AirSim 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Vsak dan dobim v postni nabiralnik en kup oglasnega materiala. Racuni se kr zgubijo vmes! Poberem jih da ma postar nasledn dan plac za ponovno 'polnjenje' in jih vrzem na mizo, in jih preletim med zajtrkom. Tokrat je bil med njimi majhen listek z najbolj nepricakovanim sporocilom, ki sem ga seveda ignorirala (KER NI VSEBOVAL NAGRADNE IGRE ALI PA CELO KRIZANKE ): REVOLUCIJA ZA KADILCE BioG Chip Card NEVTRALIZATOR CIGARETNEGA DIMA Nasledn dan ko sem bla pa na sprehodu, pa sem mi je prikradu v spomin. Kaj je ze tisto? Kaj sploh naredi? Verrjetno spet en nateg leta, da nekdo zasluzi na racun potrosnikov.... Ampak po drugi strani, kdo sem pa jst da si lahko ustvarim mnenje na podlagi beznega ogleda majhnega zelenega listka. Ce bi prebrala dolg clanek o isti stvari v neki znastveni reviji bi pa vse verjela. Koliko pa vi verjamete oglasom? Mogoce pa kaka stvar le drzi? Al pa so mi zlezle pod kozo in so me zasvojile ... Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Zaenkrat ni še nikomur koristil nevtralizator cigaretnega dima, kajti folk še zmeraj umira od kajenja. Je to zadosten dokaz Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 He.Tale posta se je znasla pred mano, danes, prva stvar je bila pravzaprav to, ki sem jo zagledala, ko sem prisla v LJ.Jaz sem bila najprej malo jezna - da kaj pa mi zdaj to prodajajo, a so znoreli?Potem pa 'po zensko' in zelo blond vprasam Mitjo - pa saj to ni mozno, ali pac, halo, samo kako, ne mi rect, ma ne...Kaksne stvari me prepricajo ze v osnovi, nekako, z idejo, a nekaterih pa ne morem in ne morem 'kupiti'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 zanimivo... zakaj nekatere da in nekatere ne!?zaradi 'nam dobre' ideje? in zakaj nam je neka ideja boljsa..;zaradi preteklih izkusenj?zaradi znanja in predstave o tem, kaj naj bi bilo mozno?in naposled kot rezultat sodba- je ali ni ali morda v reakciji ali nereakciji. morda zanimivo vprasanje za raiskovanje delovanja nase zavesti..ker ali je nacin dojemanja identicen nacinu dojemanja drugih stvari v zivljenju?torej tudi ljudi, odnosov, sebe, ...komplike preprosto je resitev vidis, postavljena in brana tema ima svoje ucinke na forum v celoti!! (tema preprostost)zasidrana kot je, meni v opomin... deluje vsaj da se spomnim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 23. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2004 Mene je tale nevtralizator prav sprovociru.Vcasi se mi zdi da kaksna stvar bi mi pa prav prisla. Recimo, da manj smrdis po cikih, to bi bil za mene en velik plus. Ker sovrazim ta vonj. Me ful drzi da bi naredla neki za svoje bolse pocutje (ampak pol se spomnem, da bi blo cenej nehat kadit ) Some day .... Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Mene je tale nevtralizator prav sprovociru.Vcasi se mi zdi da kaksna stvar bi mi pa prav prisla. Recimo, da manj smrdis po cikih, to bi bil za mene en velik plus. Ker sovrazim ta vonj. Me ful drzi da bi naredla neki za svoje bolse pocutje (ampak pol se spomnem, da bi blo cenej nehat kadit ) Some day ....Ne mores nehati kaditi ? To je pa ja enostavno. Takole naredis: Z nekom, ki ti je res blizu (blizu pomeni da je dosti casa blizu tebe cel dan:) ) se stavis:za vsak cigaret ki ga skadim, ti dam 100€.Zagotovo bos nehala, prej