borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Aha, si pogledala, ja imaš prav bernski ovčar je Ne živim samo zaradi ljubezni, če bi pa moral, bi živel še raje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vsekakor je prav, da so moški in ženske ljubljeni zaradi njih samih in ne zaradi njihovega prispevka v odnosu. Ljubiti popolnosti ni težko. Prava ljubezen je, kadar se naučimo ljubiti resnično osebo z vsemi njenimi pomanjkljivostmi in različnostmi. John Gray xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vedel sem, da bo nekoč nekdo potrkal na moja vrata in mi pojasnil smisel življenja. In je. Bila je ona. Ženska. Z njo potujem. Pot je težka, pot je strma, pot je lepa. Ljubim jo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vedel sem, da bo nekoč nekdo potrkal na moja vrata in mi pojasnil smisel življenja. In je. Bila je ona. Ženska. Z njo potujem. Pot je težka, pot je strma, pot je lepa. Ljubim jo. JOJ, TA JE TUDI MENI FUL VŠEČ.... DOBRO JUTRO BORISM... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Globoke ljubezni so podobne poštenim ženskam; boje se biti odkrite in preživijo življenje s povešenimi očmi. Gustave Flaubert Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 potem take niso zalublene in se kot umeten kamen˝pretvarjajo javnosti,da so :o|o: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Samo kdor zna v imenu ljubezni biti zahteven do samega sebe, sme zahtevati ljubezen drugih, kajti ljubezen je zahtevna. papež Janez Pavel 2. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 zahtevna L. sam v začetku Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kdor zna do podrobnosti opisati študijo o vetru, ni bil nikoli zaljubljen in tudi nikoli ne bo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ljubezen je moč. Ni posledica, ampak vzrok. Ni izdelek, ampak surovina. Je moč kot denar, para ali elektrika. Če iz ljubezni ničesar ne ustvariš, nima vrednosti. Anne Morrow Lindbergh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hj, en stik, en kontakt, pa te strese Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ljubezen je kot krila ptic, skozi veter njih prsi, spere kapjice bolecine, ter trpljenja, ter naniza nove. Je hkrati svoboda, ujetost, kletka ter raj. Vedno se ti razdaja in je pripravljena, a nikoli odstranjena. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Vsako jutro moraš vstati z nasmehom na obrazu in pokazati svetu vso ljubezen, ki jo nosiš v srcu. Ljudje bodo prijaznejši do tebe. spoznala boš, da, prav zares, da si tako lepa, kot se čutiš. Carole King Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ljubezen je kot krila ptic, skozi veter njih prsi, spere kapjice bolecine, ter trpljenja, ter naniza nove. Je hkrati svoboda, ujetost, kletka ter raj. Vedno se ti razdaja in je pripravljena, a nikoli odstranjena. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kjer ni enakosti, tudi kreposti ni. Kdor ne zna ljubiti, ta tudi iskrene resnice ne zna povedati. TOMMASEO Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Brez ljubezni do samega sebe je tudi ljubezen do bližnjega nemogoča. Hesse Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...tem besedam sem se včasi čudila ;) , zdaj pa vem, da je to tako zelo,zelo res!!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz sem bila pa sigurna, da so alibi za egoiste . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...JAP VČASIH ....BI ZA TALE STAVEK ŠE KOGA NA GOFLCO MIDVE.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Dobro ( plemenito ) srce lepša obraz. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Če vem, kaj je ljubezen, to vem zaradi tebe... [Hermann Hesse] Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Kmalu bo minilo eno leto odkar sva se srečala, od takrat se nisva nikoli več, jaz pa še danes mislim na tiste temne oči in nasmeh. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Edina stalna stvar v vesolju je ljubezen!..vse drugo mine. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ja Frejj in to zlo pogosto Romantiki povdarjajo Realnost prav˝;zarad lbezni sm propadu, pa sm se komi spet pobrau Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 <Trdota je koristna,če pričakuješ brušenje<Brušenje je koristno, če hočeš biti gladek.<Gladkost je koristna, če želiš božati.<Božanje je koristno, če bi rad ljubil Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.