borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ...meja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Če nekoga ljubimo tudi z njegovimi napakami, je to prava ljubezen. zakaj? a zato ker sprejemamo pac 'te' napake v sebi? a to pomeni da ga pa ze kar ljubimo, ce pa le sprejemamo dele sebe, ki nam jih kaze?torej, ce sprejemamo - ljubimo njega kot je in naso lastno sliko, torej lahkoenako ljubimo vse tisto kar sprejemamo!!torej lahko ljubimo mnogo ljudi! zakaj torej vecina ljudi prisega na 1 partnerja? - potemtakem je to neumnost!!- tjazy ima prav!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 hah, Bors..do neke meje ja.. glede na ucenje jezusa, ne bi rekel, da ima ljubezen mejo!ON je menda ljubil celo tiste, ki so ga krizali!?in zakaj se ne bi istovetil z njim, ki je menda najbolj poosebljal pozrtvovalnost!!(ce ne v dejanjih, pa vsaj v glavi vcasih ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Lahko ga ljubiš! Sam Jezus z njimi ni spal, ni jim kuhal,ponižali so ga pa tud sam 1X? Okoli sebe gledam pare v resnih zvezah-eno samo poniževanje,maltretiranje z obeh strani... Ne bi mogla reči- only bad boys ali onlly bad girls-.... Je pa že bolje biti alone..pa ljubiti vse..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Samo ljubezen je molitev, ki jo Bog razume. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ljubezen je kakor steklina,zelo hitro se širi.... -človek ima neizmerno nujo, da o tem blebeta... -s tem okuži še druge - zamegli mu zdrav razum - obnaša se kot norec.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pa menda nisi sedaj okužena, kaj se res tako obnašam, blebetam pa ne, to mogoče ve ..., lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pri manjvrednostnem kompleksu je narobe to, da ga imajo napačni ljudje. *v zvezi s tem, ko misliš, da blebetaš...... Okužba ni možna.Uživam česen in čemaž every day in že cel dan varim smrekove zvarke za imunost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Česen & ostalo, če ga že uživa-š/ta, ga pa res morata istočasno, da ne pride do nesoglasij... :o|o: Tudi meni so nekoč ponujali svet za košček ljubezni. skoraj bi nasedel. Dobil bi drobtino od tistega, kar bi dal. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 LJUBEZEN JE sLOVENCEM V KRATEK ČAS Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ni neumnejšega posla na svetu, kakor zaljubljenim ljudem dobre svete dajati. Jurčič Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Lahko ga ljubiš! Sam Jezus z njimi ni spal, ni jim kuhal,ponižali so ga pa tud sam 1X? Okoli sebe gledam pare v resnih zvezah-eno samo poniževanje,maltretiranje z obeh strani... Ne bi mogla reči- only bad boys ali onlly bad girls-.... Je pa že bolje biti alone..pa ljubiti vse..... heh, pol pa menim, da drugace razumeva kar je ucil!pa tudi govorili smo o tem, da ljubezen nima meja...seveda jezus je ljubil in se ni pretvarjav! prav tako ga tudi strah ni bilo v smislu, da vztraja v doloceni zvezi. ai se kdaj vprasala zakaj musice letijo le okoli dolocenih ljudi? ah sej useen... hocm rect da vem kwa misls, sam da sm mal bl sirok gledu kt ti, ti pa bolj osko in prizemljeno kaj je bolje, lazje sodimo za druge, najtezje saze! zakaj sploh sodimo! - verjetno zaradi samopomembnosti in strahu!pa zakwa tko razmislas kt jest al pa tko kt sm jest... /..pa ljubiti vse.../ mi zveni tako:pogojno sprejemanje: sem sam in ljubim vse. ampak le takrat kadar se mi da Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ai se kdaj vprasala zakaj musice letijo le okoli dolocenih ljudi? x:IxJA, DA OĆISTIJO KAR JE GNILEGA! ah sej useen... hocm rect da vem kwa misls, sam da sm mal bl sirok gledu kt ti, ti pa bolj osko in prizemljeno :8):NE.RAZMIŠLJAŠ PODOBNO! kaj je bolje, lazje sodimo za druge, najtezje saze! zakaj sploh sodimo! - verjetno zaradi samopomembnosti!KYRON JE BIL NAJVEČJI ZDRAVILEC SEBI PA NI ZNAL POMAGATI . dRUGAČE JE PA ZA VSAKO REČ NA TEM SVETU ZDRAVILO IN POMOČ, SAMO POTREBUJEŠ DOVOLJ ZNANJA IN ČASA...pa zakwa tko razmislas kt jest NE VEMal pa tko kt sm jest... /..pa ljubiti vse.../ mi zveni tako:pogojno sprejemanje: sem sam in ljubim vse. ampak le takrat kadar se mi da ČESTITAM ZDRAV EGOIZEMa SEM LEPO POVEDALA, A NJE, A NJE.... bomo zmogli, bomo, ja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ljubezen je kot norice, bolj ko se praskaš, več posledic pusti. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ljubezen je kot norice, bolj ko se praskaš, več posledic pusti. ja in če maš zadost discipline se nehaš praskat in mine Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 a SEM LEPO POVEDALA, A NJE, A NJE.... bomo zmogli, bomo, ja lepo se mej Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ljubezen je kot norice, bolj ko se praskaš, več posledic pusti. ja in če maš zadost discipline se nehaš praskat in mine Pomaga jabolčni kis, v banjo, pa ležat not! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 a SEM LEPO POVEDALA, A NJE, A NJE.... bomo zmogli, bomo, ja lepo se mej Kaj si pa zdaj kar naenkrat tako pocukrano kratek? Flek nazaj! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Jabolčni kis ja ni za "frišne" in globoke rane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Preverjeno! Deluje! Izprobano na več primerkih! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 a SEM LEPO POVEDALA, A NJE, A NJE.... bomo zmogli, bomo, ja lepo se mej Kaj si pa zdaj kar naenkrat tako pocukrano kratek? Flek nazaj! kak flek?? zato kr sem dal v marelcn jam prevec cukra dosn pa sm pol dodal se mal ingverja aja, pa cist res sm mislu, da se mej lepo, kot srecno pot, ker si napisala, da bomo zmogli etc... in sem domneval da pricakujes nekaj tezjega zate.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Preverjeno! Deluje! Izprobano na več primerkih! torej testiras Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne... Težko je voditi tistega, ki sam noče hoditi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne...Težko je voditi tistega, ki sam noče hoditi sej zato mu pa pomagas, da se u sploh naucu oz. da bo njegov korak siguren! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kdor ljubine razmišlja ali bo zmogel.Kdor ljubi ne dvomi,ker ljubi in zmore Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.