Skoči na vsebino

Michael Jackson

Pujsita

Recommended Posts

marsa in kje si ti tole zaznala v mojem postu???sej nisem govorila če bi bila na njihovem mestu, govorila sem na splošno, svašta :o|o:

ne ne bi dnarčka pobasala in ob prvem sumu se moj otrok ne bi hodil igrat v takšno hišo, zakaj? ker sem doživela nekaj kar ne privoščim nikomur... in nisem rekla, ja kriv je. ravno obratno...kok si se narepenčila name x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj ni nate letel, ampak na 'MAME' xrolleyesx - borke za svoje otroke pa to... xrolleyesx :xx!:

Izkoristila sem tvojo postavko: 'ce bi mojega otroka'...

Jasno da nima zveze s tabo..

ampak a govorimo o tebi ali o Michaelu J. in starsih, mamah..

No o TEM govorim jaz.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej moj zblujen Neptun je tud to govoril ;) recimo, da obsojam mamo, ki če je resnično prepričana, da je storil nekaj njenemu otroku, blabla in zame je to velik pokazatelj, da izkoriščajo svojega otroka - torej je otrok zlorabljen v vsakem primeru...

zdej grem pa delat x:Dx

Jez mislim tkole... da starsi so rekli, KAR JE BLO JE BLO... FINO PA JE DOBIT ENE 2 MIO DOLARCKOV IN BIT TIH...

Kaj bi jez nardila, ne morem govorit... najbrz bi sla tja in ga zbutala... to bi blo najbolj verjetno, ker bi me cez par mesecev ze minil... teh ljudi pa ne morem obsojat, ker so denar vzel...mogoce pa le denar premami, ce nimas kaj na mizo dat...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Kakor je pred kako uro povedal marcel stefancic:

... toliko o mnenju m. stefancica; s katerim bi rekel, da se kar strinjam.

... nikoli ne bomo vedeli, razen ce poslusamo sebe nekje v notrnanjosti :)

:palec:

Točno ta intervju z Marcelom sem hotel omeniti.

O vedeti pa mislim tako tudi sam.

Pravzaprav se zelo zelo ogibam temu, da bi imel kakršnokoli mnenje, ali je ali ni kriv.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Porotniki v procesu proti Michaelu Jacksonu so kralja popa spoznali za nedolžnega po vseh točkah obtožnice.

Po prvih poročilih so se Jacksonu ob branju oprostilne sodbe orosile oči, ganjeni so bili tudi njegovi sorodniki, ki so ga spremljali.

Kaj pravite?  x8Dx

Dobro. Sama nikoli nisem verjela, da je res zlorabljal. Tako, da sem vesela...no ja...kokr pac sem.

Folk je oduren...pohlepen, disi jim dnar... :sick:

A je kdo sprejmljal pricanje fanta? Ze takrat je bilo zelo sumljivo...

Prav je tako.

Wacko...ma, sam poglejte njegovo zgodovino, njegovo otrostvo, starse...oprostite, ampak pr taksnih pogojih se tak otrok tezko razvije v "normalnega" ( pac to je relativno, ampak upam da veste kaj mislim) cloveka.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja, bogi, zalostno, s tem se nas po mojem vecina stirnja, ne glede na to, ali mislimo da je kriv ali ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsrcbumx xrosex Kot človek osebno, je on zame eden najbolj razvitih ljudi v svetu današnje svetovno znane glasbene industrije. Že od vedno rad prebira knjige duhovnosti in misli velikih filozofov. Sam se prehranjuje z brezmesno prehrano. V večini uživa samo sveže sadje in zelenjavo. Vsako nedeljo pa baje pije samo pomarančni sok. Njegova najlubša glasba je klasika. Z Uri Gellerjem, ki je znan po tem, da z močjo svojih misli ukrivlja žlice in vilce, je Michael ustanovil številne rehabilitaciske centre, ki otrokom pomagajo pri soočanju s svojimi boleznimi.

Na vsezadnje je on le navaden človek. Sam boleha za izredno redko boleznijo Vitiligo, ki mu povzroča izgubo kožnega pigmenta. Seveda si po mojem zna tudi ustnice lepše namazati od marsikatere ženske. A to so meni zelo malenkostne stvari. Če je on kdaj zaslužil kaj denarja in če je on s čim očaral kdaj svet, to zagotovo ni bilo plod njegovega nosa ali njegovih namazanih ustnic.

Pravi poznavalci njega se to še kako dobro zavedajo.

(Prepisano, vendar delim mnenje in občudovanje z Jakom.... xDDx x;)x :palec: x:)x jaz pač tako gledam na tega "ubogega ,bogatega, večnega otroka" genija

xpresentx xsrcbumx :)

S forsiranjem samo ene plati so ga diskreditirali kot človeka in kot glasbenika.

:palec: :palec: :palec:

Kaj je bilo ali ni bilo ne bomo nikoli zares vedeli, ampak že sama gonija ga "naredi" krivega, četudi ni spoznan za krivega.... tudi porotniki, ki so ga "oprali" krivde so izjavili, da svojih otrok ne bi pustili k njemu.... tako da.... kakorkoli obrnemo so ga zelo umazali in je res v vsakem primeru kriv - če je res to počel ali ne.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Osebno mislim, da spolno ni nikogar nadlegoval. Mislim, da gre tu prav za posledico otrostva. Ker je trpel zeli popraviti ocetove napake. Verjetno otroke le razvaja, kar pa znajo drugi (njihovi) zelo dobro zlorabljati! :sori:

Drugo, kar je mushi napisala pa vse drzi. :palec:

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

<{POST_SNAPBACK}>ma kurc, naj raje nardi že nek album kot pa da ga drka v prazno :xx!:

ce bi ga v prazno, ne bi sedel na zatozni klopi... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

mah....če je vsaj pol res kar se ve pol je totalno zavozu to življenje.....že to , da se ni mogel soočit s tem da je črnec (al mulat, ne vem) pa da je hotuu bit bel, je začetek konca..... spreminjat sebe, zato da boš drugim všeč.... :vragec: :vragec:

pol pa še pedofilija pa vse neumnosti....

:vragec: :vragec: :vragec:

cosmic dancer

• 4 weeks later...

se strinjam, tudi zame ma predvsem vredu glasbo! :palec:

imeti veliko moci je pogumno dejanje, a kljub temu naravno.

-------

Umetnik: Njegova glasba je ful vredi

Človek: Slava mu je prnesla težave! (težave na sodišču ipd.)

MJ je zame osebno izvrsten glasbenik, tudi jaz sem z njim gor rasla in tudi veliko je naredil dobrega.

Ko pomislim nanjega, začutim, da je izpolnil svoje kolektivno poslanstvo in sem ponosna na njega. Vendar je zelo nežna in občutljiva duša in nikakor ne verjamem, da je pedofil, nikoli nisem. Je samo izgubljen in želim mu vse dobro.

Kako čemo? Lako čemo.

• 3 years later...

Dont really get "to evforijo". mj je bil ta uni, ki se je šlatal po presredku... "kao" in plesal "na vso moč", ob tem pa "biu videti" kot en resnično čuden "človek".... spakrda od človeka... moj glasbeni okus pač ni lih to... nikoli biu... :inocent:

a če so ga z inekcijo demorola... in ga potem na vso moč oživljali eno uro... dohtarja pa ne najdejo nikjer.... pa toliko dolgov... baje 400 i en kup ničel zraven dolarjev ... za vse plastične operacije in ostale razvade, plus psihične težave... in vse...

ne vem v čem je frka... tudi mene bi pobralo na njegovem mestu, že prej.... hvala bogu, da je šel! smrdofil

kot umetnika pa... ma ne mi tolk cvilit na uha... xrolleyesx ni za pošlušat.

Dont really get "to evforijo". mj je bil ta uni, ki se je šlatal po presredku... "kao" in plesal "na vso moč", ob tem pa "biu videti" kot en resnično čuden "človek".... spakrda od človeka... moj glasbeni okus pač ni lih to... nikoli biu... :inocent:

a če so ga z inekcijo demorola... in ga potem na vso moč oživljali eno uro... dohtarja pa ne najdejo nikjer.... pa toliko dolgov... baje 400 i en kup ničel zraven dolarjev ... za vse plastične operacije in ostale razvade, plus psihične težave... in vse...

ne vem v čem je frka... tudi mene bi pobralo na njegovem mestu, že prej.... hvala bogu, da je šel! smrdofil

kot umetnika pa... ma ne mi tolk cvilit na uha... xrolleyesx ni za pošlušat.

Imel je kr zajebano otroštvo,..od 5.leta dalje je nastopal in vse je bilo podrejeno temu. Sam je na Potem pa zrasti normalen, če moreš. Poglej si tole: Grammy speech (dovolj prve 3 minute)

M.J. je po moje največji produkt ameriške potrošniške družbe. In potem ekspresno zavržen. Jaz bom poskusil ohranit spomin na njegovo glasbo,..nekaj njegovih pesmi mi je všeč, čeprav poslušam večinoma drugačno glasbo.

Glede njegove glasbe,..kaj naj rečem, ti pač ni všeč. x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...