Skoči na vsebino

Vino in kultura pitja

Recommended Posts

• Komentarji 205
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm...fragola...to je posebno grozdje,ki je namizno ,črno in noter bol belkasto ,ima debel olupek in močan vonj in okus,zato ni primerno za vina.Rase predvsem na latnikih po naše pergolah in ga uporabljajo na teracah pred vhodom za senco.

Na koroškem pa smo iz takega grozdja pili vino in meni ni bilo prav nič dobro :xx!:

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Deli na socialnih omrežjih

:palec: in utaplja žalost :vio:

x:Ix tok ste me s tem vinom, evo ga mam že na hladnem sivi pino, pa taboljš refošk....

boma vidl kaj bo zraven večerje boljš padl ;) :yumy:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>jst bi bla dns tudi nekulturna do vina in bi se ga ulila.  xrolleyesx  včasih prav pogrešam študentsko življenje ...

xDDx :palec:

Stane, ta je pa res cit nekulturna! Slan refosk! x:o)x x:px

Kikica, 1x probaj Radgonskega, je res dobr, prva liga, cist neky druzga. xyesx x^x :palec:

Teranov liker je kul, ja, sicer pa jaz ne pijem likerjev in nicesar sladkega, razen res zelo izjemoma (kot je recimo teranov)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xDDx  :palec:

Stane, ta je pa res cit nekulturna! Slan refosk! x:o)x x:px

Kikica, 1x probaj Radgonskega, je res dobr, prva liga, cist neky druzga. xyesx x^x :palec:

Teranov liker je kul, ja, sicer pa jaz ne pijem likerjev in nicesar sladkega, razen res zelo izjemoma (kot je recimo teranov)...

Iz vinskih dobrot ,izdelujemo različne sadne likerje,ki pa po pitju sodijo bolj k ženskim nežnim likerjem.

Vseen se lahko z njim full dobro napiješ x:Dx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>ta tema pa ni zame...sem čist out,  x:Ix  :ermm:

Seveda, če si pa gorenc. Prid malo v tople kraje x:Dx Joke, ne zamerit x;)x

Pri nas bomo tudi v kratkem trgali, pa je tako pomanjkanje cajta, da se že bojimo, da ne bo ledena trgatev. x:Dx Imamo pa v glavnem chardonnay (belo vino) in nekaj malega modre frankinje za rdeče vino. Pa za spomin na stare čase za vzorec šmarnice. x:Dx Je pa to bolj fotrovo veselje, jaz sem večinoma samo delovna sila. x:Dx

Če si vsaj malo sposoben, se odpovej njej in pijači! x!x Pa boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji... x:Dx Pa čimprej najdi kako nadomestno x!x (saj vem da je zajebancija x:o)x ). Ali pač ne? xDDx

@Mačona, tebi pa ne bom več rekel nobene žal besede. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Če si vsaj malo sposoben, se odpovej njej in pijači!  x!x Pa boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji... x:Dx  Pa čimprej najdi kako nadomestno x!x  (saj vem da je zajebancija x:o)x ). Ali pač ne? xDDx

@Mačona, tebi pa ne bom več rekel nobene žal besede. x;)x

ni zajebnacija :V: je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila :V: pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!! :V:

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>ni zajebnacija  :V:  je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila  :V: pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!!  :V:

Ne pozabi na sol, da te preveč ne vrže :!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...