El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 There would be love in all my words, if she only had ears closer to her heart... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Človek brez ljubezni jemlje, človek poln ljubezni daje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Če hočete žeti srca, jih morate sejati. BCSRNE Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Če hočete žeti srca, jih morate sejati. BCSRNE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 KAR PRIHAJA OD SRCA, NAJDE POT K SRCU. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 LJUBITI UBITI BITI ITI TI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 SAJ AJZ TUDI NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM, SEM SE SPOMNILA, DA SEM ENKART TO NEK PREBRALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ...pa si kar verjela takoj, da ti je ostalo v spominu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ...pa si kar verjela takoj, da ti je ostalo v spominu. AH DEJ NO..... :o|o: SAM SLUČAJNO SEM SE SPOMNILA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 LJUBEZENIz brezdanjih globočin srca tanka vez se vije,ki združuje naju v lepoti harmonije.Od vihrave mladosti vse tja do zrele starosti skupaj sva hodila,naj na nebu poletno sonce žarko je sijalo,ali sredi zime od ledenih sveč z napušča je kapljalo,nikoli drug za drugega se nisva izgubila. Radost je in je ni, a vse je lepše, ko ob meni si ti,sopotnik skozi življenja kratkih dni.Čas neustavljivo drsi preko obzorja minljivosti,zato še danes poiščiva srečo, poveživa se v enosti. Morda jutri nov bo dan,kdo ve, življenje kratko je,poljub slovesa med zvezdami je stkan. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ...pa si kar verjela takoj, da ti je ostalo v spominu. AH DEJ NO..... :o|o: SAM SLUČAJNO SEM SE SPOMNILA... Saj nič ne skrbi Žaža, v glavnem da štima sedaj, saj ti zaupam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 LJUBEZENIz brezdanjih globočin srca tanka vez se vije,ki združuje naju v lepoti harmonije.Od vihrave mladosti vse tja do zrele starosti skupaj sva hodila,naj na nebu poletno sonce žarko je sijalo,ali sredi zime od ledenih sveč z napušča je kapljalo,nikoli drug za drugega se nisva izgubila. Radost je in je ni, a vse je lepše, ko ob meni si ti,sopotnik skozi življenja kratkih dni.Čas neustavljivo drsi preko obzorja minljivosti,zato še danes poiščiva srečo, poveživa se v enosti. Morda jutri nov bo dan,kdo ve, življenje kratko je,poljub slovesa med zvezdami je stkan.OOOOOOOO, FUUUUL LEPO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Moje Srce je odprto in preveva pogum. Pogum pride iz Srca in brezpogojne Ljubezni. Vse kar delamo iz čiste Ljubezni, spremlja gotovost in trdnost, ki jo ne more nihče omajati. Biti pogumen, pomeni, da se pred obličjem Ljubezni strah kratkomalo razblini. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Daleč je tisti kraj, o katerem sem ti pripovedoval. Zelo daleč. Razdalje so neskončne, obup in dvompa čakata kot divja žival na svoj plen. Odpotovala bova tja z ladjo, hitrejšo kot svetloba,z močjo, močnejšo kot druge moči, z ljubeznijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 JOJ, GOMETULJCICA IN BORISM, DANES PA ČIST "RAZTURATA "S TEMI VERZI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti, niti se jih dotakniti, občutiti jih moramo s srcem, da bi bilo teh stvari še več. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 JOJ, GOMETULJCICA IN BORISM, DANES PA ČIST "RAZTURATA "S TEMI VERZI... Kje si pa ti Žaža Ljubezen je predhodnica bolečine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 BOM ŠLA V AKCIJO.... SEM ZDELE "ZAJTRK" POJEDLA....PA MAM ZDAJ ENERGIJO....HI-HI... BORISIM, A SI VIDEL MOJO PSIČKO, NO DVE ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Potem pa dober tek z zakasnitvijo ....psičko-a, ne nisem opazil, kje naj bi bila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 HVALA Ljubezen je kot vreme, zdaj viharna, zdaj umirjena, nor je tisti, ki misli, da si jo lahko usmerja s prošnjami ( SLIKCA JE PRI TEMI: HIŠNI LJUBLJENČKI/ L. ČVEKARIJE )...tok je luštkana, da jo moraš vidt Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 O, hvala Žaža, res sta luštna, sicer pa enega takšnega Bernardinca, ki ga imajo moji starši lahko pogledaš med lunimi razglednicami, ki jih ponuja lunin net, kar poglej, da ne rečeš, da pišem tja v tri dni....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Ervin Fritz: SONG O LJUBEZNIKako je čudna stvar,ta ljubezen!Pri nas se rima samona bolezen. Pa vendar ljubezenbolezen ni.Ni bolezen, če te ljubimin če me ljubiš ti. Lahko, da je tudi bolezen,če se ljudje,odrasli in resni,drže za roke. Lahko, da je noro,če brez povodarečejo: Ti simoja usoda. Lahko, da je brezprimere bolano,če rečejo: Srček,greš nocoj z mano? Lahko, da so norevse te srčne zadeve,lahko, da so vsizaljubljenci reve. Pa vendar ljubezenbolezen niin ne, če te ljubimin če me ljubiš ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 »Ljudje pri vas negujejo pet tisoč vrtnic v enem samem vrtu… in ne najdejo v njem, kar iščejo… In vendar bi tisto, kar iščejo, lahko našli v eni sami vrtnici, v enem samem požirku vode… Toda oči so slepe. Iskati moraš s srcem.« (Mali princ) No, to je še nekaj mojih prispevkov vam v razmišljanje, pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 O, hvala Žaža, res sta luštna, sicer pa enega takšnega Bernardinca, ki ga imajo moji starši lahko pogledaš med lunimi razglednicami, ki jih ponuja lunin net, kar poglej, da ne rečeš, da pišem tja v tri dni....lep dan, B. OOO PA RES...SAM TI NI BERNARDINEC, AMPAK BERENSKI PLANŠAR PA FUUUUL JE LUŠTKAN.... TO SI PA NE BI MISLILA , DA TI PIŠEŠ KAR TJA V TRI DNI x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.