kot v enem tednu. Preden vprasas, vse skupaj je misljeno popolnoma resno, brez sarkazma, ironije...cesarkoli ze. Preprosto deluje, preizkuseno (ne na sebi, jaz nisem kadilec). Pa vso sreco (oz.voljo) Cimprej nehaj, drugace bos bankrotirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Preprosto deluje, preizkuseno (ne na sebi, jaz nisem kadilec). Pa vso sreco (oz.voljo) Cimprej nehaj, drugace bos bankrotirala Res bo potrebn mal sreče OK velik. Pri financah mam pa en bekup, tak da to ne bo najbol šlo... Sem že parkrat probala, pa je blo vsakič slabš, zato zdaj ne poskušam, in čakam na pravio priložnost. Izgovori pa kr ležijo na cesti.... :xx!: Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Preprosto deluje, preizkuseno (ne na sebi, jaz nisem kadilec). Pa vso sreco (oz.voljo) Cimprej nehaj, drugace bos bankrotirala Res bo potrebn mal sreče OK velik. Pri financah mam pa en bekup, tak da to ne bo najbol šlo... Sem že parkrat probala, pa je blo vsakič slabš, zato zdaj ne poskušam, in čakam na pravio priložnost. Izgovori pa kr ležijo na cesti.... :xx!: Ko smo ze pri kajenju...nekoc sem pa slisal tale rek: "Kajenje ni skodljivo, sploh ce kadis 100 let." Ce dobro premislis, ima prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ko smo pri kajenju - imamo temo sicer, ce ne veste. Ko pa smo pri cigaretnem dimu, prisegam na ionizator. Ko pa smo pri 100€, da naj jih nekomu dajem za stavo... Halo, briga me, kaj si on misli in kako in kaj. Stavis vedno sam s sabo, v teh primerih - seveda ce gres sploh stavit. Edini argument, v katerem se stirnjam z vami nekadilci, je to, da vam smrdi moj dim in to je res shit.Sicer pa nima koga brigat, ce kadim - sploh ce sem fit in ok.Sicer pa lahko zacnem jaz tezit debelim, kako mimo se je prezeravat in da naj namesto da gricnejo tisto tortico raje meni dajo 100€. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ko smo pri kajenju - imamo temo sicer, ce ne veste. Ko pa smo pri cigaretnem dimu, prisegam na ionizator. Ko pa smo pri 100€, da naj jih nekomu dajem za stavo... Halo, briga me, kaj si on misli in kako in kaj. Stavis vedno sam s sabo, v teh primerih - seveda ce gres sploh stavit. Edini argument, v katerem se stirnjam z vami nekadilci, je to, da vam smrdi moj dim in to je res shit.Sicer pa nima koga brigat, ce kadim - sploh ce sem fit in ok.Sicer pa lahko zacnem jaz tezit debelim, kako mimo se je prezeravat in da naj namesto da gricnejo tisto tortico raje meni dajo 100€. Ne vem kje sem omenil da nekdo MORA nehati kaditi, da se nekdo MORA staviti za 100€, da nekdo MORA... Pa tudi nikjer nisem napisal da me motijo kadilci, pa da mi smrdi dim, pa da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Oj, Krokodil, saj jaz tudi ne pravim nicesar takega, niti nisem odgovarjala samo tebi, res pa da sem vkljucila tudi tvoj predlog, ki pa tudi jaz nisem postavila, kot da se zdaj steka, da jaz mislim, da moram... ampak samo - naj bi...kar pa je primer, saj si predlagal, torej - naj bi. ... Morala sem tistole komentirat, no... € naj nekdo dobi, ker jaz zdaj nekaj obvladujem, kar bi itak morala, ce se grem. In ce se grem, ne rabim € in dealov takih.Nima zveze s tabo tole, ima pa s tvojim predlogom. Skratka - kadim. Torej morda imam nekaj sans za pljucne in grlene scene ipd.Nisem pa debela - izpadem torej iz holesterolnih