free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Zelo zanimivo... Kr drži ja. Edino tole na koncu, ne vem no, občutljive ženske niso ravno zame, sem preveč direkten in grob včasih (ne nasilen), pač temperament, nepredvidljiv, pa zna bit malo delikatno za kako hudo nežno dušico. ja, ne morem glih zate govort, ker itak ti najbolj ves;toda, veckrat se zgodi da privlacimo nasprotno ali pa taksnega partnerja, kejr se bodo lahko nase kvalitete izrazileali celo takega, ki mu manjka taksnih kvalitet, ki jih imamo sami. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Pozdravljena, sem popolni astro neznalec , pa me zanima, kaj lahko iz tehle podatkov razbereš, draga Mihela zame Planet Znamenje Stopinje Hisa Sonce Lev 12°36`12 10 Luna Ribi 07°11`54 5 Merkur Rak 29°51`53 10 Venera Rak 18°21`49 9 Mars Devica 05°32`25 11 Jupiter Ribi 16°33`42 5 Saturn Rak 12°52`15 9 Uran Tehtnica 24°10`17 1 Neptun Strelec 06°53`48 2 Pluton Tehtnica 04°46`46 12 Astroloska hisa Znamenje Stopinje I. hisa - Ascendent (ASC) Tehtnica 20°08`10 II. hisa Skorpijon 17°02`14 III. hisa Strelec 19°05`18 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Kozorog 24°54`06 V. hisa Vodnar 28°53`41 VI. hisa Ribi 27°20`57 VII. hisa - Descendent (DESC) Oven 20°08`10 VIII. hisa Bik 17°02`14 IX. hisa Dvojcka 19°05`18 X. hisa - Medium Coeli (MC) Rak 24°54`06 XI. hisa Lev 28°53`41 XII. hisa Devica 27°20`57 Sonce inkonjunkcija Luna 05°24`18 Sonce inkonjunkcija Jupiter 03°57`29 Sonce trikotnik Neptun 05°42`24 Sonce sekstil Pluton 07°49`26 Sonce sekstil Ascendent 07°31`58 Luna inkonjunkcija Merkur 07°20`00 Luna opozicija Mars 01°39`28 Luna konjunkcija Jupiter 09°21`48 Luna trikotnik Saturn 05°40`20 Luna kvadrat Neptun 00°18`05 Luna inkonjunkcija Pluton 02°25`08 Merkur kvadrat Uran 05°41`36 Merkur sekstil Pluton 04°54`52 Merkur konjunkcija MC 04°57`47 Venera trikotnik Jupiter 01°48`07 Venera konjunkcija Saturn 05°29`34 Venera kvadrat Uran 05°48`27 Venera kvadrat Ascendent 01°46`21 Venera konjunkcija MC 06°32`16 Mars kvadrat Neptun 01°21`22 Jupiter trikotnik Saturn 03°41`27 Jupiter inkonjunkcija Ascendent 03°34`28 Uran konjunkcija Ascendent 04°02`06 Uran kvadrat MC 00°43`49 Neptun sekstil Pluton 02°07`02 Ascendent kvadrat MC 04°45`55 pa kaj za dragega Planet Znamenje Stopinje Hisa Sonce Lev 08°52`14 6 Luna Strelec 05°19`53 9 Merkur Devica 05°48`05 7 Venera Lev 01°44`12 6 Mars Vodnar 19°10`11 12 Jupiter Skorpijon 26°41`48 9 Saturn Dvojcka 04°31`13 3 Uran Tehtnica 10°18`39 7 Neptun Strelec 00°20`09 9 Pluton Devica 27°45`57 7 Astroloska hisa Znamenje Stopinje I. hisa - Ascendent (ASC) Vodnar 21°29`07 II. hisa Oven 14°18`32 III. hisa Bik 17°56`54 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Dvojcka 10°49`54 V. hisa Rak 00°18`33 VI. hisa Rak 21°12`46 VII. hisa - Descendent (DESC) Lev 21°29`07 VIII. hisa Tehtnica 14°18`32 IX. hisa Skorpijon 17°56`54 X. hisa - Medium Coeli (MC) Strelec 10°49`54 XI. hisa Kozorog 00°18`33 XII. hisa Kozorog 21°12`46 Sonce trikotnik Luna 03°32`21 Sonce konjunkcija Venera 07°08`02 Sonce sekstil Saturn 04°21`00 Sonce sekstil Uran 01°26`25 Sonce trikotnik Neptun 08°32`04 Sonce trikotnik MC 01°57`39 Luna kvadrat Merkur 00°28`11 Luna trikotnik Venera 03°35`41 Luna