rubi 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ja seveda....tuki je tudi veliko mickenga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 O, spregledala tole! <{POST_SNAPBACK}>Vse naj - naj! Thanx! <{POST_SNAPBACK}>Iiiiii, kaj sm zamudu.... Dragi LNF......vse najboljše in želim ti veliko različnih tem, veselih lunatkov, zanimivih debat, smešnih dovtipov, lepih slikic, kresočih se mnenj, izmenjav izkušenj, modrih misli, dobrih nasvetov, sodelovanja, prijateljstev, ljubezni....... Hoj, Mick, jaz pa skoraj (zamudila) tvoje voscilo! Hvala ti! In me veseli, ko 'vztrajas'... <{POST_SNAPBACK}>........................... skratka simpatičen kotiček v virtualnem svetu .................... Hvala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 .....vse naj, naj in na mnoga leta!Marsi in Mitji, pa vsa cast in pohvale! Da bi bil LF se naprej tak kot je in zdruzeval ljudi, nas zabaval in kratkocasil in morda kdaj tudi pojezil..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Torej... dragi LN forum... Želim ti še velik luštnih let, predvsem s čimmanj konflikti tule gor (prejšnje leto je blo kar mal stresno, ha? ), veliko vračanj nazaj in veliko novih prihajanj, tople in domače klime, predvsem pa da bi še naprej ohranil tako veliko srce in čudovito dušo, kot ju imaš... Marsa in Mitja, ful vama hvala, da sta ga zalaufala, tega našega mladega "kobacajčka" (ki - mimogrede - že prav hudo dirja tule med nami ) - hvala vama za potrpežljivost, neskončno voljo, ogromno motivacije in stiskanja zob... hvala vam za srce, ki sta ga odprla na spletu in s tem ponudila prostor, da se ustvari ena prav posebna internet družinica... lunatki. Hvala vama za nas. Pišuka... gledam... sem tule gor že skor leto in pol, pa sem drugi RD spregledala... ... na tretjega zamudila, tko kot kaka frfrasta baba, ki ne ve, kje ima glavo in kje rit , upam, da bom vsaj na četrtega pripujsala pravočasno... ...Vazn da shibamo Soncna, sam to je... , Thanx! Nic hudega, si pa zdaj uletela, kot pravim, za cestitke in fajn stvari ni nikoli prepozno. Hvala za take lepe besede. <{POST_SNAPBACK}> .....vse naj, naj in na mnoga leta!Marsi in Mitji, pa vsa cast in pohvale! Da bi bil LF se naprej tak kot je in zdruzeval ljudi, nas zabaval in kratkocasil in morda kdaj tudi pojezil..... O, Duh, glej ga, je priletel, lepo, hvala za tole! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud, jaz tud!!! xDDx Torej... dragi LN forum... Želim ti še velik luštnih let, predvsem s čimmanj konflikti tule gor (prejšnje leto je blo kar mal stresno, ha? ), veliko vračanj nazaj in veliko novih prihajanj, tople in domače klime, predvsem pa da bi še naprej ohranil tako veliko srce in čudovito dušo, kot ju imaš... Marsa in Mitja, ful vama hvala, da sta ga zalaufala, tega našega mladega "kobacajčka" (ki - mimogrede - že prav hudo dirja tule med nami ) - hvala vama za potrpežljivost, neskončno voljo, ogromno motivacije in stiskanja zob... hvala vam za srce, ki sta ga odprla na spletu in s tem ponudila prostor, da se ustvari ena prav posebna internet družinica... lunatki. Hvala vama za nas. Pišuka... gledam... sem tule gor že skor leto in pol, pa sem drugi RD spregledala... ... na tretjega zamudila, tko kot kaka frfrasta baba, ki ne ve, kje ima glavo in kje rit , upam, da bom vsaj na četrtega pripujsala pravočasno... Pa - ej, saj mogoč se bo čist bv slišalo, ampak - kolk imamo pa kul smajlije!!! x:Dx Nikjer še nisem zasledila takih res kul smajlijev No zdaj pa na družno čaranje dalje... Sončna Se podpišem spodaj !! Vse naj naj...in veliko uspeha še naprej !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 O, thanx Santos!! x:Xx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hoj, Mick, jaz pa skoraj (zamudila) tvoje voscilo! Hvala ti! In me veseli, ko 'vztrajas'... Hvala! Prosim ...sm že razmišljal mal o tem, ja. Še poseb, ker kot strelček bi naj bil nagnjen k spremembam, novostim itd. Ni lnf edini dokaz, da mi ta strelčevska lastnost ni absolutno vedno bliz . Hvala bogi Aja....torej....ko neki vzljubim, vzljubim kot se spodob. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Luno mas v skorpiji, to je dnevni lajf - kaj bi torej ti brez nas... ... in mi brez tebe, jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Hihihi, ta drug stavek mi je nekak falil, sm ga mislu kar sam dopisat, pa si me prehitela.... Kak to misliš "dnevni lajf"? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 joj Mick.. kako to mislim? Pac, ti dnevni dogodki, dnevni ritem posameznika (poleg custvovanja pac itd.)... pa mas to dost nekak 'stalno'... job, ck, mal sprostitve, nekaj dobrih prijateljev.. rad dobro pojes, kaj popijes v dobri druzbi... tko, v bistvu ne tako zelo divje recimo... strelec bi bolj na potovanjih fural, kaj jaz vem, se kaj drucga (no saj zato imas muzko pa filme)... Strelci ste vcasih kot otroci - tolk enga ukvarjanja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 sej jaz skoz pravim, da s svojim stelijem, al kaj je že v strelcu pa luno v raku rabim ful ukvarjanja, pa "pravi" tole ne šteka in ignorira :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Strelci ste vcasih kot otroci - tolk enga ukvarjanja... Ja, seveda, nam se treba konkretno posvečat, valjda Pa nas redno mazit, pa pohvalit, pa razvajat, pa to. Valjda, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 A pol sem jz tut strelka?? (mam pa MC v strelcu.... ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Tud če nisi te lohk mal porazvajam....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 ma ribe STE pa se hujse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 STE, ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pol sem jz tut strelka?? (mam pa MC v strelcu.... ) <{POST_SNAPBACK}>ma ribe STE pa se hujse. kwa naj pol jst rečem k sem oboje (so+asc) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 pa glih ti, cocci! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ni kej rect, sej beremo sicr pa se vse vit iz nasih postov kwa rabmo ..ipd. ----- kwa naj pol jst rečem k sem oboje (so+asc) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Vse naj naj LN forum in njegovim (so)ustvarjalcem Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 O, helena, , kje si pa tole zdaj nasla!! Hvala ti, lepo od tebe!! No saj je kar spregledana bila temca, pa lnfjev r.d....V bistvu bi se lohk res vec folka spomnil pa rekl no ja... j***** Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 o Helena zivjo! kako kej? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Marsa Free Sem kr ok upam, da tudi ti.Hvala! Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sknk 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 čestitampa še naprej nejbo tak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts