Skoči na vsebino

*ljubiti

Blue*Star21

Recommended Posts

x:Ix zazrem se v tvoj obraz,

kot rimske ceste izraz

globina tvojih oči...

spokojnost iz njih žari.

dotik tvoj prijetno hromi

moje telo,

vsaka celica kriči tvoje ime,

pridi,vzami me,

naj zlijeva se v eno..... :2src:

:vio:

Midva

Viola smeško mi predstavlja nekaj najlepšega.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 614
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ups..............naivčina amis x:Ix .........jst sem pa mislila, da jih ljubezen podira............hmmm, ja...........u praksi pa drži-pogosto............hec tole..............kar na lepem so zidovi do neba............a ljubezen nekatere boli :eek: :o|o: :sori: :inocent: ............ x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx prej sem se naježila ob omenjanju grehov, zdej pa ne vem več al je jutro al večer :eek: x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kdor se zbudi ob človeku, ki ga ljubi, sanja čez dan najlepše sanje.

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

....ti skuha in postreže s kavico in toplim rogljičkom.... x^x

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Saj to tudi jaz naredim x^x , ker vstanem ob 4h, pa mojo soprogo zbudim ob 5h, sicer pa ključ uspeha je, da se s partnerjem moraš najmanj 4 krat dnevno poljubiti x:Xx in tesno objeti :2src: , pa najmanj 20 minut dnevno se mu povsem posvetiti v pogovoru....vse pa tudi ni treba, da veste, ker potem pa že ni več skrivnost x^x x:Dx x;)x

Saj to tudi jaz naredim x^x , ker vstanem ob 4h, pa mojo soprogo zbudim ob 5h, sicer pa ključ uspeha je, da se s partnerjem moraš najmanj 4 krat dnevno poljubiti x:Xx  in tesno objeti :2src: , pa najmanj 20 minut dnevno se mu povsem posvetiti v pogovoru....vse pa tudi ni treba, da veste, ker potem pa že ni več skrivnost x^x  x:Dx  x;)x

dober recept... mislim da deluje tod moja dva tastara to počneta... ja zicer je to prava pot.... preprosta jedernata in v bistvu skrivnost je v tistih 20 minutah pogovora..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V mojih mislih pa se je zopet pojavi on. Vem, potrebujem ga.

Bolj, kot potrebuje zemlja dež. Bolj, kot orel ljubi svobodo.

Vseeno mi je bilo, kje je, s kom je, kaj misli.

Poslušala bi njegov glas, ki nežno boža dušo in prebuja v njej nemir. Spoznala sem, sprejeti bi morala tisto, kar mi je ponujalo življenje, a meni je bilo to premalo.

Želela sem biti poleg njega, čisto preprosto.

Želela sem mu postaviti krožnik na mizo, oprati in zlikati srajco, prenašati njegovo slabo voljo, predvsem pa sem si želela, da, ko se zjutraj prebudi, še nekaj trenutkov zrem v njegov speč obraz.

Vem, na njem bi se zrcalila spokojnost in nežnost.

Takrat bi moje življenje dobilo pomen, takrat bi bilo belo resnično belo. Polno mi ne bi pomenilo praznine. Takrat bi se zaprla vrata skrinjice, vanjo bi se naselil mir in ljubezen. Želela sem se stisniti k njemu v hladnih nočeh, se jeziti nanj zaradi malenkosti. Našla bi svoj odgovor, našla bi svoj večni zakaj. in leta so minila. Spomin je ostal. xsrcx

V mojih mislih pa se je zopet pojavi on. Vem, potrebujem ga.

Bolj, kot potrebuje zemlja dež. Bolj, kot orel ljubi svobodo.  

Vseeno mi je bilo, kje je, s kom je,  kaj misli.

Poslušala bi njegov glas, ki nežno boža dušo in prebuja v njej nemir. Spoznala sem, sprejeti bi morala tisto, kar mi je ponujalo življenje, a meni je bilo to  premalo.

Želela sem biti poleg njega, čisto preprosto.

Želela sem mu postaviti krožnik na mizo, oprati in zlikati srajco, prenašati njegovo slabo voljo, predvsem pa sem si želela, da, ko se zjutraj prebudi, še nekaj trenutkov zrem v njegov speč obraz.

Vem,  na njem  zrcalila spokojnost in nežnost.

Takrat bi moje življenje dobilo pomen, takrat bi bilo  belo resnično belo. Polno mi ne bi pomenilo praznine. Takrat bi se zaprla vrata skrinjice, vanjo bi se naselil mir in ljubezen. Želela sem se stisniti k njemu v hladnih nočeh, se jeziti nanj zaradi malenkosti. Našla bi svoj odgovor, našla bi svoj večni zakaj. in leta so minila. Spomin je ostal. xsrcx

xsrcx Ja, Selene, spomini ostanejo, četudi leta minevajo xsrcx Tudi meni, zelo podobni xsrcx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...