Skoči na vsebino

Rojstni dan LN foruma

Marsa

Recommended Posts

Danes, 1. 3. 2004 praznuje Lunin forum drugi rojstni dan! xsrcx xsrcx

... malo pozno sicer tole objavljam, pa ste nekateri tudi ze cestitali v temo cestitke (ali tudi v kaki drugi temi, vmes), vsem se zahvaljujeva in vam vracava cestitke... :palec:

V tem casu se je precej obogatil in razsiril, imamo nekaj gostujocih forumov in se kateri se bodo pojavili, nekatere pa bomo tudi preoblikovali in vkljucili podforume (v mislih imam konkretno v tem trenutku predvsem forum Prehrana).

Vmes smo se tudi preselili - slo je za zahteven postopek in so se tako teme oz. objave v njej popacile, ce so bile vkljucene grafike (zaradi prenosa je ze vsak smesko bil grafika, v eni objavi pa je lahko samo ena slika, pa sem morala vsakega smeska posebej, kot tudi linke in barve popravit). Seveda niso se popravljene vse teme, ker je to zelo zamudno, tem pa prevec, a postopoma se lotevam tega in popravljam in je do zdaj popravljenih kakih 200 - 500 tem. Nekaterih sploh ne bom popravljala iz tega ali onega razloga (prevec smeskotov v objavi, prevec ukazov, kot so barva, velikost, font, nezanimiva ali ne najbolj prebavljiva tema... in podobno).

Aktualne teme, ki se se naprej razvijajo, pa so v najvecji meri popravljene in urejene.

Nekateri so (prav tako zaradi selitve foruma) imeli tezave z dostopanjem...

V vecini primerov se je tudi to uredilo.

V vsem casu se je prikljucilo 1886 clanov - od tega je aktivno sodelujocih kakih 500, ki s(m)o postnili 108.377 objav.

Do zdaj najvec obiskovalcev hkrati je bilo na Forumu 4. Feb 2004 ob 23:12 - 87.

Hvala vsem, ki imate radi forum in ki skrbite, da siba takole dobro, hkrati pa se na tem mestu tudi zahvaljujeva vsem forumovcem, ki ste v taksni meri prispevali donacije (najvecji % donatorjev je bilo ravno forumovcev). :palec: x:Xx

Hvala tudi vsem, ki nas obiskujete in berete, cetudi se iz tega ali onega razloga ne vclanite oz. ne sodelujete tudi aktivno.

V tem casu smo oblikovali prav prijetno skupnost, nekateri so navezali pristne stike, sploh lahko mirno trdim, da smo oz. ste, vsaj nekateri forumovci, postali med seboj pravi prijatelji.

Se na mnoga leta in na mnoge cimbolj dbest objave! x8Dx x^x x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No....pa še tu x;)x ........ xsingx ..vse najboljše zate, vse najboljše zate, vse najboljše dragi LNF x:Xx x:Xx x:Xx , vse najboljše zateeeeeeeeeeeeeeeeeeee :flower: :hapyb: xrainbowx xrosex xloveyx xokx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hm, Marsa, Mitja, me zanima, kakšno vizijo sta imela...ko se je LN rodil...in kako gledata zdaj nazaj na ti dve leti...

Velik uspeh.. x!x x!x ...in zato vse čestitke..ob rojstnem dnevu.. x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Thanx vsem - in thanx tudi vsem v Cestitkah! x:Xx x:)x :vio:

Praznuje samo Forum - Lunin net se je rodil novembra 99, uradno pa 1. maja 2000. x:Xx

Vizije?

Smo kar blizu temu, kar sva si zamislila oz. kot sva si predstavljala.

V bistvu je tezko na karkoli zdravo za gotovo racunat, a se nama je zdelo, glede na odziv in vse skupaj, da bi morale take cifre se zgoditi kmalu.

Ko sva imela se domeno Lunin - nekaj homepage ali kaj ze, ko sem jaz vsak drugi dan lune vnasala in spreminjala, prek telefona, je rekel Mitja - konec tega leta bo imel LN toliko in toliko tisocev obiska... pa sem bila kar skoraj malo jezna nanj, ces kako naivno in tko. x:o)x

Res smo potem to dosegli.

Forumi so pa nastali po vsebini Luninega neta, kot tudi po vprasanjih, ki so hodila na urednistvo - tako so se oblikovali osnovni forumi.

Potem smo jih nekaj dodali, tudi na vaso zeljo, nekaj se jih je prikljucilo pri Satelitih, nekateri v specificnih forumih, nekateri pa se se bodo.

Povzetek - kaj pravzaprav je ratal LNF?

