SORČI 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zanima me, če kdo pozna kakšno revijo lahko tudi tujo, kjer bi se dalo prebrati kaj o poldragih kamih ali mineralih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Pri nas obstaja revija Materiali in geookolje (materials and geoenvironment), ki je ni v prosti prodaji, ker je preveč strokovna - da se jo naročiti. Če si tolk strokovnjaka, da misliš, da je to to, povej in pozanimal se bom, kako prideš do nje. Po mojem bodo knjige čist o.k. Če te zanimajo minerali po geološki plati, imaš pri nas dve dobri knjigi:- Renato Vidrih: Svet mineralov- Renato Vidrih - Vasja Mikuž: Minerali na Slovenskem Iz geološke plati je zakon knjiga Frana Tućana: Specialna mineralogija Če pa je tvoje zanimanje za kamne iz geološke plati le obrobno in ti diši bolj energijska vrednost kamnov, poišči knjigo Tadeja Pretnerja: Minerali*zdravje*duhovnost. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SORČI 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 Hvala za odgovor, sem vesel , da je toliko literature v SLO jeziku, vendar se mi zdi, da sem nekje zasledil tudi neko tujo revijo na to temo a je nikjer ne najdem. Če ima kdo kakšno informacijo bi lila res dobrodošla. HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 lahko si pa dobish tudi straejshe letnike PROTEUS-a....v njih je Žorž objavljal o mineralih v sloveniji 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 knjigo Tadeja Pretnerja: Minerali*zdravje*duhovnost. se splača, ful najdeš noter, pa dobro napisana kr poišči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.