Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 zazrem se v tvoj obraz,kot rimske ceste izrazglobina tvojih oči...spokojnost iz njih žari. dotik tvoj prijetno hromimoje telo,vsaka celica kriči tvoje ime,pridi,vzami me,naj zlijeva se v eno..... Midva Viola smeško mi predstavlja nekaj najlepšega. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kdor je slep od ljubezni, vidi vsepovsod same zidove. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ups..............naivčina amis .........jst sem pa mislila, da jih ljubezen podira............hmmm, ja...........u praksi pa drži-pogosto............hec tole..............kar na lepem so zidovi do neba............a ljubezen nekatere boli :o|o: ............ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Saj tudi jih.....lahko noč Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ljubezen je jutro vseh vrlin, sovraštvo večer vseh grehov. :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hjakl, lbezn je naježenje kože maš prou Pokowc,tudi to Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 prej sem se naježila ob omenjanju grehov, zdej pa ne vem več al je jutro al večer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Amis jutro je, lahko odpreš oči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 uau...........hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ko ljubimo, je vsak dotik poljub. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kdor se zbudi ob človeku, ki ga ljubi, sanja čez dan najlepše sanje. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...čakaj , kaj pa če ta ljubljena oseba prej vstane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....ti skuha in postreže s kavico in toplim rogljičkom.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Saj to tudi jaz naredim , ker vstanem ob 4h, pa mojo soprogo zbudim ob 5h, sicer pa ključ uspeha je, da se s partnerjem moraš najmanj 4 krat dnevno poljubiti in tesno objeti , pa najmanj 20 minut dnevno se mu povsem posvetiti v pogovoru....vse pa tudi ni treba, da veste, ker potem pa že ni več skrivnost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ljubezen. Če te srečam te takoj objamem! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Za rano ljubezen so solze najboljša obveza, ki jo poznamo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 jubit in se rolat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Rad te imam, rad te imam. Ko ni nikogar več s katerim bi izmenjali te besede smo samo še odmev, ki se zgublja med gorovjem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Saj to tudi jaz naredim , ker vstanem ob 4h, pa mojo soprogo zbudim ob 5h, sicer pa ključ uspeha je, da se s partnerjem moraš najmanj 4 krat dnevno poljubiti in tesno objeti , pa najmanj 20 minut dnevno se mu povsem posvetiti v pogovoru....vse pa tudi ni treba, da veste, ker potem pa že ni več skrivnost dober recept... mislim da deluje tod moja dva tastara to počneta... ja zicer je to prava pot.... preprosta jedernata in v bistvu skrivnost je v tistih 20 minutah pogovora.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ni se težko zaljubiti ,težko je to povedatia.De Musset Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kdor rad zbada, rad ima. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 V mojih mislih pa se je zopet pojavi on. Vem, potrebujem ga. Bolj, kot potrebuje zemlja dež. Bolj, kot orel ljubi svobodo. Vseeno mi je bilo, kje je, s kom je, kaj misli. Poslušala bi njegov glas, ki nežno boža dušo in prebuja v njej nemir. Spoznala sem, sprejeti bi morala tisto, kar mi je ponujalo življenje, a meni je bilo to premalo. Želela sem biti poleg njega, čisto preprosto.Želela sem mu postaviti krožnik na mizo, oprati in zlikati srajco, prenašati njegovo slabo voljo, predvsem pa sem si želela, da, ko se zjutraj prebudi, še nekaj trenutkov zrem v njegov speč obraz. Vem, na njem bi se zrcalila spokojnost in nežnost. Takrat bi moje življenje dobilo pomen, takrat bi bilo belo resnično belo. Polno mi ne bi pomenilo praznine. Takrat bi se zaprla vrata skrinjice, vanjo bi se naselil mir in ljubezen. Želela sem se stisniti k njemu v hladnih nočeh, se jeziti nanj zaradi malenkosti. Našla bi svoj odgovor, našla bi svoj večni zakaj. in leta so minila. Spomin je ostal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 V mojih mislih pa se je zopet pojavi on. Vem, potrebujem ga. Bolj, kot potrebuje zemlja dež. Bolj, kot orel ljubi svobodo. Vseeno mi je bilo, kje je, s kom je, kaj misli. Poslušala bi njegov glas, ki nežno boža dušo in prebuja v njej nemir. Spoznala sem, sprejeti bi morala tisto, kar mi je ponujalo življenje, a meni je bilo to premalo. Želela sem biti poleg njega, čisto preprosto.Želela sem mu postaviti krožnik na mizo, oprati in zlikati srajco, prenašati njegovo slabo voljo, predvsem pa sem si želela, da, ko se zjutraj prebudi, še nekaj trenutkov zrem v njegov speč obraz. Vem, na njem zrcalila spokojnost in nežnost. Takrat bi moje življenje dobilo pomen, takrat bi bilo belo resnično belo. Polno mi ne bi pomenilo praznine. Takrat bi se zaprla vrata skrinjice, vanjo bi se naselil mir in ljubezen. Želela sem se stisniti k njemu v hladnih nočeh, se jeziti nanj zaradi malenkosti. Našla bi svoj odgovor, našla bi svoj večni zakaj. in leta so minila. Spomin je ostal. Ja, Selene, spomini ostanejo, četudi leta minevajo Tudi meni, zelo podobni Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=29&t=996 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.