Skoči na vsebino

Vino in kultura pitja

Recommended Posts

• Komentarji 205
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>ni zajebnacija  :V:  je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila  :V: pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!!  :V:

Raje se tolaži s športom ali pa branjem leposlovja, karkoli, kronika nočem nazaj! x:Dx x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Smo se ravno včeraj pogovarjal z dvema lunatkoma.. So v SParu in Leclerc izdali nekakšne 'vinske kataloge'.. Ful vin, pa zraven piše pri kateri temperaturi se streže, a je primerno za staranje, katera hrana paše zraven... Kul stvar, bo prav prišlo. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no.Martinovo je tu...

kakšni so kej načrti za Martinovanje?

ima kdo kak predlog kako se na martina mal počastit?...oz kako že vem, sam kje je vprašanje

x^x x:o)x x?x x?x x?x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nekako sodi semle.

Jaz sem danes ze trikrat "pihal" xcivx .

vecsreceprihodnjic.press x^x

kaj si si nov hobi našu? x:o)x

a kej plačajo za to...al bl ti plačuješ...?...za pihanje...

c c c c x;)x

ej a nas ni ena tukile vabila za Martinovo k sebi v vas?

jaz sem si čist ogrela...že takrat...sem še zdej čist redi-stedi-gou

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nekako sodi semle.

Jaz sem danes ze trikrat "pihal" xcivx .

vecsreceprihodnjic.press x^x

x:px ajjjja? x:Dx ti pjanc,ti...a se te je tolk vidlo na dalch,da s marela? x:Dx x;)x

lep vecher ti zhelim

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

• 11 months later...

Mene pa zanima kam greste za martinovo oz, ali ptaznujete martinovo?

sam se še nikoli nisem udeležila Martinovanja, pa me zanima kam ponavadi greste, če ima kdo kak predlog...letos mi pa mlado vino in goska ne uideta...yesssssssss x^x

njami njami

afriški pregovor

za martinovo delam... xrolleyesx tak da bojo drugi užival, kr jim bom pripravla x:Dx

aha, nisem vedla, da si gostinka.

pa saj ne boš cel dan delal, verjetno...potem zvečer si še vedno lahko kaj po martinovo privoščiš :vio:

imaš mogoče kak nasvet kje "praznovati"?

afriški pregovor

ponavadi sem taka crkovina potem, da mi ni do žura :o|o: čeprav neki računam, da bom na martina povabla ene par ljudi da še dodatno zapijemo rd x:o)x x:Dx x:px

js sem iz mb konca, tak da nebi vedla xrolleyesx če boš šla pa na primorsko, sploh v vipavo ti pa toplo priporočam gostišče majerija :palec: x^x tam ne deljao na kvantiteto ampka kvaliteto..zato imajo tudi samo 10 miz x^x :palec: mene(kljub poklicni deformaciji x:Dx ) so čisto navdušili in očarali xsrcx

http://www.majerija.si/ :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ful dobr se ga je učas mal nasekat. V ta namen sem pred časom kupil sod cvička. Sam sem mal žalosten, k mau premau zadane.

lalala

potem pa probi kaki avstralski shiraz al pa kaka afriška, južno ameriška vina ...majo od 12 do 14% alkohola in sploh ne veš kdaj zadene x:Dx x^x :palec: pa še dobro je x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ful dobr se ga je učas mal nasekat. V ta namen sem pred časom kupil sod cvička. Sam sem mal žalosten, k mau premau zadane.

lalala

men je pa cviček prav zanič :xx!:

ja nasekat se ga pa paše včasih, samo rabiš dober vin, da si drug dan vsaj približno v enem kosu xDDx

klarus hvala za povezavo, bom pogledala :palec:

afriški pregovor

Ne grem nikamor, ker ne praznujem praznika alkoholiziranja.

hm...gre za praznik sv. Martina, zaščitnika vinarjev.

a božič pa praznuješ?

...mogoče se takrat popije celo več alkohola kot pa na martinovo, sicer sem pa praznovanje podala v navednicah.

:vio:

afriški pregovor

Ne, niti božiča ne praznujem.

zdej sem pa brez besed ostala :wOOt:

...ti je uspelo nemogoče :palec:

afriški pregovor

sam tu ni govora o pijančevanju....ampak o kulturi pitja x;)x

O kulturi pitja, ki je ni, ali je je zelo malo. Večinoma gre za pijančevanje.

zdej sem pa brez besed ostala :wOOt:

...ti je uspelo nemogoče :palec:

Kaj pa je to kaj takega? xnckrivx

Possible—but highly unlikely.

O kulturi pitja, ki je ni, ali je je zelo malo. Večinoma gre za pijančevanje.

zdej pa posplošuješ :o|o:

Kaj pa je to kaj takega? xnckrivx

hotla sem povdart, da se tudi za druge praznike spije velioko alkohola in sem te zato vprašala, če božiča tudi ne praznuješ. in to ki mi odgovoril, da ne...sem ostala brez besed.

s tem, da pa božiča ne praznuješ ni pa nič narobe x;)x

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...