Skoči na vsebino

Vstop v evropo

pokowc

Recommended Posts

Nataly...se vam pridružujem...ne čaka nas drugega, kot hlapčevanje pod drugim gospodarjem...komaj smo se krvavo losali enega, smo se prostovoljno dali drugemu... :V:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 172
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nataly...se vam pridružujem...ne čaka nas drugega, kot hlapčevanje pod drugim gospodarjem...komaj smo se krvavo losali enega, smo se prostovoljno dali drugemu... :V:

:vragec:

sej se ga nismo....LDS je she zmeri na oblasti :xx!:

pa ZLSD :xx!:

ZSMS pa ZK :xx!:

666 zlomkou komi chaka 1. maj....PRAYNIK DELAVCEV, KMETOU IN POSHTENE INTELIGENCE

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec: :palec: Se obema pridružujem, jaz sem za tisti pregovor " bolje biti na vasi ta glaven, kot pa v mestu ta zaden. :xx!: :xx!:

LDS v volka preoblečena neumna ovca... :o|o: v paktu z medvedom (ZLSD) ki brska po osjem gnezdu za med... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:vragec:

eh ruby.....

lahi so zhe od nekdaj cigani....tko de che jih nemci mal u red spravjo je chist u redu

berlusconi je pa chist fejst dec.....zhal je bl mal takih

666 zlomkou....tralala

:eek: :eek: :eek:

damenausr... :xx!: :V: :xx!:

evo!!! xDDx pa bo tle, pa bo tle, pa bo tle.... pa bo vsak cas tle...!!! konec 30.4.2004... bo vsak trenutek tle... :inocent:

jaooo je ena dans mim grede bleknila, da bomo v iraku namest v evropi.... x:Dx :sori:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Tale EU je v ospredju dogajanja.. sem rekla včeri mojemu da tale vstop je taka alternativa, kot da bi mel na izbiro it sexat z enim ko ma AIDS, al pa z enim ko ma sifilis... Pol pa unga s sifilisom izbereš, sej crkneš ne....fajn ni pa nč.

Zdej me pa spluvajte... x:Dx :vragec: :O:

Mushi

Tale EU je v ospredju dogajanja.. sem rekla včeri mojemu da tale vstop je taka alternativa, kot da bi mel na izbiro it sexat z enim ko ma AIDS, al pa z enim ko ma sifilis... Pol pa unga s sifilisom izbereš, sej crkneš ne....fajn ni pa nč.

Zdej me pa spluvajte... x:Dx  :vragec:  :O:

x:Dx x:o)x x:Dx x:Dx

mushi od :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zdej me pa spluvajte... x:Dx  :vragec:  :O:

x:Dx x:Dx x:Xx

Mislim, da je dan razširitve Evropske skupnosti

načrtovano in dolgoročno pripravljen za 1. maj - PRAZNIK DELA,

z namenom, DA SE evropa TEGA "NEVŠEČNEGA" PRAZNIKA ZNEBI

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Naj napovem še nekaj -pa nisem vedeževalka x:Dx Na mejnih prehodih s Hrvaško bodo blazne gneče - kamionov. In popolni razsul.

Kaos...

Tako - iz prve roke :vragec:

Še huje me pa jezi brezbrižnost vseh.

Ma....evo :vragec:

Mushi - ja...drek je v vsakem primeru.

Samo takole - če pobrskam po zgodovini nazaj - Karantanija je obstajala nekje 10 let. Leto gor ali dol.....tak pač....sem se to zdaj spomnila :O:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ze cel dan se tu po Ts dogajajo (tudi) nezaslisane zadeve;

-mladi fasisti so se organizirali, en kup lokalnih pepckov (politikov) sr.klanfe o vracanju premozenja ezulom, pravzaprav so v mestu organizirali atmosfero zalovanja!

Ta crni so dodatno organizirali oz.prestavili Baviselo(maraton), da bi folk cimmanj vzel na znanje dogodek.

Ves cas tulijo po radiu da- bo od jutri Slo del Eu-ampak samo malo, da ne bo pomote, se ne bo evra v "JUGI".....bla,bla bla...

-taka sovrazna atmosfera

-pa sem mislila, da je nekih casov definitivno konec

Prekleti fasiti!

In veste kaj je izjavil na novinarski konferenci Romano Prodi?

Ko je ugotovil, koliko je ura v Trstu je zagrmel:

LJUDJE; MEJE NI VEC, JASNO?! KATEREGAKOLI IN KAKRSNEGAKOLI OBDOBJA JE KONEC, FINITO!!!! pREJ SE BOSTE TEGA ZAVEDALI, PREJ BOMO SKUPAJ DOBRO ZIVELI.

BRAVO PRODI!

..en kup lokalnih pepckov (politikov) sr.klanfe o vracanju premozenja ezulom, pravzaprav so v mestu organizirali atmosfero zalovanja!....

LJUDJE; MEJE NI VEC, JASNO?! KATEREGAKOLI IN KAKRSNEGAKOLI OBDOBJA JE KONEC, FINITO!!!! pREJ SE BOSTE TEGA ZAVEDALI, PREJ BOMO SKUPAJ DOBRO ZIVELI.

hja dobr in napredno povedu; dokler bodo uni nonoti še živi,ki bojo pripovedovali zgodbice iz časov nazaj...in jih bojo vnuki navdušeno˝slušal...... x:Dx

itak pa,da obmejni lokalni patrioizem˝bo vedno ob pijančevanju pojoče cvilil˝x:Dx (pepeti)

Nekaj casa sem zivela v Spaniji, ki je bila takrat ze v EU in se nisem pocutila nic drugace, kot v Sloveniji. Zaradi EU nisem obcutila nikakrsnih prednosti, slabosti,.. , ali karkoli drugega. Zame je bilo enako..

Res je, da se bo za naso drzavo odprlo nekaj moznosti, prav tako za studente in za nova delovna mesta,.., ampak mislim, da ne bo pretiranih sprememb..

Moti me, da delajo tak bum iz tega.. Vsak dan porocajo o 100 proslavah, zabavah in prireditvah zaradi vstopa v Evropo in se mi zdi, da pretiravajo.. Kot da se bo jutri zgodil cudez.., jaz pa vem da bom zjutraj ustala tako kot ponavadi, sla ven iz hise tako kot ponavadi in vse delala tako kot ponavadi..

x;)x x;)x x!x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Bravo Prodi.. :palec:

Res je že tut men šlo mal na živce vse te proslave... xrolleyesx ..po drugi strani pa se ne zavedamo, da je to res velik dogodek...vreden praznovanja.. x^x

Ko ste tako proti EU...imam občutek, da je med vami malo ekonomistov...ki bi vedeli, kako v resnici tečejo gospodarski tokovi...pa se mi zdaj ne ljubi razlagat, kakšne vse mednarodne pogodbe so potrebne...za poslovanje...

Nataly...se strinjam...da so tukaj naši zamočili...kot da jih je ta datum spet presenetil.. :xx!: ..in mejni prehodi niso pripravljeni... :xx!:

Nam osebno...bo vsaj nekaj časa šlo slabše...saj bodo zdaj veljala drugačna pravila trgovanja...pa sem kljub temu ZA...

Že imate novo zastavo?

Astra

Per aspera ad astra

hm jaz se ne počutim nič bolj evropejsko.... no ja jebat ga dobrodošli v evropi !?! x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...