lahko, ker nismo izkoristili vsakega trenutka kot da je zadnji, moje mnenje pac.

na ja, smo razlicni ne x:)x

meni ni zal niti trenutka. pac, seveda, zal mi je ker nisem bil zavestnejsi odnosa.

ucenje, ucenje,... zivljenske sole biti v odnosu...

to pa to, z veseljem bi šel še enkrat skozi... ;)

hm vprašanje je res to preveč ja, mam zdej eno mal mlajšo učiteljico (10 dni mlajša od mene ;) to nekaj šteje, eno leto to ni nič... 10 dni ;) je pa reazlika v luncah pa to druzga pa ne) pa precej pokapiram iz njenega "načina", kaj v bistvu je bistvo ljubezni, zakaj preveč ni dobro, in tako naprej, zdaj pa nazaj na naslov, kako za vraga spoznamo ljubimko, čist tko al se to vidi, al je to bolj subtilno, men se zdi edina skupna lastnost do zdaj da so to izredno odprte osebe,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kako za vraga spoznamo ljubimko, čist tko al se to vidi, al je to bolj subtilno, men se zdi edina skupna lastnost do zdaj da so to izredno odprte osebe,...

Jaz pa mislim, da smo že kar nekaj rekli o tem. Če pod dobro ljubimko vzamemo žensko, ki potrebuje veliko seksa, ki zna brez vseh zadržkov uživati v spolnosti, predvidevam, da mora imeti močen Mars, to pomeni, da je manj ženstvena, torej bolj mišičasto telo, bolj drzna v osnovi, manj izrazitih oblin. Če tako sklepamo, bi morale biti športnice najboljše ljubimke.

Ker pa imajo moški radi, da je ženska tudi privlačna in da ima tudi nekaj Venrenih elementov se išče kombinacijo Venere in Marsa.

Zelo privlačne in ženstven ženske niso nujno tudi dobre ljubimke, kajti tisto, kar govori o naših spolnih potrebah in navadah, ne govori istočasno tudi o naši zunanjosti.

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Orbis med saturnom in Marsom jesedem stopinj. Kar veliko, ne? Hvala še enkrat!

Ja orbis je širok. Kar je zate seveda dobro in zaradi tega ni bilo kake travme v maldosti.

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

tnx mihela, hm bo čist res ja... hudimano športne, ampak vprašamje če je to zdaj tista huda sco ljubimka prej kaka strelka, ovnica levinja nit ne več tolk.... hehe pa še te športnice hudimano fajn tečejo jih je težko lovit... ;) hm ja, zanimivo ja, pa ponavadi take ženske niso nevem kako ženstvene ja, kar je v bistvu prava smola, oziroma šok... ;( in to nekatere tipčke (jst jst jst) pol odvrne, hm hm hm, torej take morem zdaj iskat al kaj, ahja, se mi kar zdi da s te moke ne bo dost kruha, kdo sploh rabi tolk dost seksat...., vsekakor bi se strinjal z dobro mešanico venere pa marsa, hm mrbit vržt zraven še kako lunco, da ma mal lepše oči.. ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tnx mihela, hm bo čist res ja... hudimano športne, ampak vprašamje če je to zdaj tista huda sco ljubimka prej kaka strelka, ovnica levinja nit ne več tolk.... hehe pa še te športnice hudimano fajn tečejo jih je težko lovit... ;) hm ja, zanimivo ja, pa ponavadi take ženske niso nevem kako ženstvene ja, kar je v bistvu prava smola, oziroma šok... ;( in to nekatere tipčke (jst jst jst) pol odvrne, hm hm hm, torej take morem zdaj iskat al kaj, ahja, se mi kar zdi da s te moke ne bo dost kruha, kdo sploh rabi tolk dost seksat...., vsekakor bi se strinjal z dobro mešanico venere pa marsa, hm mrbit vržt zraven še kako lunco, da ma mal lepše oči.. ;)

Všeč mi je, da moški z močnim Marsom razume, da je življenje veliko več kot samo telo. Veliko bolj so pomembni odnosi, razumevanje in spremjemanje, potem pa se mi vsaj zdi, da so tudi telesni odnosi bolj harmonični.

