mari 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ne morem dat med zlato ribico, ne v črno luknjo... je pa vezano na zdravje... tole sem dolžna že 3 leta: Urgentni blok KC Ljubljana: hvala za vse prijazne in tople besede, potrpežljivost in enostavnost, ki ste mi jo namenili, kot mladi mamici na robu histeričnega zloma, ko se je sin poškodoval. Hvala vsem takratnim pacientom za razumevanje. ta je pa od prejšnjega tedna:Gastrološki oddelek Ljubljana: hvala zdravniku za nežen in hiter pregled, ki je po besedah drugih zelo boleč. Ni bil boleč je pa rahlo neprijeten. Res hvala. lp, mari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 en nezloben nasvet za medicinske sestre v neki ginekološki ambulanti: tajnice (razen tam zaposlene) res nimajo pojma o zdravstvenih zadevšnah, ampak če jih prosite za nasvet glede organizacije dela in naročanja pacientov vam pa ne bodo zamerile.... pacientke pa sploh ne! Tudi kak tečaj ne bi škodil. pa hvala za razumevanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Zelo dobra (in tudi smiselna in koristna) tema! Sama lahko pohvalim ful medicinskega osebja.Najbolj se mi je (poleg osebne pediatrinje) vtisnila v spomin dr. Marjana (mislim, da je Marjana) Kuhar z Vrazovega trga (ne vem, ce se dela tam).Ona mi je poleg dr. Hribarjeve (moja draga pediatrinja) bila bozji dar! Hvala ji tudi tu za vse poslusanje, razumevanje in upostevanje! Res se mi je, kot tudi dr. Hribarjeva, POMEMBNO pojavila na poti - pravzaprav ne vem, kaksno bi bilo moje/nase zivljenje, ce ne bi bilo njiju; mislim to smrtno resno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ja krasno,sedaj pa še odpri temo za učitelje, pa trgovke, pa politike...Komot, absolutno.Samo naj bo TAKO (SMISELNO, razumljivo in jasno, kot je tu). In ne, recimo - Kaj menite? Ali je to prav?podnaslov: ucit€LJi In podobno. Hoces kaksnega ucitelja?OK - Mojca Stabej , Miha Stalec x!x , Olga Gnijezda , Jasna Gogala Neubauer. ... (ko/ce bo taksna tema, bom seveda tja tole postnila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Kul ... jaz sem tudi že večkrat razmišljala, kako rada bi pohvalila sestro Ireno s kardiološkega oddelka KC Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 jaz bi pa pohvalil sestro Marleno... ( hehe, )= zakon tole, ja, itak dabes so zdravniki, sploh moji k so zelo osebni, pa to, zmer rad bil v ambulanti, k mam tolk hudo protekcijo pa to, zmeraj folk ultra ustrežljiv, najbrž to ni tud v realnosti čist tko, ampak, jaz jih lahko samo pohvalim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pravgotovo je veliko zdravnikov in ostalega medicinskega osebja, vrednega vseh pohval. Jaz n.pr. lahko zelo pohvalim mojega zobozdravnika dr. Urana, ki se resnično vsakokrat potrudi, da naredi najbolje in čimmanj boleče zame. Pa tudi mojega ginekologa dr. Naumovskega, ki zelo skrbi za svoje pacientke. Če dlje časa nič ne pridem k njemu na pregled, me kar sam (oz. njegova sestra) pokliče po telefonu, da pridem na preventivni pregled brisa (za PAP al kako se že tistemu reče). Res, svaka jim čast! Je pa tudi veliko takih, ki bi jih človek najraje poslal kaj drugega delat. :xx!: En moj prijatelj ima ravno zdaj hude težave zaradi njihove šlamparije... Pa ne bom zdaj opisovala, kaj je bilo - predolga štorija...Samo en primer: v Ljubljani so mu tako povili poškodovano roko, da si je moral v avtu povoje dol vzet in se sam ponovno povit, ker mu je kri tekla po roki! Da ne govorim, kako so ga še pred tem zašuštrali v Izolski bolnici, ker so ga prepozno poslali na operacijo v Ljubljano! :o|o: Joj, da ne govorim o ginekologu in porodničarju Ravnikarju! Ena mamica po porodu ni imela takoj mleka (kar je tudi normalno, saj mleko dobiš šele 2-3 dni po porodu, ampak očitno to ona ni vedela) in mu je pri viziti potožila, da nima mleka. Omenjeni doktor ji je pregledal prsa in iztisnil malo mleka, potem pa ji zabrusil: "Kaj je to, vaše mleko ali moj urin!?" itd... