Lenka: 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 evo z eno dnevno zamudo ker včeraj nisem mogla gor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Čestitke ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Pih! Ste opazil, osvezil _ in to Zvezani!! Jp, 1. marca okol 22h al neky tacga se je rodil LNF. kerga ze? mensezdi da 2002. In glih na r.d. ni delal. kaj cmo. eh, sej vemo kak je to, ko si eno leto starejši in bi se najraj kr skriu, pa je šau mal na svoje Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 uffff kakšna gneča tule gor,jaz pa šele danes opazila Čestitke moderatorjema in seveda tudi vztrajnim, forumovcem.Samo popolni forumi obstanejo nonstop na isti valovni dolžini.Lunin forum pravgotovo je mednjimi. Eden redkih na SLO sceni. ČESTITKE IN VESELO NAPREJ! http://images.giftservices.com/images/medium/6188a.jpg http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Vse najboljše Lunin forum!!! Vesela sem, da se je LN forum rodil,preko njega sem spoznala enkratne ljudi,se naučila novih stvariin še vedno rada pogledam, kaj se dogaja tukaj. Hvala, ker se preko vaših izkušenj lahko notranje obogatim. Hvala Vama Marsa in Mitja! Hvala vsem Vam, ki ga sooustvarjate! ENKRATNI STE res je kul, da nam je tole ratal, STIRI LETA madonca!!! vmes bi se lohk ze 100x poklal, zaprl, skenslal, vse....pa trdn stoji (saj LN ma pa tocno cez 2 mesca 6., , rab ribetka mal trse podlage tud ) Tko da, cestitke vsem nam, res. xrosex*upam da vas ne mot, ker sem v staro temo dodala, da nimamo 5 tem, saj je itak sam 1x na let aktualno. Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 Thanx vsem in hvala in cestitke tudi vam, posebej 'ta vztrajnim'. She ga bomo zhgal! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Z opravičljivim razlogom malce pozno vendar iskreno: LNF vse NAJ NAJ,..... ...hkrati ti želim neomajno hardversko ter softwersko vzdržljivost... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Dons je 6. (x!x) rosjtni dan LNF. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Vse najboljše LNF! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Thanx Mateja! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Čestitke Long life Lunin.Net Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Thanx! Lunin.NetLunin net ga ma pa 1. maja (*rodil 1. 5. 2000). Dons pa lunin forum (*1. 3. 2002) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Juhej, kaj bi mi brez LNFja ....., pa valjda brez Marse in Mitje ... se na long time to live Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Thanx obema! jp, 6 let.... se kr navad clovk tkole..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Thanx! Lunin net ga ma pa 1. maja (*rodil 1. 5. 2000). Dons pa lunin forum (*1. 3. 2002) Malce sem pobrkal Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 nc hudga - vazno je voscilo in njegov namen , nisem hotla bit tecna pa dlakocepska, sam sem pr enih stvareh pa pac natancna. sory. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 nc hudga - vazno je voscilo in njegov namen , nisem hotla bit tecna pa dlakocepska, sam sem pr enih stvareh pa pac natancna. sory. Pravilno ! Saj tukaj sva si zelo podobna Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 na še veliko let xrosex ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Marsa, cestitke , 6 let administrirat ob vseh lunah, kvadratih, tranzitih in opozicijah ni svinjski kaselj . Kaj vse smo skupaj skoz dali , pa kaj vse se bomo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 ej ti ..................................(tozhi)baba............................ tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 ne vem zakaj sem dobila tole asiciacijo, ko skombiniram lunin net, marso in danasnji dan .... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 na še veliko let xrosex jp, k bom 80, bom odgovarjala na 17350. temo 'ascendent', 5 tisochich komentirala v temi akne (kar pomen da jih mam ) itd.Castitljivo.Ocarljivo. http://www4.slikomat.com/08/0301/mc-m.frie.gif Vse najboljše LNFvish, to se pa pravi scati v luno. ni svinjski kaselj jp, se dobr pol da je macji. ja, V S E sko0z dal..... ej ti ..................................(tozhi)baba............................ ja, sam specam, tozarim, se pizdim... ne vem zakaj sem dobila tole asiciacijo, ko skombiniram lunin net, marso in danasnji dan .... kul.mogoc zato k mi je blazno vsec energija audrey hepburn? (btw - bik z luno v ribah - da smo glih pr povezavah pravih ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 ja, sam specam, tozarim, se pizdim... ok...nooooo..... pol pa (pizdi)baba... x:Xx zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts