Guest sstane 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Zepo, kaj ti pa je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Stane, ne bodi žleht !!Ja, MAP je ful predrag. Zato je tudi priporočena doza 3-5 tablet, ker sicer ga sploh ne bi nihče jemal. omejitve navzgor namreč ni- razen seveda finančne. Kot mi je znano, so to kompletne beljakovine.. pa ni bistveno, ga itak ne jemljem.. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Stane, ne bodi žleht !!Daisy, te pripombe ne razumem, pravi, da je bolan in me samo zanima, kaj mu je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Sorry, Stane...Sem jaz zamočila. Sem mislila, da ga sprašuješ kaj mu je ker je naenkrat prijazen z mano Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ne, sprašuje ga zato, da mu bo povedal kaj mu manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Imam precej problemov z aritmijo, / fibrilacije , undulacije /. Čakam na nekakšno preiskavo in možno operacijo / poseg/ ,če bo stvar sploh izvedljiva. Trenutno bolj malo vem ,to sigurno , da je stvar zelo mučna in zoprna/ zame/ Daizy - nisem s tabo ratal nenadoma prijazen , saj na splošno sem prijazen , le včasih me ujezijo trditve brez osnove/ ne glede na to , če ne vem ozadja/ - stvari so močnejše od človeka.V prvem komentarju sem čisto lepo povedal kaj si mislim o raznih dietah. Ni pa stvar osebna, nikakor. Sicer pa, mnenje je svoboda, točnost oz. upravičenost do njega naj bi bila pa vprašljiva !?? Kakorkoli že - lep pozdrav vsem .Pa brez zamere, če smo zaradi mene zašli z teme. Lepo bodite Aja, daizy - map vsebuje 8 esencijalnih aminokislin , to se pravi tistih , ki jih naše telo ne proizvaja pod nobenimi pogoji in jih moramo vnašati z hrano.Sicer je pa vseh aminokislin cca 24 in vse so nujno zlo našega telesa. Torej -map niso kompletne beljakovine . lepo bodite Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Imam precej problemov z aritmijo, / fibrilacije , undulacije /. Čakam na nekakšno preiskavo in možno operacijo / poseg/ ,če bo stvar sploh izvedljiva. Trenutno bolj malo vem ,to sigurno , da je stvar zelo mučna in zoprna/ zame/Te kaj trese statična elektrika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 stane, ne trese me statična elektrika . lepo bodite Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 stane, ne trese me statična elektrika . lepo boditeTe daje zgaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 STANE, ne daje me zgaga, v bistvu me ne daje nič , razen napadov aritmije/ tahikardije/ Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 STANE, ne daje me zgaga, v bistvu me ne daje nič , razen napadov aritmije/ tahikardije/ Niti teža? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Teža ja , zato pa počasi hujšam -cca 0,5-1kg na teden. Več ne morem , ker dobivam ene tablete za aritmijo , ki zmanjšujejo porabo kalorij- metabolizem in imajo še kup stranskih učinkov. od 1.januarja sem shujšal cca 10 kg .Po navadi bi v tem času izgubil 25 kg, a je že tako . Sranje je , ker mi tudi gibanje ne pomaga/ malo že / saj imam zmanjšan utrip za cca 10-15 utripov na minuto. Zdravnik mi pravi naj jem te tablete do preiskave in posega , da potem ne bodo več potrebne/ če je to to?/ . Ampak po kardiologovih besedah je zadeva prirojena in jaz sem pač med tistimi 10 % , ki imajo z tem izrastkom v srcu težave. nekateri se jih sploh ne zavedajo .pravim pa- vse to je mnenje mojega kardiologa - mnenje!!! do preiskave / elektrofiziološka študija/ tako ni nič zihr. tak ti to dojde, stane. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ta gospod je imel aritmije, visok pritisk, sladkor, holesterol, kilograme.... in puls na koncu komaj 35, tako, da je bil tik pred vsaditvijo vzpodbujevalca. Danes je kot nov, kile mu pa nič ne škodijo. http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=7091 http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/top%20paketi%20154.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 kolk jima plačuješ? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 kolk jima plačuješ?Matic, če boš jezen nase in še na cel svet povrh, boš resno zbolel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Stane, samo sarkastično opozarjam na pomanjkanje argumentov Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Stane, samo sarkastično opozarjam na pomanjkanje argumentovZa argumentiran sarkazem si mnogo premlad, se niti tega ne zavedaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Bi naročil tvojo sol pa bi me doma 4 mesece zajebavali da sem vegeterjanec. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Bi naročil tvojo sol pa bi me doma 4 mesece zajebavali da sem vegeterjanec.Kdo, vnuki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Uf, stane, ti nimaš pojma kako se na vasi vse zve Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Uf, stane, ti nimaš pojma kako se na vasi vse zve Vem več, kot si ti misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hej stanči, tale paketk je ful fensi Kaj pa ta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Jaz prvič sprobujem dieto nasploh....in ta mi je super....zanjo sm se odločla ker je sodelavka v 3eh tednih 6 kg shujšala....in sm rekla da bom poskusla....pa deluje:)danes je moj 8.dan:) pa nisem ne lačna nič... pa hujšam.... 3 kg manj me je že:)čez 14 dni pa še fitnes....in bo super:)pa še pohvalit se morem:) ne grešim se med dieto:) jupeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
punki 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hmm..poznam fula folka k se je spravl na to dieto...rezultati pa so skor povsod pozitivni... moja mati si j kupla knigo inj j shujšala ž dost ... je idin ena izjema k se je po tej dieti zredila... ... se zgodi ...drgač pa folk k j to probu prav d čene druzga se počutje definitivno na + spremeni mnde...no jst ostajam pr fitnesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tkaplj 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 no jz morm rečt, da sedaj vztrajam na tej dieti že 12 dni in izgubila sem 3 kg. zelo sem srečna, glede na to, da me čaka še 15 kg. upam, da se bom držala ciklusa in mi bo uspelo. kakšne so kaj vaše izkušnje z to dieto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.