Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zdravo, Evropejke, dobrodošle v Sloveniji. Po staroslovanski krščanski navadi vas bomo pogostili s kruhom za vse in zdravo soljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Nataly...se vam pridružujem...ne čaka nas drugega, kot hlapčevanje pod drugim gospodarjem...komaj smo se krvavo losali enega, smo se prostovoljno dali drugemu... Se obema pridružujem, jaz sem za tisti pregovor " bolje biti na vasi ta glaven, kot pa v mestu ta zaden. :xx!: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Bravo Prodi.. Ja, tole, Ruby, ko si napisala tamle.. Ko ste tako proti EU...iTo je neizbezno, ni izbire, torej v bistvu sploh nismo mogli biti proti... :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja...res...mi nam dana možnost izbire...tako, da je bil referendum le farsa... v Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Tale bučni vstop, sem prespala **mrtvo utrujena**, se zrušila v posteljo okoli 23.30...mal sem se predramila okoli polnoči, ko je začelo pokati, sem zaprla okna in nadaljevala s Meni so take proslave malo out, tako na veliko...mal sem pogledala CNN....ni noben big deal vse skupaj, največ omenjajo Poljsko in Madžarsko....in to je to...Še, ko so delali reportažo po vseh novih članicah, Richard Quest se je podal na pot, so spustili Slovenijo, Malto in Ciper, kao ni bilo časa za vse Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Tale bučni vstop, sem prespala **mrtvo utrujena**, se zrušila v posteljo okoli 23.30...mal sem se predramila okoli polnoči, ko je začelo pokati, sem zaprla okna in nadaljevala s Meni so take proslave malo out, tako na veliko...mal sem pogledala CNN....ni noben big deal vse skupaj, največ omenjajo Poljsko in Madžarsko....in to je to...Še, ko so delali reportažo po vseh novih članicah, Richard Quest se je podal na pot, so spustili Slovenijo, Malto in Ciper, kao ni bilo časa za vse Cosma Glej katero drugo TV Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ma, saj bolje nobene..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Prejšnji teden sem obiskal Evropo za 5 (pet) dni A ona pride k meni in ni povedala kdaj bo odšla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Prejšnji teden sem obiskal Evropo za 5 (pet) dni A ona pride k meni in ni povedala kdaj bo odšla..... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ....jaz se ponavadi veselim sprememb na boljše, na slabše pa nikoli, je le premalo prednosti, vsaj za sedaj, sedaj me pa prepričajte , žal nisem med tisto manjšino, ki se ji bo godilo bolje od polnoči dalje....torej živi bili pa videli :o|o: Caki, caki... Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne.. Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 To je neizbezno, ni izbire, torej v bistvu sploh nismo mogli biti proti... :||90% jih je glasovalo ZA.. torej, lahko bi bili proti pa nis(m)o bili.. <_< Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne.. Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?.. ....no bova videla čez leto dve, ko delo izgubi v majhni Sloveniji 60.000 ljudi, kaj si potem tukaj "profitiral".....sicer pa kot edini, ne bi bilo v redu ostati zunaj(poglej si ŠVICO!!!!!!!!!!!!!!!!!), hja zakaj pa tisti, ki so notri silijo ven , verjetno zato, ker jim kaj ne paše, sicer narod je naiven, ker misli, da se nam bodo plače izenačile z Nemškimi ali Francoskim, itd, malo morgen....NEVER ....veseli so le politiki, menagerji, pa penzionisti, ki imajo zazihrano penzijo....torej še vedno nisem prepričan, ker sem le na strani naroda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 S Svico nas pa res ne mores primerjat ... po nobeni plati.. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ska -Vi - saj pravim, nismo mogli biti proti - in zato nismo bili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ...saj se ne primerjam, ampak dokaz, da tudi drugače lahko preživiš, saj če bomo pri nas kaznovali metanje čikov po pločnikih in pluvanje, itd..... bomo verjetno bliže Švici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne.. Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?.. ....no bova videla čez leto dve, ko delo izgubi v majhni Sloveniji 60.000 ljudi, kaj si potem tukaj "profitiral".....sicer pa kot edini, ne bi bilo v redu ostati zunaj(poglej si ŠVICO!!!!!!!!!!!!!!!!!), hja zakaj pa tisti, ki so notri silijo ven , verjetno zato, ker jim kaj ne paše, sicer narod je naiven, ker misli, da se nam bodo plače izenačile z Nemškimi ali Francoskim, itd, malo morgen....NEVER ....veseli so le politiki, menagerji, pa penzionisti, ki imajo zazihrano penzijo....torej še vedno nisem prepričan, ker sem le na strani naroda Ja žalostno,sam tole nas bo pa res teplo,potolklo -sredni razred=TITANIK Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ste že slišali za današnje podražitve,železnic,cestnina,potniški promet,ptt,zavarovanje..........EVO NAŠE EVROPE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ce si vse drzave tako zelo zelijo v EU in si vsi prizadevajo za to, potem ze ne more biti tako slabo, a ne.. Po eni strani se dobro, da smo noter. Predstavljajte si, da "edini" ostanemo zunaj.., to pa tudi ne bi bilo ok, a ne?.. ....no bova videla čez leto dve, ko delo izgubi v majhni Sloveniji 60.000 ljudi, kaj si potem tukaj "profitiral".....sicer pa kot edini, ne bi bilo v redu ostati zunaj(poglej si ŠVICO!!!!!!!!!!!!!!!!!), hja zakaj pa tisti, ki so notri silijo ven , verjetno zato, ker jim kaj ne paše, sicer narod je naiven, ker misli, da se nam bodo plače izenačile z Nemškimi ali Francoskim, itd, malo morgen....NEVER ....veseli so le politiki, menagerji, pa penzionisti, ki imajo zazihrano penzijo....torej še vedno nisem prepričan, ker sem le na strani naroda Nič bat, delnica države Slovenije bo vzpostavila pravo ravnotežje. Kapitalisti in delavci bodo delali za plačo, državljani pa komandirali in kasirali mesečne dividende na DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sstane,to je politčna risanka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Do nedavna je bila to tudi Evropa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja, sam da smo mi risanke od njih kupovali,sedaj pa bo (evropa) naredili risanko z nami Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zelo se motiš, delnica države in zdrava sol sta slovenski pravljici, ki ju bo tudi vsak normalen Evropejec rad poslušal.Risanki sta univerzalni v vseh jezikih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ne,zdrava sol je Slovenca pripeljala do sem kjer smo!Žal pa je (moje mnenje)to začetek prosjačenja za večino Slovencev Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zakaj si tak pesimist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pesimizem je nekako začetek optimizma Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.