kapica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hmm ne ne mislm, da si mal narobe razumu... ce nimam kaj pocet, pol pocnem kaj, da mam kaj pocet! ne gledam pa v luft, u tistga lovilca..., k mi same more prinasa....al pa ima le trenutn taksn vpliv name? ja boljs je koga poklicat tud ce kr sanje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hoho no jaz grem zdaj sanje lovit a sem lovilec sanj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Metuljcica, metuljcica, jej, jej. Ali resnično potrebuješ lovilca sanj? Sanje, včasih sanjamo z odprtimi očmi, s čistim srcem in dušo, so nekaj najlepšega. Pomagajo nam pobegniti v čarobni svet, tisti svet, ki je samo naš in od nikogar drugega. V njem smo samo mi in nam ljube osebe. Takšne sanje lahko uresničiš tudi brez lovilca sanj in to kar čez dan, kaj bi čakala na noč. Lepo pozdravljena. Lovilec sem kupila prijateljici, svojega si bom pa sama naredila.. Se mi pa tvoja ideja o sanjah cez dan, z odprtimi ocmi, čistim srcem in dušo, zdi zelo simpatična.Se bom potrudila in poskusila .. Pozitivno razmisljas... si vedno tak? A ves tisto, noc ima svojo moč? lep dan.. kjerkoli si Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 so se eni vrnal y morja...pa najdejo pod stropom na lustru tashco viset....sred poletja, zhe lepo posushena.....pa so jo kr pustil gor......za opomin in lovilec sanj....hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pa to ni res Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 tašče so dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 kolk si jih pa ze poskusil prezivet Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hehe nobene za to so pa tolk fajn jst bi rabu en lovlilec tašč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 so se eni vrnal y morja...pa najdejo pod stropom na lustru tashco viset....sred poletja, zhe lepo posushena.....pa so jo kr pustil gor......za opomin in lovilec sanj....hehe 666 zlomkou....tralala definitivno lovilec sanj Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fonza 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 MbMetuljcica Veseli me, da želiš raziskovati in spoznavati nekaj novega, nenavadnega in za nekatere tudi nemogočega. Sanje ... ujeti jih ... Kdo si tega ne bi želel... Sam si želim svoje sanje uresničiti, ne samo sanjati. Tudi čez dan, če je le mogoče. Praviš, da ima noč svojo moč ... Imaš kakšne izkušnje za takšno trdite? Noč, zvezde, ki sijejo in pošiljajo zlato svetlobo, iskrica v očeh ljubljene osebe, mir in tišina ... kaj je lahko lepšega. Stisk roke in nežen poljub? Ali si lahko želimo kaj več? Bodimo skromni in zadovoljnji z malenkostmi, ki nam jih prinaša življenje. Jemljimo jih takšne kot so, se jih veselimo in ne mislimo preveč kaj bo prineslo jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 MbMetuljcica Noč, zvezde, ki sijejo in pošiljajo zlato svetlobo, iskrica v očeh ljubljene osebe, mir in tišina ... kaj je lahko lepšega. Stisk roke in nežen poljub? Ali si lahko želimo kaj več? Bodimo skromni in zadovoljnji z malenkostmi, ki nam jih prinaša življenje. Jemljimo jih takšne kot so, se jih veselimo in ne mislimo preveč kaj bo prineslo jutro. uživajmo torej v trenutku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Legenda lovilca sanj Ameriški domačini verjamejo, da so sanje sporočilo iz duhovnega sveta. Namen lovilca sanj je, da lovi sanje v svojo mrežo. Dobri duhovi najdejo pot skozi center mreže in lebdijo nad posvečenimi peresi, pod katerimi spijo ljudje. Slabi duhovi so ujeti v mreži in se stopijo z jutranjim soncem. Obesite lovilca sanj v svojo spalnico. Idealno je tik nad posteljo, da bi uživali v prijetnih sanjah. Veliko sreče in življenjske harmonije! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Praviš, da ima noč svojo moč ... Imaš kakšne izkušnje za takšno trdite?si biu kdaj s kako bejbo ponoči po kakem partyu... zunaj nekje kjer je bilo čist tiho ker ti je muzika otopela ušesa.... in je bilo zunaj tako tiho kot je bilo temno... takrat pride čez vaju taka čudna moč... in noč ima svojo moč.... in še kako sanjska je ta moč.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Slabi duhovi so ujeti v mreži in se stopijo z jutranjim soncem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 MbMetuljcica Veseli me, da želiš raziskovati in spoznavati nekaj novega, nenavadnega in za nekatere tudi nemogočega. Sanje ... ujeti jih ... Kdo si tega ne bi želel... Sam si želim svoje sanje uresničiti, ne samo sanjati. Tudi čez dan, če je le mogoče. Praviš, da ima noč svojo moč ... Imaš kakšne izkušnje za takšno trdite? Noč, zvezde, ki sijejo in pošiljajo zlato svetlobo, iskrica v očeh ljubljene osebe, mir in tišina ... kaj je lahko lepšega. Stisk roke in nežen poljub? Ali si lahko želimo kaj več? Bodimo skromni in zadovoljnji z malenkostmi, ki nam jih prinaša življenje. Jemljimo jih takšne kot so, se jih veselimo in ne mislimo preveč kaj bo prineslo jutro.Fonza, imam sanje, ki so vcasih zelo nerealne, druge realne in te so mi najbolj zanimive.. Uresnicujem jih pocasi, cim ene dosezem.. je v mojih mislih tisoc novih sanjic.. in večni krog sanjanja se nikoli ne pretrga... Lep dan.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Legenda lovilca sanj Ameriški domačini verjamejo, da so sanje sporočilo iz duhovnega sveta. Namen lovilca sanj je, da lovi sanje v svojo mrežo. Dobri duhovi najdejo pot skozi center mreže in lebdijo nad posvečenimi peresi, pod katerimi spijo ljudje. Slabi duhovi so ujeti v mreži in se stopijo z jutranjim soncem. Obesite lovilca sanj v svojo spalnico. Idealno je tik nad posteljo, da bi uživali v prijetnih sanjah. Veliko sreče in življenjske harmonije! Hvala za mnenje SIMY, koliko bi potem jaz še sanjal z njim, če sedaj kar dosti .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hvala za mnenje SIMY, koliko bi potem jaz še sanjal z njim, če sedaj kar dosti .....lep dan In Borism veš kaj sanjaš? Se zjutraj zbudiš in lahko poveš, obnoviš svoje sanje? Sem radovedna kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...seveda vem, kaj sanjam , zase pa ja vem , za druge malo manj, povem le, da so prijetne sanje, manj prijetnih se raje niti ne spomnim...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 a ti lahko tko, te se spomnim teh se pa ne bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja zelo lepo Borism, sedaj pa vprašanje, pa veš, da sanjaš, ko sanjaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 jaz vem v sanjah rečem uf tole moram pa povedat... to sem pa že sanjala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 a ti lahko tko, te se spomnim teh se pa ne bom Dobro vprašanje Selena.. In lahko sama usmerjaš dogodke? Al samo veš, da si sanjala nekaj, kar se ti naprimer ponavlja...Kaj pa če si v stiski, si lahko pomagaš, si rečeš, saj samo sanjam.. in pokličeš nekoga, nekaj .. in sanjaš naprej, seveda lepše..? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ne vedno je pa zanimivo, da točno vem kaj bo naslednji prizor, mogoče se tudi prebudim ker ga nočem videti,samo potem sanjam velikokrat naprej. pa tudi kakšno osebo poiščem v sanjah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kaj pa če si v stiski, si lahko pomagaš, si rečeš, saj samo sanjam..Sem si v sanjah rekla, ja, kadar je bila kakšna kritična situacija, pa si nisem znala pomagati. Ampak zadnje čase, odkar sem v glavo drug Sw namestila , opažam,da imam večinoma prijetne sanje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...tele dame bi kar izbirale , kot pri marjetici ....ljubi, ne ljubi, ljubi, ne ljubi.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.