Skoči na vsebino

Rojstni dan LN foruma

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Vse *boljše dan rojstni :party:

Hvala za vse **živce** strpnost, podporo, prijaznost in blabla...same lepe stvari. Še veliko vsega v nadaljnih letih in naj vaju ne mine potrpljenje z nami.

x:Xx  x:Xx

p.s. cosma ma vas rada

Thanx!! Jo, ce naju do zdaj ni... xDDx x;)x

x:Xx x:)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Vse najboljše in še tako naprej x;)x  xmusicx  xokx  ...

Thanx!! x:Xx x:Xx :vio:

<{POST_SNAPBACK}>jooj, ja, kok sem bla pa se puncka takrat, ej..

ne bos verjela, dans sem v enmu zastoju stala v avtu in tocno o tem razmisljala.. kako dejansko nekaj ljudi, ki me sploh se niso vidli, al pa zlo redko, dobro pozna zadnjih nekaj let mojga lajfa, mojga razmisljanja, rasti, veselja, zalosti.. vsega po malem..

pa kolk je men pomagal, da sem se vcasih lahko tle posvetovala, dobila kak feedback za stvari, se stulila, ce je blo treba..

ma tko, fajn vaju (in vas) je met...  xsrcx

Hvala, saj vas je tud fajn met. x:Xx :palec: x:)x

<{POST_SNAPBACK}>ŠE NA MNOGA LETA ...  x:)x  xcheersx

Brez skrbaj! xcheersx Thanx! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Čestitke LN forumu za rojstni dan.... x:Xx  :hapyb:  xpresentx  :detelca:

http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/b31.gif

hej, hvala, Boris, za tale sopek! x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>o, vau, saj res  xbendx 

čestitke :medal:  :vtz:  :medal: in hvala za tale poseben prostor v vesolju, ki je zame neštetokrat neprecenljivo darilo  xwizardx  xsrcbumx

:2src: O Matejkec, thanx, x:Xx, ja, pismu, ti si skor cist od zacetka zraven, kaj sem vesela, da si, stara garda pa to... x;)x xcheersx

<{POST_SNAPBACK}>xbendx VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan...LF... xsrcbumx  :hapyb:  :party:  x;)x

O, hvala principesa! x:Xx x:)x

:palec: :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HEEPI BRZDEEEEEEEJ TUUU JUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Jst pa en dan zamujam...ampak vseen vse najboljše. Prov kul forum je tole in nekaj prov fejst primerkov sem spoznala, zaenkrat sicer pisno, ampak ni panike.....fejst bodte vsi in ostanite taki, kot ste. Bo se ta nartabols. xDDx :palec:

Tudi jaz malo zamujam, pa saj pravijo bolje pozno kot nikoli... xsmx

Lupčke vsem k ste zaslužni za to...

Vse najboljše..... xsrcx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>HEEPI BRZDEEEEEEEJ TUUU JUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Jst pa en dan zamujam...ampak vseen vse najboljše. Prov kul forum je tole in nekaj prov fejst primerkov sem spoznala, zaenkrat sicer pisno, ampak ni panike.....fejst bodte vsi in ostanite taki, kot ste. Bo se ta nartabols. xDDx  :palec:

Thanx, xDDx :palec: x:Xx, ja, to je se tanarboljs. :)

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz malo zamujam, pa saj pravijo bolje pozno kot nikoli... xsmx

Lupčke vsem k ste zaslužni za to...

Vse najboljše..... xsrcx

O, apolonija, ranvo pred nekaj urami sem nate mislila, sem peljala mimo enega bara Apolonija, pa mi rece, saj res, kje pa je kaj nasa Apolonija in evo te tukaj, Bik ne pozabi na pomembne zadeve! x:)x x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:hapyb:  xsmx  xsrcbumx  xsrcbumx  xrosex

... skorpijon tudi ne... x;)x x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>xvokx  Vse ampak res vseee naj naj ob rojstnem dnevu luninega neta ,ki je res prijeten kotiček na spletu! x^x

xbendx              :hapyb:          xcheersx

Hej, si prijazen, thanx!! x:Xx x:)x :vio:

sam... (nocem bit picajzl pa tecka, sam... moram pac pojasnit): LN (lunin net) ima rojstni dan 1. maja. (2000 se je rodil, asc v sco).

