Ronja 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Imam vse, a nimam nič.Brez tebe... Narahlo stopam po oblakih sanj, da se ne zbudim.Čeprav vem, je vse zaman.In sanje, sanje so vse, kar ostalo mi je.Od tebe... Pa vendar, upanje ostaja. Da ko se zbudim,ponovno zaspim.Ob tebi... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ljubezen ne jemlje v posest in noče postati posest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 vem, da ljubim..sam ne kažem velik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 vem, da ljubim..sam ne kažem velik vem, da ljubim in takrat to drugi tudi opazijo, vedo in cutijo; in potem vem tudi jaz. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hah, no tuki pa izpadeš res radodaren Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Ljubiti in uvideti napake tistih, ki jih ljubimo;sovražiti in uvideti napake tistih, ki jih sovražimo - to je prava redkost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Ljubezen ne pozna srednje poti: ali pogubi, ali pa reši. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ljubezen je kot fizholova solata:najprej zhelja, nato slastna, potem napihuje in na koncu zasmrdi aakhutova modrost za prosti chas 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Ljubimec je ljubosumen na ljubimca, ne pa na moža. :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 bors, spet yanimivo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ženske občudujejo moškega zaradi njegove moči , ljubijo ga zaradi njegovih slabosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Hmm....lepo , brez besed ...naj govori slika... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 jaaaa, ravno zadnjič sem fantu narisala fuuuul velikega srčka z živimi barvami....in mi je fuuul dobr ratal....sem prav ponosna nanj Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ..na koga , na fanta ali na srčka , saj me veseli, ker vidim , da si zelo spremenila v teh 3-4 dneh, pa to na boljše, zato sedaj uživajta...lep dan in vikend Žaža Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 oho hvala.... jap, kdaj rabim mal vzpodbude, pa tukaj od vas sem jo fuuul dobila.... TUDI TEBI ŽELIM ZELO, ZELO LEP DAN, PA VIKEND.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...prav imaš, škoda včasih prehitro metati puško v koruzo :o|o: , ker bi ti bilo kasneje verjetno žal , ti drugič kar povej, če še potrebuješ vzpodbudo ....uživaj-ta življenje, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Če najdeš pot do mojega srca, se ustavi. Poišči zlomljene koščke in ga sestavi. Tvoj čuteči dotik ga lahko obudi in morda takrat srce spet zaživi. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Če bi ti lahko dala eno stvar v življenju, bi to bila sposobnost , da vidiš sam sebe skozi moje oči-le tako bi spoznal, kako zelo poseben si mi. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ljubezen je slepa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Govor ljubezni je v očeh. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ljubezen je trpljenje , življenje brez ljubezni je pekel. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Dolga ljubezen redko na hitro umre. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ljubezen je nema in samo poezija more govoriti v njenem imenu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 V globinah spoznanja, da naša duša potrebuje ljubezen, se skrivata znanje in moč, da jo najdemo. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.