tinka 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 a res....?mogoce mi je padlo s tem dezjem in mackico in luno in vodo in eno tako zenskico...ki je ful nezna in tko, ampak taka mala jeklena rokica v zametku... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 se pridružujemčestitkam!Meni je LNF temeljito spremenil življenje , zato ima posebno mesto v moje srcu, za vedno tako da...še na mnoga mnoga leta!! If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 da bi vsi serverji zdrzal se par er.pa administratorji ne izgubil zivcev in dobil sivih las... lnf je lustkan! TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 LNF raztura Še veliko let "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Jaz se globoko opravičujem, ker sem spregledala RD luninga foruma. Iskreno voščim in od srca: LNF in Marsi in vse, ki kakorkoli delate na tem: Enkratni ste in neponovljivi in Marsi, Tvoj forum je edini, na katerega pridem pogledat in včasih kaj napisat. HVALA ti in še mnogo mnogo entuziazma ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 uj, zamudilačestitke tudi od meneše na mnoga leta Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 nc, je ze prepozn, skregana do konc lajfa! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 na še veliko let xrosex Nisem pozabila na Marsin rojstni dan, na lunin net pa, ampak, ker se mi zdi, da sta oba ENO, nisem dost falila. Tako Marsa kot net sta ribi, moja severna zanka in jupiter v ribah mi kažeta, da sem precej navezana na tele ribake, zato vaju imam oba z netom radaaaaaaa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2008 Nisem pozabila na Marsin rojstni dan, na lunin net pa, ampak, ker se mi zdi, da sta oba ENO, nisem dost falila. Tako Marsa kot net sta ribi...hmm. pravzaprav sva ribi forum in jaz (in oba mava tele cifrce simpaticne - 1 in 3), LN ('net') pa je bikec. (1.5.)vsi trije pa mamo isti asc. mormo bit v svojem stilu. Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 jp, se jst torej: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2009 Danes je 7. (x!x) rojstni dan LN Foruma. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 super čestitke, ker tako dobro furata tole! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2009 Thanx! ja, sej je res, carsko, da sploh se laufa tole, to je ze kr obdobjece! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2009 Hudo Candle, mega, joj kok fajn, res! Si mi polepsala dan - in LNF-ju! Nad! Thanx tud teb, Strelka, jp, sedmica! Morda zadanemo na lotu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 vse naj naj... Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 ooo, 7-ka. magic number. vse najboljše na tak lep dan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 Vse najboljše!!! :2src: pa še tak lep sonček je, da čist najbolj možno paše WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2009 a ne? res lep prvi marcni dan - vratolomno se priblizuje pomlad. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 Sam še ene dvakrat sneg zapade WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 jp, kot v otrostvu: 5x gres se spat. Skratka, hvala vsem sestim za cestitke! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 ja sej vem. (sej ne gre za 'naju' - gre za fajn projekt, ustvarjalci pa mamo radi kak fidbek sem pa ke, pa magar v kaksnem palcu v kaki temi, ce ze drugace ne.je pa seveda custveno in otrocje, da me to prizadane. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ja sej vem. (sej ne gre za 'naju' - gre za fajn projekt, ustvarjalci pa mamo radi kak fidbek sem pa ke, pa magar v kaksnem palcu v kaki temi, ce ze drugace ne.je pa seveda custveno in otrocje, da me to prizadane. )in človeško si pozabila pripisati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 in človeško si pozabila pripisati. ja. tud. sam pac... nic nikomur ne koristi in je v bistvu b.v.in v bistvu sploh ne gre zame, jaz kot oseba sem bla ze velikrat zignorirana in temu ne pripisujem nobene tezhe in nicesar.Tu/to je pa nekaj druzga, drugace.vsak dan si tle, nudi ti veselje itd., pa nobene virtualne rozce, medtem ko se sipajo povsod na metre? no ampak pac tko je.ko/ce je, je samoumevno, ce/ko pa ni/ne bi blo, pa v eni uri sto odzivov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2009 A vas je več pol...kako to mislis?hm, no, ce sem rpav razumela, ni nas vec, sva samo midva, pac projekt, ce te je to 'zmotlo'. najin, LN projekt, ce zelis.pomeni da ne gre za mojo osebo, pac pa nekaj drugega.Ce nekdo fura gostilno, gostilna ni on. Je njegov projekt. (aja, mi ustvarjalci najbrz mislis - mislila sem splosno: vsak ustvarjalec )... 1. marca 2002 se je zvecer *rodil* LNF.Po predhodnem chekiranju - chatu, ki je bil chekiranje, kok folka in kaksnega je sploh na LN, katerega prikljucek je LNF, ki je bil formiran po vsebini LN, ki je bil formiran po vsebini LK (luninega koledarcka)... tako gre za *verizen projekt*, ki sva ga v bistvu ustvarila ze daljnjega 1991 (za l. 92').In pol kot receno spravla to na net (LN, 1.5.2000), ki sva ga furala prek telefonskega prikljucka v najbolj bogi izvedbi na lastne stroske, potem pa sva po videnem/opazenem/ugotovljenem (odzivi na urednistvo, vprasanja itd., obisk in clani Chata itd.) ustvarila forum - LNF. Pred 7 leti.Vmes smo mel nekaj selitev (nekatere tehnicno zelo tezko izvedljive, da sva lohk vesela, da se je vse preneslo) in hekerje nekajkrat, 1x ornk (se sedaj se pac to *preiskuje* >, v glavnem, to stoji, je slo pa prav na krim. preiskavo), zarad cesar zelo delava na varnosti. Pravzaprav je Mitja pred kratkim totalno apgrejdal spet varnost in je zdaj neka ultra huda, pa nisva nic obvescala, ker itak kot receno, je to samoumevno, se tega ne opazi, opazi se sam, ce tega ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 LNF vse najboljše, najlepše, ma, vse kar si sam želiš. Da bi ostal zdrav, čil, svež, igriv, otročji, resen in odrasel in v večno radost ter veselje očiju Mitji in mamici Marsi. tud očiju in mamici. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts