Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 saj je ze bila dragonja lani tud v igri, poleg kolpe, sam se nismo nikol nic zmenil Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hudo, zelo po mojem okusu (parx zural tam, huudoooo x!x). a si bila na transu mogoch?al pa tud rainbow je bil tam.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ne, mislim ja, v bistvu, sam je bilo bolj 'privat' scena, mislim ne kak javen party, ceprav je bilo ful folka, prav organizacija in tko (muzka, boxi, scena, plesal pa tko). Ene parkrat, pa ful hudo, cist magic.Sam domacini so tezil (kar jih pa cist stekam, ko folk svinja pa direkt cm do placa se morjo z avtom vsi pripeljat ob tem da jih briga za naravo in folk tam okol - pol je pa tko).Ampak fantasticni placi, res hudo, prec sem za.Ima take nekaksne 'tolmune', da se da prav kopat tud, torej to je pol zakon, sam da je voda zraven, brez vode ne more bit LN partyja pravega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, mislim ja, v bistvu, sam je bilo bolj 'privat' scena, mislim ne kak javen party, ceprav je bilo ful folka, prav organizacija in tko (muzka, boxi, scena, plesal pa tko). Ene parkrat, pa ful hudo, cist magic.Sam domacini so tezil (kar jih pa cist stekam, ko folk svinja pa direkt cm do placa se morjo z avtom vsi pripeljat ob tem da jih briga za naravo in folk tam okol - pol je pa tko).Ampak fantasticni placi, res hudo, prec sem za.Ima take nekaksne 'tolmune', da se da prav kopat tud, torej to je pol zakon, sam da je voda zraven, brez vode ne more bit LN partyja pravega. ja vem za privat varjante,sem bila tud sama proti,sploh zaradi boxov pa to,ker je treba uposhtevat da je to neokrnjena narava in da spada v naravni rezervat...je treba sposhtovat tud zhivali,ki tam zhivijo in imajo drgach lepo svoj mir.zato smo mi,nasha druzhba,ki zhe leta hodimo tja na easy....ogenjchek(cheprav tudi to ni vech dovoljeno,razen na privat parcelah)vse chike v vrechke in ostale smeti sproti in popolno sposhtovanje dreves-nikoli se ne trga vej za kurit....prnesemo s sabo ali pa ishchemo odpadle veje....skratka kolikor se da sposhtljivo......kar se tiche glasbe pa pridejo v poshtev le kaksni bobenchki,didgereduji,pishcheli....pa she to bolj na easy,da ne bi prevech vznemirjali zhivali......boxi odpadejo. tolmunchki so pa tud super.......poleti jih je sam par,ker je susha,ampak se da vseen kopat... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 no saj ne oni boxi, ta hudi, ampak hocem reci, prav tko organizirano, velik folka... saj smo bili pridni, zato smo lohk bili sploh tam (domacini so PREJ tezil, pol je bilo ok). Cist stekam, normalno.ja, je bilo res bolj sushno, poleti enkrat, aja junija (ker je bil r.d. enkrat) no a so bili na parih mestih prav bazencki, mega, totalen plejs. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Refošk Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Tudi na zadnji večerji so ga pili, kot bevando z mrtvomorsko vodo, neslan in nekvašen kruh pa namakali v bevando. Dalmatinci še danes to delajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja ja,vidim da bo treba kr sod lepo nabavt refoshkicha pol se bomo pa lepo usedel,pa zapel eno domacho,kot je v navadi starih istrijanov.....pa za vse tiste ki radi dobro jejo,bo treba she prshut na stojalu nabavit,da ga gusht rezat,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 slis se lustn in fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Kje pa imata vidve ta plac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa imata vidve ta plac ja,stane,a ne sledish? dolina dragonje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Veš kakšna prostranstva so doline v Sloveniji Prilepi zemljevid točne lokacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 glej ga, ze kar zemljevid hoce, mi o tem, da bi enkrat.. pa tko, mogoce, a bi...ta pa - dajte zemljevid, al ob 12h al ob 13h (datum ziher ze ve). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Vem, naslednji teden grem pogledat, če bosta povedali, kje to je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 stane,pol ni tko zanimivo.....che ti dam zemljevid lahko ti na kratko povem eno od poti do tam......iz kp gresh po cesti proti vanganelu,pol pa po cesti do vrha in ko gresh mimo babichev je pol eno krizhishche-tam zavijesh levo za zhupanchiche.....pa po cestici spet dol.....ja stane,za sedmimi dolinami,devetimi rekami .......pol si pa rechesh na sred poti:o pizd****ja,kam pa jaz bluzim.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Imam boljšo varianto. Pridem do Kopra, poberem eno štoparko in ona mi pokaže pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam boljšo varianto. Pridem do Kopra, poberem eno štoparko in ona mi pokaže pot no,no tako pa ja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 kako pa kaj 'vino in kultura pitja'?da ne bomo zdaj zabluzili prevec (kot povsod tule zadnje cajte, pac merkur in ostalo v paketu)... (*tole pa bomo drugje dorekli).Skratka - ce kdo misli forsirat tole, naj odpre NOVO temo ( s primernim! naslovom)... da ne vlacimo starih jeter kilometrskih (z naslovi lunin party ipd., ki se nikoli ni izvedel kot bi bilo treba, ali ne posta tega v tortozerke - kajti ocitno, ce smo zdaj tu, to ni primer). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 [POZDRAVLJENI! TUDI JAZ BI TEJ TEMI NEAKAJ DODALA. MI OB NEDELJAH VEDNO POPIJEMO KOZARČEK RUJNEGA (DOMAČI REFOŠKI, SLADKI MUŠKAT, ..) PO KOSILU SE PRAV PRILEŽE. PA ŠE ZA KRI JE DOBR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 hojla, pravkar sem si nalila kupico domačega terana in vam vsem nazdravljam.Malo se mi zdi kiselkast...No, mogoče je to samo prvi šluk-po 20-tem bo vseeno . Sej ne-malo pa z užitkom Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Samo to vino je res kiselkastega okusa...Marsa ti se spoznaš-a je možno, da je teran še ok pa kisel? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo to vino je res kiselkastega okusa...Marsa ti se spoznaš-a je možno, da je teran še ok pa kisel?Kaj si ne znaš pomagat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 dej, ne mi zdaj še tu s sssoljoo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Če ga boš pocukrala, bo še bolj kisel :xx!: Probaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo to vino je res kiselkastega okusa...Marsa ti se spoznaš-a je možno, da je teran še ok pa kisel?ma v bistvu ne bi smel bit (sory, sele zdajle sem opazila, upam da si stran zlila ze oz. da je ze ok, ce si ga ipak pila). V bistvu bi moral bit suh.. ne vem, kaj si predstavljas pod kislo... ker... otroku bo recimo kislo, pac.. od okusov, ki jih pozna (kisel, sladek, slan, grenek, brez okusa..) bo izbral kisel.A ne bi smel bit tolk, da dva posta napises in se mal sprasujes o njem...Ne sme bit kar dolg odprt, pa ceprav v hladilniku. p.s. aja, ne,. nic se ne spoznam, sem cisti aberveznik, sam.. okusam pac... priblizno si rpedstavljam, kaj naj bi bilo ok, pa tist kar mi je vsec, je navadno res kao ok, vrhunsko pa tko, sicer pa pojma nimam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.