Skoči na vsebino

Rojstni dan LN foruma

Marsa

Recommended Posts

A ne, prav kul shibamo! :palec: x8Dx

Ja, "mlecnozobi forum"! x:o)x x:Dx

**

O, McMac, ja, tko je, bravo nasi! xDDx x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, Cocci tud vmes, x:Xx x:Xx x:Xx

In Mushi!! x:Xx x:Xx x:Xx

xchatx

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: se spomnis aliana, ko si uletela v tunjice po tem ko si bila komaj kak teden gor?

pa kok cajta je ze od tega, a? kaj se (ti) je vmes ze vse zgodilo! x:Xx

Picasso

Ja. Se mnogo veselih, prijetnih in ljubecih trenutkov zelim urednistvu in gostom foruma.

Tudi to, da bo deloval brez zastojev, ki mu niso po godu. Torej da bodo serverji kot tudi uporabniki prijazni do foruma x;)x

Naposled pa mu zelim se razvoj v 'pravo smer' , torej prijazno urednistvu in sedanjim ter bodocim uporabnikom.

<{POST_SNAPBACK}>Torej da bodo serverji

Morali so jasno ubost svoj server, z malce ocitka, kao... za forum namrec, ker ni blo sans. x:o)x

Thanx!! :palec: x:Xx

Picasso

:palec: xpresentx xcakex xcakex xcakex

Vse najboljše...pa hvala...za toliko različnih ogledal sem včasih potrebovala leta...zdaj mi pa prijazno pokažete :devil: in xwizardx v enem dnevu.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xokx x:Xx

Kulare! x^x

enako tud jaz! :palec:

hvala in cestitke tudi vam, vsemu forumu, jasno!! :palec: :palec: x:Xx

selenc, a, otozna pa to, kozorog, strelec?? :eek: x;)x

Picasso

in (predvsem? :vragec: x:Dx) neptun v 3. :inocent:

Picasso

Vse *boljše dan rojstni :party:

Hvala za vse **živce** strpnost, podporo, prijaznost in blabla...same lepe stvari. Še veliko vsega v nadaljnih letih in naj vaju ne mine potrpljenje z nami.

x:Xx x:Xx

p.s. cosma ma vas rada

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:palec: se spomnis aliana, ko si uletela v tunjice po tem ko si bila komaj kak teden gor?

pa kok cajta je ze od tega, a? kaj se (ti) je vmes ze vse zgodilo! x:Xx

jooj, ja, kok sem bla pa se puncka takrat, ej..

ne bos verjela, dans sem v enmu zastoju stala v avtu in tocno o tem razmisljala.. kako dejansko nekaj ljudi, ki me sploh se niso vidli, al pa zlo redko, dobro pozna zadnjih nekaj let mojga lajfa, mojga razmisljanja, rasti, veselja, zalosti.. vsega po malem..

pa kolk je men pomagal, da sem se vcasih lahko tle posvetovala, dobila kak feedback za stvari, se stulila, ce je blo treba..

ma tko, fajn vaju (in vas) je met... xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...