julijana 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 No, sem napisala, da obvladaš v smislu, da imaš rada dobro vino (črno) in zato to vprašanje . Ja steklenica je bila še zaprta, prinešena pred tednom dni, letnik 2004. Jaz imam Teran v spominu kot žametno vino, ki te prijetno požgečka po brbončicah, ta mi je pa prav žrl grlo :xx!: ...Sem mislila, da sem preveč časa abstinirala od Terana, pa ga tako okusim.. ..Ga ni več in ga ni v meni Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Men pa zvečer zapaše...kozarc vina...lani sm to kar prakticirala, letos pa bl ne kot ja...ql mi je zvečer kej spit...polet na morju sva bla s fantom na terasi, pila vino in uživala tišino...zakon taki počasni ampak dost pozorni požirki vina zvečer ful naredijo nek dan celoten...ga končajo... čez dan mi ni da bi pila (redko ob hrani..kaka slavnostna kosila), ker sm preveč omotična...zvečer je tko k pipa miru...za dober zaključek dneva na vino se ne spoznam dost...vem samo kaj mi je dobro in kaj ne...pijem tisto, kar mi sede piva do letos sploh pila nism (letos sm popila tko 4 pire vse skup mogočeeeee)campari mi je zakon... campari+jagodna vodka (ne smetanova)+1dl džusa+dovolj ledu= dokler se čist ne segreje je to zakon pijača...po okusu namreč...grenka, ampak tko...z dušo bi jaz rekla probite kdaj Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Tudi gentlemeni pred mrakom ne pijejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi gentlemeni pred mrakom ne pijejo a to je pregovor, al si si sam zmislu?? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to je pregovor, al si si sam zmislu?? Mislim, da sem ga pobral iz neke srbske homureske Če bi ga pa ne našel, bi si ga gotovo izmislil, ker mi je zelo všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 aha,,,a pol pozim ga pa lahko že okol 5ih popolne cukaš? ja ne, kot sm rekla...tudi meni čez dan ni do alkohola.. edin ko je veseli december pol grem že čez dan na kako toplo medičko u mestu...sam to je postal že običaj...pol pa jaslce gledat... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> edin ko je veseli december pol grem že čez dan na kako toplo medičko u mestu...sam to je postal že običaj...pol pa jaslce gledat...Vidiš, župniki sploh ne morejo biti gentlemani, saj ga po dužnosti cukajo od zore do mraka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ja sej...kako so ne na Hrvaškem pritoževali nad novim zakonom 00, ker oni pač pijejo že po poklicu Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jst ga vsak dan spijem ene pet litrov, tako za hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 U, pol pa zlo dober tipkaš ... za tacga ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 O kaj si nasla mana (in ne nanovo odpirala recimo) Joj kaksen dober refosk sem pila zadnjic (pravzaprav ga mam se kake pol litra) - Bordon (morda), ne vem ce ni najboljsi od teh ki sem jih v zadnjem casu probala, res dober, saj bojda je tud tko, priznan, kao celo vrhunski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 IZKORISTIM TA FORUM ,DA LAHKO RPEDSTAVIM IN HKRATI POVABIM V MOJE KRAJE,TO JE VAS HRASTOVLJE (za tiste ,ki ne vedo kje je-se nahajajo na Primorskem v Rižanski dolini),DA SE PRIDRUŽITE NA TRADICIONALNO POKUŠINO DOMAČEGA VINA.PREDVSEM MOŠTA MALVAZIJE,MUŠKATA IN REFOŠKA. To pa izgleda tako.Po kosilu se zberejo vsi ljudje,ki to navado poznajo in v njej uživajo.Štart je v centru vasi.Na kar odidejo od hiše do hiše z muziko in na vsakih vratih dobijo vino za pokušino in domačo jed.Zelje,klobase,domač kruh,potice,hroštole in vse ostale dobrote.V naši vasi je približno 55 bivalnih hiš.In prav pr vsaki se lahko pije,je ,poje in pleše zastonj.Zato priporočam ,da s seboj prinesete spalne vreče,ker ne zagotavljam,da boste iz vasi odpeljali trezni.... Obenem pa boste imeli edino priložnost v letu,ko naši dobri vinogradniki odprejo svoje kleti.Nekatere so resnično vredne ogleda,ker so narejene iz kraškega kamna in podzemljo. Prisrčno vabljeni vsi forumci Luninega neta. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Hvala za povabilo! Nic pa nisi napisala, kdaj. Sicer pa onile refosk, ki sem v prejsnjem postu omenjala (ful hud), je po mojem tud iz tele rizhanske doline. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Jaz sm si pa za dan pred potovanjem enga Simčiča privošla...Tako za dušo, mi bo potem lažje jutri it na pot ja kdaj pa mate tole fešto? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 smajcica...... slišati je mamljivo .....Kdaj se pa to dogaja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Na Martina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, koliko od vas je ljubiteljev te žlahtne pijače in kakšen odnos imate do nje. Zase lahko rečem, da mi je veliko do kvalitetnega vina, veliko manj do kvantitete. Rad se pocrkljam od časa do časa s kakim vrhunskim vinom, izborom ali penino, seveda pa je vino skorajda vedno na mizi pri kosilu (deci ali dva). obožujem rdeče oz. črno vino ali pa penečo pri kaki večerji z nežnejšim spolom ob prijetni glasbi in svetlobi oz. temi... drugač pa ga ne pijem sploh raje pivo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>IZKORISTIM TA FORUM ,DA LAHKO RPEDSTAVIM IN HKRATI POVABIM V MOJE KRAJE,TO JE VAS HRASTOVLJE (za tiste ,ki ne vedo kje je-se nahajajo na Primorskem v Rižanski dolini),DA SE PRIDRUŽITE NA TRADICIONALNO POKUŠINO DOMAČEGA VINA.PREDVSEM MOŠTA MALVAZIJE,MUŠKATA IN REFOŠKA. To pa izgleda tako.Po kosilu se zberejo vsi ljudje,ki to navado poznajo in v njej uživajo.Štart je v centru vasi.Na kar odidejo od hiše do hiše z muziko in na vsakih vratih dobijo vino za pokušino in domačo jed.Zelje,klobase,domač kruh,potice,hroštole in vse ostale dobrote.V naši vasi je približno 55 bivalnih hiš.In prav pr vsaki se lahko pije,je ,poje in pleše zastonj.Zato priporočam ,da s seboj prinesete spalne vreče,ker ne zagotavljam,da boste iz vasi odpeljali trezni.... Obenem pa boste imeli edino priložnost v letu,ko naši dobri vinogradniki odprejo svoje kleti.Nekatere so resnično vredne ogleda,ker so narejene iz kraškega kamna in podzemljo. Prisrčno vabljeni vsi forumci Luninega neta. a tole vabilo še velja???? kdaj pa bo? jaz zelo resno sprašujem...mislim me resno zanima x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Kaj a ti veš kej več o temle Marsa? Jaz bi res šla tko nekam mal pogledat... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ne pojma nimam, sam osvezila sem, ko sem vidla pijem sam crno (ja vem... blablabla... *rdece kao* pa to - ZAME je RDEC sam cvicek , crno je pa crno - metliska crnina? ali je roza? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ja sej ponuja refošk a ne...tole bo res fajn...sam kam je zdej šla ta punca...hm Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Definitivno sem za črno vino, sploh kakšen domač refošk..... Zadnjič sem pila zelo okusno čilsko temno vino. Od belega pijem samo šampanjec, seveda ledeno hladen......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 kaj pa "ledeno vino"? jaz še nikol nism probala...pa vem da je kr drago, ampka me zanima kakšno je ja dons je dan za kozarc vina..magar 2...seveda zvečer... zdejle bi pa 1 martini, sam k mam tale herpes in sploh ne morm nikamor :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Definitivno sem za črno vino, sploh kakšen domač refošk..... Zadnjič sem pila zelo okusno čilsko temno vino. Od belega pijem samo šampanjec, seveda ledeno hladen......... neverjetno, sem bla ziher, da si za belo (predvsem zarad asc rak, device pa raki pijejo belega, vcas tud ribe) a si probala rose' sampanjc? zame neky boljsga... sicer pa tud jaz pijem sampanjec... (drugac belih sploh ne ze vec kot desetletje po mojem, tud izjemoma ne, blazne ultra buteljke podarim naprej, clo mi pa propadejo, zal, sori... - sem 1x eno IPAK odprla, ajde da ne bomo kar defolt rekli ne maramo... ne. ne, no, pa konc. pa clo muskat nek blazen... x!x - moram pa spesl povedat, da zanjdic na enem eventu mi je nekdo 'podturil' belo vino, sem bla odklonilna, s tecno faco, ker kao druzinska neka scena in pol pac NE morem odklont... ,,, no in me je pa ful pozitivno presenetil!!!! oni bel vin. neka domaca zadeva, a tko... bolj ornk pa to, lastna neka nevemkaksna trgatev) <{POST_SNAPBACK}>zdejle bi pa 1 martini, sam k mam tale herpes in sploh ne morm nikamor :xx!:a se zmeri mas? (zakaj si nisi s kamilcam pa tem, zajbljem in vsem temle? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.