Ja oči so zrcalo duše (Luna).

Vse dobro. xrolleyesx

dnevni horoskop

to je že res, sam tut z Venero ne smejo zaostajat,http://www.gjar-po.sk/studium/informatika/3r-nep-inf/corelphotopaint/ani_panacik/animacia.gif  biti mora harmonija med marsom in venero v-pri obeh spolih x:Dx

Res je, pri obeh spolih, kajti če ima moški močnega Marsa pa šibko Venero, seksualno ne zataji, vendar nima nobenga občutka, glede tega, kaj ženska rabi.

Vse dobro.

dnevni horoskop

Všeč mi je, da moški z močnim Marsom razume, da je življenje veliko več kot samo telo. Veliko bolj so pomembni odnosi, razumevanje in spremjemanje, potem pa se mi vsaj zdi, da so tudi telesni odnosi bolj harmonični.

Hja, Moj mars, hehe, sva se o tem marsa pa jst kregala kako leto, kaj je zdaj kje kaj, :vragec: (in najbrž ona še zdej ve, pa ne zna povedat, in jaz še zdej ne vem in ne znam slišat) nevem, če ma stvar kaj dosti z marsom, mislim da ma veze s tem, da jaz sem zmeraj nekaj drugega kot bi človek pričakoval...

.. Ker če preveč daš, ostaneš na koncu veze brez vsega, totalno izpraznjen.

Še enkrat hvala,

lp  x:)x

.. kakor kdo bi rekel temu.

sicer pa bi lahko vrgli debato kaj pomeni 'prevec' ???

ucenje, ucenje,... zivljenske sole biti v odnosu... zato nam res ni treba biti zal.

pac nam je morda lahko, ker nismo izkoristili vsakega trenutka kot da je zadnji, moje mnenje pac.

na ja, smo razlicni ne x:)x

No, da malo dopolnim tisto izjavo... x;)x

Ne vem, kolk je kaj dobro, če v odnosu samo daješ in ti obenem ni važno, če kaj tud kdaj sprejmeš. Ker moja izjava se je pravzaprav nanašala prav na to, da pač v mojem primeru v ljubezni sprejemanje (Venera) izgubi svoj pomen in pride v ospredje bolj dajanje (Mars). Torej, če samo daješ in nimaš občutka oz nisi pozoren na to, da kdaj tud kaj sprejmeš nazaj, potem lahko nekdo to tcoje dajanje samo grdo izkoristi. No, potem tista moja nezaupljivost (omenjena zgoraj) niti ni tolk iz trte izvita. x;)x

Drugače pa menim, da ...

Če si v odnosu s pravo osebo, če so nameni pošteni in je interes z obeh strani, potem nimaš občutka, da daš kdaj preveč oz sploh ne pomisliš na to. Kot si sam rekel ´ti ni žal trenutka`, četudi se na koncu mogoče ne izteče vse dobro.

Tisto ´preveč` je bolj za take odnose z nepoštenim namenom (mišljeno z nasprotne strani seveda), za katere na koncu ugotoviš, da so bili vbistvu ´nebodigatreba` in so ti vzele samo energijo in čas. Ti vglavnem niso prinesle nič kaj pretresljivo dobrega, ... no, razen izkušnje, seveda. x;)x

Drugače se pa popolnoma strinjam, da izkušnje spadajo v življensko šolo... pa za katerokoli področje že gre x;)x x:)x

Zanimivo bi bilo ugotoviti na kak način vpliva Lilit na to področje. Zanimivo je, da ga je imela znana igralka in seks simbol MM na ascendentu.

A ima kdo Lilit v aspektu z Marsom ali kako drugače izpostavljenega.

Bi prosila za kak komentar.

Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

dnevni horoskop

MM :2src: hehe lilith ji pomoje da tisti dodatni dodatek, nvem ena lepotna pika, sicer pa kar naprej velik odrekanja in to, ni to najbolj zdrav položaj...

