Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 kaj je fragola? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 hm...fragola...to je posebno grozdje,ki je namizno ,črno in noter bol belkasto ,ima debel olupek in močan vonj in okus,zato ni primerno za vina.Rase predvsem na latnikih po naše pergolah in ga uporabljajo na teracah pred vhodom za senco. Na koroškem pa smo iz takega grozdja pili vino in meni ni bilo prav nič dobro :xx!: Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 V vinu je življenje,zato naj mi teče v grlo ta temna kri,imenitni refošk,saj se mi z njim večajo in vera in ljubezen in trošt. pesnik Tone Pavček Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 in utaplja žalost tok ste me s tem vinom, evo ga mam že na hladnem sivi pino, pa taboljš refošk.... boma vidl kaj bo zraven večerje boljš padl Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 danes bom do vina čist nekulturn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes bom do vina čist nekulturn hmmm a boš mau naliu ? js bi tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> in utaplja žalost tok ste me s tem vinom, evo ga mam že na hladnem sivi pino, pa taboljš refošk.... boma vidl kaj bo zraven večerje boljš padl en dober sex Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> * aja Kokica, mislim da je bil ta radgonski rose' smpanjc, na vsak nacin ne oni tapocen italijanski Le kaj so meni podturili????? :xx!: Rdgona ziher ni bila..... x!x Danes sem pa pila Teranov liker.......Okusno!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Ne spada sicer h kulturi pitja, ampak slan refošk je lek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> en dober sex good point Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi bla dns tudi nekulturna do vina in bi se ga ulila. včasih prav pogrešam študentsko življenje ... Stane, ta je pa res cit nekulturna! Slan refosk! Kikica, 1x probaj Radgonskega, je res dobr, prva liga, cist neky druzga. Teranov liker je kul, ja, sicer pa jaz ne pijem likerjev in nicesar sladkega, razen res zelo izjemoma (kot je recimo teranov)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stane, ta je pa res cit nekulturna! Slan refosk! Kikica, 1x probaj Radgonskega, je res dobr, prva liga, cist neky druzga. Teranov liker je kul, ja, sicer pa jaz ne pijem likerjev in nicesar sladkega, razen res zelo izjemoma (kot je recimo teranov)... Iz vinskih dobrot ,izdelujemo različne sadne likerje,ki pa po pitju sodijo bolj k ženskim nežnim likerjem. Vseen se lahko z njim full dobro napiješ Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 jp, 'zhenskih' pijac pa ne pijem, tud ne jedi, pravzaprav (tortic pa tega) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stane, ta je pa res cit nekulturna! Slan refosk! Je.i ga, za vitkost in zdravje si včasih lahko tudi malo nekulture privoščiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp, 'zhenskih' pijac pa ne pijem, tud ne jedi, pravzaprav (tortic pa tega) Pri meni se boš tud tega naučila težko se mu boš odrekla Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ta tema pa ni zame...sem čist out, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta tema pa ni zame...sem čist out, Seveda, če si pa gorenc. Prid malo v tople kraje Joke, ne zamerit Pri nas bomo tudi v kratkem trgali, pa je tako pomanjkanje cajta, da se že bojimo, da ne bo ledena trgatev. Imamo pa v glavnem chardonnay (belo vino) in nekaj malega modre frankinje za rdeče vino. Pa za spomin na stare čase za vzorec šmarnice. Je pa to bolj fotrovo veselje, jaz sem večinoma samo delovna sila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri nas bomo tudi v kratkem trgalitorej se vam bo v kratkem trgalo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 namest da bi te tle 'pohvalila', jaz pa sem zlo hecno temo izbrala za to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 od kar nimam več moje mačone, ga popijem vsak dan vsaj liter od same žalosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Če si vsaj malo sposoben, se odpovej njej in pijači! x!x Pa boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji... Pa čimprej najdi kako nadomestno x!x (saj vem da je zajebancija ). Ali pač ne? @Mačona, tebi pa ne bom več rekel nobene žal besede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si vsaj malo sposoben, se odpovej njej in pijači! x!x Pa boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji... Pa čimprej najdi kako nadomestno x!x (saj vem da je zajebancija ). Ali pač ne? @Mačona, tebi pa ne bom več rekel nobene žal besede. ni zajebnacija je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 No pol pa če že hočeš pit, si vsaj kvalitetnega privošč! Na zdravje! Ups, no tole je malo preveč optimistično zate Ne bom več smetil teme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni zajebnacija je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!! Ne pozabi na sol, da te preveč ne vrže :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.