in macobnih variant.Od necesa pa pac v lajfu bom seveda umrla.Moj moto - zivi kvalitetno, ce pa zraven pase se kak dimcek, pa je to OK.Boljse zdravje v glavi, kot pa nenehna skrb za zdravje v glavi. V kadilce' (taksne teme) pa se prav moramn vtaknit, ker mi gre na zivce totalna antikadilska propaganda, docim ostala sranja pa lahko prenasam, konzumiram, uzivam, vdihujem... :o|o: :xx!: NEPROSTOVOLJNO!Pa mi nihce ne napise na hamburger - zretje tegale UBIJA. Sory, ampak pop*** na taksne hinavske fore. Tudi nekadilci umrejo. Tudi od pljucnega raka ali od raka na grlu. Torej - trditev Kajenje ubija - je skodljiva in ne samo to, je neresnicna in torej lazniva. Pokaze naj mi nekdo nekoga, ki je pokadil chik in umrl.No, in ker to ni primer, lahko prav tako hipoteticno na tablice avtomobilske napisemo - drajvanje s karom ubija. Bi rekla, da jih je vec umrlo na cestah kot pa od raka, morda pa se tudi motim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Oj, Krokodil, saj jaz tudi ne pravim nicesar takega, niti nisem odgovarjala samo tebi, res pa da sem vkljucila tudi tvoj predlog, ki pa tudi jaz nisem postavila, kot da se zdaj steka, da jaz mislim, da moram... ampak samo - naj bi...kar pa je primer, saj si predlagal, torej - naj bi. ... Morala sem tistole komentirat, no... € naj nekdo dobi, ker jaz zdaj nekaj obvladujem, kar bi itak morala, ce se grem. In ce se grem, ne rabim € in dealov takih.Nima zveze s tabo tole, ima pa s tvojim predlogom. Skratka - kadim. Torej morda imam nekaj sans za pljucne in grlene scene ipd.Nisem pa debela - izpadem torej iz holesterolnih in macobnih variant.Od necesa pa pac v lajfu bom seveda umrla.Moj moto - zivi kvalitetno, ce pa zraven pase se kak dimcek, pa je to OK.Boljse zdravje v glavi, kot pa nenehna skrb za zdravje v glavi. V kadilce' (taksne teme) pa se prav moramn vtaknit, ker mi gre na zivce totalna antikadilska propaganda, docim ostala sranja pa lahko prenasam, konzumiram, uzivam, vdihujem... :o|o: :xx!: NEPROSTOVOLJNO!Pa mi nihce ne napise na hamburger - zretje tegale UBIJA. Sory, ampak pop*** na taksne hinavske fore. Tudi nekadilci umrejo. Tudi od pljucnega raka ali od raka na grlu. Torej - trditev Kajenje ubija - je skodljiva in ne samo to, je neresnicna in torej lazniva. Pokaze naj mi nekdo nekoga, ki je pokadil chik in umrl.No, in ker to ni primer, lahko prav tako hipoteticno na tablice avtomobilske napisemo - drajvanje s karom ubija. Bi rekla, da jih je vec umrlo na cestah kot pa od raka, morda pa se tudi motim.OK, spet se oglasam..se vedno trdim da nikjer nisem niti priblizno "antikadilsko oglaseval".Niti ne mislim, vsak zase najboljse ve kako in kaj.Nikoli ne solim pameti nikomur v teh zadevah in tudi meni je noben ne bo. Da malo umirim tole debato tule, pa se en vic Pride pacijent k zdravniku, zdravnik ga pregleda in ga vprasa:a kadite ? Seveda, rece pacijent, 50 cigaret na dan.Zdravnik rece:pa to je ja prevec, dajte polovico manj.Mine mesec, pride moski spet na pregled, zdravnik ga vprasa:no, koliko jih pa zdaj pokadite na dan ?Pacijent:ja, 49 pa pol. Se enkrat ponavljam, naj kadi kdor hoce.Vsak je gospodar samega sebe in vsak sam odloca kar bo delal s sabo, s svojim telesom.To je izkljucno stvar vsakega posameznika..tako da tudi mene motijo ti napisi na cigaretih...kot da ljudje ne vedo ze tako vsega