Skoči na vsebino

Vino in kultura pitja

Recommended Posts

Zakaj pa govoris pogojno oz. nekaj predivdevas?

Ze res, da si Bik - samo jaz nisem. x;)x

Nekje sem napisala, da shizim na incune, poleti na morju prakticno jem skoraj izkljucno sir, paradajz, cebulo in kruh. :)

Z olivcem in s plavcem. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 205
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, sory, Stane, sem bila prehitra in sem samo na prvi del odgovorila.

Ne, v Crni gori sem nazadnje bila pri 6 ali koliko letih. Bila pa sem (mislim da) samo dvakrat v lajfu, itak.

Jaka Crnogorka potem, a ne? x:Ix :o|o:

Ne pridem do tja pac. Bom ze. Bila sem kot otrok s starsi, zdaj smo prisli samo do Korcule. :)

Torej - po mojem nisem bila se v Njegosih.

Bila pa sem v Svetem Stefanu. Noro lepo in zelim si nujno se tja. Tam sem videla... hm... kaj cem govort, ce ne vem... nekaj pac. Naravni pojav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Stane, thanx, zdaj pa pliz pustiva tole temo se malo drugim, OK, da ne bova odgnala koga...

Nenazadnje je tema o vinu...

Ja, vranac je tudi OK. :vio:

Tako crnogorski kot makedonski. :palec:

Picasso

Verjetno bodo Štajerci popizdili, ampak zame čez primorca ga ni. Razne domače kmečke mešanice grozdja (predvsem črnega),kar se tiče belega sem zadnjič nabavil Zelen-a (prva liga).

Hja ob dobrem kosilu, sede tudi dobro vince.Koliko si ga pa privoščim, je pa odvisno od situacije; včasih deci, včasih dva,včasih pa liter in čez. x:px :wacko:

Glej naprej, če se le da,...

• 1 year later...
<{POST_SNAPBACK}>S pravilnim pokušanjem vin, jih lahko probaš tudi deset vrst, pa ne boš imel mačka in tudi slabo ti ne bo.! x:Dx

x:Dx x:Dx Kaj pa ,ko grem z degustacije,ko smo jih poskusili več kot sto! :palec: Samo je razlika med poskušanjem in "poskušanjem". Če greš na kakšno ocenjevanje pda se ga nasekaš,je dovolj že dvajset vzorcev x:)x , če pa želiš okušat vina pa jih lahko poskusiš tudi sto pa kakšnega zraven x:)x

ne, ni to... sme tud ze 'pravega' kaksnega... preprosto mi ni kul.

pac...

Picasso

* imam kar dobre 'stajerske vodnike' sicer pa tud ze...

sam so postekal, da mi je treba pac crnega vrhunskega priskrbet... :D ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:px  pol pa te bomo pač z rdečim zadovoljili x:Dx  x:Dx

saj vem da je 'rdece', sam ne sprejmem tega termina.

rdec je cvicek sam.

Ja, sory, sem sicer kar skromna (nekako x;)x), a... ce mi je nekaj vsec, mi je vsec, ce mi ni, mi pa ni.

sam to je... a ves. ;) :palec:

Hvala za... pripravljenost. xDDx :palec:

ne rabis pa se oddolzevat...

je skoraj nekaksna moja 'vloga', da mal... vodim sem pa tja po temah tko koga...

ampak thanx! x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, koliko od vas je ljubiteljev te žlahtne pijače in kakšen odnos imate do nje. Zase lahko rečem, da mi je veliko do kvalitetnega vina, veliko manj do kvantitete. Rad se pocrkljam od časa do časa s kakim vrhunskim vinom, izborom ali penino, seveda pa je vino skorajda vedno na mizi pri kosilu (deci ali dva).

Obožujem primorska vina merlot, terana in refoška. Pa kakšn cviček. Merlot je najnaj za mene, sploh pa če je kakšna dobra pojedina na žaru.

Ja sam ka mali pao s lipe

O Volk! :palec:

Zame pa teran. xyesx

In to kaksnega imam cast pit! x^x

Pa Lisjak me je navdusil, ko sva bili s frendico pri njem, smo se tolk dobr zgovarjal, pa vse nama je razkazal in celo pripravljen je bil za kaksno sodelovanje. xDDx x;)x

zelo dober vtis je naredil name. :palec:

pa ima zelo dober izbrani teran (sploh ne prodaja), sicer je pa dober njegov cabernet sauvignon. xyesx

refosk pa tud maram. :vio:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...