Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ....seveda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 a bi ti tud izbiral sanje... včasih si izberem erotične veš (a je kje smeško ki drži roko čez usta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...saj je tudi erotično lepo , zakaj pa ne, stvar okusa in domišljije , tistega smeškota pa nikar ne išči , ker potem spet vem, da te ne bo na lunco več tednov :xx!: ...lep, tih deževen dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 zakaj???????? a bom v sanjskem svetu ostala, ej meni se je samo enkat nardil da sem izostala hehe, ko sem mojga murnčka (računalnik) menjala... zato te ne razumem, spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...spet ne , ejej, no dobro, bom pa napisal par tednov MANJ si tu, kot običajno, bo O.K. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 to pa ni res, skos sem tle nevidna zasanjana romantična,mal še druge teme poglej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Selene, odpri svoje očke , ker nimaš ikonc v harmoniji ....najprej jok, potem pa kar takoj kazanje zobkov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 mam mam to pomeni ženske krokodilje solze... da veš, grem jaz sanjat zdejle v mehurčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Prav imaš Selene, jaz grem pa čez pol ure sanjat ...lep dan še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ojla! Sem morda spregledala ? Lovilca se obesi nad vzglavje spečega. Po moje tako, da se neovirano vrti. Ponavadi pa imamo postelje postavljene tako, da je vzglavje ob steni. Če bi sedaj želel lovilca sanj namestiti nad vzglavje bi bil to robstene in stopa. Potem se pa lovilec ne vrti. Po mojem pa je "point" v tem da se "vrti" oz. prosto visi. Ne vem, morda se motim . Jaz ga sicer nimam,bi si ga pa namestila. kako mora biti obešen , ob steni ali da prosti visi in se vrti Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 http://www.geocities.com/Yosemite/Gorge/10...eamcatcher.html nekaj o lovilcu sanj, zgodovina, kako si ga izdelati in druge koristne informacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Se pogovarjam s prijateljico, pa me sprašuje, če sanjam v barvah? > Men se zdi, da so moje sanje v barvah, čeprav je dokazano, da so v 99% črno bele. Sam sem zadnjič sanjala, da me je povozil lep, rdeč vlačilec.. ja, res. /mogoče izgleda čudno, ker sem napisala, da je bil lep.. res je bil lep, občutke v tem trenutku sem imela lepe, počutila sem se srečno, ne glede na to, da sem bila povožena/ In vse ostalo je bilo v barvah... Se pravi, sanjam v barvah, če se spomnim barv. Kakšne izkušnje imate, me res zanima. Lep večer vsem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 v Barvah... Moj sin je imel tri noči sanje...moreče...da sem umrla in da sta morala s sestrico sama živeti...in tik, preden sem umrla sem jima naročila, naj prodata vse, česar ne rabita... In tako sta stala pred omaro v spalnici in jima je bilo tako zelo žal 178 likalnikov..., katere bi bilo potrebno prodati... In naslednjo noč spet ihti...pridem k njemu...ga pobožam in pravi: "A so spet strašne sanje?" in pokima... (pametno!) nadaljujem kot skrba mama: "A sem spet umrla?".... pa mi v spanju otrok odgovori: "Ne, si že od včeraj mrtva!" Mislim , da me speči otrok tako zabije, to pa je tudi višek nesramnosti :o|o: :o|o: (mož in hčerka pa seveda v krohot :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 http://www.bali-images.co.uk/dream.htmdream.tbirdhttp://www.silverwolf-enterprises.com/triple.htm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 v Barvah... Moj sin je imel tri noči sanje...moreče...da sem umrla in da sta morala s sestrico sama živeti...in tik, preden sem umrla sem jima naročila, naj prodata vse, česar ne rabita... In tako sta stala pred