Skoči na vsebino

Vstop v evropo

pokowc

Recommended Posts

Guest sstane
No, zdaj, ko si boljše volje, mi pa povej, kaj ti pri delnici države ne štima :8):
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 172
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
Si videl, kako hitro se zarečenega kruha naješ. Mamici je moral čestitati SNS poslanec x:Dx :C: x:Dx

Lastnik delnice države je vsak državljan, zagotavlja upravljalno pravico in mesečno dividendo!Mislim ,da je to dejstvo SLO delnice.Ampak kdo od 2.mil.Slo je poučen o opravljanju z njo....

Peljati ljudi žejne čez vodo :eek:

Vsaka ovira je priložnost.

Guest sstane

Če si usposobljen za volitve, si tudi za upravljanje z državo. Menda ja ne boš povedal, da ne znaš voliti :8):

Gibanje dividende, kar istočasno izraža tudi gibanje dobička gospodarstva in s tem zdravja države, ti bo le v pomoč pri izbiri.

Sstane,ne ga srat.Pri osemnajstih ti je dodeljena

volilna pravica.Se pravi s tem tudi vodenje države.

No naštej mi 10 osemnajst letnikov,ki obvladajo(opravljajo z)

delnice,vrednostne papirje....Pa tukaj niso samo osemnajst letniki ampak pribljižno 70% prebivalcov SLO.Sepravi-graditi na nevednosti je rop!

Drugače pa imate pač svoje mnenje na SLS,kaj čmo! :8):

Vsaka ovira je priložnost.

pesimizem je nekako  začetek optimizma x;)x

hhmmm... zanimivo, Shaw pa npr. pravi:

"Upati se pravi obupavati."

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane

Opij, zdaj ga pa ti serješ in me žalostiš, ker vidim, da sploh ne veš, kaj DD pomeni. Kakšni vrednostni papirji, kakšne delnice, kakšna borza :eek:

Daj, preberi prosim vsaj drugi del moje knjige, da bova vedela o čem govoriva x^x

Kaj ti pa pomeni SLS v zvezi z menoj, mi pa prosim razloži :eek:

...ja...tega bo v EU dost...nategnjeni bomo pa mi... :sori:

x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

... misel je kar precej močna energija, ki se manifestira... kar se pogosto bere v drugih temah, tukaj pa očitno pozablja na to...

... ni nujno, da vstopamo v EU s toliko pesimizma, strahu in pričakovanja slabega...

... ko se bodo misli manifestirale, bodo nekateri rekli: "Saj sem vedel! Kdaj sem že to napovedal!" ...

... hmmm... ali bo takrat kdo prevzel odgovornost za svoje misli in tisto, kar so ustvarile: 'pišuka, moje misli so se manifestirale...'

...ah ne gre za to...za manifestacijo...ampak zgolj za dejstva, ki se uresničujejo...če mi ni do EU mi pač ni...previdnost je mati modrosti...prepričana sem, da bi dosegli večjo prepoznavnost kot samostojna država, kot pa del EU...naš cilj je bil skozi stoletja individualnost...kje je? :sori:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

oooo...to leti name? A me smatraš za "Balkanko"... x:Dx x:Dx x;)x :vragec:

Guest sstane
oooo...to leti name? A me smatraš za "Balkanko"... x:Dx  x:Dx  x;)x  :vragec:

Balkanci ljubimo svobodo, ne meja :8):

... misel je kar precej močna energija, ki se manifestira... kar se pogosto bere v drugih temah, tukaj pa očitno pozablja na to...

... ni nujno, da vstopamo v EU s toliko pesimizma, strahu in pričakovanja slabega...

... ko se bodo misli manifestirale, bodo nekateri rekli: "Saj sem vedel! Kdaj sem že to napovedal!" ...

... hmmm... ali bo takrat kdo prevzel odgovornost za svoje misli in tisto, kar so ustvarile: 'pišuka, moje misli so se manifestirale...'

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ta eu je bullshit..... tako kot so bullshit vse meje pa to.... pomoje se ne bo spremenilo nič če mal zaokrožimo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
ta eu je bullshit..... tako kot so bullshit vse meje pa to.... pomoje se ne bo spremenilo nič če mal zaokrožimo....

Če še malo bolj zaokrožiš, si bil prej severnjak, zdaj si pa južnjak x:Dx

...na...mi smo srednje evropejci... x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...