krokodil 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Ne vem ce sodi ravno na ta forum ( ce ne, se vnaprej opravicujem): torej, kje v SLO (najbolj me zanima CE in MB podrocje) imajo najvecjo izbiro Swatch ur. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 V Ljubljani jih imajo veliko v Sportini na Čopovi x!x Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Haha tip vpraša v CE MB, pol pa takoj, ; V ljubljani je.... hehe, za crknt... , Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Khm zanima ga za CE in MB, ne LJ. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2004 Haha tip vpraša v CE MB, pol pa takoj, ; V ljubljani je.... hehe, za crknt... , Ja, "tip" je vprasal za CE in MB, ne pa LJ Verjetno zato, ker ne bi rad prevozil 240km (v obe smeri) zaradi ene male plasticne urce No, ce bi kupoval na debelo bi se morda se splacalo.Bom premislil Resno, se enkrat: CE in MB, ce kdo pozna. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Jaz tudi nimam pojma, ampak dodati pa moram, da je to moja najljubša znamka ur, take odštekane, bolj so odštekane, bolj so mi všeč. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.