perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Zgleda da nas malo pije vino.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 No, ja... potem nas vozi avto sam kakih 20 - 30 forumovcev al kako... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Le kako sem jaz spregledala to temo.. že zdavnaj so minili časi, ko sem si želela samo kak liter dobrega domačega na mizo...pa je bilo.. Marsa, poznam tvoje finte o tem, kako ti belo "ne sede"..pač tako misliš... jaz sem včasih trdila, da mi ne sede rdeče, pa primorsko...pa take... veliko se učim o vinih, sem pač v družbi sommelierjev...preizkušamo različne kombinacije hrane in vina...in se učimo... mal se jezim na Štajerce, da so jih ostali tako prehiteli...na štajerskem srečaš še vedno preveč sladkih vin... :xx!: Drugače pa mojih top pet ...trenutno seveda... sauvignon od kristančiča, pa Veliko belo in Veliko rdeče Stara brajda od Ščurka pa cabernet sauvignon od Lisjaka Pa suhi dišeči traminec - Steyer Eh, še bi se našlo...seveda, moram priznati, da imam dobro založeno klet... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa, poznam tvoje finte o tem, kako ti belo "ne sede"..pač tako misliš...Poznas moje finte... pac tako mislim. ... fino, ker torej poznas 'moje finte', me ne bos vabila na sladkaraj, do katerega bom mrtvo hladna.jasno - zaradi svojih fint in principov. ... in bomo torej se nadalje se mastili s prsuti in CRNIMI vini, - saj ves - zaradi mojih fintastih ribjih fint. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Trenutno poskušam Rumeni muškat, ki je dozorel in se sprešal "nad Izolo" in je .Sem pa drugače pristaš težkih vin,ki prav vzburijo brbončice ...Teran, Refošk...prihajam Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Za Korošce je mošt najboljše vino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Pogresam kaksen dober vin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ja,marsa,a pridesh na refoshk?dober domach Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,marsa,a pridesh na refoshk?dober domach Mene si pa ne upaš povabit, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene si pa ne upaš povabit, a midva se pa she sploh ne poznava....se mi zdi.... ja vesh da bi lahko kak deal nardila.......sol za refoshk,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,marsa,a pridesh na refoshk?dober domach Seveda, z veseljem, ko bo mal bolj toplo, da bova lohk zunaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>midva se pa she sploh ne poznava....se mi zdi.... ja vesh da bi lahko kak deal nardila.......sol za refoshk,a ne? Lahko Od kod pa si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko Od kod pa si koper city .....pri prijateljih na pomjanu pa imajo zlo dober domach refoshkich Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>koper city .....pri prijateljih na pomjanu pa imajo zlo dober domach refoshkich A nisi mogla prej zinit, sem bil v petek v Portorožu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nisi mogla prej zinit, sem bil v petek v Portorožu eto,na.....pa kaj chem zdej....bosh vzaj mel spet en dober razlog za zalutat mal na obalo,a ne kje s pa ti doma? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, z veseljem, ko bo mal bolj toplo, da bova lohk zunaj. ja,valda...da ti bom lahko she kavico na gorilniku al pa chajchek skuhala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 al pa spagete. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pa spagete. tut to,che bom od volje......vino pa ziher... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje s pa ti doma?Uf, s Traberka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 saj to je bil bolj hec, Cigancica - 1x si rekla, da si clo to ze ubodla tud kdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj to je bil bolj hec, Cigancica - 1x si rekla, da si clo to ze ubodla tud kdaj. sej vem na kaj mislish,spomin ti dobr dela.....res mam v avtu vse pripomochke.....vina pa nimam v avtu,bi se skisalo..... se ne hecam,res sem pripravljena spet kdaj tako pashtico nardit na prostem.....she najraje v dolini reke dragonje....v naravnem rezervatu,lepo ob rekici....sam pol bi raje kakshno postrvichko lahko zapekli to pa vinchek pa smo v raju Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Kaj pa, če bi kar ob Dragonji naredili LN party, kaj vidve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....she najraje v dolini reke dragonje....v naravnem rezervatu,lepo ob rekici....sam pol bi raje kakshno postrvichko lahko zapekli to pa vinchek pa smo v raju hudo, zelo po mojem okusu (parx zural tam, huudoooo x!x). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa, če bi kar ob Dragonji naredili LN party, kaj vidve "gooda gooda ajdija"....sam zdej she ne kr je dost vlage ....pa mal rezhe proti vecheru zhe .....she mal pochakat ....mogoch do maja....drgach pa sstane svaka chast za idejico Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.