Skoči na vsebino

Rojstni dan LN foruma

Marsa

Recommended Posts

se pridružujemčestitkam!

Meni je LNF temeljito spremenil življenje xloveyx , zato ima posebno mesto v moje srcu, za vedno :flowerface: xflowx

tako da...še na mnoga mnoga leta!! xvrtcx

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

da bi vsi serverji zdrzal se par er.

pa administratorji ne izgubil zivcev in dobil sivih las...

lnf je lustkan!

xsrcbumx

:medal: :medal: :medal: :medal: :medal:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

LNF raztura :2src:

Še veliko let xsrcx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Jaz se globoko opravičujem, ker sem spregledala RD luninga foruma.

Iskreno voščim in od srca: LNF in Marsi in vse, ki kakorkoli delate na tem: Enkratni ste in neponovljivi in Marsi, Tvoj forum je edini, na katerega pridem pogledat in včasih kaj napisat. HVALA ti in še mnogo mnogo entuziazma xsrcx x:Xx :palec:

uj, zamudila

čestitke tudi od mene

še na mnoga leta :flowers: :sorcerer:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

nc, je ze prepozn, skregana do konc lajfa! :angry:

x;)x x:Dx

:kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

na še veliko let xcheersx xrosex :party: :flower:

:palec: Nisem pozabila na Marsin rojstni dan, na lunin net pa, ampak, ker se mi zdi, da sta oba ENO, nisem dost falila. Tako Marsa kot net sta ribi, moja severna zanka in jupiter v ribah mi kažeta, da sem precej navezana na tele ribake, zato vaju imam oba z netom radaaaaaaa. x:Xx

:palec: Nisem pozabila na Marsin rojstni dan, na lunin net pa, ampak, ker se mi zdi, da sta oba ENO, nisem dost falila. Tako Marsa kot net sta ribi...

hmm. x:o)x :8):

pravzaprav sva ribi forum in jaz (in oba mava tele cifrce simpaticne xDDx - 1 in 3), LN ('net') pa je bikec. x^x (1.5.)

vsi trije pa mamo isti asc. x8Dx x;)x

mormo bit v svojem stilu. xDDx xyesx

Thanx! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
Danes je 7. (x!x) rojstni dan LN Foruma. x:)x

Picasso

Thanx! :vio: :palec:

ja, sej je res, carsko, da sploh se laufa tole, to je ze kr obdobjece! xDDx

Picasso

Hudo Candle, mega, joj kok fajn, res! Si mi polepsala dan - in LNF-ju! x;)x

Nad! :2src: x8Dx :palec:

Thanx tud teb, Strelka, jp, sedmica! Morda zadanemo na lotu! xokx x:o)x

Picasso

Vse najboljše!!! :2src: :2src: pa še tak lep sonček je, da čist najbolj možno paše xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xcheersx

a ne? res lep prvi marcni dan - vratolomno se priblizuje pomlad. xcivx xDDx

Picasso

jp, kot v otrostvu: 5x gres se spat. xDDx

Skratka, hvala vsem sestim x:o)x x;)x za cestitke! xrosex

Picasso

ja sej vem. x:)x

(sej ne gre za 'naju' - gre za fajn projekt, ustvarjalci pa mamo radi kak fidbek sem pa ke, pa magar v kaksnem palcu v kaki temi, ce ze drugace ne.

je pa seveda custveno in otrocje, da me to prizadane. x:)x)

Picasso

Guest VilaSonca
ja sej vem. x:)x

(sej ne gre za 'naju' - gre za fajn projekt, ustvarjalci pa mamo radi kak fidbek sem pa ke, pa magar v kaksnem palcu v kaki temi, ce ze drugace ne.

je pa seveda custveno in otrocje, da me to prizadane. x:)x)

in človeško si pozabila pripisati. x:)x

in človeško si pozabila pripisati. x:)x

ja. tud. :8): xDDx

sam pac... nic nikomur ne koristi in je v bistvu b.v.

in v bistvu sploh ne gre zame, jaz kot oseba sem bla ze velikrat zignorirana in temu ne pripisujem nobene tezhe in nicesar.

Tu/to je pa nekaj druzga, drugace.

vsak dan si tle, nudi ti veselje itd., pa nobene virtualne rozce, medtem ko se sipajo povsod na metre?

no ampak pac tko je.

ko/ce je, je samoumevno, ce/ko pa ni/ne bi blo, pa v eni uri sto odzivov. x:o)x

Picasso

A vas je več pol...

kako to mislis?

hm, no, ce sem rpav razumela, ni nas vec, sva samo midva, pac projekt, ce te je to 'zmotlo'. najin, LN projekt, ce zelis.

pomeni da ne gre za mojo osebo, pac pa nekaj drugega.

Ce nekdo fura gostilno, gostilna ni on. Je njegov projekt.

(aja, mi ustvarjalci najbrz mislis - mislila sem splosno: vsak ustvarjalec x:)x)

...

1. marca 2002 se je zvecer *rodil* LNF.

Po predhodnem chekiranju - chatu, ki je bil chekiranje, kok folka in kaksnega je sploh na LN, katerega prikljucek je LNF, ki je bil formiran po vsebini LN, ki je bil formiran po vsebini LK (luninega koledarcka)... tako gre za *verizen projekt*, ki sva ga v bistvu ustvarila ze daljnjega 1991 (za l. 92').

In pol kot receno spravla to na net (LN, 1.5.2000), ki sva ga furala prek telefonskega prikljucka v najbolj bogi izvedbi na lastne stroske, potem pa sva po videnem/opazenem/ugotovljenem (odzivi na urednistvo, vprasanja itd., obisk in clani Chata itd.) ustvarila forum - LNF. Pred 7 leti.

Vmes smo mel nekaj selitev (nekatere tehnicno zelo tezko izvedljive, da sva lohk vesela, da se je vse preneslo) in hekerje nekajkrat, 1x ornk (se sedaj se pac to *preiskuje* >, v glavnem, to stoji, je slo pa prav na krim. preiskavo), zarad cesar zelo delava na varnosti.

Pravzaprav je Mitja pred kratkim totalno apgrejdal spet varnost in je zdaj neka ultra huda, pa nisva nic obvescala, ker itak kot receno, je to samoumevno, se tega ne opazi, opazi se sam, ce tega ni. x:o)x

Picasso

LNF vse najboljše, najlepše, ma, vse kar si sam želiš. Da bi ostal zdrav, čil, svež, igriv, otročji, resen in odrasel in v večno radost ter veselje očiju Mitji in mamici Marsi.

xsrcbumx :hapyb: xbendx xvrtcx

xsrcbumx tud očiju in mamici.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...