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=34&t=1282Pokowc, hvala za link na temo POhvale.Vendar tam so misljene pohvale in to splosno.Zdi se mi smiselno imeti v forumu Zdravje posebej prav tole in takole..Nenazadnje imamo tudi Seznam zdravilcev in temo, kamor nizamo www strani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 jaa. policaji tud....... pa men sploh nijasno zakaj imajo ljudje toliko problemov s policijo...... jaz imam same dobre izkušnje.... ustavim ko rečejo ustavi, pokažem dokumente ki jih zahtevajo, zraven NIČ ne komentiram, ko končajo jih lepo vprašam za njihov ime in priimek ter na kateri postaji delajo in to je to.... so kar face! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 heh, ka nič ne rečeš, tut tebe firbec humani matra; prašaš jih, na kateri postaji delajo..he...le kaj ti bo ta informacija koristna? ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=21&t=806 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=21&t=880 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Hahja, dohtarji pa to čista šlamparija bi reku moj fotr... vse skp en sam blef ta moderna medicina.... recimo pogost primer, zdravnik ve kaj je narobe, poskuša pomagat, ne uspe, on je kriv, zdravnik naredi vse preiskave ne ve kaj je narobe, ne poskuša pomagat, ni kriv.... sam še znanost, ja, to je tko kt bi se šel človek znanstveno astrologijo, kaj bi mi povedali glede mojega horoskopa, nič, če bi bil ženska pa da je velika možnost da zanosim ko je luna v tehtnici..... pol pa se konča.... s tem pa človek bolj težko živi.. hehe in isto je z medicino, vse je v rokah zdravnika, in ta jih ima zvezane.... .. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Hahja, dohtarji pa to čista šlamparija bi reku moj fotr... vse skp en sam blef ta moderna medicina.... recimo pogost primer, zdravnik ve kaj je narobe, poskuša pomagat, ne uspe, on je kriv, zdravnik naredi vse preiskave ne ve kaj je narobe, ne poskuša pomagat, ni kriv.... sam še znanost, ja, to je tko kt bi se šel človek znanstveno astrologijo, kaj bi mi povedali glede mojega horoskopa, nič, če bi bil ženska pa da je velika možnost da zanosim ko je luna v tehtnici..... pol pa se konča.... s tem pa človek bolj težko živi.. hehe in isto je z medicino, vse je v rokah zdravnika, in ta jih ima zvezane.... .. El Nino, kaj so pa pol na faksu delali, če ne znajo pomagati? Ko govorijo o svojih plačah, poudarjajo, kako je njihovo delo odgovorno, pa kolk so izobraženi, pa ne vem še kaj... Ko pa je treba pokazat rezultate dela, pa: "ne vemo", "ne zmoremo"... Ja pol pa naj grejo kaj drugega delat, če niso za to, kar delajo! Saj ne rečem, da so vsi za skritizirat. Tudi ne rečem, da bi morali delati čudeže. Verjamem, da v nekaterih primerih bolniku ni pomoči. Ampak velikokrat zdravniki (nekateri!) niso niti človeški do bolnika... :xx!: So pa tudi dobri zdravniki, ki delajo s srcem. Ni pa vse samo na zdravnikih. So tudi druge stvari v zdravstvu, ki včasih niso glih v redu.Mi je povedala ena prijatelca, da je peljala sina eno nedeljo v dežurstvo, ker ga je bolelo uho. Zdravnik ga ni mogel pregledat, ker na tisti napravi za pogledat v uho ni gorela lučka - spraznjena baterija! Nove baterije pa niso imeli... :o|o: Mislim... no koment! :xx!: Lahko bo kdo rekel: "Se zgodi." Za moje pojme se take stvari ne smejo zgoditi! Je preveč odgovorno, da si lahko privoščijo take banalne šlamparije! