pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Bolj kriza je bila ko smo bili za novo leto na Dunaj.. Ko se je pa sofer z avtobusom izgubil.. in ni nasel dogovorjenega mesta.. Samo vsake toliko casa, je poklical vodicko, da pride takoj.. in takoj je trejal dve uri. Fora je bila ko se je avtobus cez eno uro peljal po nasprotnem pasu mimo nas.. in ga opazimo in vodicka ga hitro poklice in on rece, da gre samo obrnit.. in cez pol ure poklice, da se je spet izgubil in da pride takoj.. Mislim.. prava komedija.. Potem pa je koncno prisel.. smo sli pa mi na Saher TORTO!!! In je nas cakal se eno uro! HA.. Pa celo pot smo ga zafrkavali, da mu bomo kljuce od avtobusa vzeli, ce se slucajno kje ustavimo!ej, to si pa tak predstavljam, da sm te mogu citirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Še nikoli nisem bila na izletu z agencijo...tako, da tole ne morem komentirat... Sem pa enkrat sama organizirala izlet na Dunaj...za Društvo popotnikov..Izbrala po moje dbest vodiča..pa je šlo vse narobe. :xx!: na avtobusu so bili ljudje različne starosti, vsak je imel svoje želje.Bilo je mrzlo ko hudič...pa še nekaj se jih je izgubilo...ker niso sledili vodiču...ženske so mal pogledale izložbe...in skupine že ni bilo več...in seveda si nobena ni zapomnila, kje stoji avtobus..in smo se razporedili v strelce...in prečekirali teren...da smo jih našli.. :xx!: ...Da o vodiču ne govorim.. ...šele takrat je povedal, da je na Dunaju prvič, ker je prej vodil druge ture.Potem pa smo se vozili po Dunaju...on pa je bral iz zapiskov...kaj vidimo...in seveda vse pomešal... :xx!: Men so Benetke kul..sam za njih moraš imeti čas...da se sprehajaš sam...po neturističnih ulicah...jaz vedno totalno padem v sceno...in ne morem verjeti, da tako DANES živijo...men je bolj, kot da gledam film...Zadnji spomin na Benetke...pa ni tako kul.. ...čeprav se mi danes zdi zabavno..Imeli smo bel avto...in ga parkirali na velikem parkirišču...in ko se vrnemo, ga ni nikjer... :xx!: hodili gor in dol...parkiran je bil pravilno...torej nam ga niso odpeljali...nič nam ni bilo jasno.. ...po kakšnih dveh urah hoje...ugotovimo, da je avto ČRN...ne bel, ker je bilo toliko komarjev in mušič...da je bil ves prekrit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 astra, to me je spomnilo.. na en dejt z mojim, ko so mu avto - rdeč, parkiran pod drevesom pokakali ptiči, cela jata je bila, se parkirala na drevo in mu ga čist posrala.. Da je bil kot pikapolonica! Midva pa zmenjena.. Si je sčistil stekla pa ajd po punco.. še dober da je bil mrak.. Ko naju bi vsi gledal. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Haj! Ja sem bila z druzbo v Benetkah in to ravno v soboto, ko je lilo kot iz skafa :xx!: , nasa prva pot je bila do stojnic, kjer smo si kupili deznike, palerine in seveda te noro zabavne klobuke s kraguljcki.. Benetke sem videla prvic, bila sem presenecena, pricakovala sem vec.. Sem se pa zelo zabavala , saj je bila druzba na avtobusu super, smo se zabavali na racun dezja in tega, da smo videli vsega skupaj samo stiri maske.. pa se tam je bila taksna guzva, da smo se komaj prerinili do njih. Ni mi zal, da sem sla.. ker sem mnenja, da sam vplivas na to, ali se bos imel fajn ali ne.. moras si tako narediti, iz slabega potegniti dobro, iz prevec resnega hec... skratka bilo je nepozabno, mrzlo, mokro, nasmejano, skratka cudovito.. ce bi pa bilo sonce.. in maske.. pa bi bilo ze prevec kicasto... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Metuljcica - zivjo in dobrodosla! Super si tole povedala, natancno tako je res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Hvala Marsa, me veseli, da si enakega mnenja.. Obozujem snezinke.. in ta trenutek pri nas lepo pocasi padajo, bele drobne snezinkice.. kaj je lahko se lepsega Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Benetke je najboljs obiskati zgodaj spomladi ali pozno poleti. Japoncev pa se itak nikoli ne zlosas... :o|o: Dejstvo je, da karneval vsako leto izgublja na bliscu in mikavnosti (sploh pa, ce je vreme tako... skozlano :xx!: (a je to primerna beseda?) kot letos...), zato vsem skupaj predlagam, da si naslednje leto ogledate kaksno domaco verzijo pustne sobote, recimo Drezniskega pusta , tistega v Cerknem ali na Ptuju. To so nase korenine, ki so nam nedvomno blizje kot ves tist navidezni blisc v Venezii. Je pa res, da so letos tele maske zlo slabo opravile svoje delo. .....sneg pa se kar padaaaaaa.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ja, vzet si čas....ja, obiskat, v nedeževnem mescu. http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=29&t=737 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=29&t=783 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=2342 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Ej Pokowc , a ves, kaj je rekel nas carinik na meji, ko sva se s prijateljico vracali z enega od enotedenskih obiskov v Benetkah, kjer je cel teden lilo kot iz skafa? Rekel je: HA, PUNCI, VODA SPODEJ VODA ZGOREJ! :xx!: (in zadel v nulooo !) ps. Da ne omenjam, da sva z drugim ucem spremljali dramo v ozadju - drugi carinik je namrec z najinega vagona odvedel nekega crazy mozaka s pretecenim starim (!) jugoslovanskim potnim listom, ki se je na vse pretege upiral in na koncu jezno skakal (dobesedno) v luft, ko je videl, da se vlak premika naprej brez njega..... odklop. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 V Benetkah sem bila že večkrat, ampak res nikoli z agencijo. Najboljši čas: od marca do maja ali pa recimo september. Prespala: enkrat (še v gimnaziji) na železniški postaji, takrat to še niso preganjali,enkrat na klopci v parku... (hm, pravzaprav takrat nisem veliko spala..)pa dvakrat v tistih odštekanih, poceni, hotelčkih v mestnem jedru! Prehodila vse Benetke tudi peš, si ogledala semizdi, da čisto vse cerkvice (najboljše so tiste ta najmanjše), če je bil dež,pa sem srkala vase filing Benetk iz romanov.. skrivnosti, spletke, umori, zakrinkani plemiči, pa naokoli hara npr. Casanova...kaj je narod, ste čisto brez domišljije?? Da ne rečem, da njihovi muzeji hranijo zanimive reči - v Doževi palači imajo sobo v kateri hranijo na desetine čisto pravih in uporabljanih ... ..deviških pasov! Itd. Me pa bolj zanima, če je že kdo bil od vas z agencijo ali pa tudi brez nje v Damanhurju? Za filing: http://www.damanhur.org/temple/ MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Mucamaca to si me zdaj najdla. Pred 2 leti sem brala en intervju in se totalno navdušila, potem sem malce pozabila in potem več nisem našla nobenih informacij o tem. Malce sem si ogledala site. Spominjam se iz tega intervjuja, da lahko prideš tudi samo kot **navaden** turist na obisk za nekaj dni ampak je vse nekako pod kontrolo kaj dogaja. Sem spet izrazila željo, da bi šla in je pripravljen iti z menoj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Me res zanima, če vsi tile, ki drvijo v Benetke in njihovi vodniki sploh vedo, kako in kdaj so nastale....da je bilo drevje posekano za Benetke po celi Dalmaciji in to ob PRAVEM ČASU po LUNINIH MENAH in da se nikoli niso več opomogli gozdovi ob Jadranski obali..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 http://www.geocities.com/lljubica2001/mesta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janchy22 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Katastrofa!!!!!! Ze zjutraj je kazalo da bo izlet polomija. Na avtobusu so imeli potniki iste številke sedežev, nato smo jih 7 kar pozabili v Ljubljani, ker je bilo njim naročeno da naj čakajo pred Tivolijem. Seveda smo se morali obrniti in izgubili eno uro! Vodička (vsa zmedena) nas je popeljala po Benetkah kjer smo nahitro pogledali vse, od nje si videl samo majhen dežnik v daljavi nato smo meli nekaj prostega časa, ko je bil čas za odhod smo ugotovili da ne najdemo naše skupine več. Smo šli do turističnih informacij, na italijanski kompas-seveda je bil zaprt,nato smo klicali na kompas v ljubljano kjer so nam rekli da nam ne morejo pomagati. Niso vedeli niti številke ali imena vodičke ki nas je peljala po benetkah!!!!! me zanima kaj bi bilo če bi se komu kaj zgodilo???saj po njenih besedah nobeden ni vedel da smo v benetkah ali imel o tem osnovne podatke...in tako smo si morali sami organizirat prevoz nazaj z ladjo do mesta kjer smo imeli parkiran avtobus,in tako nismo videli 2 otokov in se dodatne stroške imeli....sej smo tudi mi bili neodgovorni in nismo imeli mobilnih telefonov s sabo, samo če v Ljubljani sploh ne vedo kdo vodi njihove skupine po Italiji je pa tudi žalosno! za tako kratko razdaljo kot so Benetke se vam bolj splača z avtom saj prideš za polovico denarja cenejše... nikoli več preko njih, preplačaš izlet in vidiš Benetke tako kot se spodobi:) brez živciranja ali bom morala prespati med golobi na Markovem trgu:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
supmuhel 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Mi smo se malo skepticni odpravili v Benetke prvega maja s klasicno ladjo. Ker je bil Kompasov ketamaran ze poln smo sli z drugo ladjo DORA iz Pirana. Bili smo prav preseneceni. Ladja ima Hrvaško zastavo (btw. tudi Prince of Venis jo ima po novem...), vidi se da ni nova, je pa čista in tiha. V Benetke smo prišli pred katemaranom (30 sekund - imeli smo obcutek da sta kapitana dirkala...). Program je bil soliden; ogled zanimiv. V Benetkah smo se po ogledu potikali sami ker Benetke poznamo in smo hoteli iti malo po svoje. Mislim da je organizator TOP Lin (ali nekaj podobnega). Mi smo karto kupili preko interneta (Benetke.com ali nekaj takega). Drugace me je pa najbolj presentilo to, da so nam policaji "zaplenili" drobtnice, katere sta otroka prinesla da bi nahranila golobe... baje je prepovedano. skoda. Toliko o tem, da BREZ GOLOBCKOV NI BENETK. Otroško razočaranje ne pozna meja... Za nazaj smo razočaranje "kompenzirali" s tem, da smo vodiča pognjavili in peljal nas je na kapetanov most. Kot na avionu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.