LNF (lunin forum) ima r.d. 1. marca (2002 se je rodil, asc v sco). xyesx

Picasso

Vse najboljše Lunin forum :palec: Bil je pravo darilo ob pravem času.

Še na mnoga leta, še mnogo dobrih objav xflowx xvrtcx :detelca: xloveyx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

(popravljeno)

xsrcx Čestitke LNF za rojstni dan, srečno kinesko novo leto (zamujala sam) i vse vse naj-naj-bolše

eva (ex-alica) xvrtcx :detelca: xvrtcx

Popravljeno -> eva

<{POST_SNAPBACK}>Vse najboljše Lunin forum :palec:  Bil je pravo darilo ob pravem času.

Še na mnoga leta, še mnogo dobrih objav xflowx  xvrtcx  :detelca:  xloveyx

O, Thanx, Nat, x:Xx, oprosti moji neskromnosti, a sem te kar mal 'pricakovala' v tej temi. xDDx :8):

res je x!x Nikol ne bom pozabila, ti ze ves cesa... ti pa tud ne... x:Xx xwizardx xyiyax

<{POST_SNAPBACK}>Joj, kako sem lahko to spregledala?  :eek:  :o|o:

Čestitke tudi od mene, marsa in mitja! Ustvarila sta čudovit forum, na katerem prevladujejo krasni ljudje, ob katerih lahko rastem in se razvijam. Odkrila sem ga po naključju in to v času najhujše stiske. Ne da bi se zavedali, ste mi ogromno pomagali. rada vas imam, čist enostavno povedano.  xsrcx

čestitke forumu za rojstni dan.  xflowx  :hapyb:

Thanx, Mystica, se dobr, da obstajajo v lajfu tud taka fajn nakljucja. x:Xx xDDx x:Xx

Mi mamo tud tebe radi. :vio:

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx Čestitke LNF za rojstni dan, srečno kinesko novo leto (zamujala sam) i vse vse naj-naj-bolše

eva (ex-alica) xvrtcx  :detelca:  xvrtcx

O, Eva(/Alica), to je pa zelo lepo in pozorno od tebe, da se prakticno sploh nisi oglasala (ze dolgo), a voscit si priletela. x8Dx x:Xx Hvala!! x:Xx :vio:

Picasso

Oh tupka dva dni zamujam ampak danes se oglašam še tukaj, eni pač kdaj kaj spregledamo pa ne slabonamerno da ne bo pomote x:Dx

Sem precej nova tukaj pa lahko že z Luninim forumom praznujem drugi rojstni dan, počaščena x^x

Torej Lunin.net - LN, naj ti zvezdice sijejo tako lepo kot do zdaj tudi v prihodnosti! Pa na čim več donacij in čim več čvekajočih lunatkov :palec: :palec: :palec:

:hapyb:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O, Petrca, hvala, x:Xx, x:)x, prijazno od tebe, ah kje, za cestitke in dobre zelje ni nikoli prepozno. xDDx x:Xx

Picasso

Marsa :palec: za vse novosti,super vodenje,dobre ideje! :palec: Meni je LNF krasno zatočišče,kjer se pogovorim, sprostim,najdem skupne točke z ostalimi lunatki in sploh uživam v tvoji družbi in družbi vseh ostalih! xsrcx xsuperx :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x:Xx, O, Contess, hvala ti, men je tud super, ko imamo tako eminentne clane. x:Xx x;)x x:)x :2src:

:palec: x:Xx

Picasso

Iiiiii, kaj sm zamudu.... x:Ix Dragi LNF......vse najboljše in želim ti veliko različnih tem, veselih lunatkov, zanimivih debat, smešnih dovtipov, lepih slikic, kresočih se mnenj, izmenjav izkušenj, modrih misli, dobrih nasvetov, sodelovanja, prijateljstev, ljubezni....... xsrcx x:o)x :palec: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, tudi. :palec: Sicer pa sem tukaj od njegovga nekje prvega rosjtnega dne, če se prav spomnim, in v tem času je že prerasel samo virtulni značaj..... x;)x x:o)x xsrcx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...