konjunkcija Jupiter 08°38`05 Luna opozicija Saturn 00°48`39 Luna sekstil Uran 04°58`46 Luna konjunkcija Neptun 04°59`43 Luna sekstil Pluton 07°33`56 Luna konjunkcija MC 05°30`00 Merkur kvadrat Saturn 01°16`51 Merkur kvadrat Neptun 05°27`55 Merkur kvadrat MC 05°01`48 Venera trikotnik Jupiter 05°02`24 Venera sekstil Saturn 02°47`01 Venera trikotnik Neptun 01°24`02 Venera sekstil Pluton 03°58`14 Mars konjunkcija Ascendent 02°18`55 Jupiter konjunkcija Neptun 03°38`21 Jupiter sekstil Pluton 01°04`09 Jupiter kvadrat Ascendent 05°12`40 Saturn trikotnik Uran 05°47`25 Saturn opozicija Neptun 04°11`04 Saturn trikotnik Pluton 06°45`16 Saturn opozicija MC 06°18`40 Uran sekstil MC 00°31`14 Neptun sekstil Pluton 02°34`12 Če ti ni tečno seveda ali probremenjujoče. Jaz iz glave lahko rečem samo, da je zelo eksplozivna kombinacija . Marsi se pa opravičujem za copy paste z njene strani, ampak s prepisovanjem bi bilo preveč dela. Mihela hvala za odgovor, če ti je resnično v veselje tole kometirat, če ne pa hvala za pozornost, da si prebrala post. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Kaj si dobro napisala o Amazonkah, Mihela! One ženske, ki se čutijo enakovredne moškim, ma ne enakovredne, močnejše, pa to sem jest! Saj je jasno: Lilith je v konjunkciji z Venero v 8. hiši v Škorpijonu, obe v trigonu z Asc in luno v 1.hiši. Hm je pa tu še kvadrat Saturn Lilit.. MucaMacaDej to izkoristi za tantro in dvig kundalinija. Sej ne da sme kakšen strokovnjak, vendar je ta kombinacija lahko razdiralna, če je ne izkoristiš na pravi način, ker če seksualna energija ni prav usmerjena, lahko z njo škodiš sebi in drugim. Zavedaj se, da imaš posebno moč in s tem tudi večjo odgovornost, da to moč optimalno izrabiš. Toda pazi se ljubosumja.Tisti Saturen sam kaže, da se bremzaš, sama sebe v tem pogeldu in da si ne dovoliš biti vse to in da je tista moč nekako skregana tudi s tradicijo in posredno z družbo v kateri živiš, vendar v osnovi te bremza lasten strah. Vse dobro. O, Mihela, hvala ti! Včasih sebe presenetim tako močna sem. Hm, tisto o samoobvladovanju drži kot pribito, pa če je Saturn za to kaj kriv ali ne.Tantra, kaj? Si že vsaj četrta ali peta, ki mi jo priporoča, moje mnenje o tantrikih tule v SLO je pa takooo slaboo.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Mene ste zgrešili.... Bi lahko kdo na kratko komentiral: Imam lilit v levu, 5.hiša, ampak za komaj 0°45`,... se pravi niti za eno celo stopinjo (dobr no, za eno, če zaokrožim navzgor)!? A to igra kaj vloge?? A lahko rečem, da ga imam celega v levu, ali je tud še kaj prisoten vpliv lilita v raku??Pa zanima me kako veš, če imaš poudarjen lilit?...oz. kako pogledaš aspekte? A povežeš s planetom...Npr. imam pol Jupiter v levu v 8.hiši, 5. hišo imam prazno v znamenju bika, Jupiter kvadrat Uran in trigon Neptun.... a se gleda oz. poveže te podatke? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 jst mam tut en horoRskoparski blem...namrech:vodo v levem kolenu,v akvariju mi plava rak,k mi ribi preganja,pa skoz tretje okno mi luna v drugo hisho svetpa sosedou prosti strelec mi z zrachko lilit (moj oven)pregana 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 haha ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 jst mam tut en horoRskoparski blem...namrech:vodo v levem kolenu,v akvariju mi plava rak,k mi ribi preganja,pa skoz tretje okno mi luna v drugo hisho svetpa sosedou prosti strelec mi z zrachko lilit (moj oven)pregana 666 zlomkou....tralala Zhal, aakhut, tuki ti pa astrologija ne more pomagat... Prevech komplicirano... She posebi che ti gre zhargon ochitno tok na jetra... Kak drug zhargon pa kar nekako sprejmesh a ne... Ampak pol glih zaidesh na astroloshko stran pa morsh tut tuki kej napisat, cahen pstit... Anede... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 jst mam tut en horoRskoparski blem...namrech:vodo v levem kolenu,v akvariju mi plava rak,k mi ribi preganja,pa skoz tretje okno mi luna v drugo hisho svetpa sosedou prosti strelec mi z zrachko lilit (moj oven)pregana 666 zlomkou....tralala Zhal, aakhut, tuki ti pa astrologija ne more pomagat... Prevech komplicirano... She posebi che ti gre zhargon ochitno tok na jetra... Kak drug zhargon pa kar nekako sprejmesh a ne... Ampak pol glih zaidesh na astroloshko stran pa morsh tut tuki kej napisat, cahen pstit... Anede... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Mene ste zgrešili.... Bi lahko kdo na kratko komentiral: Imam lilit v levu, 5.hiša, ampak za komaj 0°45`,... se pravi niti za eno celo stopinjo (dobr no, za eno, če zaokrožim navzgor)!? A to igra kaj vloge?? A lahko rečem, da ga imam celega v levu, ali je tud še kaj prisoten vpliv lilita v raku??Pa zanima me kako veš, če imaš poudarjen lilit?...oz. kako pogledaš aspekte? A povežeš s planetom...Npr. imam pol Jupiter v levu v 8.hiši, 5. hišo imam prazno v znamenju bika, Jupiter kvadrat Uran in trigon Neptun.... a se gleda oz. poveže te podatke? tnx Pozdravljena Konj,jaz te prav nič ne razumem. Sem že parkrat poskušala odgovoriti, pa ne razumem kaj sprašuješ. Govoriš, da imaš lilith v 5. v levu, potem pa da imaš 5.hišo v biku prazno. To se izključuje in jaz res ne vem kako ti razložiti. Aspekte se gleda kot tudi pri drugih planetih, če je Lilith na določeni kotni razdalji od nekega planeta, potem je z njim v aspektu. Več aspektov z osebnimi planeti ima in manjši je orbis bolj je Lilith pomemben v horoskopi. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Živjo Mihela, hhmm... v 5. hiši nimam nobenega planeta, je pa drugač v znamenju bika... Jah to razberem iz tistih izračunov (so 2-3 strani nazaj tud objavljeni)... ampak tam ni lilit nič omenjen...al ga pa jaz ne znam razbrat :o|o: Če izračunam lilit, mi pride za slabo stopinjo v levu v 5 hiši... Jah, ne vem kako to med sabo povezat... ? :o|o: Drugač me je vglavnem zanimal v zvezi s stopinjami: kdaj lahko rečeš, da si v enem znamenju, v primeru, da je teh stopinj bolj malo...?.. oz. bolj konkretno:če imam lilit v levu samo za slabo stopinjo ali to pomeni, da ima moj lilit sprednji trup v levu, rep pa v raku....in je prisoten vpliv raka še? A je to možno? A ne obstajajo tud primeri ko je nekdo, po stopinjah, vmes -med enim in drugim znamenjem?? Upam, da ne kompliciram preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Živjo Mihela, hhmm... v 5. hiši nimam nobenega planeta, je pa drugač v znamenju bika... Jah to razberem iz tistih izračunov (so 2-3 strani nazaj tud objavljeni)... ampak tam ni lilit nič omenjen...al ga pa jaz ne znam razbrat :o|o: Če izračunam lilit, mi pride za slabo stopinjo v levu v 5 hiši... Jah, ne vem kako to med sabo povezat... ? :o|o: Drugač me je vglavnem zanimal v zvezi s stopinjami: kdaj lahko rečeš, da si v enem znamenju, v primeru, da je teh stopinj bolj malo...?.. oz. bolj konkretno:če imam lilit v levu samo za slabo stopinjo ali to pomeni, da ima moj lilit sprednji trup v levu, rep pa v raku....in je prisoten vpliv raka še? A je to možno? A ne obstajajo tud primeri ko je nekdo, po stopinjah, vmes -med enim in drugim znamenjem?? Upam, da ne kompliciram preveč Pozdravljena Konj,nekaj ni prav z izračuni, kajti če imaš Lilith v levu ga imaš ali v 7 ali v 8. hiši. Kar se stopinj tiče, o tem se mi zdi, da smo veliko govorili v neki drugi temi. Po moje, ko je planet enkrat v določenem zamenju sprejme energijo tega znamenja, sploh če je v direktnem gibanju, kajti to pomeni, da je vsak dan bolj v energijah tega znamenja, v tvojem primeru leva.Če je planet retrograden potem je seveda obratno, kajti to pomeni, da bo kmalu zapustil to znamenje in bo vsak dan bolj v prejšnjem znamenju v tvojem primeru v raku. Tako nekako, če je planet retrograden pa na ničli ali prvi stopinji je podobno, kot je je direkten pa na zadnjih stopinjah, pomeni da se kmalu po rojstvu njegova energija spremeni. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pozdravlejan JanjaK, a so prvi podatki tvoji, drugi pa od partnerja? V bistu rabim samo vedeti a so podati tako eni kot drugi od moškega ali ženske, bom lažje dogovorila. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Oho Mihela, a boš res tok prjazna ? Ja, prvi so moji, drugi pa partnerjevi. Jaz sem tule bolj švoh, na tem področju, tako da se mi ne sanja kaj bi to lahko pomenilo. Hvala za trud . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Pozdravljena Mihela, Hvala ti za odgovor Glede izračunov: pri seštevku mi pride 120°45`, če to delim s 30, pride lilit v znamenje leva... Ja, ker je to peti element, sem mislila, da ga imam v peti hiši. Nisem vedela,, kako naj ga povežem z drugimi podatki v horoskopu. :o|o: Zakaj pa praviš, da naj bi ga imela v 7 ali 8 hiši?? A zato, ker imam v osmi Jupiter, ki je tudi v levu?? Pa predno bi lahko pogledala kaj pomeni moj limit, bi morala najbrž ugotoviti ali se giblje direktno ali retrogradno, a ne?! Pa mimogrede bi še to vprašala: 8 hišo imam v raku (pa nobenega izmed planetov v tem znamenju), ampak vsi astrologi preberete, da imam v 8. hiši Jupiter, ki je pa v levu? A to zato, ker je lev najbližji, mogoče po stopinjah? Sej najbrž spet kompliciram,... A te stvari mi res niso jasne...če bi šla gledat kako hudo literaturo, pa bi mi najbrž bilo še manj jasn. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pozdravljena Mihela, Hvala ti za odgovor Glede izračunov: pri seštevku mi pride 120°45`, če to delim s 30, pride lilit v znamenje leva... Ja, ker je to peti element, sem mislila, da ga imam v peti hiši. Nisem vedela,, kako naj ga povežem z drugimi podatki v horoskopu. :o|o: Zakaj pa praviš, da naj bi ga imela v 7 ali 8 hiši?? A zato, ker imam v osmi Jupiter, ki je tudi v levu?? Pa predno bi lahko pogledala kaj pomeni moj limit, bi morala najbrž ugotoviti ali se giblje direktno ali retrogradno, a ne?! Pa mimogrede bi še to vprašala: 8 hišo imam v raku (pa nobenega izmed planetov v tem znamenju), ampak vsi astrologi preberete, da imam v 8. hiši Jupiter, ki je pa v levu? A to zato, ker je lev najbližji, mogoče po stopinjah? Sej najbrž spet kompliciram,... A te stvari mi res niso jasne...če bi šla gledat kako hudo literaturo, pa bi mi najbrž bilo še manj jasn. LP Pozdravljena Konj, ja res sem sklepala po Jupitru. Sedaj sem pa šla pogledati tvoje podatke, par strani nazaj in je res v 8. hiši. Kaj to pomeni, sem napisala že Ruby. Dve stran nazaj. Tako, da si kar zgoraj poglej, boš videla, če deluje tudi zate. Mislim, da je Lilith direkten. Tvoja 8. hiša se začne v raku, znotraj imaš še znamenje leva, celo, astrologi rečemo, da gre za vrinjeno znamenje in še nekaj device, kar pomeni, da imaš kar veliko 8. hišo. Trenutno je tvoje znanje astrologije ravno takšno, da se lahko zmedeš , vendar se ne sekiraj, uči se,vztrajaj, pa bo vsakič bolje. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pozdravljena Jana, tvoja karta kaže, da si zelo pijazna in šarmantna ženska. V ljubezni si zelo čustvena in predana, osvajaš tiho, vendar se te ne da kar zgrešiti, saj izžarevaš nekaj posebnega. Hrepeniš po veliki ljubezni, zelo veliko možnosti, da to veliko ljubezen doživiš v tujini, ali na faksu, v času študija, mogoče se celo zaljubiš v profesorja. Na žalost je pozicija asc v tehtnici, precej zahtevna v odnosih, kajti človek s to pozicijo privabi v svoje življenje partnerje, ki so bolj sami vase zagledani in nimajo pravega občutka za odnose. Privlačijo te energični moški, ki pa so tudi praktični in delavni. Pomemben je predvsem prijateljski odnos. Sama spolnost ni tako pomembna. Najbolj pomembna so čustva. Romantična si in polna lepih čustev in sočutja, pazi, poskušaj gledati partnerja realno, da te ne preslepi. Kar se drugih podatkov tiče, moram priznati, da nisem pregledala medsebojnih povezav, ampak sem le iskala njega v tvojem horoskop. V osnovi se ga najde preko Sonca v levu( pomemben in samozavesten moški) in asc v vodnarju(prijateljski odnos), kar je konstruktivno, ker ni v simboliki ne device in ne šibkega Marsa v kvadratu z Neptunom. Ta Mars v kavadratu z Neptunom, kaže moškega (nekega ljubimca ), ki t enekako preslepi, prevara, nekaj v tej simboliki. In ta partner, katerega podatke si dala, se ne veže toliko na to simboliko. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Draga Mihela, hvala ti za tvojo razlago, ti moram reči, da si kar dobro opisala in da tole zame drži... Tujina ja, bila v igri v času študija - v smislu, da so me privlačili tuji moški, pa tudi res je da me privlači energija na splošno v ljudeh, pa da se občutka za odnose učijo.Ha, ne bi mogla bolje opisati, hvala ti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galetheia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pozdrav!Ker je tema blazno vroča, tako ali drugače , se tudi sama oglašam in prosim za komentar mojih podatkov. Spol: Ž, 22.2.1979, 23:40, Maribor. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Evo, spet vem nekaj novega... ...in zopet en razlog, da brskam naprej Velika hvala Mihela za odgovor Tisto kar si napisala Ruby pa bi veljalo tud zame, ja.... Zanimivo, ker sem ravno v zadnjem času premišljevala, kako se dostkrat tud najraj umaknem v svoj svet,... ker edino tako res kaj naredim zase. No, in evo.... lilit v 8 hiši... .. spet smo enga krivca najdl Hvala še enkrat, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pozdrav!Ker je tema blazno vroča, tako ali drugače , se tudi sama oglašam in prosim za komentar mojih podatkov. Spol: Ž, 22.2.1979, 23:40, Maribor. Hvala! Deluješ skrivnostno in imaš veliko potrebo po zasebnem. Razvoj tvoje privlačnosti in ženskosti je povezan s časom, leta so na tvoji strani, kajti z leti boš postajala privlačnejša. Mislim, da se za neko precej skivnostno držo, skriva zelo vznemirljiva oseba, sploh v sekuslnem pogledu. Pri ljubezni in spolnosti v prvi vrsti potrebuješ veliko svobode, da se lahko izraziš in seveda eksperimentiranje. Upam, da te resnost, ki jo imaš v sebi ne omenjuje pri teh potrebah.V ljubezenskem življenju vsaj enkrat doživiš hudo krizo. In kljub temu, da sama potrebuješ svodobo, je en del tebe v tem ljubezenskem pogledu posesiven, oziroma pazi, da si sama ne pridobiš partnerja, ki bi bil tak do tebe.Seksualno te privlačijo nenavadni tipi.Partner je opisan kot zelo praktičen in stabilen , ki pa bo tudi sočuten in izrazito usmerjen v dom in družinsko življenje. Nekej tazga, Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hmm, več kot berem, manj vem... Ampak bo že bolje Sicer imam pa venero in marsa v tehtnici. V bistvu imam, kot sedaj ugotavljam, kar 5 planetov v tehtnici. Fant pa tri (in tri v levu), njegova venera je v levu, mars pa v dvojčku. A to zame pomeni, da sem tipična tehtnica, a kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Pozdravljena Mihaela!Seveda ne morem mimo tega, da ne bi bila tudi jaz radovedna . Si boš prosim našla kaj časa zame.To sem jaz:Planetary positions planet sign degree house motion Sun Capricorn 11°47'38 02 direct Moon Virgo 00°36'04 09 direct Mercury Capricorn 15°09'58 02 retrograde Venus Aquarius 12°49'49 02 direct Mars Capricorn 22°07'02 02 direct Jupiter Aries 10°56'02 04 direct Saturn Aquarius 20°38'14 03 direct Uranus Virgo 09°55'16 09 retrograde Neptune Scorpio 17°14'20 12 direct Pluto Virgo 14°09'09 09 retrograde True Node Cancer 11°11'29 08 retrograde House positions (Placidus) Ascendant Sagittarius 03°37'39 2nd House Capricorn 06°41'53 3rd House Aquarius 16°54'55 Imum Coeli Pisces 24°38'36 5th House Aries 23°36'30 6th House Taurus 15°32'34 Descendant Gemini 03°37'39 8th House Cancer 06°41'53 9th House Leo 16°54'55 Medium Coeli Virgo 24°38'36 11th House Libra 23°36'30 12th House Scorpio 15°32'34 Major aspects Sun Conjunction Mercury 3°22 Sun Square Jupiter 0°52 Sun Trine Uranus 1°52 Sun Sextile Neptune 5°27 Sun Trine Pluto 2°22 Moon Square Ascendant 3°02 Mercury Square Jupiter 4°14 Mercury Trine Uranus 5°15 Mercury Sextile Neptune 2°04 Mercury Trine Pluto 1°01 Venus Sextile Jupiter 1°54 Venus Quincunx Uranus 2°55 Venus Square Neptune 4°25 Venus Quincunx Pluto 1°19 Mars Sextile Neptune 4°53 Jupiter Quincunx Uranus 1°01 Saturn Square Neptune 3°24 Uranus Conjunction Pluto 4°14 Neptune Sextile Pluto 3°05 Hvala, Tajči. Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Mislim, da si precej dominantna ženska, veliko daš na svoj izgled. Deluješ privlačno in se tudi sama potrudiš, da si opazna v družbi. Rada nastopaš, rada si vidna. Mogoče imaš tudi kak kreativni talent, predvsem za modo. Toda mislim, da v resnici nisi tako vročekrvna kot izgleda na prvi pogled, vsaj ne v spolnosti. ( Dispozitor Marsa je v tehtnici). Rada imaš zelo galantne in zanimive moške, ki so nekaj posebnega, mačo tipi, ki pa znajo zasebno biti zelo krotki in prijazni.Mihela- ne vidim se kot dominantno- v bistvu sem bolj občutljivček. mogoče ne znam izraziti svoje moči. pravzaprav vse tisto kar si napisala- jaz BI...ampak nisem še .... Kar se tiče ljubezni sem,kot sem že povedala bolj občutljivček.kaj misliš kakšen tipček mi ustreza? Sonce Tehtnica 00°18`02 4 Luna Oven 18°58`07 10 Merkur Devica 16°26`58 4 Venera Lev 24°26`40 3 Mars Lev 26°12`29 3 Jupiter Strelec 05°34`43 6 Saturn Skorpijon 02°53`39 5 Uran Strelec 05°46`09 6 Neptun Strelec 26°31`47 6 Pluton Tehtnica 28°18`36 5 I. hisa - Ascendent (ASC) Rak 12°13`02 II. hisa Lev 00°24`29 III. hisa Lev 20°56`27 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Devica 17°18`55 V. hisa Tehtnica 23°05`12 VI. hisa Strelec 05°28`08 VII. hisa - Descendent (DESC) Kozorog 12°13`02 VIII. hisa Vodnar 00°24`29 IX. hisa Vodnar 20°56`27 X. hisa - Medium Coeli (MC) Ribi 17°18`55 XI. hisa Oven 23°05`12 XII. hisa Dvojcka 05°28`08 Sonce sekstil Jupiter 05°16`40 Sonce sekstil Uran 05°28`07 Sonce kvadrat Neptun 03°46`14 Luna inkonjunkcija Merkur 02°31`08 Luna trikotnik Venera 05°28`33 Luna trikotnik Mars 07°14`21 Luna trikotnik Neptun 07°33`40 Luna opozicija Pluton 09°20`28 Luna kvadrat Ascendent 06°45`05 Merkur sekstil Ascendent 04°13`56 Merkur opozicija MC 00°51`57 Venera konjunkcija Mars 01°45`48 Venera trikotnik Neptun 02°05`07 Venera sekstil Pluton 03°51`55 Mars trikotnik Neptun 00°19`18 Mars sekstil Pluton 02°06`06 Jupiter konjunkcija Uran 00°11`26 Saturn konjunkcija Pluton 04°35`03 Neptun sekstil Pluton 01°46`48 Ascendent trikotnik MC 05°05`53 Thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 mene pa zanima, kaj pomeni, če imata dve osebi isti ASC, uran, neptun in pluton ter 2,3,6,7,8,9 in 12 hišo ? a je možno, da te čisto podzavestno vleče k taki osebi, ki ima tolk skupnih astro točk? vesela bom vsakega odgovora Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 mene pa zanima, kaj pomeni, če imata dve osebi isti ASC, uran, neptun in pluton ter 2,3,6,7,8,9 in 12 hišo ? a je možno, da te čisto podzavestno vleče k taki osebi, ki ima tolk skupnih astro točk? vesela bom vsakega odgovora zanimivo ne!? jaz poznam zensko, ki ima skoraj vse planete v istih znakih kakor jaz, le sonce ima v 6 hisi, jaz pa v 7 hisi.sonce oba ribi, oba asc v levu, oba luno v ivnu, oba MC v biku, oba merkur v vodnarju, oba mars v ovnu, etc... - skratka vse isto razen hise najinih sonc.ce me privlaci malo ja, malo ne, je pa prijetna in kar je ZELO ZANIMIVO, da ima nekatere zelo redke (v smislu, da jih nima veliko ljudi) izkusnje, prav take oz. zelo podobne kakor jaz! -morda je tukaj kljuc tudi za tebe!! ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.