Skoči na vsebino

Napoved za 10. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=10"][b]Napoved za 10. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. marec 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[b][i][color="green"] x^x Marsa drži tole.

Začetek tedna je bila res neka čudno zamorjena energija v zraku,
v sredo pa kot da bi naredilo klik in
danes je stvar že čisto drugačna - bolj dinamična.

Mogoče grem v soboto na koncert.
Upam, da dobim na radiu karto zastonj,
če bom uspela priti do proste tel. linije
in če bom vedela pravilni odgovor.

Bomo videli x;)x [/color][/i][/b]

Helena

Helena, thanx za odziv. :vio:
Me veseli, ko kaj drzi, se posebej, ce je kaj kulskega.
Manj pa mi je kul, ko se zgodi tudi kaj groznega.
Npr. konkretno v tem tednu onile samomor (ki ste ga tudi omenili v temi Samomor) - ko je mladostnik mislim da skocil skozi okno.
Se bolj zalostno pa je zato, ker bi kaksen tak primer, ce bi bolj spremljali zadeve, lahko morda preprecili... :sori:

Se nekaj pa je tudi bilo (pac meni) - dobila par novih priloznosti, odobreno donacijo (sicer samo ustno, ne tudi pisno se, a [i]ta[/i] beseda drzi, je kaj vredna xsrcx)...
Pa v istem dnevu so me klicali trije, s katerimi se nisem ze vsaj pol leta ali vec videla in slisala (en frend tudi, ki se nismo videli, odkar imam fiesto, on pa ima vmes eno leto ze hcerko, ravno v teh dneh bo praznovala)...
Konec koncev sva se pa tudi midve videli, helena, po kar dolgem casu, po mojem tudi skoraj pol leta, sicer pa ziher vec mesecev... :palec:
Seveda sem pa ze prec v ponedeljek staknila poskodbo, da se danes sepam (to sem sicer ze obsezno porocala x;)x v Dnevniku, a ker tu komentiram tole, kdo bi kasneje to povezoval)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...