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 sj Prav zdravnik postaneš le z leti .Par let rabš, de se nahvališ ,vzporedno vzhajaš familjo, potem šelem kariera, heee....sej niso vsi isti, le nekateri,znani iztopajo..Preko govoric spoznaš, ki so nekateri kariersko res prebrisani, zato pa nimajo dovolj posluha za paciente ;vse na pol in prehitro v odmerku časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 a sploh vemo, da mamo tole temo? veckrat kje zasledim kako pohvalo, pritozbo itd. - no, TU je plac za to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 a sploh vemo, da mamo tole temo? veckrat kje zasledim kako pohvalo, pritozbo itd. - no, TU je plac za to. Ja fajn bi blo tole temo malo oživit. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aha...Osebje z Golnika so ful pohvalil tule, bom probala najt temo pa jo bom povezala.Golnik - potrebujemo pomoc zdravnika Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2011 Prijavi Deli 12. september 2011 Ko sem že tu ... ena javna zahvala in pohvala osebju LJ porodnišnice en teden sem bila not, v bistvu malo tud po svoji želji (ker sva imela flat še razsut in sem rekla, da nimam nič proti, če me kak dan še obdržijo, pol je pa itak bilo treba počakat zarad tamale) .. Babica pri porodu je bila zakon, vse skup minilo tako hitro in luštno, da sem celo na fotkah minuto after vsa nasmejana in spočita Sestre na B oddelku pa sploh ena bolj luštna od druge, ful se trudile, ukvarjale, brez problema prišibale, ko si pozvonil in kaj razložile, prinesle, kar si rabil, krasne, res pa samo tole bi imela za dodat - mislim, da ful drži, da dobiš, kar daješ .. sem bila od začetka dobre volje, pozitivna, nič paničarla, ampak vsaki dala vedet, da ji zaupam, da itak ve kaj dela, .. povedala sicer svoje želje in so mi tudi ustregli, ampak vedno sem pristopala tko, da sem prosila za nekaj, ne zahtevala in jim dala vedet, da bom upoštevala njihovo mnenje ... in so na koncu sestre hodile k meni in cimri v sobo, kao spočit se, ker sva bili skoz nasmejani in za hece tko da .. saj smo ljudje, tele stvari gredo dvosmerno ... 9 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2011 Prijavi Deli 13. september 2011 Ko sem že tu ... ena javna zahvala in pohvala osebju LJ porodnišnice ...no, tole je pa meni prva znana pohvala o LJ porodnišnici. Do sedaj sem jo imela spravljeno pod mesarije kjer je še najbolj zalegel zelo tečen, zoprn priganjač/spremljevalec, da se je na meji znosnega prebilo čez porod Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2011 Prijavi Deli 13. september 2011 Tudi jaz sem hvalila LJ porodnišnico (samo očitno nekje drugje, mogoče v kakšni 'nasprotni' - pritoževalski temi). Skratka, tudi jaz javno izrekam pohvale osebju LJ porodnišnice in sploh celotni uslugi.(samo 1 sestra od res številnega osebja je bila taka, groba, osorna itd., pač kakor včasih slišiš folk da se pritožuje kar splošno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2011 Prijavi Deli 13. september 2011 Ja, Cookie, jaz tud tako idejo imela, dokler sem se s folkom pogovarjala in forume brala sem imela itak namen it v Postojno, sam sem skoz govorila, da če ne bo šlo, pač ne bo šlo .. in na koncu res pristala v LJ .. že prej enkrat, na hitrem pregledu zaradi krčev .. in že tam so bili kul, od vratarja naprej, ki me je totalno pomiril, ko sem s krči in panična prišla tja .. Pol ko sem šla rodit pa tud, res, nimam niti ene pripombe .. eni so pač bolj nasmejani, eni bolj resni, pediater, ki je pregledoval tamalo mi je bil čuden in mal smešen, ampak .. nobenega lajanja, grdogledanja, mesarjenja, kaj vem česa .. ja, uh, prerežejo te tam na porodni, če imajo filing, da ne bo šlo skoz .. mene niso, sem vseeno dobila 4 šive, ker me je mal natrgalo, kaj bi bilo čez en mesec, ko bi bila ful večja tamala .. valda da je boljše, da prerežejo in zašijejo, kot pa da maš raztrganine in še več šivov in sranja po možnosti .. samo po forumih se je začelo govorit kako te kar prerežejo in nič ne vprašajo in da kar vsako, ker je tko lažje .. mah, ni lažje zanje, ker imajo več dela, tud povejo ti kaj bodo naredili .. itak te pa ne vprašajo za mnenje, halo ... Meni je bila tečna samo vratarica, mi je skoraj pokvarila odhod iz porodnišnice (ko dobiš tisti darilni paketek za novorojenca od sponzorjev, na listu piše, da lahko še sodeluješ v nagradni igri, zraven moraš pa podpisat, in s podpisom dovoljuješ, da sponzorji uporabljajo tvoje in otrokove podatke .. no way http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif in ker si tole darilo prevzel pri vratarki, sem ji dala zgornji del lista, ki je kao bil za prevzet darilo, spodnjega pa nisem podpisala .. in je čist ven padla, da kako morem, da to vsi podpišejo, pa da mi ne bo dala darila .. sem rekla, da ni treba, čeprav mi ga je vmes že v roke dala in sem ji ga hotla vrnit .. ni hotela, ampak me je pa pol še ves čas, ko sem tam okol postopala grozno grdo gledala tko, čist osebno zamero je naredila iz tega .. najhujš je bilo pa potem, ko je za mano prišla še moja cimra, ki je isto naredila (itak sva se pogovarjali in rekli, da niti slučajno ne podpisujeva), pol je mela pa bejba že skor solze v očeh .. ok, saj verjetno so ji naročili od sponzorjev, da mora pobirat podpise, sam .. vseeno bi lahko lepše odreagirala ... al mi pa pač ne bi dala paketka ..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2011 Prijavi Deli 13. september 2011 Tudi jaz sem hvalila LJ porodnišnico (samo očitno nekje drugje, mogoče v kakšni 'nasprotni' - pritoževalski temi)....ja, ampak med tvojo izkušnjo in Alianino je kolk, 19 let?Vmes je šla že cela horda pozitivčkov v penzjon ena vidm, da je pol vratarica ratala - to je bla una tvoja tasitna Ja, Cookie, jaz tud tako idejo imela, dokler sem se s folkom pogovarjala in forume brala sem imela itak namen it v Postojno, sam sem skoz govorila, da če ne bo šlo, pač ne bo šlo .. in na koncu res pristala v LJ .. že prej enkrat, na hitrem pregledu zaradi krčev .. in že tam so bili kul, od vratarja naprej, ki me je totalno pomiril, ko sem s krči in panična prišla tja .. Pol ko sem šla rodit pa tud, res, nimam niti ene pripombe .. eni so pač bolj nasmejani, eni bolj resni, pediater, ki je pregledoval tamalo mi je bil čuden in mal smešen, ampak .. nobenega lajanja, grdogledanja, mesarjenja, kaj vem česa .. ja, uh, prerežejo te tam na porodni, če imajo filing, da ne bo šlo skoz .. mene niso, sem vseeno dobila 4 šive, ker me je mal natrgalo, kaj bi bilo čez en mesec, ko bi bila ful večja tamala .. valda da je boljše, da prerežejo in zašijejo, kot pa da maš raztrganine in še več šivov in sranja po možnosti .. samo po forumih se je začelo govorit kako te kar prerežejo in nič ne vprašajo in da kar vsako, ker je tko lažje .. mah, ni lažje zanje, ker imajo več dela, tud povejo ti kaj bodo naredili .. itak te pa ne vprašajo za mnenje, halo ... Meni je bila tečna samo vratarica, mi je skoraj pokvarila odhod iz porodnišnice (ko dobiš tisti darilni paketek za novorojenca od sponzorjev, na listu piše, da lahko še sodeluješ v nagradni