omaro v spalnici in jima je bilo tako zelo žal 178 likalnikov..., katere bi bilo potrebno prodati... In naslednjo noč spet ihti...pridem k njemu...ga pobožam in pravi: "A so spet strašne sanje?" in pokima... (pametno!) nadaljujem kot skrba mama: "A sem spet umrla?".... pa mi v spanju otrok odgovori: "Ne, si že od včeraj mrtva!" Mislim , da me speči otrok tako zabije, to pa je tudi višek nesramnosti :o|o: :o|o: (mož in hčerka pa seveda v krohot :xx!: )Uboga Sanjalica!!! Pa veš, da smrt v sanjah običajno ne pomeni fizične smrti! To lahko pomeni, da popolnoma spremeniš svoj pogled na svet. Umre en del tebe, ki ga spoznaš.In to se bo prav lahko zgodilo v naslenjem letu. Dobrodošla v klubu, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 sanjalica in simy, sori, ampak do solz sem se nasmejala vajinim opisom ....hi hi hi...,še vedno mi gre na smeh kdo je dokazal, da so sanje 99% črno-bele ...kakšen pametnjakovič ziher...al pa ni poznal mene ....ker moje sanje so procentualno glih kontra....pa ful se neki dogaja v njih zadnje čase Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Amis...smej se kolikor hočeš...to so bile samo sanje... Sanjalica je še kako živa... ; nč ne bo... da bi se me losali Večkrat me sanjajo da umrem, bolj trmasta sem.... in vztrajam... Meni je takrat tudi bilo najprej hudo pri srcu, ker so mu med spanjem polzele solze...ampak kaj...a ga naj "včeraj umrla mami" tolaži? ... sem lahko šla spat... Aja; če koga zanima...more smo rešili tako, da sem črto noč spala pri njem na postelji..ni imel mesta se obračat...sem mu šla na živce...in si več ni drznil sanjat takih sanj... :o|o: :o|o: :o|o: (mam pač čudne vzgojne prijeme ) Klub??? Kakšen Vojko???? Mačka z devetimi življenji???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 škratka bi mu poslala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Škratek meni pomaga...nč ga ne dam... Dokler mami živa...sem jaz njegov "škratek"...ups; dokler ne pride kakšna frajlica skozi vrata in mi reče... "Prnes dva pira gor..., bom tle spala" :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 si ga zase obdržala a jaz bi ga tud mal mela, sicer mi tale lovilec sanj pričara lepe sanje, sam škratek je pa škratek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 vidim, vidim...so vsi tvoji posti postali odkar ti tale lovilec sanj usmerja sanje.... dokler bil škratek, si bila samo , sedaj pa si čist (kakšnega smajlija mi lahko odstopiš...drugače bo ta tvoj MAJ...preveč ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 hja mogoče sem pa romantično zasanjana v preteklost obrnjena... a res da so moji posti postali o hvala temle perju nad mojo glavo, evo škratka kr obdrži še nekaj časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 v Barvah... Moj sin je imel tri noči sanje...moreče... Sanjalica.. potem se pa čudimo tvojemu imenu , je pa zanimiva ta tvoj dogodek, ki si ga opisala.. na zelo nenavaden način si se lotila situacije , a glavno je, da si sineka rešila njegovih mor. Seveda je pa zključek s pirom najboljši.. a se bojiš tega amis - ti se smejes.. , sam veš, ko sem videla, da sem umrla, sem čutila olajšanje, nobene bolečine, in ful trezno sem se obnašala.. stopila do voznika, mu povedala, da bom policijo poklicala in kaj pri hudiču je delal, da me ni videl... pa pravi "nogomet sem na TV gledal" - jaoooo .. izjava pa taka, sem si mislila, in sedaj zaradi nogometa umrem.. :xx!: in potem takoj ideja v moji glavi, kako iztržiti največ za njegovo neumnost in mojo smrt. Pravi scenarij se je odvijal v moji glavi. Vojko - praviš, da se od nečesa poslavljamo, da spremenimo pogled na nekaj? Hmmm.. ne vem. Mogoče res. Ti si tudi v sanjah umrl? V tvojih al v sanjah nekoga drugega? Selene - o kakšnih škratkih je beseda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.