Skoči na vsebino

*ljubiti

Blue*Star21

Recommended Posts

z nami samimi torej, Blue*Star21... vse se rodi v nas in vse izvira iz nas... torej nismo nikoli brez ljubezni, saj smo večni... v trenutku...

Tako ja! xokx

Iskala sem svojo drugo polovico,

Pa sem jo nasla v sebi - popolnoma se prilega.

Iskala sem ljubezen.

Pa sem jo nasla - v sebi, je prelepa.

Kaj zdaj iscem?

Tebe vendar, da bom lahko z nekom lepoto delila.

Seme je počilo

Včasih je bilo tako,

da sem se zjutraj prebudil in

samozavestno dejal:

"Kaj bom 'jaz' danes

počel?"

To je bilo, preden je seme

počilo.

Zdaj Hafis ve:

dva prebivava

v tem telesu,

skupaj nakupujeva na trgu in

žgečkava drug drugega,

ko pripravljava večerjo.

Zjutraj, ko se zbudim,

vsa glasbila v meni igrajo isti napev:

"Bog, katero ljubezensko neumnost lahko

'midva'

ušpičiva za svet

danes?"

(Hafis)

x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 614
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

"Ne zanima me, s čim si služiš kruh. Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati, da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star. Rada bi vedela, ali boš tvegal, da te bojo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni, zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega zivljenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo luno. Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti, ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprlo ali pa te je strlo in si se zaprl, da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino -mojo ali svojo- ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali tvojo lastno, ali lahko razposajeno plešeš in dovoliš, da te zanos preplavi do konic prstov na rokah in nogah, ne da bi nas druge opominjal, da moramo biti realni, da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela,ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi, ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo, ali si lahko nezvest in torej vreden zaupanja. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto, vsak dan, tudi kadar ni ljubka, in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš. Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa, izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš, in narediš kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj. Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil. Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj, in ali ti je res všeč družba ki jo imaš v trenutkih praznine..." "

xsrcbumx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj, in ali ti je res všeč družba ki jo imaš v trenutkih praznine....Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto, vsak dan, tudi kadar ni ljubka, in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti.
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

7 znakov da vas bo ljubil za vedno x:Dx

1. ko mu potožite, da se slabo počutite v trenutku pozabi na seks in se odpravi v lekarno po aspirin in liter soka rdeče pese

2. v denarnici hrani slike svojih najbližjih in med njimi je seveda tudi vaša

3. takoj ko vstanete se mu zdite najlepši na svetu. poljubi vas celo preden si umijete zobe

4. zelo dobro veste da bi šel z vami na konec sveta, če bi bilo treba

5. ko ga prijatelj pokliče da ima karte za finale rokometnega prvenstva, se takoj pozanima če lahko dobi še eno za vas

6. zdi se, da bi za pogovor z vami rad porabil prav toliko časa kot za seks..hm

7. čeprav gre vse narobe, vam lahko vedno pove, da vas ima rad!

7 znakov da vas bo ljubil za vedno x:Dx

1. ko mu potožite, da se slabo počutite v trenutku pozabi na seks in se odpravi v lekarno po aspirin in liter soka rdeče pese

2. v denarnici hrani slike svojih najbližjih in med njimi je seveda tudi vaša

3. takoj ko vstanete se mu zdite najlepši na svetu. poljubi vas celo preden si umijete zobe

4. zelo dobro veste da bi šel z vami na konec sveta, če bi bilo treba

5. ko ga prijatelj pokliče da ima karte za finale rokometnega prvenstva, se takoj pozanima če lahko dobi še eno za vas

6. zdi se, da bi za pogovor z vami rad porabil prav toliko časa kot za seks..hm

7. čeprav gre vse narobe, vam lahko vedno pove, da vas ima rad!

To so ženske iluzije x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...