igri, zraven moraš pa podpisat, in s podpisom dovoljuješ, da sponzorji uporabljajo tvoje in otrokove podatke .. no way http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif in ker si tole darilo prevzel pri vratarki, sem ji dala zgornji del lista, ki je kao bil za prevzet darilo, spodnjega pa nisem podpisala .. in je čist ven padla, da kako morem, da to vsi podpišejo, pa da mi ne bo dala darila .. sem rekla, da ni treba, čeprav mi ga je vmes že v roke dala in sem ji ga hotla vrnit .. ni hotela, ampak me je pa pol še ves čas, ko sem tam okol postopala grozno grdo gledala tko, čist osebno zamero je naredila iz tega .. najhujš je bilo pa potem, ko je za mano prišla še moja cimra, ki je isto naredila (itak sva se pogovarjali in rekli, da niti slučajno ne podpisujeva), pol je mela pa bejba že skor solze v očeh .. ok, saj verjetno so ji naročili od sponzorjev, da mora pobirat podpise, sam .. vseeno bi lahko lepše odreagirala ... al mi pa pač ne bi dala paketka ..)jaz poslušam od prjatlc, kako so se jim v LJ po trebuhih metale vmes pa skupine firbcev=študentov z zapiski v rokah sam maš prav za dajanje os.podatkov!Jaz ne dam nič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 14. september 2011 Prijavi Deli 14. september 2011 Ko smo že pri porodnišnicah - zelo sem hvaležna vsem v kranjski porodnišnici, od zdravnikov do babice in sester. Bili so res izjemna opora, strokovni, upoštevali moje želje, res sem imela občutek, da so se optimalno potrudili. Še vratar je bil zelo v redu . Mislim, da bi bila tudi velika škoda, če bi na podlagi nedavnih pobud po reorganizaciji slovenskih porodnišnic, to porodnišnico zaprli. Velika zahvala gre tudi vsem tistim (v zdravstvenih in nezdravstvenih krogih), ki vzpodbujajo k boljšim porodnim praksam in nudijo veliko podpore bodočim mamicam v prizadevanju po pozitivni porodni izkušnji. Ker je zgoraj komentirana ljubljanska porodnišnica, bi rekla takole: je treba razumeti, da imajo lahko ženske s čisto vsako porodnišnico tako dobre kot slabe izkušnje. Pozitivna naravnanost je sicer dobrodošla, ni pa vsemogočna in prepogosto se ravno porodnišnice poslužujejo izgovora, da so porodnice krive, če jim kaj ne ustreza. S takšnim razmišljanjem se v sami stroki ne bi nikoli nič spremenilo na boljše. Če ženske po forumih pišejo o svojih slabih izkušnjah z ljubljansko porodnišnico (no, sama sem zasledila tudi veliko pohval), to najbrž ni zato, ker bi iz čiste zlobe želela škodovati porodnišnici. Nekatere imajo pač smolo z osebjem in mogoče tudi s samim potekom poroda, druge nekaj več sreče. Dejstvo je, da v ljubljanski porodnišnici (in verjamem, da ne samo v ljubljanski porodnišnici) tudi režejo, ne da bi te kaj vprašali, dejstvo je, da se tudi mečejo na trebuh, dejstvo je, da te lahko tudi napumpajo z umetniki popadki, ne da bi vprašali za privoljenje in seznam nezaželenih praks je praktično neskončen. In dvomim, da to počnejo samo zato, ker so porodnice zlobne in negativno naravnane. O takšnih stvareh je treba govoriti in jih skušati spremeniti. Verjamem, da je pri teh slabih izkušnjah zelo veliko upravičene kritičnosti in če je upravičena, lahko stanje spremeni samo na boljše. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 ojhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif zanima me, če mogoče kdo pozna kakšnega dobrega privat kirurga, ki bi ga lahko priporočilhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 kirurga za operacijo noge...ker ta kirurg k je kolegico do zdj operirali, ji ni nič zrihtali....rana se ji sploh ne celi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.