borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdravljen/a-e! Saj jaz itak gledam zmeraj vladarje hiš, zame tudi "prazna" hiša vedno nekaj pove ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdravljen/a-e! Saj jaz itak gledam zmeraj vladarje hiš, zame tudi "prazna" hiša vedno nekaj pove ...lep dan ufff Boris nisem hotela prizadeti,samo povem,da si bil tudi v prejšnem življenju priden Kot sem zapisala ,so učili mene. Forum je prima zadeva ravno zaradi izmenjave mnenj ...pa saj to tudi veš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Misliš, da sem bil v prejšnjem življenju tudi priden, pohvalno, žal nimam informacij, pa bi me zanimalo, lep večer Čveka. Forum, ja super za učenje in izmenjavo mnenj, saj zato sem pa vztrajen, včasih bolj, včasih pa žal manj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mam: 6th House - Capricorn - 28°18'1112th House - Cancer - 28°18'11 popolnoma iste stopinje?? ce mam sonce: Sun - Pisces - 55.44 - 07 hisa - directa to pomeni, da je bolj riba, kot ce bi recimo bilo: 11°50'52 ??al pa: Uranus - Libra - 13.39 - 02 hisa - retrograde - ali to pomeni, da je zelo v svoji poziciji, ker je pac samo 13. stopinje?? Zanima me kako preživljaš prehod ,tranzitnega, Saturna preko 12.hiše. Sonce-Pisces-55.44 al si se zmotu ,al si pa preveč našega Ananto bral Z a 55.st.clo Imširagić nima obrazložitve oz.interpretacije Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 mam: 6th House - Capricorn - 28°18'1112th House - Cancer - 28°18'11 popolnoma iste stopinje?? ce mam sonce: Sun - Pisces - 55.44 - 07 hisa - directa to pomeni, da je bolj riba, kot ce bi recimo bilo: 11°50'52 ??al pa: Uranus - Libra - 13.39 - 02 hisa - retrograde - ali to pomeni, da je zelo v svoji poziciji, ker je pac samo 13. stopinje?? Zanima me kako preživljaš prehod ,tranzitnega, Saturna preko 12.hiše. Sonce-Pisces-55.44 al si se zmotu ,al si pa preveč našega Ananto bral Z a 55.st.clo Imširagić nima obrazložitve oz.interpretacije Tega vprašanja pa jaz tudi nč ne rzaumem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 obstaja še ena teorija,da si v prejšnih življenjih' popucal'hiše, ki so'prazne'. Saj praznih hiš ni.V vsaki je njen vladar tako,da se lahko vedno obrneš nanj huraaa, zanimivoo in kaj je najzanimiveje Malo se razpiši,da vem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Jaz, ki pa res pojma nimam, me pa sploh zanima, kaj pomeni imeti prazno hišo?A to je takrat, če se ti noben izmed planetov ne pojavlja v recimo 1. hiši? A pol je prva hiša prazna?Potem se meni planeti pojavljajo samo v 8., 9., 10., 11. hiši. Ostale so prazne ali kaj? Kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Vsaka hiša ima svojega vladarja hiše, ki ga pokaže vrh vsake hiše in ta ti pove, kaj in kako naprej, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 zanimivo je to, da slišm kaj takega..ti pa le kaj več povej o tem, da bom probal jest kaj še dodat menim,da je fino to slišat, ker mam jest kr pol karte prazne se prav, da mi ne ostane še velik bit tuki živjo, v katerem delu karte pa imaš čisto prazne hiše(pustiva vladarje) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 V vsakem horoskopu (natalni karti) sta prazni vsaj dve hiši, drugače ne gre, razen če noter nasmetimo Ceres, Pallas, Vesto in še vraga in pol. Povprečno - po nekje objavljeni statistiki - je praznih pet hiš. Ni pa problema, če je hiša prazna. Večina hiš obsega dve znamenji, včasih celo tri (ker je eno znamenje vkleščeno). To pomeni dva ali tri vladarje, od katerih nekateri so močnejši, nekateri šibkejši. Ti vladarji imajo aspekte itd. Če pa je v neki hiši samo eno znamenje, potem je ta hiša bolj ozka. Nekje sem prebral, da v tem primeru ne predstavlja velikega pomena za to osebo. Kar nekajkrat se mi je to potrdilo pri pogovorih z ljudmi, sem pa naletel tudi na kontra dojemanje ozke hiše. Primer je druga hiša v Raku, kadar je ASC na sredi Dvojčkov. (Zadeva se malo zakomplicira, če je v tej ožji hiši nekaj planetov - ampak to je poperček astrologije. Izziv.