o tem.Enkrat je bila ena raziskava, da ljudje ne kadijo manj, kjer ni cigaretnega oglasevanja, ampak se samo spremenijo razmerja med prodajo razlicnih blagovnih znamk cigaret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Definitivno pa je umrlo vec bitij za kosilo kot pa zaradi cikpavze. Hm.. kaj se sobe z lesenimi stropi res bolj navlecejo dima al se mi samo zdi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Joj, Krokodil, res nima zveze s tabo nikakrsne, samo vedno znova padem ven na tole... saj - preberi - kadilci ali kaj je ze... ce se ti da, seveda, najbrz pa ne, vsaj od mene, nic vec slisati, ker sem ze zelo jasno postavila tudi tule, kako in kaj je pri meni s temle. Skratka - pravzaprav sem jaz neprimerno v temi s temle zatezila. Priznam. Ampak saj ti pravim, da se prav moram vtaknit. Strastno in nebrzdano. Zdaj kdo ne bo stekal... pa kaj pol, v bistvu. Cisto mozno, ja, meursault - tole, les... Pishuka, moram si nabavit tale ionizator ze enkrat... x!x Ze cel lajf koprnim tule brez ionizatorja! :o|o: (tole bo pa sam janja stekala)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Joj, Krokodil, res nima zveze s tabo nikakrsne, samo vedno znova padem ven na tole... saj - preberi - kadilci ali kaj je ze... ce se ti da, seveda, najbrz pa ne, vsaj od mene, nic vec slisati, ker sem ze zelo jasno postavila tudi tule, kako in kaj je pri meni s temle. Skratka - pravzaprav sem jaz neprimerno v temi s temle zatezila. Priznam. Ampak saj ti pravim, da se prav moram vtaknit. Strastno in nebrzdano. Zdaj kdo ne bo stekal... pa kaj pol, v bistvu. Cisto mozno, ja, meursault - tole, les... Pishuka, moram si nabavit tale ionizator ze enkrat... x!x Ze cel lajf koprnim tule brez ionizatorja! :o|o: (tole bo pa sam janja stekala)...Saj razumem,kako je s tem "vtikovanjem", ko prav moras tisto narediti... Kot v tisti basni, ko zaba nosi skorpijona na hrbtu cez reko... Imas prav. vse skupaj res nima nikakrsne zveze z mano:ne kadim, kadilci me ne motijo (ko sem hodil se v sred.solo sem se na vlaku vozil vedno v vagonu s kadilci...),cigaret ne kupujem, tako da me tudi napisi na skatlicah ne motijo..skratka nic... Pa glede tvojega komentarja:sem ze enkrat omenil da nisem zamerljiv, pa tudi osebno ne jemljem stvari, sploh ce mi niso izrecene v obraz. Ko se ze omenil obraz, spet asociacija (ja, ne morem iz svoje koze ), v stari Grciji, pred dolgimi dolgimi casi. Sokratu ocitajo, s kaksnimi cudnimi tici se druzi."Ko si s tabo govorijo vse najlepse o tebi, ko te ni pa ravno nasprotno."Sokrat se nasmehne in odvrne: " V moji odsotnosti me lahko tudi pretepejo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Dons si pa vicasto razpolozen, vidim, Krokodil! Ze drugje opazila. Tale je kul, ja... Je pa hecno, ko si dal tamle ravno tako primerjavo. (tistole basen).. hehe...Ti moram malo oporekat, sory, ali pa pac - zakaj oporekat... (:o|o: ... zakaj kar takoj na noz, ja, kaj cmo, ce sem pa zaba ) - samo povedat, kako pa sem jaz postekala... nisi zamerljiv, to je res, si pa obcutljiv. Ali je tudi to res? Ker v bistvu si mislil, da pravzaprav mickeno en pikrich leti nate... A v bistvu pa sem jaz spet :o|o: tole 'zagnala' ob teh kadilskih scenah, ki ti pravim, da sem alergicna. Spostujem pa nekadilce in v majhnih prostorih ne kadim, ce pridem kam na obisk, ne kadim, razen ce