GOMETULJCICA 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ljubezen se prileže kot sonce po dežju. Shakespeare Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....avtor je bil Anglež, tam pa vsakih 10 minut dežuje, to je že pri njih prevečkrat, ne znajo ceniti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Največja sreča v življenju je prepričanje, da si ljubljen zaradi samega sebe, ali bolj točno, da si ljubljen kjub temu. Victor Hugo Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Kjer je ljubezen, so tudi skrbi. Mongolski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Si že ljubil tako, kot bi se srečala dva vala, se prepletla maestrala? Si kdaj ljubil tako, da telesa ni bilo, da je misel misel objela in kot plamen dveh sveč v enem zagorela? Zašepetaj mi čisto tiho na uho: Kdaj si ljubil tako? To je edino, kar v življenju velja. Vsaj zame. sem in mogoče bom še kdaj Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Če bi te lahko kdaj objela, objela bi te kot angel svojega boga, objela bi te kot mati svojega otroka. Če bi te lahko kdaj objela.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ko postane ljubezen samo še sreča, ugasne njena moč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 uf, koliko lepega ste napisali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Si že ljubil tako, kot bi se srečala dva vala, se prepletla maestrala? Si kdaj ljubil tako, da telesa ni bilo, da je misel misel objela in kot plamen dveh sveč v enem zagorela? Zašepetaj mi čisto tiho na uho: Kdaj si ljubil tako? Enkrat - na kratko ampak ravno zaradi tega verjamem v tako ljubezen, ki je z zgornjimi verzi fantastično opisana. In samo na toliko pristanem. Hm, mogoče sem prezahtevna? Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ko zleze ljubezen v oči, zleze tudi v srce. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...........če odštejemo slabovidne.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 zazrem se v tvoj obraz,kot rimske ceste izrazglobina tvojih oči...spokojnost iz njih žari. dotik tvoj prijetno hromimoje telo,vsaka celica kriči tvoje ime,pridi,vzami me,naj zlijeva se v eno..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 zazrem se v tvoj obraz,kot rimske ceste izrazglobina tvojih oči...spokojnost iz njih žari. dotik tvoj prijetno hromimoje telo,vsaka celica kriči tvoje ime,pridi,vzami me,naj zlijeva se v eno..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hoj!brez besed ali je smeško le posmeh :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pri vojkotu smeško le posmeh .......ne nas hecat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ja ne vem kok si lohk to razložim moram mojo polovičko vprašat za mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Če že moramo ljubezen z nečim primerjati, jo lahko primerjamo z nebom, a ne brez pripombe, da so zvezde na nebu le plahe kresničke, na nebu ljubezni pa so kresovi s plameni, ki švigajo k zvezdam visoko, visoko v nebo. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ja ne vem kok si lohk to razložim moram mojo polovičko vprašat za mnenje ti kar vprašaj polovičko, sicer boš pa sčasoma sam ugotovil Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 bljaks :xx!: kako so eni zaljubljeni... :o|o: :xx!: jaz sem v bistvu realista, ugotavljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Sej si bla tud ti vsaj enkart že zaljubljena, pa tu ti je čist neki normalnega, mogoče maš zdej sam pavzo! Sicer sem pa natur-alist in upam da ti spadajo med realiste!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...pa tu ti je čist neki normalnega, mogoče maš zdej sam pavzo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Komur se ljubezen smeji, ve le za smeh in radosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...........žalostno, vendar resnično......... ( ) aira, od kdaj pa ti nisi več zaljubljena ?.........no, pa še to.........kam je šel ta svet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...........žalostno, vendar resnično......... ( ) aira, od kdaj pa ti nisi več zaljubljena ?.........no, pa še to.........kam je šel ta svet ma, jaz se samo hecam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 pri vojkotu smeško le posmeh .......ne nas hecat Hvala Amis! Pri meni je smeško le redko posmeh, pa še takrat samemu sebi! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.