majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ste gledali dons na TLP...Kam je izginila Slovenija...kako se hrvati delajo norca iz nas??? Svinjarija na 3 (kubik) :xx!: :xx!: Itak me boste popljuval, da sem nestrpna...si že štimam oklep... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 nism gledau, a je blo kaj v zvezi s podrtimi vikendi spet tut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...ne...enostavno so nas izbrisal iz zemljevida...in narisal morje... ...kar spet ni v redu...ker je vse ribe, ki so še ostale, (beri...kar smo jih Janezi pustili) potegnilo noter...hja, pa smo bli spet Janezi krivi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 EVROPA ZDAJ . Kje smo bili prej, v Aziji Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ... misel je kar precej močna energija, ki se manifestira... kar se pogosto bere v drugih temah, tukaj pa očitno pozablja na to... ... ni nujno, da vstopamo v EU s toliko pesimizma, strahu in pričakovanja slabega... ... ko se bodo misli manifestirale, bodo nekateri rekli: "Saj sem vedel! Kdaj sem že to napovedal!" ... ... hmmm... ali bo takrat kdo prevzel odgovornost za svoje misli in tisto, kar so ustvarile: 'pišuka, moje misli so se manifestirale...' Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 ...ne...enostavno so nas izbrisal iz zemljevida.... hah, me zanima kak bo potem,ko bojo oni tut notr skočl....a bojo med turistično sezono tut zanalašč govoril nam slovencem˝angleško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Saj jih polovica ne ve, kje je Slovenija . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...hja...če bojo prišli noter...če in ko...bomo videli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 seveda bodo,sam prej se morajo humano ponižat, to kar počnejo sedaj, je pojoča´ travica(travarica) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...pa mal Janezom v rit lest... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zdej smo pa južnaki.. v Evropi.... Sva bla v petek na kresu.. pol pa sva gledala ognjemet s celjskega gradu.. pa še dva prjatla sta bla zraven, in ona dva tko optimistična, Evropa yes... , uno tko butasto naivna.. da mi je še bolj dol visel kaj za hudiča praznujemo... To je sam fact, da tko res iz najslabših variant najboljšo potegnemo. Klinc pa taka samostojnost. Pozabte. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ... misel je kar precej močna energija, ki se manifestira... kar se pogosto bere v drugih temah, tukaj pa očitno pozablja na to... ... ni nujno, da vstopamo v EU s toliko pesimizma, strahu in pričakovanja slabega... ... ko se bodo misli manifestirale, bodo nekateri rekli: "Saj sem vedel! Kdaj sem že to napovedal!" ... ... hmmm... ali bo takrat kdo prevzel odgovornost za svoje misli in tisto, kar so ustvarile: 'pišuka, moje misli so se manifestirale...' Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 ona dva tko optimistična, Evropa yes.. , uno tko butasto naivna.. da mi je še bolj dol visel kaj za hudiča praznujemo... To je sam fact, da tko res iz najslabših variant najboljšo potegnemo. .sm kar dovzet za spremembe, sam praznoval pa nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 brrr...ne maram sprememb na slabše... :xx!: Kje naj staknemo optimizem...če se je po 12 urih po vstopu vse podražilo... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Majica..hehee.. kao v GLOBALU bo boljše, pa mej ne bo, in boš lahk se direkt na Dansk pelu, pa bo tko lepo... ko freebird.. samo klinc, ko navadna raja že za kej več kot osnovne stvari ne bo mela dnarja, briga njih Danska pol.Tistim, ki si bojo pa to prvoščl so si lahka pa to tud že zdej, so mel tak job jebiveterski in evropske plače tud že v naši samostojnosti... To je blo zdej s sarkazmom ti srčki postavljeni.. me ni kak virus napadu. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 (opomba: originalne komentarje so pisali avstrijci) Kennt Ihr schon die neuen Mitgliedstaaten der EU?Ali že poznate nove členice EU? ZYPERN:CIPER Ciper je piratsko počivališče v Sredozemlju.Domačini se imenujejo „turisti“.Domačini se imenujejo „ciprese“. Obstajajo grške in turške ciprese.Druga drugo ne prenašajo najbolje.Živalstvo se sestoji iz muflonov in modrih čelad. ESTLAND:ESTONIJA Kaj je Estonija?Kje je Estonija?Ali obstaja Estonija? Ali kdo pozna Estonijo?Ali je bil že kdo v Estoniji?Kaj sploh pristopa k EU? SLOWENIEN:SLOVENIJA Slovenija je OMV črpalka na poti na Hrvaško.Dolžina obale daje enemu štandu s sladoledom dovolj prostora.Glede na velikost države lahko človek odsmuča naravnost v morje. Slovenci so znani tatovi konj.Predrznost imenovati kraje po plenu.Znano je tudi ljubko vino. UNGARN:MADŽARSKA 98% madžarov so kmetje.94% od teh so tudi zobozdravniki.91% od teh so konji. Madžari jedo golaž in prodajajo salame.Govorijo (bojda) madžarsko.Najvišja vzpetina Madžarske je Blatno jezero. SLOWAKEI:SLOVAŠKA Slovaška je deževen pragozd na severovzhodu.Zato živijo prebivalci od gozdarstva,od jagod in sadežev ali drug od drugega.Temu primerno se imenuje državna himna: „Bliski nad Tatrami“99% države je naravni rezervat. LETTLAND:LATVIJA Latvija nam je ukradla zastavo.Leži ob Baltiku.Poleg tega uporabljajo našo zastavo. V Latviji živijo latvi.Latvija uporablja našo zastavo.Našo zastavo so nam tudi ukradli. TSCHECHIEN:ČEŠKA Češka je gozdno področje na severu.Čehi radi pijejo pivoin potem gradijo atomske elektrarne ?Po njihovih načrtih imenujejo lastne besede.Imajo nenavadna imenain igrajo 300x boljši nogomet kot mi. MALTA:MALTA Malta je viteški otok v Sredozemlju.Nihče ne ve, kako se imenujejo.Prehranjujejo se s čokoladnimi kroglicami. Z njihovega vidika pristopa EU k Malti.Drugače so priljubljeni reševalciin nogometni nasprotniki. LITAUEN:LITVA Litva je baltskia lonec država.Obstaja tudi priljubljeno žganje.Leži ob Vzhodnem morju in ima 4000 jezer. To pomeni, da se ob deževju sestoji iz 100% H2OPozimi lahko lovite ribe na ledu.Litvanski izvozni artikel št. 1 so stripi o litvancih. POLEN:POLJSKA Poljska je 322.685 km2 veliko polje krompirja.V tujini cepijo poljaki atomeali igrajo klavir ali poprimejo za druge posebne poklice.Poljski pogled na EU po pristopu „polov“.Nikoli ne poskušajte govoriti poljsko. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kar točno in duhovito. Kaj pa o sebi jodlatji menijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 te podrobnosti so izpustili...al pa sploh nimajo identitete... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 V BISTVU ZA VSAKO DRŽAVO GRDA REKLAMA.bo treba se spomnit še mi.dejmo zbirat naj naj naj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 pri nas se vsaj lahko v morje prismučaš ,pri Avstrijcih pa moraš imeti ,v primeru smučanja,življensko zavarovanje.Enako če se spomniš voziti z vlakovno kompozicijo.....pa še kaj bi se našlo. Odškodnino si za pero ,na jodlarskem klobuku ,zataknite. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 EVROPA Politični projekt večnacionalne Evrope je zaenkrat le slaba kopija nekdanje Jugoslavije. Zamenjava realne identitete, izražene z lastno valuto vsake države, z izražanjem identitete narodov preko politkomisarjev v skupnem evropskem organu, pa se sliši kot neslana, toda nevarna šala. Kot ta, da bo glas posamezne države odvisen od števila njenih prebivalcev. Ukinjeno in novo identiteto držav mora in more vzpostaviti le delnica države. Delnica Evrope, Nemčije, Poljske... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kmalu bo Kmalu bo KAJ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kmalu bo KAJ? patrickolenc, postal (begunski) poslanec evropskega parlamenta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.