Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 z nami samimi torej, Blue*Star21... vse se rodi v nas in vse izvira iz nas... torej nismo nikoli brez ljubezni, saj smo večni... v trenutku...Tako ja! Iskala sem svojo drugo polovico,Pa sem jo nasla v sebi - popolnoma se prilega. Iskala sem ljubezen.Pa sem jo nasla - v sebi, je prelepa.Kaj zdaj iscem?Tebe vendar, da bom lahko z nekom lepoto delila.Seme je počilo Včasih je bilo tako, da sem se zjutraj prebudil insamozavestno dejal:"Kaj bom 'jaz' danespočel?" To je bilo, preden je semepočilo. Zdaj Hafis ve: dva prebivavav tem telesu, skupaj nakupujeva na trgu inžgečkava drug drugega,ko pripravljava večerjo. Zjutraj, ko se zbudim,vsa glasbila v meni igrajo isti napev: "Bog, katero ljubezensko neumnost lahko'midva'ušpičiva za svet danes?" (Hafis) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 "Bog, katero ljubezensko neumnost lahko'midva'ušpičiva za svet danes?" Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ne čakajmo predolgo človeka, ki bi hotel našo ljubezen, poiščimo ga in mu dajmo svojo ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 hm če jo bo hotel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Selene, kaki teksti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Neuresničena ljubezen je solza, ki noče iz očesa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 "Ne zanima me, s čim si služiš kruh. Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati, da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star. Rada bi vedela, ali boš tvegal, da te bojo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni, zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega zivljenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo luno. Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti, ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprlo ali pa te je strlo in si se zaprl, da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino -mojo ali svojo- ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali tvojo lastno, ali lahko razposajeno plešeš in dovoliš, da te zanos preplavi do konic prstov na rokah in nogah, ne da bi nas druge opominjal, da moramo biti realni, da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela,ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi, ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo, ali si lahko nezvest in torej vreden zaupanja. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto, vsak dan, tudi kadar ni ljubka, in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš. Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa, izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš, in narediš kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj. Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil. Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj, in ali ti je res všeč družba ki jo imaš v trenutkih praznine..." " Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Žaža je pa ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 lepo žaža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 LEP POZDRAVČEK SELENA... JAP, MENI JE BILO TO TOK LEPO, KO SEM PREBRALA, RES JE DOBRO NAPISANO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Žaža,lepo... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 uau žaža.....to i deliiiiiiiiiiiii Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Pa je res lepo napisano Žaža Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj, in ali ti je res všeč družba ki jo imaš v trenutkih praznine....Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto, vsak dan, tudi kadar ni ljubka, in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 7 znakov da vas bo ljubil za vedno 1. ko mu potožite, da se slabo počutite v trenutku pozabi na seks in se odpravi v lekarno po aspirin in liter soka rdeče pese 2. v denarnici hrani slike svojih najbližjih in med njimi je seveda tudi vaša 3. takoj ko vstanete se mu zdite najlepši na svetu. poljubi vas celo preden si umijete zobe 4. zelo dobro veste da bi šel z vami na konec sveta, če bi bilo treba 5. ko ga prijatelj pokliče da ima karte za finale rokometnega prvenstva, se takoj pozanima če lahko dobi še eno za vas 6. zdi se, da bi za pogovor z vami rad porabil prav toliko časa kot za seks..hm 7. čeprav gre vse narobe, vam lahko vedno pove, da vas ima rad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 7 znakov da vas bo ljubil za vedno 1. ko mu potožite, da se slabo počutite v trenutku pozabi na seks in se odpravi v lekarno po aspirin in liter soka rdeče pese 2. v denarnici hrani slike svojih najbližjih in med njimi je seveda tudi vaša 3. takoj ko vstanete se mu zdite najlepši na svetu. poljubi vas celo preden si umijete zobe 4. zelo dobro veste da bi šel z vami na konec sveta, če bi bilo treba 5. ko ga prijatelj pokliče da ima karte za finale rokometnega prvenstva, se takoj pozanima če lahko dobi še eno za vas 6. zdi se, da bi za pogovor z vami rad porabil prav toliko časa kot za seks..hm 7. čeprav gre vse narobe, vam lahko vedno pove, da vas ima rad!To so ženske iluzije Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Več ljubezni je v srcu, več lepote je v očeh. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ah ja ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ljubiti in biti ljubljen......joj kera "jeba" SE OPRAVIČUJEM ZA MOJ IZRAZ :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ljubiti in biti ljubljen......kera jeba ........ja, dobra, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 PISMO, KOKR GLEDAŠ Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.