stankaa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Morda bo koga zanimalo - velikokrat so zanimiva brezplačna predavanja v knjižnici Domžale: http://sikdom.dom.sik.si/ poglejte si, priporočam Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Tokrat bosta predavanji: 3.3.2004 ob 19.00 IVAN MESIČEK: ANASTAZIJA – PROSTRANSTVO LJUBEZNIpredstavitev knjige 4.3.2004 ob 19.00 ANA KRAJNC: MADAGASKARpotopisno predavanje z diapozitivi a se vidimo? Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ITAQ de ja de se vidmo....sam ne na telih predavanjih 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 ne, seveda ne... Na tistih predavanjih, kjer boš ti predaval! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Tisto o Madagaskarju bo verjetno prima, ker sam obiskujem potopise v naši knjižnici.....lep dan Stankaaa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 ej borism Gotovo! res sama tudi nikol nimam zadost takih predavanj, verjetno bo me to ustavilo, če bom nekoč mama, da bom kaj več doma, zdaj imam prav potepuški čas... Stankaaa daj še o vaših predavanjih v knjižnici kaj sem napiši kdaj in kje,Pridem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 POZDRAV Stankaaa! Ok, sedaj zadnjega(predavanje), ki je bilo v januarju sem zamudil, saj ni problema, lahko napišem, kdaj bo, čeprav mene zmeraj dan ali dva prej pisno obvestijo....ponavadi je ob torkih ali četrtkih....OK, se vidiva...lep snežni četrtek, pa pazljivo na cesti tebi in vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Predavanja v Domžalski knjižnici: 15.4.2004 19.00MATJAŽ LAPAN:KENIJA 2002plezalno-padalska odprava 16.4.2004 19.00BORIS MUŽEVIČ:JE NA ZEMLJI OBSTAJALA CIVILIZACIJA PRED NAŠO?predavanje 23.4.2004 19.00LITERARNI VEČER ob dnevih slovenske knjigeDruštvo LIPA 29.4.2004 19.00PRIMOŽ PIPAN:AVSTRALIJApotopisno predavanje z diapozitivi Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Danes je v naši knjižnici ob 19 h predavanje Andreja Stritarja ob diapozitivih, ki je napisal 111 izletov v slovenske gore x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Tole je šlo tako hitro naprej, da sem pozabil napisati, da je bilo predavanje g. Stritarja o naših hribih enkratno, žal pa prekratko, najbolj so me prevzele njegove gorske fotografije, hvala mu, upam, da še pride kdaj v naš kraj, pa ne po 30-tih letih kot tokrat....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.