MM  :2src:  hehe lilith ji pomoje da tisti dodatni dodatek, nvem ena lepotna pika, sicer pa kar naprej velik odrekanja in to, ni to najbolj zdrav položaj...

Dobra slikca, bolj viden karakter, , tudi bolj je videti ta trans, oziroma onstran element, ki ga imaš.

Lilit ni nikoli lahek, sploh pa ne osebi, ki ima zelo labilno psiho, kar je pri njej zelo vidno v karti. Toda, da te opazi širša množica, kot seksipilno osebo, pa je to pomemben element. Če bi bila ona psihično trdnejša v sebi, bi lažje unovčila ta element in je ne bi stal življenja in psihičnega zdravja.

Naprimer naša x:Xx Verbotnova, ona brez težav unovčuje svojo seksipilnost, na nek dokaj zdrav in uravnotežen način. Predvidevam, da ima več zemlje, torej je bolj trdna v sebi.

:xx!: MM ni bila trdna v sebi, ni imela zemlje, poleg tega pa je imela opozicijo Neptuna in LUne in to kotno, kar je še težje.

xrolleyesx Vse dobro.

dnevni horoskop

Všeč mi je, da moški z močnim Marsom razume, da je življenje veliko več kot samo telo.  Veliko bolj so pomembni odnosi, razumevanje in spremjemanje, potem pa se mi vsaj zdi, da so tudi telesni odnosi bolj harmonični. 

Vse dobro. xrolleyesx

Mihela!

Jst vsekakor žensko najprej dojamem kot telo. ostalo me ne zanima............. če že, potem kasneje, če sploh. Meni so najbolj všeč tiste, ki ne skrivajo, da je seks potreben ..... tiste ta fine, ki to ne delajo, ker je to nekaj grdega... takih jst ne opazim.

Globji odnosi in te stvari.... to pride kasneje, če se za to sploh začuti potreba....... pri meni je tako, da me ženske začnejo kmalu dušiti s svojimi pogledi na svet.. zato raje grem....... drugam.

sokrat- strup za punce x^x

No, da malo dopolnim tisto izjavo... x;)x

Ne vem, kolk je kaj dobro, če v odnosu samo daješ in ti obenem ni važno, če kaj tud kdaj sprejmeš. Ker moja izjava se je pravzaprav nanašala prav na to, da pač v mojem primeru v ljubezni sprejemanje (Venera) izgubi svoj pomen in pride v ospredje bolj dajanje (Mars). Torej, če samo daješ in nimaš občutka oz nisi pozoren na to, da kdaj tud kaj sprejmeš nazaj, potem lahko nekdo to tcoje dajanje samo grdo izkoristi. No, potem tista moja nezaupljivost (omenjena zgoraj) niti ni tolk iz trte izvita.  x;)x

Drugače pa menim, da ...

Če si v odnosu s pravo osebo, če so nameni pošteni in je interes z obeh strani, potem nimaš občutka, da daš kdaj preveč oz sploh ne pomisliš na to. Kot si sam rekel ´ti ni žal trenutka`, četudi se na koncu mogoče ne izteče vse dobro.

Tisto ´preveč` je bolj za take odnose z nepoštenim namenom (mišljeno z nasprotne strani seveda), za katere na koncu ugotoviš, da so bili vbistvu ´nebodigatreba` in so ti vzele samo energijo in čas. Ti vglavnem niso prinesle nič kaj pretresljivo dobrega, ... no, razen izkušnje, seveda.  x;)x

Drugače se pa popolnoma strinjam, da izkušnje spadajo  v življensko šolo... pa za katerokoli področje že gre  x;)x  x:)x

ja, potemtakem je bila tvojasola, da se naucis dajati brezpogojno in tiliko kolikor v resnici zelis.

ceprav te izkoristi, ti nimas slabe vesti, kar se mi zdi najbolj pomembno.

ti si storil tisto, kar ti je velelo srce, ce ne, pa je bila tvoja sola brezpogojnosti do sebe.

hkrati pa ni pozabiti karme, pretoka energije iz ene osebe k drugi.

in tudi tista oseba, ce si dajal brezpogojno, morda v tistem obdobju tega ni cenila, doumela, razumela, etc...

hkrati pa ji vseeno morda ostane spomin na nekoga (nate), ki si dajal brezpogojno.

spomin, ki bo morda koristil njen v bodocnosti.

hkarti pa si ji ti verjetno kazal le ogledalo, tistega kar je bilo v njej in kar bo morda izkusila slej ko prej pri drugem partnerju,

ko bodo vloge zmanenjane.

torej spet pravi, da ti morda nima biti prav nicesar zal.

ker ce si dajal brezpogojno si verjetno na nek nacin rastel,

in to si verjetno tudi obcutil. ce pa brezpogojnosti ni bilo, temvec le 'plizerstvo'

pa si imel lekcijo, da poslusal sebe in si taksen kakor si dejansko ter custveno resnicen.

pac moje mnenje.

Hhmm, ja... Hvala free, to si lepo napisal :palec: x:)x

Izkušnje in boljše poznavanje samega sebe vplivajo, da začneš sčasoma takole bolj zrelo gledat na vso zadevo. Meni tega malo manjka... x;)x

tnx za komentar x:)x

Všeč mi je, da moški z močnim Marsom razume, da je življenje veliko več kot samo telo.  Veliko bolj so pomembni odnosi, razumevanje in spremjemanje, potem pa se mi vsaj zdi, da so tudi telesni odnosi bolj harmonični.  

Vse dobro. xrolleyesx

Mihela!

Jst vsekakor žensko najprej dojamem kot telo. ostalo me ne zanima............. če že, potem kasneje, če sploh. Meni so najbolj všeč tiste, ki ne skrivajo, da je seks potreben ..... tiste ta fine, ki to ne delajo, ker je to nekaj grdega... takih jst ne opazim.

Globji odnosi in te stvari.... to pride kasneje, če se za to sploh začuti potreba....... pri meni je tako, da me ženske začnejo kmalu dušiti s svojimi pogledi na svet.. zato raje grem....... drugam.

sokrat- strup za punce x^x

Pač smo si različni in ti si tipični moški, vendar, če v seks umešaš Venero, potem ti bo to stokrat poplačano. Kajti to je drugi pol iste stvari.

xrolleyesx Vse dobro.

dnevni horoskop

Hhmm, ja...  Hvala free, to si lepo napisal  :palec:  x:)x

Izkušnje in boljše poznavanje samega sebe vplivajo, da začneš sčasoma takole bolj zrelo gledat na vso zadevo. Meni tega malo manjka...  x;)x

tnx za komentar  x:)x

hehe, saj komu pa ne x:Dx x;)x x:o)x

jest sem sam teoreticno mal izpostavljen zame vcasih, prakticno pa ...

konce koncev pa ni pomembna kvantiteta, temvec kvaliteta ozavescanja! :palec:

lahko imas samo 1 ali 2 partnerja ob katerih ozavestis svoje lastne 'pomembnejse' vzorce.

ali pa 79 partneric pa se vedno noce videti svojega odseva in sez nim spoprijeti na nacin resitve, dela na sebi.

živio!

jaz imam venero v levu,

mars v levu,

sonce v tehtnici,

ascendent v raku,

luno v ovnu.

kakšna ljubimka sem? x:Ix

kaj pa aspekti?

glede na to da je izrazen lev, bi rekel, da je mozno, da hoces prevadat, da veliko govoris o tem in se izpostavljas.

lev mora bit pac glavni kakor pravijo x;)x

sicer pa mam jaz tudi leva v ASC.

toda tvoj je v raku, kar lahko pomeni tudi, da zelis najprej dobro poznati teren, zaupati potem pa navali po levovsko x:Dx

sicer pa ti bo primerno morda navedla mihaela.?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...