Skoči na vsebino

Vstop v evropo

pokowc

Recommended Posts

Guest sstane

Zdravo, Evropejke, dobrodošle v Sloveniji.

Po staroslovanski krščanski navadi vas bomo pogostili s kruhom za vse in zdravo soljo x:Xx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 172
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nataly...se vam pridružujem...ne čaka nas drugega, kot hlapčevanje pod drugim gospodarjem...komaj smo se krvavo losali enega, smo se prostovoljno dali drugemu... :V:

:palec: :palec: Se obema pridružujem, jaz sem za tisti pregovor " bolje biti na vasi ta glaven, kot pa v mestu ta zaden. :xx!: :xx!:

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo Prodi.. :palec:

Ja, tole, Ruby, ko si napisala tamle.. :palec:

Ko ste tako proti EU...i

To je neizbezno, ni izbire, torej v bistvu sploh nismo mogli biti proti... :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja...res...mi nam dana možnost izbire...tako, da je bil referendum le farsa... :fool:

:bomb: v xpresentx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tale bučni vstop, sem prespala **mrtvo utrujena**, se zrušila v posteljo okoli 23.30...mal sem se predramila okoli polnoči, ko je začelo pokati, sem zaprla okna in nadaljevala s :sleeping:

Meni so take proslave malo out, tako na veliko...mal sem pogledala CNN....ni noben big deal vse skupaj, največ omenjajo Poljsko in Madžarsko....in to je to...

Še, ko so delali reportažo po vseh novih članicah, Richard Quest se je podal na pot, so spustili Slovenijo, Malto in Ciper, kao ni bilo časa za vse :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tale bučni vstop, sem prespala **mrtvo utrujena**, se zrušila v posteljo okoli 23.30...mal sem se predramila okoli polnoči, ko je začelo pokati, sem zaprla okna in nadaljevala s :sleeping:

Meni so take proslave malo out, tako na veliko...mal sem pogledala CNN....ni noben big deal vse skupaj, največ omenjajo Poljsko in Madžarsko....in to je to...

Še, ko so delali reportažo po vseh novih članicah, Richard Quest se je podal na pot, so spustili Slovenijo, Malto in Ciper, kao ni bilo časa za vse :fiju:

Cosma

Glej katero drugo TV x:Dx x:o)x

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ma, saj bolje nobene.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Prejšnji teden sem obiskal Evropo za 5 (pet) dni

A ona pride k meni in ni povedala kdaj bo odšla.....

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Prejšnji teden sem obiskal Evropo za 5 (pet) dni

A ona pride k meni in ni povedala kdaj bo odšla.....

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

....jaz se ponavadi veselim sprememb na boljše, na slabše pa nikoli, je le premalo prednosti, vsaj za sedaj, sedaj me pa prepričajte :eek: , žal nisem med tisto manjšino, ki se ji bo godilo bolje od polnoči dalje....torej živi bili pa videli  :eek:  :o|o:  :O:

Caki, caki... x;)x Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne.. Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?.. :vragec:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne..  Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?..  :vragec:

....no bova videla čez leto dve, ko delo izgubi v majhni Sloveniji 60.000 ljudi, kaj si potem tukaj "profitiral".....sicer pa kot edini, ne bi bilo v redu ostati zunaj(poglej si ŠVICO!!!!!!!!!!!!!!!!!), hja zakaj pa tisti, ki so notri silijo ven :eek: , verjetno zato, ker jim kaj ne paše, sicer narod je naiven, ker misli, da se nam bodo plače izenačile z Nemškimi ali Francoskim, itd, malo morgen....NEVER x^x ....veseli so le politiki, menagerji, pa penzionisti, ki imajo zazihrano penzijo....torej še vedno nisem prepričan, ker sem le na strani naroda x^x

Ska -Vi - saj pravim, nismo mogli biti proti - in zato nismo bili.

Picasso

Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne..  Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?..  :vragec:

....no bova videla čez leto dve, ko delo izgubi v majhni Sloveniji 60.000 ljudi, kaj si potem tukaj "profitiral".....sicer pa kot edini, ne bi bilo v redu ostati zunaj(poglej si ŠVICO!!!!!!!!!!!!!!!!!), hja zakaj pa tisti, ki so notri silijo ven :eek: , verjetno zato, ker jim kaj ne paše, sicer narod je naiven, ker misli, da se nam bodo plače izenačile z Nemškimi ali Francoskim, itd, malo morgen....NEVER x^x ....veseli so le politiki, menagerji, pa penzionisti, ki imajo zazihrano penzijo....torej še vedno nisem prepričan, ker sem le na strani naroda x^x

Ja žalostno,sam tole nas bo pa res teplo,potolklo :sori: :sori: -sredni razred=TITANIK

Vsaka ovira je priložnost.

Guest sstane

Nič bat, delnica države Slovenije bo vzpostavila pravo ravnotežje. Kapitalisti in delavci bodo delali za plačo, državljani pa komandirali in kasirali mesečne dividende na DD x;)x

Guest sstane

Zelo se motiš, delnica države in zdrava sol sta slovenski pravljici, ki ju bo tudi vsak normalen Evropejec rad poslušal.

Risanki sta univerzalni v vseh jezikih x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...