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 v katerem delu karte pa imaš čisto prazne hiše(pustiva vladarje) nekak nabasan okrog raka naprej, pa tja do strelca...na levi..,/od rib,do vodnarja,ovna, bika... dol nič.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Značilnosti katerega znamenja povzame hiša? Primer: Zelo velika hiša, ki se začne v enem znamenju, konča pa v tretjem. (Se pravi, da se npr. začne v raku, konča pa v devici) Ko razlagaš horoskop, ali upoštevaš samo tisto znamenje, v katerem se hiša začne...ali gledaš pomen iste hiše v vseh treh znamenjih in potem pri razlagi kombiniraš vse troje?? Zanima pa me, ker se mi 6. hiša začne na zadnji stopinji bika, od tu naprej pa je vsa v dvojčku. Nisem sigurna ali naj gledam razlago bolj za bika ali dvojčka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ojla Konj! Hiše, če so v treh znamenjih imajo lastnoti vseh treh, o prvem še posebej, ker vladar tega znamenja je vladar hiše(npr. vrh v raku, zato glej vladarja Luno in njene aspekte tudi!), potem pa se ti to dogaja bolj v prvem obdobju življenja, sredinsko znamenje v nadaljevanju, končno znamenje pa na koncu življenja, spet katero opcijo gledaš. Imam sam primer pri 6. hiši, ki je na zadnji stopinji leva, potem je pa vsa v devici in še nekaj v tehnici, kar je itak značilno za zimska rojstva (velika 6 in 12. hiša). Zadnja stopinja leva je pod resorjem križa, kar sem dokaj pozno spoznal, no sedaj sva prijatelja le če vsakodnevno telovadim in če sem aktiven, kar pa sploh ni slabo. Menda si potegnila ven kakšen zaključek, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ja,tnx ... zaključek je, da je vedno pomembno in prisotno prvo znamenje, vendar tekom življenja ta hiša povzame značilnosti tudi drugega znamenja oz znamenj. Se pravi sem pravilno predvidevala, ko sem rekla, da je potrebno kombinirat. Kar pomeni v primeru moje 6 hiše pride do kombinacije:bik-dvojček.... glede na pomen 6 hiše naj bi to pol pomenilo: disciplina in nestalnost, površnost pri delu. Jaaooo, to pa full paše skupi.. ... Kaj čmo, baje se da z delom to v svoj prid obrnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Pravilno sklepaš Konj, sory, ker si premalokrat gor, pa sem ti odgovarjal kot moški osebi, pa saj nič ne spremeni, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aah, too...nič ne de ... Sem pa res bolj mal gor, ...hhmm... najbrž zato, ker tud moje delo med tednom ni vezano skor nič na računalnik ... pa se zato oglasim pol samo včasih za vikend , lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ena mojih izkušenj je, da ljudje z osmo hišo v Biku ljubijo oralni seks... In kje je tvoja Venera? a to da pomeni 8. hiša v biku??? no, zdej mi je vse jasno................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>..kot je tut jasno da bikice zlo rade fafajo res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 no ja...in Biki radi visijo na lustru Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no ja...in Biki radi visijo na lustru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no ja...in Biki radi visijo na lustru Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no ja...in Biki radi visijo na lustru Ja, vcasih so res mal leni tile biki Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vcasih so res mal leni tile biki tole z lustrom je blo mišljeno čist mal drugače Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Če visiš na lustru menda nisi len, ampak vztrajen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ej Boris si me presili,da dokončam stavek Lahk je tudi perverzen Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.