Online, zivljenjska, sprotna 'duhovna univerza' (ceprav mi je zoprn izraz). :palec: x8Dx

Se na mnoga/e... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Lana! x:Xx xsrcx To je pa zelo lepo od tebe, da si tole izbrskala, res si me spravila v dobro! xcivx x:Xx x:)x

Pa vsec mi je izbor smeskov! x:)x :vio:

Picasso

Hvala Marsa x:Ix ,največkrat imam bolj malo časa,včasih se pa kar malo izgubim po temah,ko me pa tolk zanima,sem pa še bolj "frišna"tukaj,se pa privajam in uživam x;)x x:Dx x:Dx x:Dx
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Malo pozno, a iz srca tudi od mene VSE NAJBOLJŠE! Včasih sem tudi jaz vsak dan visela tu gor, zdaj mi enostavno ne znese :sori: Prebiram, pisati pa ni časa. No, vsekakor sem prisotna x;)x

Le tako naprej! Prepričana sem, da tako aktivnega foruma v SLO ni. SVaka čast Marsi in Mitju!

strelka

O Strelka!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Ravno danes sem nate mislila!!! x:)x :vio: x:)x

Priznam, da malo tudi s skrbjo, da se ti nisem kaj zamerila (ali nismo - s cim tule)...

Potem pa sem te videla v parih temah spet, pa se mi je potem kar zdelo, da je kaj takega...

Se celo pomislila sem, ko si nekje pisala, da si v kombinaciji s sco (se mi zdi, da si omenjala sco/ strelec kombinacijo nekje), da kako je hecno, ker imas par podobnosti z mojo sestro (prav tako strelko), vendar drugace, nekako 'posredno'... Govorim tudi o tvojem necaku, upam, da je vse OK z njim...

Skratka, thanx, me res veseli, ko tako se vedno mislis, sploh se mi zdi zelo dbest, ko ste nekateri prakticno od samega zacetka tu in ste se vedno aktivni... xsrcx xsrcx xsrcx

Ce ni casa, pac ni ali ce ne znese... Kdo kaj spremeni v lajfu, Elizabeta je recimo nekoc imela pozar doma, pa so bili dolgo brez neta, potem pa sva izgubili stik, nekateri so v podnajemu in nimajo neta, ko se preselijo, nekaterim so v sluzbi onemogocili, doma pa ga (se) nimajo... in podobno... To je vse normalno...

Je pa res, da je mocno aktiven forum in tudi zelo kvaliteten. To cisto mirno trdim, pa ceprav gre kao za nase strani; menim, da toliko strokovnjakov s tolikih razlicnih podrocij na enem mestu pac tezko najdes.

Azurni smo, hitri, da ne govorim o pripravljenosti pomagati; vedno nekdo prileti z odgovorom ali celo resitvijo nekaksno.

Res je dbest forum in super ste! xsrcx

Lana - thanx, nic hudega, glavno da si se vclanila, lahko kadarkoli priletis... :palec:

Picasso

Marsa, zamerila?! Daj no mir! Veš, sej sem kar pogosto tule, le da kratek čas, pa bolj pasivno spremljam. Če me pa nekaj dni ni, je pa toliko novega, da ne dohajam. V začetku, se spomnim, nisem smela zamudit nobenega komentarja x;)x , zdaj pa je tale forum postal 'tumač', ne znese. Sploh pa sem vpeta v šahovski ritem sina, turnirji in to, pa se nabere toliko. Vas je pa luštno brat, ni kaj!

Moj nečak pa je tak fejst fant, živahen ko mali vražiček, čisto nič pri miru, po operaciji je čisto drug x^x . Zdaj že malo govori, tako da je še bolj simpatičen - se kar štekava, me ma prav rad, moje ime je najpogostejše v njegovem besednjaku x:Ix x:)x

Drugače pa je LN moja stran in LN forum moj forum, se pravi, če sem že za računalnikom, sem tu! Tako, da kar tako naprej! :palec:

strelka

• 11 months later...

Skoraj bi pozabila. :vio:

Danes, 1. 3. 2005, LNF praznuje svoj 3. rojstni dan. x:Xx x:Xx x:Xx

V tem hipu imamo 3413 clanov, ki smo napisali skupno 311.108 objav.

rekord na forumu je 605 obiskovalcev hkrati.

Vmes imamo spet nekaj novih podforumov, vmes smo lani preselili forum (ze drugic) in ga nadgradili.

Se naprej zelim vsem prijetno in koristno druzenje in rolanje po LNF. :palec: x:Xx :vio:

Picasso

x:Xx :palec: - Thanx, kdo se je pa prvi oglasil! na tak (rojstni) dan! 1.3. x;)x x8Dx

Picasso

vse naj naj naj naj naj....najboljše....in veliko čarovniških še naprej... xwitchx xcrossfingx xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja vse najboljše!

Sem zelo zelo vesela, da sem vas najdla in da sem bila lahko z vami ko mi je bilo najbolj hudo in da sem lahko z vami, ko mi je najbolj lepo!

Še na mnoga leta x;)x x:Xx

:^: xcheersx :hapyb: xpresentx xpartyx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Kok si lepo povedala, Pomlad! x:Xx :palec:

ja, jaz sem tud vesela, da potrjujete mojo tezo, da se enake energije privlacijo (v zacetku ne ves, kaj bos dobil, ko se zacnes it tole, lohk bi sami sex manijaki okol skakal). xDDx

:palec:

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...