Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Joj, hvala, to je pa zelo lepo od tebe, zivjo, dobrodosel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Glede na poznost podanih podatkom imam dober razlog da vama voščim pozno. Želim vama še mnogo uspešnih let delovanja s forumom kot seveda tudi s celotno domeno lunin.net. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha9 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Iskrene cestitke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Heeej, najlepsa hvala obema! Natasa, zivjo in dobrodosla! ... je pa zanimivo, da je ravno zdaj se tole pojavilo, ker sem glih vceraj razmisljala, da saj res, prvega maja pa LN praznuje rojstni dan. Pa tole vidim vceraj. za cestitke in dobre zelje in taksno ni nikoli prepozno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 Danes praznuje Lunin forum svoj CETRTI rojstni dan! dobr ga zhgemo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ČESTIIIIIITAMMMMMM. ŠE TAKO NAPREJ. Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 OOOOOO!!!!! VSE NAJBOLJŠE!!!! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 xrosex xrosex xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 čestitke, le tako naprej http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Čestitke ob obletnici in še na mnoga leta! http://img79.imageshack.us/img79/9803/anniversairepersonnages0066pp.gif Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Danes praznuje Lunin forum svoj CETRTI rojstni dan! Pol ima zdaj ta trmoglavo obdobje . Želim mu pa vse ta najboljš še naprej- če ga kaj srečaš mu povej , veliko zanimivih postov, pa ostalih stkanih zadev prek tule, ker tole le ni SAMO forum, posega v neverjetne dimenzije . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 res je Pujsa! Ej THANX folk!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 dobr ga zhgemo! ČESTITKE LNF!!! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 čestitke lnf...m&m....vsem forumovcem...in vsem dimenzijam, informacijam, smehu....pa tud tistim manj prijetnim rečem....ki prav tako sodijo v celoto....en slinast cmok you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 *pa se enga stisnjenga Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Jaz bom kr po štajersko... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 a zhe 4. ...?bemu.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 čestitke lnf...m&m....vsem forumovcem...in vsem dimenzijam, informacijam, smehu....pa tud tistim manj prijetnim rečem....ki prav tako sodijo v celoto....en slinast cmok Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Kaj povedat, le tako naprej ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Jaz pa bi se zahvalila vsem...za izvirne objave, sodelovanje in še, še..In še vse dobro naprej LN FORUMU. "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 res je kul, da nam je tole ratal, STIRI LETA madonca!!! vmes bi se lohk ze 100x poklal, zaprl, skenslal, vse....pa trdn stoji (saj LN ma pa tocno cez 2 mesca 6., , rab ribetka mal trse podlage tud ) Tko da, cestitke vsem nam, res. xrosex *upam da vas ne mot, ker sem v staro temo dodala, da nimamo 5 tem, saj je itak sam 1x na let aktualno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 juhu! http://www.cosgan.de/images/midi/musik/n025.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Šele 4 leta smo mladi!!! U super nam gre! VSE NAJBOLJŠE LUNIN FORUM Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts