vilamalina 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 vse najboljše lunovčki (s tem mislim vaju in forum) da vas bo še naprej samo zdravje. cmokcmok http://www.kitchengarden.org.uk/cake-crop.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 Ohoho, thanx! to mi je pa ze bl vsec! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 dej, povej pa ti izračunam ascendent od forumčka. nisi brala teme nazaj? acsendent ne sam da je izracunan, LNF je prakticno izracunan. (napisala sem, ne zlo nazaj, da imamo LN (sicer bik, 1.5.), LNF (1.3.) in moja malenkost isti ascendent, poleg tega nosi/vsebuje LNF tud cifro 13, kot jaz (skratka je bil tak plan), tko da ni nic nakljucje, se clo to ne, da je LN zacel laufat na netu novembra leta 1999. No uradno kot LN (lunin net) pa 1. maja 2000, kot receno) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Ohoho, thanx! to mi je pa ze bl vsec! fjuf. še dobro, da pogledaš skozi prste zamudnikom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 damn... pa res ne gre brez škorpjotov... zdej vem.mam jest povezave s trinajsticam tut u tarotu jp, kot kaze res ne. ja, js tud (moja prva karta v zivljenjski liniji - ki nima nikakrsne zveze z datumom rojstva [pac pa z imenom] in je zato se bl zanimiva) fjuf. še dobro, da pogledaš skozi prste zamudnikom. x:Dx () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 LNF vse najboljše xrosex včas se sicer mal scufamo, večinoma se mamo pa kr fajn kako že rečejo; Še na mnoga leta You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 Še na mnoga leta Thanx! ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Lnf vse najlepše! že 5 let sem -skoraj- vsak dan tukaj...HVALA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 lnf, vse najboljše! se ogromno naučila v tem času, kar sem tukaj, tako da, HVALA ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Danes je 7. (x!x) rojstni dan LN Foruma. No šit, ej... kogratulejšens aja, a bo kkšna torta kje??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 O Ebor! Long time no see! a nis vidu torte korenckove al kaksne? samo zdravje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Čestitke! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 ooo, lih prou sem uletela! vse najboljše LNF, še na mnoga leta ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2010 Danes praznuje LNF 8. rojstni dan. ... in je se vedno TU, medtem ko sem jaz od tedaj ze na PETEM placu :o) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 uf, 8 let že ja, čestitke ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2010 a ne, pffffff, pa gre cas... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 ITS PARTY TIME. Zraven pa seveda tortica in kakšna dobra kapljica....in seveda pesmica "Happy birthday..." Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2010 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 O hudo, toliko že zdaj se pa staro počutim Vse najboljše :palec: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Vse najboljše LNF minitortico sem pa že snedla You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 http://mail2web.com/blog/wp-content/uploads/2008/04/higgs-2.jpg Vse najboljše lnf. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts