Guest sstane 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> slan refošk Magari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni zajebnacija je čista resnica, jaz in mačona sva se nekoč ljubila pogrešam jo in še vedno jo ljubim!!! hočem jo nazaj!!! moj edini nadomestek je vino!!! Raje se tolaži s športom ali pa branjem leposlovja, karkoli, kronika nočem nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 včeri sm po dolgem času bil na vinu, teku je refošk v litrih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 u leclercu z mojim kupila francoska pa Južnoafriška vina deset flaš .... malo za sproti pa malo že za nov let. Par dobrih. Sam do juter imajo še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Smo se ravno včeraj pogovarjal z dvema lunatkoma.. So v SParu in Leclerc izdali nekakšne 'vinske kataloge'.. Ful vin, pa zraven piše pri kateri temperaturi se streže, a je primerno za staranje, katera hrana paše zraven... Kul stvar, bo prav prišlo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 no.Martinovo je tu... kakšni so kej načrti za Martinovanje? ima kdo kak predlog kako se na martina mal počastit?...oz kako že vem, sam kje je vprašanje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Nekako sodi semle. Jaz sem danes ze trikrat "pihal" .vecsreceprihodnjic.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Nekako sodi semle. Jaz sem danes ze trikrat "pihal" .vecsreceprihodnjic.press kaj si si nov hobi našu? a kej plačajo za to...al bl ti plačuješ...?...za pihanje...c c c c ej a nas ni ena tukile vabila za Martinovo k sebi v vas?jaz sem si čist ogrela...že takrat...sem še zdej čist redi-stedi-gou Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Nekako sodi semle. Jaz sem danes ze trikrat "pihal" .vecsreceprihodnjic.press ajjjja? ti pjanc,ti...a se te je tolk vidlo na dalch,da s marela? lep vecher ti zhelim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 lep vecher ti zhelimKdaj bodo tablete, znas ti dobro koje ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kdaj bodo tablete, znas ti dobro koje ? ko mi jih vrnejo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Mene pa zanima kam greste za martinovo oz, ali ptaznujete martinovo?sam se še nikoli nisem udeležila Martinovanja, pa me zanima kam ponavadi greste, če ima kdo kak predlog...letos mi pa mlado vino in goska ne uideta...yesssssssss njami njami Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 za martinovo delam... tak da bojo drugi užival, kr jim bom pripravla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 za martinovo delam... tak da bojo drugi užival, kr jim bom pripravla aha, nisem vedla, da si gostinka.pa saj ne boš cel dan delal, verjetno...potem zvečer si še vedno lahko kaj po martinovo privoščiš imaš mogoče kak nasvet kje "praznovati"? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ponavadi sem taka crkovina potem, da mi ni do žura čeprav neki računam, da bom na martina povabla ene par ljudi da še dodatno zapijemo rd js sem iz mb konca, tak da nebi vedla če boš šla pa na primorsko, sploh v vipavo ti pa toplo priporočam gostišče majerija tam ne deljao na kvantiteto ampka kvaliteto..zato imajo tudi samo 10 miz mene(kljub poklicni deformaciji ) so čisto navdušili in očarali http://www.majerija.si/ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ful dobr se ga je učas mal nasekat. V ta namen sem pred časom kupil sod cvička. Sam sem mal žalosten, k mau premau zadane. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ful dobr se ga je učas mal nasekat. V ta namen sem pred časom kupil sod cvička. Sam sem mal žalosten, k mau premau zadane. lalalapotem pa probi kaki avstralski shiraz al pa kaka afriška, južno ameriška vina ...majo od 12 do 14% alkohola in sploh ne veš kdaj zadene pa še dobro je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ful dobr se ga je učas mal nasekat. V ta namen sem pred časom kupil sod cvička. Sam sem mal žalosten, k mau premau zadane. lalala men je pa cviček prav zanič :xx!: ja nasekat se ga pa paše včasih, samo rabiš dober vin, da si drug dan vsaj približno v enem kosu klarus hvala za povezavo, bom pogledala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Mene pa zanima kam greste za martinovo oz, ali ptaznujete martinovo?Ne grem nikamor, ker ne praznujem praznika alkoholiziranja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ne grem nikamor, ker ne praznujem praznika alkoholiziranja. hm...gre za praznik sv. Martina, zaščitnika vinarjev. a božič pa praznuješ?...mogoče se takrat popije celo več alkohola kot pa na martinovo, sicer sem pa praznovanje podala v navednicah. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ne, niti božiča ne praznujem. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ne grem nikamor, ker ne praznujem praznika alkoholiziranja.sam tu ni govora o pijančevanju....ampak o kulturi pitja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ne, niti božiča ne praznujem. zdej sem pa brez besed ostala ...ti je uspelo nemogoče Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 sam tu ni govora o pijančevanju....ampak o kulturi pitja O kulturi pitja, ki je ni, ali je je zelo malo. Večinoma gre za pijančevanje.zdej sem pa brez besed ostala ...ti je uspelo nemogoče Kaj pa je to kaj takega? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 O kulturi pitja, ki je ni, ali je je zelo malo. Večinoma gre za pijančevanje. zdej pa posplošuješ Kaj pa je to kaj takega? hotla sem povdart, da se tudi za druge praznike spije velioko alkohola in sem te zato vprašala, če božiča tudi ne praznuješ. in to ki mi odgovoril, da ne...sem ostala brez besed.s tem, da pa božiča ne praznuješ ni pa nič narobe Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.