Skoči na vsebino

Hise

jezditi_vesolje

Recommended Posts

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljen/a-e!

Saj jaz itak gledam zmeraj vladarje hiš, zame tudi "prazna" hiša vedno nekaj pove x:Dx ...lep dan x:)x  :palec:

ufff Boris nisem hotela prizadeti,samo povem,da si bil tudi v prejšnem življenju priden :palec:

Kot sem zapisala ,so učili mene. Forum je prima zadeva ravno zaradi izmenjave mnenj ...pa saj to tudi veš x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

mam:

6th House - Capricorn - 28°18'11

12th House - Cancer - 28°18'11

popolnoma iste stopinje??  :inocent:

ce mam sonce: Sun - Pisces - 55.44 - 07 hisa - direct

a to pomeni, da je bolj riba, kot ce bi recimo bilo: 11°50'52 ??

al pa: Uranus - Libra - 13.39 - 02 hisa - retrograde - ali to pomeni, da je zelo v svoji poziciji, ker je pac samo 13. stopinje??

Zanima me kako preživljaš prehod ,tranzitnega, Saturna preko 12.hiše.

Sonce-Pisces-55.44 x?x x?x x?x al si se zmotu ,al si pa preveč našega Ananto bral x:Dx

Z a 55.st.clo Imširagić nima obrazložitve oz.interpretacije x:Dx

mam:

6th House - Capricorn - 28°18'11

12th House - Cancer - 28°18'11

popolnoma iste stopinje??  :inocent:

ce mam sonce: Sun - Pisces - 55.44 - 07 hisa - direct

a to pomeni, da je bolj riba, kot ce bi recimo bilo: 11°50'52 ??

al pa: Uranus - Libra - 13.39 - 02 hisa - retrograde - ali to pomeni, da je zelo v svoji poziciji, ker je pac samo 13. stopinje??

Zanima me kako preživljaš prehod ,tranzitnega, Saturna preko 12.hiše.

Sonce-Pisces-55.44 x?x x?x x?x al si se zmotu ,al si pa preveč našega Ananto bral x:Dx

Z a 55.st.clo Imširagić nima obrazložitve oz.interpretacije x:Dx

xrolleyesx xrolleyesx Tega vprašanja pa jaz tudi nč ne rzaumem?

obstaja še ena teorija,da si v prejšnih življenjih' popucal'hiše, ki so'prazne'. Saj  praznih hiš ni.V vsaki je njen vladar tako,da se lahko vedno obrneš nanj
huraaa, zanimivoo x:Dx

in kaj je najzanimiveje x?x xrolleyesx Malo se razpiši,da vem :palec:

• 1 month later...

Jaz, ki pa res pojma nimam, me pa sploh zanima, kaj pomeni imeti prazno hišo?

A to je takrat, če se ti noben izmed planetov ne pojavlja v recimo 1. hiši? A pol je prva hiša prazna?

Potem se meni planeti pojavljajo samo v 8., 9., 10., 11. hiši. Ostale so prazne ali kaj? Kaj to pomeni?

zanimivo je to, da slišm kaj takega..ti pa le kaj več povej o tem, da bom probal jest kaj še dodat x:Dx menim,da je fino to slišat, ker mam jest kr pol karte prazne :8):  se prav, da mi ne ostane še velik bit tuki x:Dx

živjo,

v katerem delu karte pa imaš čisto prazne hiše(pustiva vladarje) x?x

V vsakem horoskopu (natalni karti) sta prazni vsaj dve hiši, drugače ne gre, razen če noter nasmetimo Ceres, Pallas, Vesto in še vraga in pol. Povprečno - po nekje objavljeni statistiki - je praznih pet hiš.

Ni pa problema, če je hiša prazna. Večina hiš obsega dve znamenji, včasih celo tri (ker je eno znamenje vkleščeno). To pomeni dva ali tri vladarje, od katerih nekateri so močnejši, nekateri šibkejši. Ti vladarji imajo aspekte itd.

Če pa je v neki hiši samo eno znamenje, potem je ta hiša bolj ozka. Nekje sem prebral, da v tem primeru ne predstavlja velikega pomena za to osebo. Kar nekajkrat se mi je to potrdilo pri pogovorih z ljudmi, sem pa naletel tudi na kontra dojemanje ozke hiše. :eek:

Primer je druga hiša v Raku, kadar je ASC na sredi Dvojčkov.

(Zadeva se malo zakomplicira, če je v tej ožji hiši nekaj planetov - ampak to je poperček astrologije. Izziv.)

Lep pozdrav!

x:)x

v katerem delu karte pa imaš čisto prazne hiše(pustiva vladarje)
nekak nabasan okrog raka naprej, pa tja do strelca...na levi..,/od rib,do vodnarja,ovna, bika... dol nič....
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 4 months later...

Značilnosti katerega znamenja povzame hiša?

Primer: Zelo velika hiša, ki se začne v enem znamenju, konča pa v tretjem. (Se pravi, da se npr. začne v raku, konča pa v devici)

Ko razlagaš horoskop, ali upoštevaš samo tisto znamenje, v katerem se hiša začne...ali gledaš pomen iste hiše v vseh treh znamenjih in potem pri razlagi kombiniraš vse troje??

Zanima pa me, ker se mi 6. hiša začne na zadnji stopinji bika, od tu naprej pa je vsa v dvojčku. Nisem sigurna ali naj gledam razlago bolj za bika ali dvojčka... xrolleyesx

Ojla Konj!

Hiše, če so v treh znamenjih imajo lastnoti vseh treh, o prvem še posebej, ker vladar tega znamenja je vladar hiše(npr. vrh v raku, zato glej vladarja Luno in njene aspekte tudi!), potem pa se ti to dogaja bolj v prvem obdobju življenja, sredinsko znamenje v nadaljevanju, končno znamenje pa na koncu življenja, spet katero opcijo gledaš.

Imam sam primer pri 6. hiši, ki je na zadnji stopinji leva, potem je pa vsa v devici in še nekaj v tehnici, kar je itak značilno za zimska rojstva (velika 6 in 12. hiša). Zadnja stopinja leva je pod resorjem križa, kar sem dokaj pozno spoznal, no sedaj sva prijatelja le če vsakodnevno telovadim in če sem aktiven, kar pa sploh ni slabo.

Menda si potegnila ven kakšen zaključek, lp, B. x;)x

Ja,tnx x;)x ... zaključek je, da je vedno pomembno in prisotno prvo znamenje, vendar tekom življenja ta hiša povzame značilnosti tudi drugega znamenja oz znamenj. Se pravi sem pravilno predvidevala, ko sem rekla, da je potrebno kombinirat.

Kar pomeni v primeru moje 6 hiše pride do kombinacije:bik-dvojček.... glede na pomen 6 hiše naj bi to pol pomenilo: disciplina in nestalnost, površnost pri delu.

Jaaooo, to pa full paše skupi.. xrolleyesx ... Kaj čmo, baje se da z delom to v svoj prid obrnit :switz: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...