sem tam 5 ur in se mi ze mescha in mi izrecno potem ne dovolijo in zraven na stezaj luftajo, da me zebe... Pa tko... Hocem reci - glede na... sem se kar obzirna, pravzaprav. Ce me bo pa kdo prezirljivo gledal ko si bom prizigala chik, bom pa jaz njega nazaj prezirljivo gledala, ko bo on goltal kaj mastnega ali kaj podobnega zame ogabnega ali nezdravega zelo, morda celo bolj kot so chiki... In - ko smo ze pri citatih in anekdotah in podobnem...Spet povem zgodbico, ki sem jo v vsaki temi o chikih ze. Dva ucenca istega mojstra se pogovarjata.Pa pravi prvi - danes pa me je mojster ful nadrl, ker sem ga vprasal, ce lahko kadim, vmes ko meditiram?Pa pravi drugi, a res, mene pa je pohvalil, ko sem ga vprasal, ce lahko meditiram vmes ko kadim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Dons si pa vicasto razpolozen, vidim, Krokodil! Ze drugje opazila. Tale je kul, ja... Je pa hecno, ko si dal tamle ravno tako primerjavo. (tistole basen).. hehe...Ti moram malo oporekat, sory, ali pa pac - zakaj oporekat... (:o|o: ... zakaj kar takoj na noz, ja, kaj cmo, ce sem pa zaba ) - samo povedat, kako pa sem jaz postekala... nisi zamerljiv, to je res, si pa obcutljiv. Ali je tudi to res? Ker v bistvu si mislil, da pravzaprav mickeno en pikrich leti nate... A v bistvu pa sem jaz spet :o|o: tole 'zagnala' ob teh kadilskih scenah, ki ti pravim, da sem alergicna. Spostujem pa nekadilce in v majhnih prostorih ne kadim, ce pridem kam na obisk, ne kadim, razen ce sem tam 5 ur in se mi ze mescha in mi izrecno potem ne dovolijo in zraven na stezaj luftajo, da me zebe... Pa tko... Hocem reci - glede na... sem se kar obzirna, pravzaprav. Ce me bo pa kdo prezirljivo gledal ko si bom prizigala chik, bom pa jaz njega nazaj prezirljivo gledala, ko bo on goltal kaj mastnega ali kaj podobnega zame ogabnega ali nezdravega zelo, morda celo bolj kot so chiki... In - ko smo ze pri citatih in anekdotah in podobnem...Spet povem zgodbico, ki sem jo v vsaki temi o chikih ze. Dva ucenca istega mojstra se pogovarjata.Pa pravi prvi - danes pa me je mojster ful nadrl, ker sem ga vprasal, ce lahko kadim, vmes ko meditiram?Pa pravi drugi, a res, mene pa je pohvalil, ko sem ga vprasal, ce lahko meditiram vmes ko kadim. Obcutljiv ? Jaz ? Pa se kako,blizu, blizu.. Ce se vrnem k tisti basni o skorpijonu in zabi:veliko ljudi ne ve, ampak basen ima dva konca oz.plati. Prva//Zaba vprasa:zakaj si me pa picil, ce ves da bova zdaj oba utonila ? Ne morem si pomagati, taksen pac sem, odvrne on, Druga//Zaba vprasa:zakaj si me pa picil, ce ves da bova zdaj oba utonila ? Skorpijon: sama si kriva, kaj si me pa vzela na hrbet,saj si pa ja vedela da sem skorpijon, in skorpijoni imamo to v krvi... Pa to da sem danes "vicasto" razpolozen...ma ne, sem se frisn tule na forumu,se nisem cisto domac, zdaj sem se sele zacel ogrevati... Vem pa celo eno salo o vicu Takole gre: Pride Janezek objokan k mami.Mama vprasa:Janezek, kaj pa je spet ?Janezek:oci je pravil vic pa sem mu segal v besedo, pa me je nalomil...Mama:Janezek, ze stokrat sem ti povedala da oce ne pozna sale ko pripoveduje vice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Meni se zdis ze cisto domac, samo pac obcutljiv, s cimer ni nic narobe, je celo zazeleno.saj sem se celo jaz, najvecji zmaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 No ko sem začela tole temo me je bol zanimal, a sem jst edina ko naseda reklamam, al tud drugi. No v bistvu jih stran mecem in klejem, vcasih pa mi kakšna prav zleze pod kožo. Če se odločim za nakup, sem običajno razočarana, ker stvar, ki jo oglašujejo nima še tisoč drugih funkcij zraven. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Pishuka, moram si nabavit tale ionizator ze enkrat... x!x Ze cel lajf koprnim tule brez ionizatorja! :o|o: (tole bo pa sam janja stekala)...Ooooooooooooooooo, kako sem mogla tole spregledat.... Po mojem ne bo potrebe, ker tudi že po njuhancu dolgo koprniš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pishuka, moram si nabavit tale ionizator ze enkrat... x!x Ze cel lajf koprnim tule brez ionizatorja! :o|o: (tole bo pa sam janja stekala)...Ooooooooooooooooo, kako sem mogla tole spregledat.... Po mojem ne bo potrebe, ker tudi že po njuhancu dolgo koprniš Janja in Marsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koprnim tudi jaz! ze nekaj Mesecev brez njuhanca!!! Orosili sta mi oko!Najprej Marsa pise, da koprni ..in takoj sem imela asocijacijo; Janjak, pa mi jo je potrdila. Pika je mit!Celo znam na pamet, pa se kdaj si jo vzamem seboj v posteljo. Uf, grem pojest kaj, sicer bom postala kandidat za krepcilno juho gospe Roznik!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 : ): REVOLUCIJA ZA KADILCE BioG Chip Card NEVTRALIZATOR CIGARETNEGA DIMA sicer je res da nič/ali zelo malo gledam Tv in takopač še nisem zasledila reklame o nevtralizatorjihcigaretnega dima.. :o|o: ..sicer sem pred veliko leti tudi sama kadilain sem sedaj ozdravljena kadilka občasno mi cigareti sicer še sedaj dišijo, določentobak od Bossa recimo mi pa zelo grozno smrdiin ga ne preneem...ok to je že druga zgodba.. ja, je pa res, da vsak kadi zase...jaz sem recimobila uvidevna kadilka, in če se recimo tam, kjersmo bili na obisku ni kadilo se jaz pač nisem dalamotiti in sem enostavno se oblekla in zunaj spila kavo ter pokadila cigaret.. ...doma imamo klimo in ko smo jo kupovali sempač želela imeti z ionizatorjem zraka, ker v bistvučisti zrak, pa ne samo od dima (pri nas doma recimonihče ne kadi...) ampak tudi ione...je v bistvučistilec zraka...in tako torej očiti tudi cigaretni dim..sicer imajo pa skoraj vse klime danes ža tovarniko vgrajene ventilator/vlažilec zraka itd...teh variantje veliko in seveda je tudi res, da je veliko kadilcevin nekdo pač bi rad tudi zaslužil... ..siceer sem pa tudi pri nas doma jaz tista pametna kovse ve, kaj je zdravo in kaj ne...in sedaj recimosem možu dala da uživa naravni kacij in vitamin C, ker sem rekla, da je to zdravo zanj, pa mi vednopravi..ja, vse je zdravo če zdrav ješ.. LP AYA AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Uf, grem pojest kaj, sicer bom postala kandidat za krepcilno juho gospe Roznik!!!! Hudoo, se dobro da sem opazila, a ni mega, no!? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 moja dva dedek pa babica.... sta se odločla da bosta nehala kadit... haha je padla stava lani med mano pa fotrom da če jih odvadim novo kitarco..., zdaj smo pa tam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Uf, grem pojest kaj, sicer bom postala kandidat za krepcilno juho gospe Roznik!!!! Hudoo, se dobro da sem opazila, a ni mega, no!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.