borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kar od srca pride , se srca prime. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Živim te.Kot zvezda v roju nebesnih teles.Diham ta zlati prah,rastem v tvojem bistvu.Rastem....Neskončno in mogočnokot supernova razsvetlim nebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 me zanima kolk časa mi uspe ne poslušat rollingov zato ker pol bom spet ljubil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Najlepši trenutek v ljubezni, ki nas v resnici opoji, je uvod: poljub. GERALDY Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Poljub je himna ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ljubezen zahteva veliko inventivnosti; stereotipnost jo uničuje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Contesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Contesa Ljubim Conteso, torej sem El Nino! Oh, kako je lepo, ker je spet ponedeljek! Rad imam ta dan... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Beseda je kratka, vendar vsebuje vse:pomeni telo, dušo, življenje, vse bitje.Čutimo jo kot občutimo toplino krvi,vdihujemo jo, kot vdihujemo zrak,nosimo jo v sebi, kot nosimo svoje misli.Nič drugega ne obstaja za nas.To ni beseda, to je neizrazljivo stanje,ki ga označuje osem črk...ljubezen! fulll lepoooo Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ob dotiku ljubezni vsak postane pesnik. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 "LJUBITI - to ni nič, BITI LJUBLJEN - to je nekaj, LJUBITI in BITI LJUBLJEN - to je vse." Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Dobitek ljubezni ni vreden toliko, kolikor stane. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Contesa Ljubim Conteso, torej sem El Nino! Oh, kako je lepo, ker je spet ponedeljek! Rad imam ta dan... Ehstari vsekakor nisi el nino, sicer bi vedu kje je moje srce Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Privij me k svojemu srcu kot znamenje,kakor pečat,ljubezen je močna kot smrtin hkrati trda kot grob,njen žar je žar ognja, ki nadvse silovito plameni.Ni vode, ki bi jo pogasila,ne reke,ki bi jo potopila. jes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Contesa,nov podpis Če je glasba hrana ljubezni, potem igrajte! je pa od sile!!! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Lepa pesem ni nikoli dolga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 lepa pesem se bere po svoji lepoti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prvi vzdih ljubezni je poslednji vzdih modrosti. A. Bret Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Contesa,nov podpis Če je glasba hrana ljubezni, potem igrajte! je pa od sile!!! se bom še zredil od tega podpisa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 al ti bo pa slabo od... preveč dobrot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Popolna sreča. Imeti njega, ki mu zaupam, me ljubi, sem zanj edina,ki me tolaži varuje, je srečen..Se stisnit v njegov objem.Čutiti njegovo telo.Čutiti tebe. Ti mene.Samo tebe, nobenga drugega.Ti si mi cel svet.Živet, uživat, čutit s tabo. Si deliti, pomagati, ustvarjati,vedno nekaj novega in vse s Teboj.Biti to kar sva in ustvarit nekaj najlepšega.Večna ljubezen. Želim si ljubezni.Želim ljubiti in biti ljubljena. ( TE BESEDE SO ME SPOMNILE NA TO SLIKO ) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Contesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Če te ljubim zato, ker ti ljubiš mene, je to le kupčija; to gotovo ni ljubezen. Če res ljubimo, ničesar ne pričakujemo v povračilo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.