MUCAMACA 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Bravo naši! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 A ne, prav kul shibamo! Ja, "mlecnozobi forum"! ** O, McMac, ja, tko je, bravo nasi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 WIIIIIII!!! Čestitke!! (anede smo ribce najboljše ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 (anede smo ribce najboljše )Ce ste same, zagotovo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>WIIIIIII!!! vesda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 OOOOoooooo........bemu........ zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehe... spomnila na tole danes ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 O, Aakhut! x:Xx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 heeeeej!Hepi brzdej! Pa še velik velik let! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 O, Cocci tud vmes, x:Xx In Mushi!! x:Xx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 VSE NAJBOLJŠE NAJBOLJŠEMU! fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 se spomnis aliana, ko si uletela v tunjice po tem ko si bila komaj kak teden gor?pa kok cajta je ze od tega, a? kaj se (ti) je vmes ze vse zgodilo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja. Se mnogo veselih, prijetnih in ljubecih trenutkov zelim urednistvu in gostom foruma.Tudi to, da bo deloval brez zastojev, ki mu niso po godu. Torej da bodo serverji kot tudi uporabniki prijazni do foruma Naposled pa mu zelim se razvoj v 'pravo smer' , torej prijazno urednistvu in sedanjim ter bodocim uporabnikom. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej da bodo serverjiMorali so jasno ubost svoj server, z malce ocitka, kao... za forum namrec, ker ni blo sans. Thanx!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 čestitam tudi jaz, tole je en velik projekt poleg LN ter vseh ostalih zadev, ane? Še enkrat, čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Vse najboljše...pa hvala...za toliko različnih ogledal sem včasih potrebovala leta...zdaj mi pa prijazno pokažete in v enem dnevu..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Kulare! enako tud jaz! hvala in cestitke tudi vam, vsemu forumu, jasno!! :palec: selenc, a, otozna pa to, kozorog, strelec?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 jaz kozorog, ma ne to ne more bit no... otožna že ne, mogoče Selene pa duh v ribah ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 in (predvsem? ) neptun v 3. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 aha zelo nepomembna stvar tale Neptun Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Vse *boljše dan rojstni Hvala za vse **živce** strpnost, podporo, prijaznost in blabla...same lepe stvari. Še veliko vsega v nadaljnih letih in naj vaju ne mine potrpljenje z nami. p.s. cosma ma vas rada Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Vse najboljše in še tako naprej LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> se spomnis aliana, ko si uletela v tunjice po tem ko si bila komaj kak teden gor?pa kok cajta je ze od tega, a? kaj se (ti) je vmes ze vse zgodilo! jooj, ja, kok sem bla pa se puncka takrat, ej..ne bos verjela, dans sem v enmu zastoju stala v avtu in tocno o tem razmisljala.. kako dejansko nekaj ljudi, ki me sploh se niso vidli, al pa zlo redko, dobro pozna zadnjih nekaj let mojga lajfa, mojga razmisljanja, rasti, veselja, zalosti.. vsega po malem.. pa kolk je men pomagal, da sem se vcasih lahko tle posvetovala, dobila kak feedback za stvari, se stulila, ce je blo treba.. ma tko, fajn vaju (in vas) je met... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts