Skoči na vsebino

Rojstni dan LN foruma

Marsa

Recommended Posts

O, spregledala tole!

<{POST_SNAPBACK}>Vse naj - naj!  x;)x

Thanx! x:Xx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Iiiiii, kaj sm zamudu.... x:Ix Dragi LNF......vse najboljše in želim ti veliko različnih tem, veselih lunatkov, zanimivih debat, smešnih dovtipov, lepih slikic, kresočih se mnenj, izmenjav izkušenj, modrih misli, dobrih nasvetov, sodelovanja, prijateljstev, ljubezni.......  xsrcx  x:o)x  :palec:  x^x

Hoj, Mick, jaz pa skoraj (zamudila) tvoje voscilo! Hvala ti! x:Xx :vio: x:Xx

In me veseli, ko 'vztrajas'... xDDx x;)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>........................... skratka simpatičen kotiček v virtualnem svetu ....................

:hapyb:

x8Dx :palec: Hvala! x:Xx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:hapyb: xcheersx .....vse naj, naj in na mnoga leta!

Marsi in Mitji, pa vsa cast in pohvale!

Da bi bil LF se naprej tak kot je in zdruzeval ljudi, nas zabaval in kratkocasil in morda kdaj tudi pojezil..... :palec: x:)x

<{POST_SNAPBACK}>...

Torej... dragi LN forum... x:Dx Želim ti še velik luštnih let, predvsem s čimmanj konflikti tule gor (prejšnje leto je blo kar mal stresno, ha? x;)x ), veliko vračanj nazaj in veliko novih prihajanj, tople in domače klime, predvsem pa da bi še naprej ohranil tako veliko srce in čudovito dušo, kot ju imaš... x;)x x:Xx

Marsa in Mitja, ful vama hvala, da sta ga zalaufala, tega našega mladega "kobacajčka" (ki - mimogrede - že prav hudo dirja tule med nami x:o)x ) - hvala vama za potrpežljivost, neskončno voljo, ogromno motivacije in stiskanja zob... hvala vam za srce, ki sta ga odprla na spletu in s tem ponudila prostor, da se ustvari ena prav posebna internet družinica... lunatki. xsrcx Hvala vama za nas. x:Xx

Pišuka... gledam... sem tule gor že skor leto in pol, pa sem drugi RD spregledala... :vio: ... na tretjega zamudila, tko kot kaka frfrasta baba, ki ne ve, kje ima glavo in kje rit  w:Iw , upam, da bom vsaj na četrtega pripujsala pravočasno...  :inocent:  x8Dx  x;)x ...

Vazn da shibamo Soncna, sam to je... x:Xx :palec:, Thanx! :vio: x:Xx

Nic hudega, si pa zdaj uletela, kot pravim, za cestitke in fajn stvari ni nikoli prepozno. xDDx :palec:

Hvala za take lepe besede. :8): :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:hapyb:  xcheersx .....vse naj, naj in na mnoga leta!

Marsi in Mitji, pa vsa cast in pohvale!

Da bi bil LF se naprej tak kot je in zdruzeval ljudi, nas zabaval in kratkocasil in morda kdaj tudi pojezil..... :palec:  x:)x

O, Duh, glej ga, je priletel, lepo, hvala za tole! x:Xx :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tud, jaz tud!!! xDDx xDDx xsrcx

Torej... dragi LN forum... x:Dx Želim ti še velik luštnih let, predvsem s čimmanj konflikti tule gor (prejšnje leto je blo kar mal stresno, ha? x;)x ), veliko vračanj nazaj in veliko novih prihajanj, tople in domače klime, predvsem pa da bi še naprej ohranil tako veliko srce in čudovito dušo, kot ju imaš... x;)x x:Xx

Marsa in Mitja, ful vama hvala, da sta ga zalaufala, tega našega mladega "kobacajčka" (ki - mimogrede - že prav hudo dirja tule med nami x:o)x ) - hvala vama za potrpežljivost, neskončno voljo, ogromno motivacije in stiskanja zob... hvala vam za srce, ki sta ga odprla na spletu in s tem ponudila prostor, da se ustvari ena prav posebna internet družinica... lunatki. xsrcx Hvala vama za nas. x:Xx

Pišuka... gledam... sem tule gor že skor leto in pol, pa sem drugi RD spregledala... :vio: ... na tretjega zamudila, tko kot kaka frfrasta baba, ki ne ve, kje ima glavo in kje rit  w:Iw , upam, da bom vsaj na četrtega pripujsala pravočasno...  :inocent:  x8Dx  x;)x

Pa - ej, saj mogoč se bo čist bv slišalo, ampak - kolk imamo pa kul smajlije!!! x:Dx x:Dx Nikjer še nisem zasledila takih res kul smajlijev x:Dx  :flower:

No zdaj pa na družno čaranje dalje... xwizardx x;)x

Sončna

Se podpišem spodaj !! :palec:

Vse naj naj...in veliko uspeha še naprej !! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>

Hoj, Mick, jaz pa skoraj (zamudila) tvoje voscilo! Hvala ti! x:Xx :vio: x:Xx

In me veseli, ko 'vztrajas'... xDDx x;)x x:px

x8Dx :palec: Hvala!  x:Xx  x:Xx

Prosim x;)x x:Xx

xscratchx ...sm že razmišljal mal o tem, ja. Še poseb, ker kot strelček bi naj bil nagnjen k spremembam, novostim itd. Ni lnf edini dokaz, da mi ta strelčevska lastnost ni absolutno vedno bliz x^x . Hvala bogi x;)x :vragec: x:Dx x:o)x

Aja....torej....ko neki vzljubim, vzljubim kot se spodob. x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Luno mas v skorpiji, to je dnevni lajf - kaj bi torej ti brez nas... x;)x xDDx :palec:

... in mi brez tebe, jasno. xDDx x;)x xrainbowx

Picasso

Hihihi, ta drug stavek mi je nekak falil, sm ga mislu kar sam dopisat, pa si me prehitela.... :vragec: x:Dx

Kak to misliš "dnevni lajf"? :unsure:

K. Čapek

joj Mick.. kako to mislim? Pac, ti dnevni dogodki, dnevni ritem posameznika (poleg custvovanja pac itd.)... pa mas to dost nekak 'stalno'... job, ck, mal sprostitve, nekaj dobrih prijateljev.. rad dobro pojes, kaj popijes v dobri druzbi... tko, v bistvu ne tako zelo divje recimo... strelec bi bolj na potovanjih fural, kaj jaz vem, se kaj drucga (no saj zato imas muzko pa filme)...

Strelci ste vcasih kot otroci - tolk enga ukvarjanja... xrolleyesx xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Strelci ste vcasih kot otroci - tolk enga ukvarjanja... xrolleyesx xDDx

Ja, seveda, nam se treba konkretno posvečat, valjda x;)x Pa nas redno mazit, pa pohvalit, pa razvajat, pa to. :inocent: x:Ix Valjda, ne :vragec: x:Dx :palec:

K. Čapek

O, helena, xDDx, kje si pa tole zdaj nasla!! x:Xx

Hvala ti, lepo od tebe!! x:Xx

No saj je kar spregledana bila temca, pa lnfjev r.d....

V bistvu bi se lohk res vec folka spomnil pa rekl :palec:

no ja... j*****

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...